Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Posibil OZN in Breaza

Creat de Dark Side, 21 Iunie 2009, 15:35:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dark Side

Salutare baieti!
Inainte de a scrie vreau sa ma prezint pe scurt.
Eu sunt mihai si am 12 ani. Deci nu am respectat regula mentionata la inregistrare dar atat timp cat ne intelegem omeneste nu vad probleme.  :-)
Asa deci hai sa va povestesc ce mi sa intamplat ca sa ma edificati: Putea sau nu sa fie un OZN ??
Deci >>> Eram acum vreo 2 ani la casa unui prieten din Orasul Breaza. Era seara. Cred ca era ora 21:00. Noi ne jucam de-a vati-ascunselea pe intuneric in mansarda casei acelui prieten. Acei prieteni aveau in mansarda niste ferestre pe acoperis (adica cele ce sunt puse pe acoperis ca sa vezi practic cerul prin acoperis). Noi stateam ascunsi acolo si intamplator nu ne cautam unul pe altul. Doar stateam ambii si ne uitam la multitudinea de stele si stelute de pe cer. Deodata vad pe geam cum o lumina rosie,mai mare decat lumina stelelor (nu cat luna hooo  :mrgreen:) imi trece prin fata ochiilor. Lumina era rosie trecea incet nu palpaia si nu avea nicio alta lumina in componenta. De altfel atunci ambii eram amutiti chiar daca nu ne aflam unul langa altul (poate se uita si prietenul meu la acel obiect) si era liniste mormantala. Obiectul era destul de aproape de sol insa nu am putut aprecia cat de aproape era de casa in care ne aflam. Toata "experienta" a durat cam 10-12 secunde. In acele momente imi treceau prin minte chestii gen "asta nu e avion sau elicopter" "dar nu e nici satelit".... atunci extaziat aprind lumina si strig la prieten: "Woooaw ai vazut lumina aia!!!!!!!" acesta raspunde:" Da mah da!!!!" Repede ii zic" Uite-o e acolo!!!!!!" cand ma uit eu mai bine lumina disparuse din raza vizuala a ambelor geamuri. Eu atunci ma aflam la geamul din partea dreapta iar obiectul se ducea spre stanga deci trebuia sa-l mai vad putin prin geamul din partea stanga..... OHAAA....... Disparuse.
Nici pana azi nu stiu ce am vazut,de aceea va intreb pe voi ce credeti ?
Va rog sa va dati cu parerea!
Toate cele bune,
Mihai
Va urez un somn usor!

Dark Side

Cine isi da cu presupusul in legatura cu mesajul de mai sus ????  :-( :martiansad:
Va urez un somn usor!

prodcomb

Ai fost "surprins" de staþia spaþialã internaþionalã - ISS.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Dark Side

Si deci nu a fost surprins ????
Oricum asta e.... dar ce a fost ????
Va urez un somn usor!