Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fulger globular sau OZN, 27.10.2005

Creat de spooky, 23 Noiembrie 2005, 04:41:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Va invit sa dezbateti acest subiect.

Personal nu pot decat sa felicit operatorii Antena 1 pentru imaginile superbe cu globul de plasma / fulgerul globular. Nu poate fi altceva.

Se pot face conexiuni si cu cutremurul de pamant ce a avut loc la o ora apropiata...

Pareri?...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Skywalker

N-am vazut imaginile de la Antena 1, insa stiu ca deseori fenomenul fulgerelor globulare a avut legatura cu un cutremur. Deci dupa un cutremur poate aparea un fulger globular, dar un OZN ba! Eicand aterizeaza, ma gandesc ca nu se iau dupa unde este cutremur, nu :wink:

H725

Camera de filmat era pe trepied sau in mina? Ca daca nu era pe trepied, miscarea era din tremuratul miini operatorului.

Am facut ieri un experiment. Am privit planeta Venus. Aparent se misca. Am pus camera de filmat pe trepied si surpriza, pe imaginea filmata de camera nu se misca nimic. Am pus camera pe focalizare manuala, din cauza intunericului camera nu poate focaliza corect. Am facut o poza cu camera de filmat cu focalizarea corecta. Este prima poza atasata. Apoi am defocalizat intentionat imaginea, pe ecran au inceput sa apara discuri ciudate. Care seamana flagrant cu cel filmat de antena 1.

Se pare ca nu pot introduce o imagine in post, atunci dau un link spre o alta pagina de forum...

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=93966&hl=

PS Tin camera de filmat pe trepied, pregatita sa filmez un ozn, cind o sa fie cazul... Deocamdata nu a fost....  :(

Skp

Ok.....tot pe Antena1  ufo-logul care  vorbea de acel fulger globular a spus  ca ele apar in apropierea unor furtuni puternice sau a surselor puternice de energie........dar faza cu acel cutremur....incercati sa aflati daca cutremurul a fost inaintea  ''fulgerului'' .......am vazut  un documentar pe discovery care spunea ca numeroase aparitii OZN au fost vazute in apropierea unor evenimente importante sau....neobisnuite...(Inaintea prabusirii WTC .....cutremurul si Tunamii  ...etc...nu stiu...vedeti si voi.......faza cu fulgerul globular nu prea o...cred....dar...nu sunt expert.

ryn

Cutremurul este un fenomen natural care apare in urma modificarii structurii tectonice a faliilor. In momentul in care se declanseaza aceste miscari tectonice de amploare se produc descarcari energetice de diferite forme. In urma acestor descarcari se produc si fenomene plasmatice recte fulgerele globulare.

ryn

Simplu accident. De obicei descarcarile electrice sau plasmatice afecteaza  iremediabil zonele spongioase sau cavitatile (stomac sau plaman). Fulgerele globulare au capacitatea de a se deplasa in cautarea unui mediu in care sa se descarce. Este normal ca un om cu un potential energetic opus cu al unui fulger sa fie tinta descarcarii celui din urma. Dintr-o relatare a unui alpinist roman, stiu ca au tendinta de a urmari tinta - lucru explicabil stiintific. Frecventa cazurilor din acea regiune din India este cam de mare, dar ceea ce ar fi trebuit sa se spuna ar fi fost conditiile atmosferice din zona. Clar nici o legatura cu UFO. Cat despre cei 1oo de wati... din stire... ash manca bataita de la femeia de serviciu cu care faceam fizica...

spooky

Citat din: SkpOk.....tot pe Antena1  ufo-logul care  vorbea de acel fulger globular a spus  ca ele apar in apropierea unor furtuni puternice sau a surselor puternice de energie........dar faza cu acel cutremur....incercati sa aflati daca cutremurul a fost inaintea  ''fulgerului'' .......am vazut  un documentar pe discovery care spunea ca numeroase aparitii OZN au fost vazute in apropierea unor evenimente importante sau....neobisnuite...(Inaintea prabusirii WTC .....cutremurul si Tunamii  ...etc...nu stiu...vedeti si voi.......faza cu fulgerul globular nu prea o...cred....dar...nu sunt expert.

eu sunt acel "ufo-log" :)
da, asa cum am precizat, a fost cutremur exact cand au filmat sau cel putin la un interval de timp inainte sau dupa cutremur.
mi-a fost imposibil sa extrag informatii concrete sau filmul original... de ce? din cauza lipsei de interes a postului de televiziune respectiv. vreo 2 saptamani am sunat la ei sa imi dea originalul, le-am si lasat dvd-uri/cd-uri sa imi scrie. nu am vazut nimic inapoi. ei isi vand materialul cat e cald dupa care au altceva mai important de vazut.asadar ramanem cu ce avem.
regret ca nu am reusit sa identific exact locul filmarii sa pot identifica zona unde s-a produs evenimentul.

cred ca, cu cea mai mare siguranta putem face o legatura puternica cu cutremurul. e greu sa putem face si alte legaturi... sau sa determinam decliclul exact.

e usor de obtinut plasma... orice scanteie e o plasma pana la urma. asa cum ai pus si tu, poti obtine plasma in cuptorul cu microunde. neoanele sunt si ele o plasma, un gax ecitat la o tensiune inalta.

totuis, frumusetea, daca-i pot spune asa, cred ca putem gasi multe explicatii ale fenomenului de plasma in lucrarile lui Tesla, care, spune printre alte ca, plasma excitata la peste 100000 Hz se petrec alte fenomene interesante (iar cele pe care le-am invatat in scoala nu se mai aplica)... se extrage energie din (sub)spatiu... free energy :)... my 2 cents...

cu o energie minima produci multa energie... vezi si www.seaspower.com infiintata de Dr. Steven Greer de la Disclosure Project.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984