Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Documentarul THE LINK / Charles Darwin / Evolutie si Stiinta!

Creat de jackie28t, 31 Mai 2009, 23:07:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t



De pe linkul urmator puteti viziona integral prin PLAYLIST (6 parti) documentarul ''The Link - Uncovering Our Earliest Ancestor'' prezentat si pe BBC pe 26 Mai
Link direct: http://www.youtube.com/view_play_list?p=B012EA16CA2177FF





AICI veti gasi o pagina de unde puteti viziona gratuit cateva documentarii despre Charles Darwin cum ar fi ''Charles Darwin and the Tree of Life'' prezentat de David Attenborough, documentarul din 3 parti  numit ''The Genius of Charles Darwin'' prezentat de Richard Dawkins si chiar noul documentar ce a fost pezentat pe 05 Martie 2009 pe programul BBC2 numit ''Darwin's Dangerous Idea'' care este un documentar excelent.





Voi cita doar atat...Dan Barker, un fost crestin spune ca este deajuns sa mergi printr-un spital de copii sa realizezi ca nu exista dumnezeu.
O dezbatere interesanta dintre un ateist si credincios ce a avut loc pe 12 Februarie 2009
Link direct: http://www.youtube.com/view_play_list?p=CD751B79E6C74465
Iar AICI pentru cei interesati de subiect puteti gasi mai multe documentare si dezbateri ce se leaga de aceasi tema.

Andy

Jackie e unul iti multumesc mult pentru materialul ce ni l-ai oferit. Dezbaterea "Does the God of the Bible exist" mi s-a parut mai mult decat interesanta. Dan Barker a avut niste argumente interesante in timp ce Kyle Butt folosea Biblia ca pe o dovada si adevar suprem. Cred ca o asa dezbatere merita un topic . Mersi inca odata jackie pentru material. :star: