Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine este in spatele imprumutului de la FMI?

Creat de klingonianul mascat, 03 Aprilie 2009, 11:29:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nicipreaprea

Citat din: fiulploii din  24 Noiembrie 2011, 12:13:32

    Fiecare trebuie sa lucreze asupra lui , nu va veni un Neo care sa duca in carca tot pentru toti umanoizii . Intotdeauna va fi o elita intelectuala care va conduce , fie ca ne place fie ca nu , pentru ca nu suntem si nici nu putem fi toti pe acelasi palier decat numai d.p.d.v. spatial si eventual temporal .


Am incercat sa-ti traduc textul:

Mai am de lucrat asupra mea, nu ma astept sa apara un Neo sa ma duca in carca. Intotdeauna voi accepta o elita care sa ma conduca, fie ca imi place sau nu, pentru ca nu sunt si nici nu pot fi pe acelasi palier cu Neo, Salam, Adi Minune, Ghandi, Krishnamurti, Isus, Budha, samd... cu toate ca banuiesc cumva ca spatiul si timpul sunt iubirile mele, ma folosesc de "evolutia mea" pentru a ma rupe de realitate, visez realitatea mea unde restul lumii imi va fi la picioare.

Ce sa zic @fiulploii, iti respect parerea si  iti urez multe succesuri !  :fullmoon:

________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

Ganditorul

#46
Donmule, Colega Xanadon, te respect prea mult pentru a te lasa sa pleci suparat pe mine la drum lung pentru ca am interpretat ca eronata/daunatoare o paretre, o viziune pe care, din rutina, o avem toti atat de adanc implementata... incat nu-i mai cautam reperele false.
- Deci sa recapitulam, ca sa fiu sigur ca nu sunt eu in eroare, desi e f posibil si asta .

CitatCare sunt adevaratele revolutii ?

Alea de s-au lasat si cu morti din partea celor "dati jos de la Putere",

Dupa socoteala asta revolutia lui Pol Pot in Cambogia - cand "revolutionarii" au socotit ca totul incepe cu ei si cu "anul 0" ucigand tot ce a existat inainte ... asa, cam la 2 milioane de cambogieni din "vechea structura" - este un mare succes, in timp ce revolutiile "de catifea" (schimbarile de regim) din Cehoslovacia, Bulgaria si Ungaria sunt niste ...nimicuri, esecuri totale.
Cam sangeroasa socoteala...

Citatinghesuiala din Decembrie"  etc) poate fi inclusa in categoria celor mai grosolane inscenari, fiindca doar doua simboluri ("odiosii" ) au dat coltzu'.
Foarte probabil - dupa aceeasi logica shablonista - cei care au murit in uniforma cu ochii scosi si cu c...le indesate in gura, sau cei impuscati, maltratati, decapitati ... au facut "figuratie".
Dupa 89,  astia mortii, s-auridicat si au preluat tara "la cheie" de sub nasul nostru.

CitatRestul din piramida securisto-activista a fostei Puteri vazindu-si bine-mersi de trebi tot in punctele-cheie de producere a banilor, acum preluate concret si nu doar coordonate ca odinioara.

Toti au prosperat suspect de rapid, rareori dupa variate parodii de condamnari/detentii (ei si/sau fii/fiicele lor - generalul-bancher Stanculescu-Ghips, Columbeanu Jr., Talpes Jr., afinii lui Dinca Teleaga gen Badea-Computerland & Popoviciu-ginerele secund, Patriciu, Trita Fanita, securistul-crescentist Dan Voiculescu si/sau dintzoasele-i fiice  etc etc - o lista completa ar umple citeva monitoare).


Cum am spus mai sus, cf shablonismului de ca vb, dupa ce au facut un pic de figuratie prin puscarie (asa... cam de la 2 ani in sus), dupa ce au fost batuti, molestati, probabil ucisi (Gen. Nuta, Mihalea, Milea, Macri, Guse, col.Trosca... etc ) - "toti au prosperat suspect de rapid"," Restul din piramida securisto-activista a fostei Puteri vazindu-si bine-mersi de trebi tot in punctele-cheie de producere a banilor".... intr-o tara numita Romania, in care NIMENI, dar absolut nimeni nu a furat nici un pai cat au mimat "secu"  puscaria si... mortii.
...............................
Personal m-am saturat de aceasta gogoasa mediatica otravita pt ca mergand pe firul (otravit) al evenimentelor lucrurile au stat cam asa :

"Secu", teribila "secu" , nu putea sa-si asigure bunastarea si averea nationala de frica a doi batranei loviti de damblaua diabetului (dictatorul) si de damblaua "sforariilor din umbra" (odioasa lui sotie)
Asa ca ne-au infometat pret de vreo 10 ani ca sa iesim in strada in 89, ca sa poata apoi sa-i impuste "legal" pe cei doi si se miste "liber" adjudecandu-si averea nationala ... in loc sa le traga cate un glonte in cap de la distanta, meserie la care "secu" se pricepea destul de bine - marturie "teroristii romani" din 89 - pe care ii tot cautam de vreo 20 de ani incoace... precum cauta unii armele de ucidere in masa din Irak (adica fara rezultat...).
- Ramane de vazut de ce mama drk "nenorocitii astia" au jurat credinta pe drapel si pentru tara, de ce au avut rezultate pozitive pt economie o lunga perioada de timp (aducan tehnologie de embargou in Romania si pazind strajnic economia nationala de "oitzele blande" care mimau ca voiau sa fure/saboteze) si de ce drk. nu ne-au pus juvatzul de gat inca din anii 70.

In tot timpul asta adversarii externi, marii rechini ai finantei mondiale. au stat la granita cuminti, infipti cu dintii in gardul de hotar, uitandu-se printre uluci cum "secu" isi adjudeca o intreaga tara, luind cele mai bune felii de tort din averea care se numeste Romania, fara sa se amestece in "ciorba" nici inainte, nici dupa... "marea inghesuiala".
Iar noi aici in tara, o duceam si o ducem bine (ca si taranii din 1907)... dar iesim din cand in strada, de buna voie, ca sa ne ciomagim cu jandarmii, pt ca asa se manifesta antisemitismul la noi.
........................................
Va convine aceasta sinteza (un pic exagerata) a variantei jurnalistice a realitatii... cu care suntem imbuibati pana la rutina, domnule, Colega Xanadon ? Credeti ca de acum, ca cetatean roman, "imi pot da cu presupusul" despre ceea ce ma inconjoara si ma deranjaza ?

Citat2. Tot sincer: chiar esti capabil sa-ti dai cu presupusul fie si apropo de comportarea prezumtiva a unei furnici, colega Ganditorul?!
A unui greiere daunator  cu atit mai putin, inclin sa cred.


Si pentru ca prb. imi dati  voie "sa-mi dau cu presupusul" am sa spun ca exista o moda teribila de a confunda planul particular - al unui tip instruit la "coada leului", cu patru stelutze pe umar, care dupa 89 si-a cumparat gradul de general si si-a facut mica lui "organizatie" de investitie/speculatie economica cu ... planul general, de ansamblu, de nivel national/mondial.
- Spun asta nu pt ca sunt "prietenul secu" ci pentru ca am fost si suntem intr-o situatie nenorocita, cu o evolutie dinamic-distructiva si pentru ca a venit momentul sa punem in valoaree orice picatura de energie pe care o avem, sa punem in valoare orice picatura de inteligenta disponibila, a venit momentul sa renuntam la sentimente revendicative induse/inutile, sa vedem realitatea prin proprii ochii, prin prisma judecatii noastre si sa ne unim intr-un singur interes general - iesirea din aceasta situatie aproape disperata.
Daca vrem cu adevarat sa iesim din situatie cu capul sus...

alx

va reamintesc subiectul acestui topic: Cine este in spatele imprumutului de la FMI?
   reveniti la subiect,altfel ma vad nevoit sa scot maceta. 8-)   alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: Nicipreaprea din  24 Noiembrie 2011, 16:17:08
Am incercat sa-ti traduc textul:

Ce sa zic @fiulploii, iti respect parerea si  iti urez multe succesuri ! 

Buna incercarea si  ...trebuie sa continui , nu te lasa !  :lol:
Si eu respect orice parere indiferent de emitent .
On-topic.
Parerea mea , tradusa   e ca in spatele imprumutului de la FMI este loja P2 si conexiunile ei . :wink:

Arhanghelul

#49
Citat din: fiulploii din  24 Noiembrie 2011, 21:59:28
Buna incercarea si  ...trebuie sa continui , nu te lasa !  :lol:
Si eu respect orice parere indiferent de emitent .
On-topic.
Parerea mea , tradusa   e ca in spatele imprumutului de la FMI este loja P2 si conexiunile ei . :wink:
Bine punctat colega @fiulploii ... mama lor de " agenturi "

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4750&lang=RO
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5809

P.S Im' pare rau ca n-am alte surse decat de la "biVoni" ... dar nu gasesc altceva rapid si comod la cautare pe goagal ... si la "obiect" ... scuze ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

elena78

#50
,,Cine sta in spatele  imprumutului  de la FMI,,??? este o intrebare extrem de delicata !! cu putin timp in urma  citisem  un ziar national , din fericire citisem o noutate ,un articol care m-a bucurat nespus de mult ,ei bine in acel articol  se vorbea despre Islanda care a avut curajul sa se elibereze de Fondul monetar international,vedeti oameni  buni  ce se intampla cand poporul este unit???face miracole.....lupta impotriva sistemelor  corupte care manipuleaza planeta noastra....ar trebui si noi sa luam exemplu Islandei si sa fim uniti ....

Xanadron

#51
Stire f.f. ontopic:
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/fmi-ne-a-mancat-un-miliard-de-euro-din-rezerva-valutara-186094.html

Interesant circuitul iluziei (cu implicatii atit de concrete totusi) numite BAN, nu?
FMI a dat (bancilor - doar nu credeti ca NOUA?!), FMI ne-a luat... :evil: si-o sa ne mai ia (cu camata enorma, evident).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#52
http://www.romanialibera.ro/special/reportaje/-marin-ceausescu-nu-s-a-sinucis--153805
http://www.badpolitics.ro/interviu-cu-mihaela-moraru-fiica-lui-marin-ceausescu-despre-revolutie-ceausescu-si-il-successore-iliescu/



http://www.ziartricolorul.ro/triunghiul-mortii-la-viena-marin-ceausescu-dan-voiculescu-teodor-melescanu/

""Fost sef al Agentiei Economice a Romaniei de la Viena, Marin Ceausescu a fost gasit fara suflare in ziua de 28 decembrie 1989, investigatiile austriecilor incheindu-se cu un singur verdict: sinucidere. Marin era unul dintre demnitarii fostului regim care controlau spionajul tarii noastre in Europa de Vest. Data fiind relatia sa de rudenie cu dictatorul, dar si gratie pozitiei pe care a ocupat-o la Viena timp de 16 ani, informatiile pe care le detinea Marin Ceausescu referitoare la situatia presupuselor conturi secrete ale cuplului dictatorial s-ar fi putut dovedi cruciale. ""

____________________________________________________________________________________________________________________________________
http://www.enational.ro/dezvaluiri/romania-mea/spionii-extrasenzoriali-din-domeniul-petrolului-ai-lui-ilie-ceausescu-125290.html/
http://rapcea.ro/2011/12/29/tatal-lui-mircea-geoana-generalul-ioan-geoana-vindea-evreii-romanei-cum-au-ajuns-unii-sa-acceada-la-funcii-in-stat-prin-intermediul-iudeo-masoneriei/

https://www.youtube.com/watch?v=fsUCCeffpv0
http://alarmaromaniei.wordpress.com/page/7/
http://www.stelian-tanase.ro/ceausescu-a-fost-mason/

https://www.youtube.com/watch?v=CDsE53Qm39g

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05