Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Un OZN s-a ciocnit intenþionat cu un meteorit pentru a salva Pãmântul

Creat de klingonianul mascat, 03 Iunie 2009, 17:31:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

klingonianul mascat

Dr. Yuri Labvin, preºedintele Tunguska Spatial Phenomenon Foundation, fundaþie care se ocupã cu studierea evenimentului Tunguska, insistã cã o navã spaþialã extraterestrã s-a sacrificat pentru a împiedica impactul unui meteorit gigant, în Siberia, pe 30 iunie 1908.

Rezultatul a fost incidentul Tunguska, o explozie uriaºã estimatã la 15 megatone care a doborât 80 de milioane de copaci pe o suprafaþã de 170 de kilometri pãtraþi. Martorii au raportat o luminã puternicã ºi o undã de ºoc, dar zona era atât de puþin populatã încât nu s-au înregistrat victime.

Majoritatea oamenilor de ºtiinþã considerã cã explozia a fost provocatã de un meteorit la câþiva kilometri deasupra Pãmântului, dar Labvin crede cã o serie de pietre de quartz cu niºte semne ciudate pe ele sunt de fapt resturile unor panou de control al unei nave extraterestre.

"Nu avem tehnologia care sã ne permitã imprimarea unor asemenea desene pe cristale", a declarat Labvin unei agenþii de presã macedonene. "Am descoperit ºi silicat de ferrum (complex polimaltozat de hidroxid de fier n.r) care nu poate fi produs decât în spaþiu". (Realitatea.net)
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Kymosabe

Acel OZN era probabil varianta extraterestrã a carului cu proºti. :lol:
De ce nu au executat aceastã manevrã kamikaze în spaþiu, înainte ca meteoritul sã intre în atmosfera terestrã.Cu ajutorul tehnologiei lor avansate, nici nu cred cã era nevoie de un astfel de sacrificiu, deoarece ar fi putut cu fãrã prea mult efort, sã modifice traiectoria acelui meteorit, astfel încât sã nu loveascã Terra (daca era nevoie îl puteau ,,tracta'' în afara sistemului solar, bolovanul mãsura câþiva zeci de metri în diametru  :lol:).
Aceastã teorie, demnã de revistele cu benzi desenate, îi aparþine, dupa câte îmi amintesc, cercetãtorului rus Kazanþev, care prin anii '50, susþinea cã o navã marþianã de cercetare, care vroia sã se alimenteze cu apã dulce din Lacul Baikal, s-a ciocnit intenþionat cu acel meteorit, pentru  a evita o catastrofã.
Si eu aveam o astfel de teorie desprinsã din desenele animate - cometa Halley a ratat Pamântul în 1910, trecând la micã distanþã, datoritã faptului cã în 1908, o rachetã extraterestrã a lovit Terra micºorând/mãrind viteza acesteia pe orbita, astfel încât ea sã nu se intersecteze 2 ani mai târziu cu orbita cometei Halley. :lol:
Apropo,  când mi-a trecut asta prin cap, eu mã uitam înca la desene animate, eram fan Cartoon Network. :lol:  
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Shadowman

Citat din: klingonianul mascat din  03 Iunie 2009, 17:31:48
"Nu avem tehnologia care sã ne permitã imprimarea unor asemenea desene pe cristale", a declarat Labvin unei agenþii de presã macedonene. "

Declaratia aparuta in data de 26 mai 2009 : http://macedoniaonline.eu/content/view/6868/56/
Stirea a aparut in Pravda,anul trecut. (   http://english.pravda.ru/science/mysteries/104631-tunguska_meteorite-0  )

Am citit si alte articole aparute in Pravda...Am ajuns la concluzia ca Pravda e bazin piscicol in care misuna stavrizii !  :lol:
Cum stravrizii (Trachurus trachurus mediterraneus ) se hranesc cu guvizi...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY