Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Chivotul Legii - Dat Publicitatii (Locatie Eiopia)

Creat de Sys_Ascendent, 18 Iunie 2009, 16:56:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Unidentified

''Am vazut Arca ºi este în stare bunã''

" Eu nu sunt aici pentru a oferi dovezi cã Ark în Etiopia, dar eu sunt aici pentru a spune ce-am vãzut, ceea ce ºtiu ºi pot sã depunã mãrturie. Eu n-am spus cã Arca va fi afiºatã în lume. ªi-un mister, un obiect de cult "

Traducere de pe sait-ul http://www.adnkronos.com/IGN/News/Cronaca/?id=3.0.3445266776

Deocamdata doar marturia lui este dovada...

lylyt_ice

 saracii..iar au mintit      :roll: :lol: sau voi stiti acum adevarul cel mai "tare"? Sau PAPY, a fost deajuns de convins ca "omenirea", nu-i deajuns de ratutita sa accepte trucul pus la cale cu etiopienii? El (papa) in luminatia lui, stie ca foamea si saracia fac minuni: NU? Atunci trebuie sa mai asteptam olecuta...pana manevra va funciona!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

klingonianul mascat

mai frate, mai indus in eroare. am crezut ca in sfarsit s-au hotarat sa arate cutia respectiva. cum era si normal am luat teapa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

k3t3lin

Totusi, daca acest artefact ar avea o existenta fizica, probabil ca Biserica, de mult l-ar fi prezentat omenirii. Mai ales acum, la inceputul mileniului al III-lea, cand insasi bazele religiei si implicit ale Bisericii sunt zguduite din temelii.

lylyt_ice

 daca n-ar fii nu s-ar mai povestii... :lol: numai ca , se poate sa-si dea religia cu stangul in dreptul, daca ar dezvaluii adevarata natura, provenienta si scop al acestui "chivot al legii"!!! De aceea nu-i exclus, sa inventeze o ladita mai pe intelesul enoriasilor :wink:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?