Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vaci rapite? De cine? Si de ce?

Creat de jackie28t, 09 Martie 2006, 16:50:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Care credeti ca este adevarul despre animalele mutilate?

Au fost mutilate de extraterestrii
6 (46.2%)
Simple accidente
2 (15.4%)
Au fost mutilate de oameni
5 (38.5%)

Numărul total de membrii care au votat: 10

baaron

#15
Am subliniat mai devreme faptul ca programul desfasurat de îngerii dumnezeului biblic nu este singurul. Rasele umane actuale si subtipurile rasiale existente nu sunt decât urmarea programelor de inginerie genetica dezvoltate de diverse supercivilizatii extraterestre, "dupa chipul si asemanarea dumnezeului lor", adica dupa o marca genetica standard.  Cartea contine analiza textelor vechi care descriu si alte programe din: Orientului Mijlociu si Apropiat - Fenicia, Asiria, Babilonia, Sumeria, -  din Grecia, din Egipt, din Dacia, din India si din America Centrala. Spre exemplu, în India, zeitati numite "Cei patru mari Manu" desfasurau un  program în patru serii genetice pure numite caste. În America Centrala programele s-au desfasurat în sapte serii genetice cu puritate crescuta, ultimele recolte având loc în preajma sosirii europenilor în "Lumea Noua". Am scris pe larg despre recoltele umane practicate în antichitate, despre modul în care zeii, prin intermediul implanturilor cerebrale si de informatie montate personalitatilor lumii antice, au reusit sa manipuleze istoria în scop propriu, au reusit sa determine personalitati, sa provoace razboaie paradoxale, cu finalitate cunoscuta, necesare recoltelor umane de anumite tipuri. Citind aceasta carte veti privi cu alti ochi nasterile si prabusirile Babilonului, Asiriei sau campania militara a lui Alexandru Macedon.
    Dupa regizarea actului Iisus, "noua lege" a fost greu de stavilit. Popoarele cu puritate genetica mare, cum ar fi spre exemplu dacii - "cei mai drepti dintre traci" (Herodot),  au renuntat la religia proprie care continea o forma a legii non-hibridarii si au adoptat crestinismul. Cum acesta nu mai contine o lege a non-hibridarii, cu timpul, aceste popoare nu au mai fost interesante nici chiar pentru proprii zei. Singurul popor din zona care nu a acceptat crestinismul este .... poporul evreu, care, nesesizând subtilitatea noii legi, a continuat sa respecte cât de cât legea veche, chiar daca si-a cam pierdut semintiile. În aceste conditii, chiar cu o puritate genetica mai mica, evreii au devenit interesanti pentru zeii altor programe care s-au desfasurat cu marci genetice mai putin pure. Pe acest fond apar cruciadele, soldate cu un numar mare de victime în rândul evreilor. Prigonirea si decimarea acestui popor de-a lungul secolelor reprezinta de asemenea recolte de corpuri spirituale cu puritate genetica mare.
    Practic, ultimii 2000 de ani ai istoriei noastre s-au aflat sub controlul zeilor ce detin  baze intraterestre chiar aici.Aceasta lume ascunsa, responsabila prioritar de fenomenul O.Z.N. detine cam aceeasi tehnica cu supercivilizatia lui Dumnezeu si se afla la baza progresului tehnic uman, "împins" în stadiul actual prin tehnica implantului de informatie sub hipnoza. Tot ea, cu ajutorul tehnicii implantului de informatie si a supunerii vointei omului, a putut manipula istoria contemporana folosindu-se de cei mai buni primitori de implant de informatie - evreii. Daca în antichitate zeii manipulau istoria folosindu-se de razboaie, de paradoxuri militare, în scopul recoltarii unor corpuri spirituale compatibile, trebuie sa aflati  ca nimic din istoria contemporana nu este întâmplator. Spre exemplu, Al Doilea Razboi Mondial a avut doua obiective: o recolta importanta de evrei si crearea statului Israel. Interesant este faptul ca Hitler - actorul numarul unu al acestei piese de calitate mizerabila, a pus umarul la realizarea ambelor obiective. Holocaustul celor sase milioane de evrei a constituit o veritabila "marfa" pentru Lumea Intraterestra care a oferit în schimb tehnologie de vârf pentru nave cu propulsie de tip O.Z.N. În acelasi timp, Hitler a finantat si a colaborat cu gruparea ultraradicala Stern ce avea drept obiectiv eliberarea Palestinei! Crearea statului Israel este o afacere interesanta a secolului nostru, zeii oferind în contrapartida aliatilor tehnologia necesara experimentului "Philadelphia". De ce toate acestea? Programul este în ultimele secvente. "Zeii" se asigura de ultimele recolte. Întotdeauna recoltarea corpurilor spirituale compatibile s-a facut în urma unei cercetari genetice de stabilire a compatibilitatii si de marcare cu un marker (unitate de structura genetica). Markerul a facut posibila migrarea corpului spiritual spre un captator. Cercetarea genetica preapocaliptica este o munca migaloasa. Ea a fost mult usurata de crearea statului evreu ce a facut posibila adunarea vârfului de compatibilitate genetica cu îngerii     într-un loc restrâns.
    Dupa Potop, supercivilizatia lui Dumnezeu a montat un satelit sofisticat de supraveghere a programului propriu de inginerie genetica, respectiv al vechii Palestine. Satelitul, identificat astazi de puterile spatiale ale Terrei, are printre altele misiunea de a observa stadiul tehnic al omenirii si... gradul de întelegere a Bibliei. În fiecare capitol al acestei carti supercivilizatia lui Dumnezeu avertizeaza omenirea ca sfârsitul civilizatiei noastre va fi provocat de EI printr-un atac nuclear. Momentul apocaliptic ofera captatoarelor de corpuri spirituale montate prioritar de cele doua lumi extraterestre aflate în conflict, corpuri spirituale transformate genetic sub actiunea radiatiei nucleare. "Judecata de apoi" este un veritabil triaj genetic ce are loc dupa criterii precise în fiecare dintre tabere. De asemenea, fiecare dintre tabere este dotata cu propriul "iad" - "iezer de foc" - loc de distrugere a corpurilor spirituale incompatibile cu marca genetica standard.
    Traditia veche ebraica sustine ca textele sacre vor putea fi decodate în sapte modalitati tehnice care converg, bineînteles spre acelasi rezultat. Dupa cum observati, decodarea Bibliei presupune cunostinte de genetica si de fizica. Atunci când omul are acces la "pomul vietii" - genomul uman, la tehnicile de terapie genetica, atunci când ajunge în era nucleara, este capabil sa înteleaga tainele scrierilor vechi si observa ca principalul inamic al omului este chiar creatorul - modelatorul sau. Inversarea afectiunii omului fata de Dumnezeu este sesizata  de satelit, care semnalizeaza statiei supercivilizatiei lui Dumnezeu. Ea intervine cu un atac nuclear (apocalipsa), înainte ca omul sa devina suficient de dezvoltat tehnic, militar, înainte ca el sa practice eficient terapiile genetice, eventual sa schimbe marca A.D.N. Astfel, practic Biblia, prin decodarea ei, asigura încheierea unui ciclu de evolutie umana pe Terra.  Unul dintre versete chiar spune ca "Noul Testament este sapat în litere spre moarte". Particularitatea programului în curs consta în faptul ca satelitul nu semnalizeaza de aceasta data statiei centrale schimbarea afectului omului fata de Dumnezeu ci, raporteaza un alt eveniment din punct de vedere tehnic, oarecum echivalent: atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului. Acest eveniment situat în viitorul nostru apropiat a fost detectat printr-o distorsiune temporala si implantat ca informatie lui Iezechiel. Imediat dupa detectarea lui neprecizata însa temporal, supercivilizatia lui Dumnezeu a practicat o a doua distorsiune temporala majora privind sfârsitul veacurilor, informatia rezultata fiindu-i implantata lui Daniel. Acesta descrie în cele "saptezeci de saptamâni de ani", care pentru noi înseamna zeci de ani, conform jocului distorsiunilor temporale, istoria sfârsitului nostru, marcata de Al Treilea Razboi Mondial. Temporalitatea aberanta a supercivilizatiei lui Dumnezeu este cuplata la temporalitatea noastra lineara numai segmentar, pe perioade de istorie comuna. Ultima saptamâna de ani descrisa de Daniel este disecata într-o alta distorsiune temporala oferita ca informatie lui Ioan Teologul, în anul 96 e.n. Ea este caracterizata printr-o prezenta continua a supercivilizatiei lui Dumnezeu în preajma Terrei si dureaza sapte ani, timp în care  îngerii lui Dumnezeu vor practica ultima cercetare genetica în scopul realizarii unei ultime recolte de doar 144 000 de "alesi".
    Biblia si alte scrieri vechi analizate în lucrarea de fata, au fost decodate, probabil într-un mod asemanator celui de fata, de institute specializate ce apartin prioritar marii finante. Pe de alta parte, institute si persoane particulare se afla    într-o cursa contra cronometru pentru decriptarea computerizata a Bibliei. Lucrarile "Cracking The Bible Code" de Jeffrey Santinover, M.D. si "The Bible Code" scrisa de Michael Drosnin sunt graitoare în acest sens. Aceste lucrari demonstreaza ca Biblia a fost încriptata cu ajutorul unor supercomputere cuantice care ofera posibilitatea încriptarii mai multor date, simultan, în modalitati diferite, pe un numar restrâns de litere. Interpretarea primara a textelor oferita de stiintele moderne (genetica, fizica, etc.) în modalitatea abordata de mine, ofera tabloul general al Programului Terra, fara prea multe informatii în ceea ce priveste încadrarile temporale ale evenimentelor viitoare. De la acest nivel însa, munca este preluata de supercomputere, care stiind ce trebuie sa caute (un eveniment detectabil prin metoda primara), pot sa identifice situarea temporala a acelui eveniment. Concret, din descrierile lui Iezechiel, se poate afirma cu certitudine faptul ca Ierusalimul va fi distrus printr-un atac nuclear lansat de Irak. Informatia introdusa in computer este analizata prin metoda literelor spatiate si rezultatul este edificator. Evenimentul, nu numai ca este descris la rândul lui si prin aceasta metoda, dar apare si încadrat temporal. Doar doi ani apar grupati în text alaturi de acest eveniment: 5760 (anul 2000) si anul 5766 (anul 2006), cu probabilitate statistico – matematica pentru cel din urma. Situatia este asemanatoare celei din timpul razboiului din Golf, când N.S.A. (Agentia Nationala de Securitate a S.U.A.) dispunea de trei date probabile referitoare la atacul irakian cu rachete Scud asupra Ierusalimului. Anul 5760 a trecut. Evenimentul va avea loc cu siguranta în 5766, adica, mai exact între octombrie 2005 si octombrie 2006...si absolut nimic nu-l poate opri. Parerea mea este ca supercomputerele de la N.S.A. au aflat cu exactitate data evenimentului. Prezenta bratului înarmat al marii finante evreiesti în Golful Persic, embargoul politic si militar la care este supus statul Irak, întreaga nebunie politico – militara din zona, demonstreaza ca si altii asteapta "cu sufletul la gura" acest moment crucial. Interdictia aeriana impusa Irakului între paralelele de 33 si 36 de grade latitudine nordica este fara sens si aproape sigur nu va putea fi mentinuta în viitorul apropiat. Sistemele antiracheta imaginate pentru a preîntâmpina evenimentul ... nu vor functiona. Istoria viitorului este puternic ancorata de atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului, de momentul când "sabia fulgeratoare a regelui Babilonului" va transforma în zgura Ierusalimul. "Curcubeul" – satelitul montat de Supercivilizatia dumnezeului biblic, va semnaliza  proprietarilor lui ca omenirea este în era tehnologiilor avansate. Conform jocului distorsiunilor temporale, echipajele teleportate pe Terra, vor ajunge aici cu distorsiune temporala, corespunzatoare  unui  timp linear de aproximativ 50 de ani. Conform Cartii lui Enoh, din acel moment îngerii lui Dumnezeu vor avea nevoie de 58 de ani, pentru ca, în generatii succesive, sa poata prelucra materialul genetic corespunzator urmatoarei marci A.D.N. a supercivilizatiei. La capatul celor 58 de ani se încheie apocalipsa, distrugerea controlata, în etape, a civilizatiei noastre. Decriptarea computerizata a acestui eveniment, îl situeaza temporal în anul 2113. Pâna atunci omenirea va asista la câteva evenimente importante. Între acestea, Al Treilea Razboi Mondial descris de Biblie si de Nostradamus, va deturna atentia oamenilor de la evenimentele cu adevarat importante, pregatitoare pentru "sfârsitul veacurilor".

baaron

#16
 Când începe razboiul? A ÎNCEPUT DEJA!  
    Practic, caderea World Trade Center (W.T.C.) din New York marcheaza intrarea în ultimul razboi mondial. A judeca global si la rece acest lucru nu este o problema; este chiar foarte simplu. Programul LOR dureaza aproximativ  5875 de ani, de la nasterea lui Noe, pâna la sfârsitul Apocalipsei. Are etape foarte clare, pe care le-am parcurs împreuna în acest rezumat, cum ar fi: producerea marcii genetice, selectarea populatiilor care intra în programele de inginerie genetica, crearea seriilor genetice  cu puritate crescuta, perioada de recolta, intervalul liber si ... perioada de distrugere a programului, perioada ce se suprapune aceleia de selectare si producere a noii marci genetice de tip Noe, necesara urmatorului program. Trebuie înteles ca EI au timp, ca timpul lor este diferit si ca istoria noastra este planificata la scala timpului LOR. De aceea, cei 110 ani destinati stergerii de pe fata pamântului a actualului program nu sunt nici prea multi, nici prea putin, ci probabil, numai bine adaptati. Daca privim înapoi, observam ca descrierea distrugerii programului anterior variaza, doar operatiunea numita potop fiind prezenta în toate miturile. Fiind ultimul act al, unui cataclism mult mai complex si cu desfasurare mai extinsa temporal, a fost mai bine retinut de resturile populatiilor care i-au supravietuit. Cosmogonia sumeriana Enuma Elish aminteste însa si de celelalte arme si artificii tehnice folosite de zei, care au precedat potopul si care au contribuit esential la stergerea urmelor programului anterior. Este clar pentru mine, ca demolarea celui mai tehnic dintre toate aceste programe nu se poate face într-o zi. Asta ar însemna sa ucida planeta; ori lucrul acesta nu se va întâmpla. Distrugerea va fi progresiva si va afecta în primul rând factorul uman. Progresiv va fi distrusa infrastructura, iar populatia va fi nimicita. O buna parte din aceasta "munca" o vom  face chiar noi, cu propriile stocuri de arme, inclusiv cele de distrugere în masa. Zeii au hotarât numai momentul initierii lantului de actiuni distructive si sunt dirijorii din umbra ai acestei operatiuni.
      Globalizare, mondializare ... guvern mondial ... sunt cuvinte care capata greutate. Posesia informatiei, finantelor, mass-media, confera putere. Guvernul mondial are nevoie însa si de arme si pentru ca se sprijina pe cea mai bogata natiune, asa cum este normal, S.U.A. este cea care va produce armele necesare dominarii, subjugarii, distrugerii. O cursa a înarmarii pe care guvernul mondial o poarta ... singur este menita  sa controleze lumea urmatorilor 50 de ani. Pâna în aproximativ 2055 guvernul mondial va distruge baza tehnico materiala a omenirii, infrastructura Terrei atât cât se va putea, fara ca pamânteanului sa i se para ca ar fi implicata vreo forta extraterestra. Distrugerile datorate fortelor pamântene vor fi mai "blânde", dar mai extinse temporal si continue. Europa, Nordul Africii, Orientul Mijlociu si Apropiat si posibil alte zone din Asia vor suferi distrugeri sistematice, continue, cu diminuari importante ale populatiilor. Africa neagra va fi decimata de S.I.D.A., Ebola si alti virusi creati în acest scop. America de Sud, specializata în lovituri de stat, razboaie civile, razboaie sângeroase interstatale rezultate a diferendelor de granite, îsi va diminua si ea populatia semnificativ. Discrepanta între structurile tehnice specializate ale guvernului mondial si restul lumii se va accentua. Unde sa ne refugiem? Taigaua siberiana, teritoriile de nord canadiene, Patagonia, selva braziliana, Desertul Namib, Australia centrala, Podisul Tibet, si alte zone continentale depopulate natural, neindustrializate, în care mâna omului tehnic nu se vede, va asteapta! Din pacate, îmi veti ignora avertismentul. Aproape toti sunteti angrenati într-un mecanism socio-economic care va asigura ziua de mâine, ce pare mai importanta deocamdata fata de anii ce vin... Putini se vor putea desprinde. Oricum, nu descendentii lor vor fi baza pe care se vor cladi viitoarele programe de inginerie genetica, pentru ca ei vor fi generatori de hibrizi în acele spatii. Doar populatiile naturale ale acelor teritorii vor fi interesante pentru inginerii geneticieni extraterestri.
     Dupa 2055, nimic nu va mai conta. Istoria se va agrava. Lumea Intraterestra care asigura sprijin logistic si informatie stiintifica guvernului mondial marioneta, va trebui sa faca fata confruntarii teribile cu civilizatia dumnezeului biblic. Tehnologiile spatiale pentru asta sunt concepute. Biblia ne spulbera însa, orice iluzie în privinta eficientei acestor tehnologii. Dupa parerea mea, evenimentele descrise în Apocalipsa au loc între anii 2055 si 2113, adica dupa revenirea îngerilor dumnezeului biblic în spatiul terestru. Distrugerile descrise în Apocalipsa le sunt datorate.
    În toata perioada celor 110 ani de distrugeri un loc aparte îl ocupa  constructia oraselor subterane în S.U.A. si în alte spatii. Studiile genetice pe material uman si animal supus radioactivitatii îndelungate, cunoscute opiniei publice sub denumirea de "mutilari de animale", studii practicate de "zei", în colaborare cu serviciile marii finante servesc punerii la adapost a materialului genetic uman, necesar demararii viitorului program de inginerie genetica, la fel cum Noe si altii au fost salvati de furiile potopului indus de "zei". Totul este ciclic. De fapt, fenomenul O.Z.N., în vizibila expansiune astazi, este urmarea unei cercetari genetice în masa practicata de îngerii lumii intraterestre, fapt ce demonstreaza ca momentul apocaliptic este aproape.
    Cei care conduc lumea, conform intereselor lumii intraterestre, cei care ne ofera istoria oficiala, se afla în contact permanent cu aceasta lume ascunsa. Sistemul financiar mondial, sistemul de datorii statale asigura finantarea programelor ce limiteaza atacul nuclear din spatiul cosmic. Organizatiile secrete suprastatale, marea finanta evreiasca, Biserica ne ascund constient adevarul despre noi, în scopul functionarii acestui sistem financiar.
    Se pare ca toti zeii "beneficiari" din Galaxie sunt interesati în înlocuirea actualului ciclu de dezvoltare umana pe Terra cu un altul, deoarece populatiile Terrei sunt în parte hibride si mult prea dezvoltate din punct de vedere tehnic. Dupa acest program marca A.D.N. a viitoarelor populatii va fi schimbata cu o alta mai simpla, pentru ca evolutia genetica a zeilor este spre simplitate genetica.
    Acest rezumat, alaturi de altele care se scriu poate chiar în momentul de fata, va face posibila cunoasterea unei bune parti a adevarului despre noi. Segmentul de istorie pe care îl parcurgem face posibila decodarea scrierilor vechi aici - în România sau în alta parte. Din punctul LOR de vedere acest program este încheiat, deoarece sfârsitul sau a putut fi vizualizat. Ramâne doar sa parcurgem împreuna istoria viitorului.
    Asteptam viitorul mai mult sau mai putin pregatiti. Avem dreptul sa cunoastem macar o parte din adevar? În mod sigur, parerile sunt împartite chiar si între voi, cei ce cititi aceste rânduri. Daca rândurile de mai sus vi se par o nebunie, nu cititi. Luati-o ca pe o poveste fantastica, un cosmar rupt de "realitatea" în care traim. Oricum ar fi, trebuie sa stiti ca se va întâmpla ceea ce deja s-a întâmplat!

...Sper astfel Emil ca vei gasi in acest rezumat macar un raspuns la intrebarile pe care ti le pui in mod constant...

Pe curand...

emil

Draga Baaron,
Dezvoltarea expusa este demiurgica . Este congruenta cu sine insasi, vreau sa spun ca plercind de la un sistem dat de axiome este perfect logica in continuare cu sine insasi . Dar pleaca de la un sistem de axiome dat. Dar daca axiomele nu sint corecte ... !?. Marxismul era perfect logic de la axiome inainte. Dar axiomele ... ?. Daca genetica este numai o stiinta relativ nou descoperita de om ?. Cladim trecutul pe genetica ?. Vor urma o mie de alte stiinte (macar una la fiecare mie de ani) ca sa ajungem la milionul de ani al fiintelor extraterestre a caror stiinta nu poate fi deosebita de magie ( Carl Segan) . Cred mai degraba in non-interventie (Sfirsitul Copilariei - Arthur C.Clark ) sau in indiferenta ( Picnic la marginea drumului - Arkadi si Boris Strugatky sau Solaris - Stanislav Lem ).

baaron

#18
Genetica nu este descoperita de catre om...ci ...redescoperita.
Si cred ca intradevar tot trecutul umanitatii este cladit pe genetica din moment ce aceasta este singura in masura sa ne dea raspunsurile dorite....cel putin in situatia actuala.

Insa este deasemenea adevarat ca fiecare dintre noi are dreptul de a-si alege tabara....intervenind sau nu.
Si totusi am convingerea ca evolutia inseamna interventie....

Pe curand..


emil

O singura intrebare pentru Baaron :
Citez
"Avem deja dovezi ale existentei fiintei umane acum 650 - 700 milioane de ani..."
Care sint aceste dovezi , care fac omul contemporan cu primele protozoare ?
Ma refer la dovezi demonstrabile stiintific . 

Skywalker

Acum 650-700 milioane de ani nici nu existau mamifere, ce sa mai zicem de oameni. Doar daca nu a aterizat o colonie din afara Terrei si s-a stabilit aici o perioada.

ryn

Citat din: emil din  28 Martie 2006, 11:26:53
Nu stiu de ce, dar subiectual acesta hilar si absurd ma ... facineaza . Sa recapitulam tema : extraterestrii impreuna cu serviciile secrete SUA au un program comun de hibridare genetica a speciei umane ( pentru care rapesc persoane ) la care au nevoie de tesuturi animale ( pentru care rapesc vite ) . Rapirea se realizeaza fie cu nave extraterestre fie cu elicoptere negre fara insemne ale armatei ( aici nu se specifica niciodata tipul Apache, Comanche, sau  Sikorsky ). Pentru mai multa popularizare a acestui experiment ultrasecret se lasa animalele pe cimp sau oamenii cu dureri de cap ( ca sa mearga la medic pentru a fi himnotizati ) si se comanda si seriale TV pentru promotion ( Dosarele X ). Dar noi investigatorii lucizi ... i-am prins !. Ce simplu stau lucrurile, ce repede am rezolvat problema .
Corecta observatia! Variantele sunt:
1. Toate acestea nu par a fi decat o actiune voita a acestor servicii secrete etc. sa ne zapaceasca de cap si sa credem ca UFO exista si sunt responsabile pentru mutilari.
2. Mutilarile sunt facute de UFO cu acceptul guvernamental si agentii secreti au devenit gunoieri spatiali.
3. Nici macar agentiile nu stiu cine a facut asta.
4. Nu are nici o legatura cu UFO si accidentele fac parte din programe genetice :mrgreen:
si cea mai tare (si aici nu mai sunt serios  :-D)
5. Un maniac obsedat sexual si posesor de brisca cu laser, beat mort, mergea cu sabia deschisa pe langa o cireada de vaci...

ryn

Si revin dar acum serios
Aparent fara legatura cu subiectul. Cine stie cand a aparut in presa de dinainte de 89'  in plin proces de epurare al elitei  stiintifice  (parca se desfasura procesul paranormalilor pe atunci...) - descrierea unuia dintre cele mai importante cazuri de observatie Ozn din Romania - as putea spune celebru!!! si fotografiile cu OZN facute atunci (se faceau chiar comparatii cu alte cazuri din lume).
Vreau sa imi spuneti cu ce eveniment international a coincis publicarea acestui caz.
Si dupa aia mai vorbim si despre vacile mutilate...

jackie28t

Ryn,tocmai am refacut primul post modificat. :wink:
Referitor la publicarea acelui caz la care te-ai referit,sincer sa-ti spun,nu cunosc. :|
Poate ne dai tu cateva detalii ca doar suntem toti cu urechile deschise si chiar as vrea sa stiu despre ce a fost vorba.

ryn

#24
Bunicutza merci pentru devotament  :-D.
In perioada respectiva, In Romania Libera sau o fi fost Flacara... sau Scanteia... ma rog, apare un articol despre OZN-uri fotografiate cred la Cluj.
Cu lux de amanunte, comparatii cu niste cazuri din Italia. Super materialul ca ramasesem uimit (mai... nu mai tin minte cine scria articolul... parca il cunosc, parca nu... :-D  :-D  :-D )
In fine!
Exact in aceeasi zi niste vecini de-ai nostrii transpirati de cele 40 de kg. de echipament carat in spinare de fiecare,
si erau cam multi  :-D se gandeau sa scurteze drumul catre alti vecini...
Doar ca eram noi intre ei.
Si cum o fi mai lesne sa nu vezi ce trece pe langa tine decat daca te uiti dupa cai verzi pe cer...

Baieti si fete, care sti sa faci chiftele tari, sa pui mana sa faci si o prastie buna, ciuciulete calculeaza traiectoria, stiu eu cine o blagosloveste, o mana usoara incarca si spooky trage... :-D mai numai sa tintiti peste sarma ghimpata ca imi mananca ciorile chiftelele... :-D

jackie28t


ryn

Informatia e reala merge sa o verificati

nemo

Invadarea Cehoslovaciei de catre Tratatul de la Varsovia si observatia fotografului Emil Barnea la Cluj amindoua in August '68

ryn

Buna treaba nemo ai de la mine o mica atentie. Dar sa nu crezi ca o sa impartim chiftelele...  :-D

jackie28t

ATENTIE:
La sfarsitul paginei sunt incluse fotografii foarte expresive a unui caz din Brazilia caz de ''Human Mutilation''Va rog sa nu accesati codul daca nu sunteti pregatiti pentru asemenea fotografii socante.

Mi-a fost intotdeauna frica sa postez aici pe forum un asemenea subiect deoarece este foarte socant dar este un caz deosebit care este cosiderat inplicarea extraterestrilor.
Deci asa cum am mai spus undeva.Adevarul nu-i intotdeauna chiar atat de dulce.
Stiti voi ce sa faceti cu codul :wink:

http://www.think-aboutit.com/mutilations/Human_Mutilations.htm