Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Brazilia a publicat rapoarte ºi fotografii despre fenomenul OZN

Creat de Unidentified, 07 Iunie 2009, 13:38:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Kymosabe

Pentru cei interesaþi, în dosarul 10/1978 se gãsesc rapoarte (descrieri ºi fotografii) ale celebrului caz din statul Para, unde la sfârºitul lui '77 ºi începutul lui '78, au fost semnalate zeci de apariþii UFO (ziarele vremii vorbeau de o invazie UFO).
În oraºul Corales s-a declanºat chiar o adevãratã isterie generalã, deoarece zeci de martori au susþinut cã au fost atacaþi de lumini sau de ocupanþii acestor obiecte zburãtoare, pe care i-au numit vampiri sau chupa-chupa.
Forþele aeriene brazilene au trimis în zonã un grup de militari, sub conducerea cap.Uyrange Hollanda. Timp de câteva luni ei au observat ºi consemnat aceste fenomene stranii. Raportul întocmit s-a numit Operaþiune Farfuria (Operation Saucer) ºi conþinea peste 2000 de pagini, sute de fotografii ºi peste 10 ore de înregistrãri video.  
În 1997, cãpitanul Uyrange Hollanda a decis sã dezvãluie revistei braziliene UFO Magazine, ceea ce a vãzut atunci. Câteva luni mai târziu el  s-a sinucis, se  pare din cauza unei depresii de care suferea de mai mulþi ani.  
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

maiami

este bine ca mai multe tari au desecretizat filele despre ozn :ufo:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta