Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în România

Fulger globular sau OZN, 27.10.2005

(1/2) > >>

spooky:
Va invit sa dezbateti acest subiect.

Personal nu pot decat sa felicit operatorii Antena 1 pentru imaginile superbe cu globul de plasma / fulgerul globular. Nu poate fi altceva.

Se pot face conexiuni si cu cutremurul de pamant ce a avut loc la o ora apropiata...

Pareri?...

Skywalker:
N-am vazut imaginile de la Antena 1, insa stiu ca deseori fenomenul fulgerelor globulare a avut legatura cu un cutremur. Deci dupa un cutremur poate aparea un fulger globular, dar un OZN ba! Eicand aterizeaza, ma gandesc ca nu se iau dupa unde este cutremur, nu :wink:

H725:
Camera de filmat era pe trepied sau in mina? Ca daca nu era pe trepied, miscarea era din tremuratul miini operatorului.

Am facut ieri un experiment. Am privit planeta Venus. Aparent se misca. Am pus camera de filmat pe trepied si surpriza, pe imaginea filmata de camera nu se misca nimic. Am pus camera pe focalizare manuala, din cauza intunericului camera nu poate focaliza corect. Am facut o poza cu camera de filmat cu focalizarea corecta. Este prima poza atasata. Apoi am defocalizat intentionat imaginea, pe ecran au inceput sa apara discuri ciudate. Care seamana flagrant cu cel filmat de antena 1.

Se pare ca nu pot introduce o imagine in post, atunci dau un link spre o alta pagina de forum...

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=93966&hl=

PS Tin camera de filmat pe trepied, pregatita sa filmez un ozn, cind o sa fie cazul... Deocamdata nu a fost....  :(

Skp:
Ok.....tot pe Antena1  ufo-logul care  vorbea de acel fulger globular a spus  ca ele apar in apropierea unor furtuni puternice sau a surselor puternice de energie........dar faza cu acel cutremur....incercati sa aflati daca cutremurul a fost inaintea  ''fulgerului'' .......am vazut  un documentar pe discovery care spunea ca numeroase aparitii OZN au fost vazute in apropierea unor evenimente importante sau....neobisnuite...(Inaintea prabusirii WTC .....cutremurul si Tunamii  ...etc...nu stiu...vedeti si voi.......faza cu fulgerul globular nu prea o...cred....dar...nu sunt expert.

ryn:
Cutremurul este un fenomen natural care apare in urma modificarii structurii tectonice a faliilor. In momentul in care se declanseaza aceste miscari tectonice de amploare se produc descarcari energetice de diferite forme. In urma acestor descarcari se produc si fenomene plasmatice recte fulgerele globulare.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version