Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Invitatie la conferinta sustinuta de dna. Cristina Aldea, joi, 19 martie, ora 18

Creat de spooky, 17 Martie 2009, 02:52:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Va fac o invitatie pentru a participa joi, 19 martie 2009, incepand cu orele 18:00, la o prezentare (mini-conferinta) sustinuta de dna. Cristina Aldea, sustinut la Observatorul Astronomic al mun Bucuresti "Amiral Vasile Urseanu".

Acest eveniment, din pacate, nu se bucura de mediatizare din partea colegilor de la ASFAN.

Dna Cristina Aldea este presedinta filialei din Koln (Germania) a ASS (Societate de cercetari in Arheologie,Astronautica si SETI condusa de Erich von Daniken), membra CUN si CIRPET.

Dansa va vorbi despre obiecte arheologice misterioase (OOPARTs - Out of place artefacts), o fiinta umanoida fosilizata, probabil de origine extraterestra (despre care s-a vorbit si in acest forum), dar pe care dansa a avut prilejul de a-l studia indeaproape.

Cei interesati sunt asteptati. Pentru infomarii suplimentare, va rog sa ma contactati la telefon 0722 643 640 / 0771 40 20 30 sau prin email sau mesaj privat pe forum.

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

VioVMih

Buna dimineata,

Am primit mesajul cu placuta surprindere dar si cu o umbra de tristete : pare sa fie genul de conferinta pe care o asteptam de mult, o asteptam oricind, si iata apare oferta iar eu chiar atunci (19 III ora 18) intru in tura de noapte ... Solutia alternativa spontana ce-mi vine in minte conduce la intrebarea : exista posibilitatea ca aceasta conferinta sa fie inregistrata si sa avem acces la ea ulterior ? ( precum Conferintele TNB ?) ; exista posibilitatea unui material scris care sa consemneze  momentele ei ? Unde pot afla mai multe despre Dna Cristina Aldea si organizatia din care face parte ?  Ma intreb, desigur, de ce nu toata lumea o sustine, dar asta este deja o intrebare secundara...
                    Va multumesc pentru invitatie, si date fiind circumstantele, astept raspunsul Dvs.,
                     Viorica Veres Mihailescu

darieglobur

Aceeasi parere de rau, ca si preopinenta mea, ma vad nevoit sa o exprim si eu. Pentru mine, care locuiesc in Constanta, e prea "din scurt" termenul, ca sa zic asa. Cred ca daca era in weekend as fi putut veni. Oricum, salut acest eveniment si-mi exprim si eu speranta ca, ulterior, cei interesati vor putea afla ce s-a dezbatut acolo.
Hmm, asa, ca o paranteza, cred ca nu-i greu de raspuns la acea "intrebare secundara" din postarea de mai sus, si anume de ce nu toata lumea sustine o astfel de manifestare. Insa asta, desigur, e un alt subiect...
Oricum, multumesc pentru invitatie si, pe aceasta cale, inca o data, tin sa salut o astfel de initiativa.
...und Sie fliegen doch!

Rayden

Salutare,

Paul, merci de info / postare.
Eu voi incerca sa vin, suna interesant.

Bafta,
Rayden

libelulu

Salutare,
Am o rugaminte/propunere pentru cei care reusesc sa ajunga la conferinta.
Luati va rog cu voi o camera video, si daca e posibil sa postati aici filmul pentru a putea urmari si cei  care nu reusesc sa ajunga la eveniment.
Multumesc. 

deeyutzu2008

salut. sunt f nou pe aici. dar sper sa ma integrez repede. in legatura cu conferinta...entru cei care nu pot ajunge este vreo alternativa?

garabelius

mare rugaminte mare!Pentru cei care ajung la eveniment sa faca cumva sa ne aduca si noua vestile!serviciul nu ma lasa!DAR AM PRIETENI PE FORUM!!!!!!!!!!!!

lylyt_ice

Asteptam si noi ceva ....cine ne poate spune cum a decurs si ce s-a discutat la Conferinta  sustinuta de dna. Cristina Aldea ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Rayden

Neata lume,

pai a fost interesant !  :mrgreen:
au fost si cativa invitati/participanti "speciali": Generalul Emil Strainu, Ion Hobana, Dan D. Farcas..
Artefactele prezentate - am facut poze..dar sa il intreb pe Paul daca are vreo problema cu postarea lor..sau sa le posteze el daca le are - au fost foarte interesante, despre unele din ele citisem, vizionasem documentare, despre altele nu stiam nimic si ..evident am fost incantat sa aflu ca mai sunt questii care ridica semne de intrebare la greu.
au venit si niste reprezentanti ai presei scrise..probabil vor scrie un articol ceva pe tema asta..asa ca stati cu ochii si pe ziare sa vedem ce scriu oamenii astia..
Paul a filmat asa ca..il las pe el sa puna filmul..  :-D
cam atat - scurt rezumat -

bafta,
Rayden

spooky

desigur. poti sa pui pozele. azi chiar nu am timp ... si probabil pana luni nu o sa reusesc.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

alexbr

Shadowman

Citat din: lylyt_ice din  20 Martie 2009, 00:57:51
Asteptam si noi ceva ....cine ne poate spune cum a decurs si ce s-a discutat la Conferinta  sustinuta de dna. Cristina Aldea ?

Citat din: Rayden din  20 Martie 2009, 09:59:53
au venit si niste reprezentanti ai presei scrise..probabil vor scrie un articol ceva pe tema asta..asa ca stati cu ochii si pe ziare sa vedem ce scriu oamenii astia..

http://www.cotidianul.ro/ozn_urile_in_power_point_aprind_imaginatia_ufologilor_romani-77399.html

Un articolul care m-a facut sa râd... :lol:
Amuzanta expresia " e uscat ca o pastrama "  :lol:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY