Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Teoria conspiratiei despre crestinism.

Creat de Leonard, 19 Aprilie 2009, 11:24:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Crezi in dumnezeu?

Da
30 (78.9%)
Nu
8 (21.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 38

horia2008

Cred ca Dl. Croitoru se vrea admin; poate-l ajuta (cineva). sau nu

aliensguard

1. Dumnezeu sau entitatea creatoare exista.(noi iam dat sex masculin dar find o entitate de lumina logic ca nu e femeie sau barbat)
     2.In legatura cu venirea lui Isus pe pamant este interesant ce sa discutat dar nu ma pot afirma caci a fost o fiinta extraterestra sau o fiinta de lumina intrupata.
     3.ADEVARATA BIBLIE ESTE CEA ORIGINALA CARE APARTINE TUTUROR RELIGILOR NU A VREUNEI RELIGI.(deoarece fiecare religie a editat oarecum biblia "mama")
   
Noi ii cautam  prin univers  :planet: :rocket: , dar ei sunt printre noi. :takeme:

pivnicerunicolae

  Eu am o alta teorie [teorie deci doar supozitii],ca am fi urmasi ai extraterestrilor ,iar Iisus ar fi unul din dintre ei.Mai cred ca nu toti paminteni sint urmasi ai extraterestrilor ,ci numai a unora ,care au cunostinte mult mai vaste decit ceilalti datorita memoriei ancestrale.
  In Dacia unul dintre urmasii ,,Zeilor '' a fost Zamolxe .Credinta dacilor ,cum ca exista viata dupa moarte ,este si credinta crestina actuala .
  Vaticanul ascunde multe secrete ,multe manuscrise ,care daca ar fi cunoscute le-ar reduce puterea si influenta .Omul a fost creat sa fie liber in spirit si gindire .Vaticanul a facut oameni dogmatici si bigoti.

andrei

     Salut
Am citit cu interes postarile dvs. si asa am reusit sa imi fac curaj sa expun aici o supozitie a mea vis-a-vis de acest subiect.Pe scurt ideea mea ar fi cam urmatoarea:Nu cred ca exista o conspiratie impotriva religiilor,ci ca orice pe lumea asta, ceva care are un inceput are si un sfarsit.Asadar sfirsitul religiilor va venii odata cu accelerarea din ce in ce mai puternica a descoperirilor stintifice si mai ales cu viteza cu care acestea devin cunoscute si utilizate.In principiu toate religiile se bazeaza pe asa numitele taine sau miracole infaptuite de :zei, preoti,sfinti sau profeti.In momentul in care,un oarecare individ rationalizeaza ca beneficiind de ajutorul unei anumite tehnologii, poate foarte usor infaptuii si el o asemenea minune, in subconstientul lui se spulbera o parte a mitului si se zdrancina si o parte a credintei in care a fost indoctrinat.Un ex: Sa luam bunaoara partea din Biblie care se refera la Moise si la Chivotul Legii.Pentru Moise si pentru israelitii acelor vremuri.Chivotului a fost intradevar o mare minune si o manifestare a unei puteri divine.Dar pentru oamenii acelor vremuri,termeni ca :electricitate,telecomunicatii,holograma erau notiuni non existente.Pentru un individ al zilelor noastre,ele sint usor de explicat in termeni cotidieni.Sa ne inchipuim ca ar venii sa zicem Emil Boc, acest Moise modern cu o lada plina de ordonante de urgenta pt noi romanii si ar zice cam asa:-Lada asta contine cuvantul lui Dumnezeu pt.poporul roman.Cine se va atinge de lada va fi trasnit si va ajunge in iad.-Cred ca trei sferturi dintre noi am pufnii in ras iar celalalt sfert s-ar chinuii sa deschida lada. Lasand gluma deoparte cred ca multe dintre minunile Biblice(daca nu toate) se pot infaptuii cu ajutorul tehnologiei existente astazi.Si ca sa devenim zei acum doua mii de ani, am mai avea nevoie doar de o masina a timpului,care umbla zvonul ca ar exista si ea. :evil:
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Tayka

Salut Andrei-Adevãr grãieºti..Desigur cã acesta este destinul fiecãrui mit care ca ºi o ghicitoare,odatã ghicitã nu mai este nimeni curios de ea,numai cã dogma iudeo-creºtinã a avut ºi încã mai are susþinãtori cu botul f. Gros ei îºi cunosc f. bine marfa,ºtiu cã e alba- neagra dar dacã încã mai gãsesc clienþi din belºug,dece sã arunce bunãtate de patefon care hodorogit cum e le aduce aur,smirnã,ºi tãmâie,dar mai ales.. lovele.Este adevãrat cã în ultima vreme unele oiþe se cam dumiresc ºi pãrãsesc turma,dar altele sânt înebunite mai ales când se dã agheasmã,icoane sau ..sarmale. :-o :-o ªi parcã nici aici nu ar fi problema cea mai tragicã,cã de prostime multã este peste tot,ci faptul cã sânt singurii artiºti liber-profesioniºti care mai sânt ºi bugetari,ºi mari latifundiari de terenuri,în timp ce profesorii care ne lumineazã minþile sânt badjocoriþi.

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

andrei

   Foarte adevarat

Am observat insa o chestie destul de interesanta si care ma cam pus pe ginduri.In ultima vreme, mai ales dinspre Biserica Catolica vin niste semnale ciudate de genul:cutare inalt prelat a declarat ca citez,,si extraterestrii sint fratii nostrii intru Domnul"sau,,Episcopul cutare a declarat ca e foarte posibil sa nu fim singuri in Univers".De felul meu sunt un tip care nu trec cu usurinta peste asfel de stiri,ca peste un fapt divers si in general incerc sa deslusesc (atit cit pot)si cauzele nu doar sa observ efectul.
   Asfel,dupa mine se poate pune o mare intrebare si anume:-Ce obliga o ramura(cea mai ultras se poate spune) a religiei iudeo-crestine, cea care cu cateva sute de ani in urma inventa Inchizitia si organiza executii in pietele publice pentru blasfemie,-sa declare(si sa recunoasca implicit) prin gura celor mai inalti prelati ai sai asfel de lucruri ca existenta extraterestrilor?
   Se pot da doua raspunsuri dupa parerea mea:-1.Este fortata din afara de catre ceva sau cineva care-i acorda un fel de termen ce pare destul de scurt(declaratiile sant din ce in ce mai dese si la intervale tot mai scurte de timp).sau-2.Biserica iudeo-crestina observind tot mai accentuata aplecare a oamenilor spre noile curente de factura scientologico-rationala, incearca prin recunoasterea unor adevaruri(tinute ascunse sute de ani)sa lanseze din insasi sanul ei o asfel de miscare,o rescriere a religiei sau o noua revelatie,tocmai in ideea de a-si pastra turma de enoriasi la san si de a nu-si pierde intr-un timp foarte scurt obiectul muncii ca sa spun asa si implicit si beneficiile rezultate de pe urma acestuia.
    Sunt curios cat de repede va urma acest trend si Biserica Ortodoxa,care se stie,. :wink: este oarecum mai conservatoare,dar la fel de dornica sa-si pastreze beneficiile. :-D :evil:








Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

"Religia - o fraza de dânsii inventata
Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug,
Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata,
Dupa ce-amar muncirati mizeri viata toata,
Ati mai purta osânda ca vita de la plug?" :roll:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

#52
O altã explicaþie,ar putea fi ºi faptul cã toate drumurile,, creºtinãtãþurilor''duc  la..Vatican :-D unde e ãla cu 7 coarne  :martiansad:ºeful lojelor,ºeful guvernului din umbrã,neam cu reptilienii-reptiluþe care s-au cam sãturat probabil sã tot stea cu masca pe figurã ºi vor sã se arate în lume aºa urâþi cum sânt,aºa cã se desfãºoarã acum un scenariu la scarã mondialã pentru a li se pregãtii intrarea pe uºa din faþã ca oaspeþi extratereºtrii deºii urâþii sãlãºluiesc pe aici de când lumea... :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).