Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Doua OZN-uri la joasa inaltime deasupra statului Ohio

Creat de yo2ldk, 14 Mai 2009, 22:57:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

yo2ldk

     Un martor ocular din West Portsmouth, Ohio, SUA, a reperat in noaptea de 12 mai, pe cerul de deasupra Rutei 52, obiecte zburatoare neobisnuite, in timp ce se afla la volanul autovehiculului personal.

Conform relatarilor cetateanului american, obiectele misterioase zburau la altitudine scazuta si emiteau semnale luminoase intermitente. Soferul a oprit masina, pentru a putea observa mai bine fenomenul.

"Au fost cateva momente in care nava s-a oprit complet. Luminile de sub ea pareau sa sa aiba o miscare oarecum aleatorie", sustine barbatul a carui identitate a ramas anonima. In timp ce observa obiectul, un altul, identic, a aparut pe cer, parand sa-l urmeze pe primul.

Cele doua OZN-uri erau silentioase, iar pe baza ilustratiei martorului, ambele nave pareau a avea forme triunghiulare – conturul tipic alcatuit din trei puncte de lumina cu un al patrulea in centru. Totul a durat aproximativ sase minute, dupa care cele doua OZN-uri au disparut peste "coama" unui deal.




Sursa: Examiner