Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

PLACUTELE SUMERIENE

Creat de 1-k-voi, 14 Mai 2009, 15:57:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

1-k-voi

ma bucur ca exista in romania un forum care trateaza aceste teme...din pacate eu nu am raspunsuri sa va dau  :oops: ....am doar intrebari...pe masura ce citesc articole despre uriasi, mi se nasc mai multe intrebari...de exemplu: unde sunt tinute placutele de lut descoperite in mesopotamia(placutele sumeriene)?...au fost traduse vreodata?...unde as putea gasi o carte cu traducerea acestor placute?...e adevarat ca s-au gasit si in romania astfel de placute?...cine e interesat sa nu se faca publice informatiile despre uriasi?....inafara de biserica,normal....VA MULTUMESC CA EXISTATI...UN SALUT CORDIAL

klingonianul mascat

Daca e vorba de placutele de care stiu eu atunci da, cineva le-a tradus. Scrierea prezenta pe ele se numeste cuneiforma si continea date despre activitatea din cetatile Sumerului. Totodata mai erasu si operatii matematice despre recolte, impartirea lor si tot asa.
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

alexbr

O mica parte au fost traduse dar inca sunt foarte multe care abia acum au oamenii acces la ele.
www.sitchin.com

1-k-voi

va multumesc pt timpul acordat...pagina cu cartile lui sitchin e buna...treuie sa le caut traduse...e interesant...se vede ca a studiat mult cultura sumeriana...va multumesc inca odata

MW83

Citat din: alexbr din  21 Iunie 2009, 19:14:28
O mica parte au fost traduse dar inca sunt foarte multe care abia acum au oamenii acces la ele.
www.sitchin.com

Sitchin!? :roll:

Recomand pagina electronica a Universitatii Oxford, nu "sitchin":

http://etcsl.orinst.ox.ac.uk/

alexbr

http://www.xfacts.com/ancient/ arata mult mai bine conexiunea sumerienilor cu extraterestrii,
doar suntem pe un forum dedicat studierii ozn-urilor/extraterestrilor.

maiami

am vazut si eu la televizor schelete de uriasi
si nu cred ca erau trucate imaginile
dar de ce sa fi disparut?
oare nu s-au adaptat la viata de pe terra?
:ufo: :rocket: :planet:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

galzu

placutele sumeriene au fost traduse de oameni de stiinta francezi, britanici, americani. cel mai prodigios dintre acestia este Zecharia Sitchin, care dupa parerea mea este la fel de important in domeniul sau ca si Einstein in fizica. dar sa nu fim lipsiti de onestitate, dl.acad.filoz.matemat.prof. Octav Onicescu, a scris in lucrarea sa de referinta "Opere Alese" daca bine tin minte, ca Eistein a fost cu ideea, iar matematic E=mc2 a prelucrat-o ilustrul matematician Levi Civita.(asta ca sa fim oameni de onoare cu privire la capitala contributie a lui Levi Civita fara de care astazi nu scriam ca E=mc2) dl.Onicescu a predat la fac. de matematici si d-rei.Sklodowska Maria(viitoarea Marie Curie) teoria relativitatii. dar sa revenim.
acest om, Zecharia Sitchin a tradus o parte insemnata a tablitelor cuneiforme(de la Ninive, actualul Irak) care dupa parerea mea sunt o bomba atmomica pentru religiile pamantene si istoria indepartata a pamantului. eu am citit 80% din Cronicile Pamantului, scrise de Sitchin si sunt ingrozit ca ce se stia in antichitate si cate nu se stiu ce se stia acum 20.000-30.000 de mii de ani. este un subiect fabulos pe care sunt fff bucuros sa-l pot dezbate cu cineva de pe acest forum. este adevarat ca subiectul acesta a fost de interes in 2009, dar poate cineva mai este interesat de aceste documente fabuloase. inchei prin a va aduce la cunostinta ca, americanii la a IIa invazie in Irak au atacat siturile arheologice, omorand oameni de stiinta care cunosc deja fff multe lucruri.

Tayka

Dacã v-aþi întreba dece oare s-au apucat sã-i omoare americanii pe oamenii de ºtiinþã care aveau cunoºtinþe în domeniul sitt-uri-lor arheologice,pãi mi se pare f. simplu:Executau un ordin clar.Dacã însã v-aþi întreba care este motivaþia acelui ordin,atunci lucrurile devin f. greu de înþeles ºi categoric:INACCEPTABILÃ ori ce explicaþie datã unor oameni aflaþi  la nivelul mediu actual de culturã.ªi în final cu permisiunea d-voastrã,voi încerca sã rãspund exprimându-mi ºi eu umila mea pãrere strict personalã:Guvernul american(ºi nu numai)sânt convins cã cunoaºte perfect motivaþia vieþii pe Terra,care este de fapt o fermã ultra modernã prevãzutã cu abator ºi el ultra modern.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

galzu

perfect de acord Tayka, cu cea ce scrii. ei cunosc originea vietii pe pamant si nu mai au nevoie ca niste arheologi(parliti, cum ar spune ei) sa rascoleasca dejectiile. korekt scris si afirmat.
pai ar mai plati cineva taxele si impozitele aiuritoare daca s-ar sti adevarul ? nu s-ar rascula bunul simt din oameni si ar cere adevarul unei institutii cum este biserica, indiferent de religie ?

galzu

domnule maiami, eu pot sa afirm ca Vasile Parvan, harnicul nostru istoric a gasit 80 de schelete de fiinte(da optzeci de schelete langa Bucuresti), cu inaltimea de 5 metrii sau mai mari, care aveau culoarea oaselor roz, dupa deshumare. medicii afirma ca aceasta culoare a oaselor denota ca fiintele carora au apartinut scheletele au fost supuse la o doza letala de radiatii. stiu ca izvoarele scrise ale vremii, spun ca aceste schelete au fost scoase din romania si duse intr-o locatie care nici astazi nu este cunoscuta !?!?
daca bine tin minte, la acea vreme ministrul de resort era un fanariot (am sa caut si am sa revin cu precizari, care a chemat masonii acelor vremuri si au acoperit adevarul) care pentru cativa peschesi ne-a lasat fara dovezi !!

galzu

#11
incerc sa atasez un sigiliu sumerian pe forum pentru a demonstra celor sceptici ca acesti  ..?.. oameni stiau de planeta Saturn acum 6000 de ani !
dupa cum se observa in imaginea B, alaturi de planetele de dupa centura de asteroizi se gaseste si Saturn cu inelul sau. in imaginea A de deasupra lui B se vede in toata splendoarea lui, sistemul solar cu planetele componente si planeta exterioara sistemului solar este NIBIRU. !!!

alexbr

#12
Si daca tot s-a ajuns la Nibiru cei de la NASA se pare ca arunca informatia sub forma de gluma pentru ca lumea sa nu o ia in serios http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html

Edit: Am uitat sa pun si sit-ul asta http://www.darkstar1.co.uk/