Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Siguranþa publicã ºi OZN-urile: manualul pompierilor explicã riscurile

Creat de Nox, 16 Iunie 2009, 00:48:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Într-un manual de instrucțiuni al pompierilor din 1992 este prezent un capitol intitulat Atacul inamic și potențialul OZN unde sunt prezentate informaþii generice despre OZN-uri cât ºi modul în care trebuie acționat în cazul unei întâlniri cu un OZN, riscurile la care se expun pompierii, etc.


LINK

http://www.ufodigest.com/news/0409/public-safety.php

A Fire Officer's Guide to Disaster Control - google preview - capitolul 13
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

"Whether they exists or not, is not the issue. It's the perceived existence which creates the potential of panic injury of even death"

Probabil ca de-a lungul timpului manifestarile si efectele OZN (reale) asupra mediului inconjurator si asupra tehnicii noastre, nu au fost trecute cu vederea si sunt luate serios in calcul de catre autoritati. Asta, spune destul de multe. Se confirma ca acele putine cazuri carora nu li se gasesc explicatii, sunt luate in calcul la modul foarte serios, si se ia in calcul modul lor de interactiune cu tehnica noastra (pene de curent, oprirea masinilor) si posibilele reactii de panica generate de catre populatie in asemenea momente ipotetice, dar considerate posibile a se intampla.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16