Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Leagea Duminicala (offtopic inceput de la ENDGAME)

Creat de Ronin, 19 Martie 2009, 13:16:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ronin

Citat din: spooky din  20 Martie 2009, 10:56:21
Ronin... esti pe langa subiect... am pus o intrebare, raspunzi evaziv sau mai bine zis nu raspuns.

Andy... esti si tu pe langa subiect (off topic)

Spooky, daca ar exista un raspuns simplu, ti l-as fi spus.
Am pus citatul cu "Procesul Conspiratorilor" pentru a arata ca o informatie poate fi incadrata la adevar sau fals si prin metoda circumstantelor care nu pot sa minta, spre deosebire de un om care poate folosi minciuna.
Tehnica mozaicului tocmai asta inseamna, coroborarea informatiilor reprezinta o metoda eficace in cercetare.(cunoastere)

Iti aduci aminte de afirmatia lui E. Cerneak, in lucrarea sa "Cinci secole de razboi secret":

2. - Adesea, confesorul unui rege sau seful unei scoli a iezuitilor era, in fond, rezidentul caruia ii era subordonata o larga retea de spionaj sau seful unei scoli de spionaj;

4. - Agenti ai ordinului iezuit puteau fi atat membrii ordinului, cat si persoane laice. De regula, iezuitii actionau doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu "maini" straine;

Sursele pe care le-am dat au fost:

http://www.spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm

http://www.youtube.com/watch?v=NAgTFWglHrc

Stiu ca este dreptul nostru sa argumentam si contra argumentam, dar pentru a intelege subiectele vaste este nevoie de rabdare si o cercetare (si) a istoriei iezuitilor dar si ramificatiilor lor.

In acest sens l-am asemanat pe AJ cu Adam "Iluminatul".
Si unul si altul reprezinta "teza", urmata de reactia lumii speriate (ingrozite) ca fiind "antiteza" iar lege duminicala ca fiind "sinteza".

Legat de legea duminicala, vream sa spun ca daca ar fi o "vrajeala" nu ar fi pe ordinea de zi a Vaticanului (Iezuitilor), nu s-ar fi dedicat un centru cultural lui Ioan Paul al II-lea in SUA (Washington DC) si nu ar fi atat de multe persoane influente interesate de programul "Coalitiei Crestie" in SUA, cum ar fi Al Gore, Bill Clinton, Nancy Pelosi, etc.

Aceste persoane nu sunt interesate de bani..., banul este pentru cei care nu il au..., aceste persoane influente, cu relatii sau educatie iezuita, sunt interesate sau animate de "interese spirituale"...

Ori cel mai important "interes spiritual" al lor este o lege duminicala la nivel de planeta, o lege care are un precedent in istoria Imperiului Roman prin Constantin cel Mare.

Legea spuneam ca daca pe timpul Imperiului Roman purta numele de "venerabila zi a soarelui", acum, in "Imperiul" american, va purta un nume asemanator, deoarece in lb. engleza, duminica si-a pastrat numele initial, adica SUN= SOARE si DAY=ZI.

O lege "in cinstea" Soarelui si asta-i raspunsul si pentru Andy, deoarece intotdeauna in 'spatele' unei legi sau cult al soarelui s-a "ascuns" un ET, numit popular diavolul !
Istoria se repeta !


http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

noua

ronin, nu prea am inteles in ce consta "Legea duminicala". Poti sa detaliezi un pic ?

spooky

Ronin...

drept urmare a raspunsurilor evazive am sectionat subiectul intru-cat este mult PE LANGA SUBIECT

Nu mi-ai argumentat cum si in ce fel Alex Jones este implicat in acest plan, legaturile cu Vaticanul sau Iezuitii (cum preferi) sau ce te face sa spui aceste lucruri.

E o afirmatie fara acoperire.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Nox

Ronin, te-aº ruga sã-þi treci adresa blogului la profilul tãu sau în semnãturã. Dacã o sã continui sã umpli forumul ãsta cu mesaje cu linkuri cãtre blogul tãu o sã þi le ºterg aºa cum am procedat ºi în cazul celorlalþi.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ronin

Nox, eu nu fac referire la blogul meu deoarece as avea nevoie de reclama. Fac referire la multe alte link-uri dar am incercat, pentrru a face munca mai usoara, sa le selectionez si sa le pun in acest blog.(un fel de baza de date pentru cei interesati de iezuiti si activitatea lor, de unde si numele blogului)
Tu chiar crezi ca eu umblu pe net sa-mi fac reclama...?!
Nuuuuu, te rog sa ma crezi ca sunt un om normal care, atunci cand face o afirmatie, pune un link unde omul poate gasi informatiile cu pricina si multe alte lucruri asemanatoare. A da sursa sau informatii in plus despre un subiect prin intermediul unui blog specific, asta nu-i reclama. Eu nu incerc sa vand nimanui nimic pe aici...

A face referire la blog doar prin semnatura mi se pare incurcat deoarece daca vorbim de ce ma intreaba, de exemplu, noua, as putea sa-i pun direct articolul cu pricina din blog si nu , asa, la general. Cu ce deranjeaza asta...?!
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Nox

Nu se acceptã ºi punct. Dpdv tehnic blogul tãu nu e sursã, ci materialele care au stat la baza articolelor de acolo. Am mai avut discuþia asta acum un an, aici. Nu-þi convine eºti liber sã pleci. Nu te obligã nimeni sã scrii pe acest forum. E chiar aºa greu de priceput? E valabil ºi pentru alþii.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ronin

#21
Citat din: noua din  20 Martie 2009, 13:49:39
ronin, nu prea am inteles in ce consta "Legea duminicala". Poti sa detaliezi un pic ?

noua, nu pot decat sa-ti recomand sa citesti articolul cu "ordinul-diversiunea-semnul fiarei" de pe blogul meu, este trecut jos la semnatura, (poti gasi multe alte informatii acolo) si aceste link-uri: (este ceva de analizat dar merita...)

http://necula.blogspot.com/2009/03/duminica-zi-libera-pentru-ue.html

http://www.catholicnewsagency.com/new.php?n=15107

http://www.capital.ro/articol/croatia-biserica-catolica-a-interzis-cumparaturile-de-duminica-115846.html

http://noreliacob.blogspot.com/2009/02/barack-obama-si-legea-duminicala.html

Ideea este ca Vaticanul ca si SISTEM (nu-i atac la adresa catolicilor) este identificat in profetia biblica, ca fiind "FIARA". (istoria o demonstreaza din plin)
Acum, mergand mai departe, ar trebui vazut care este "SEMNUL FIAREI", adica, prin contrast cu SEMNUL lui Dumnezeu (Sabatul), Fiara, adica Vaticanul (papalitatea) are un alt SEMN.
Semnul Vaticanului este insasi schimbarea facuta de Biserica Catolica asupra Legii lui Dumnezeu, ma refer la Legea celor 10 porunci.

Pentru a intelege ce schimbare a facut papalitatea, cand , cum si de ce, iti recomand acel material din blogul meu cu "diversiunea-semnul fiarei".
In mod ciudat, acest semn al Vaticanului are legatura cu un anumit cult, si anume, cultul soarelui.
Constantin cel Mare a jucat un rol interesant in Imperiul sau, atunci cand emite "Corpus Juris Civilis", vol. III, legea promulgata la 7 martie 321 d.Hr.:

"Toti judecatorii, locuitorii oraselor si meseriasii sa se odihneasca in prea venerabila zi a Soarelui. Dar cei de la tara, sa se ocupe de agricultura neimpiedicati de lege, pentru ca uneori nici o alta zi nu este mai favorabila lucrarilor agricole."

"Silvestru , episcopul Romei in timpul lui Constantin cel Mare, schimba numele primei zile a saptamanii (Dies Solis), denumind-o "Ziua Domnului".

"La 366, Conciliul de la Laodicea decreteaza oficial transferarea sfinteniei Sabatului asupra duminicii , zicand: "Crestinii sa nu iudaizeze stand nelucratori Sambata, ci sa lucreze in ziua aceea... Si daca totusi sunt gasiti iudaizand, sa fie anatema!" (C. Hefele, Istoria conciliilor bisericii , vol. II, pag. 316)."

"In 386, Sinodul din Aquilea recunoaste schimbarea oficiala a lui "Dies Solis" (ziua soarelui) in "Dies Dominica" (Ziua Domnului, duminica)."

Vezi si celelalte link-uri deoarece ele arata preocuparea pe care o au, deja , oameni ca Barack Obama, Bill Clinton, Hillary Clinton, Al Gore, Nancy Pelosi, etc.
Toate aceste persoane, si multe altele, lupta pentru aparitia unei asemenea legi in SUA si apoi in lumea intrega.

Ar fi important de amintit ca SUA este identificata in profetie (biblica), ca fiind o alta FIARA (vezi cheia intelegerii simbolice unde fiara =stat, popor, natiune, etc.) care "avea coarne ca de miel dar vorbea ca un balaur", de unde idea ca SUA, in ciuda principiilor de libertate (taramul libertatilor), adica spirit de miel, va vorbi (prin legi) in cele din urma ca un balaur, (balaurul = simbol folosit pt. identificarea diavolului) si cum prima fiara, Vaticanul, va face "alianta" cu cea de a doua fiara, SUA.
Vezi aceasta expunere (fara prejudecati) de aici: (toate expunerile sunt importante si merita vizionate cu spirit investigativ)

http://www.revelatia.ro/docs/veith_rt.html
http://www.revelatia.ro/docs/218.html

Analizeaza deasemenea si cartea "Teroristii Secreti":

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1961.0.html
http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?13531.post

Lucrurile nu sunt usor de inteles dar nici complicat.
Aceste persoane politice (influente) sunt, daca vrei, instrumentele Vaticanului. Am pus informatiile cu spionajul Vaticanului deoarece iezuitii joaca un rol hotarator in aparitia unei asemenea legi.
Potrivit "tacticii" lor, vor ca aceasta lege sa nu fie "impusa", ci ceruta de crestinismul manipulat. In acest sens am spus si ca Alex Jones este parte din scenariu deoarece prin "informatiile" sale, sperie lumea crestina care, odata convinsa de "pericolul" NOM masonice, se vor coaliza (unitate crestina la nivel global) si vor milita pentru o asemenea lege desi ei nu inteleg ca, in felul asta, vor realiza un proiect al Vaticanului, adica un proiect al "fiarei".
Prin urmare, smecheria cea mare, este ca "semnul fiarei" va fi cerut si sustinut de crestini care, nerealizand ce se intampla in realiate, vor vedea in "semnul fiarei", adica in aceasta lege duminicala, alternativa la rezolvarea problemelor materiale si morale ale lumii intregi...!
Intelegi smecheria ???

Daca esti catolic sau ortodox (asa cum am fost si eu) lucrurile ti se par putin complicate deoarece consideram duminica ca fiind o sarbatoare crestina.
Realitatea este ca "duminica", fosta "dies solis" (ziua soarelui), este una dintre cele mai mari (tari) INGINERII religioase...

Este deasemenea nu lipsit de interes si faptul ca o asemenea lege, pornita din SUA, va purta numele de Sunday Law adica "Legea zilei Soarelui", deoarece in lb. engleza s-a pastrat denumirea lui dies solis, denumirea originala.

Iti recomand sa analizezi cartea "Tragedia Veacurilor", o carte pe care Iezuitii (papalitatea) au incercat sa o "compromita" (atat cartea cat si autorul) dar, atentie, cartea este o provocare (nu am mai intalnit asa ceva) la a urmari scena politica internationala si a vedea daca "legea duminicala" apare sau nu...
Deocamdata, actualele tendinte din SUA si "batrana" Europa (UE), cam dau "dreptate" acestei carti...

http://www.scribd.com/doc/2071770/EG-White-Tragedia-veacurilor

http://www.intercer.net/egw/index.php/GC/




http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Outlaw

Multumesc,Ronin pentru cele postate aici. Sunt lucruri explozive care explica foarte mutle dedesupturi la nivel global. Chiar si profilul forumului se potriveste cu topicul. Vaticanul se pregateste sa-i converteasca pe extraterestri la catolicism in cazul in care alienii vor apare oficial pe la noi prin ograda. S-a facut mult tam tam si in media obisnuita despre acest subiect. Si nu e prea corect ca Vaticanu' sa obtina monopolul asupra contactului cu ET asa cum ar vrea.
Nox, pe mine unul ma intereseaza ce spune Ronin pe aici si am vizitat si blogul lui. Am gasit acolo lucruri pe care nu as fi avut de unde sa le gasesc in alta parte. Din punctul meu de vedere a facut bine cu Link-urile lui. Asa macar stie omul de unde sa ia un calup semnificativ cu informatii. Am rugamintea de a lasa omul sa-si etaleze argumentele. Mai multi prieteni de-ai mei am inceput sa citim acest forum si sa fim interesati de subiectele de aici datorita lui Ronin.
Va felicit pe toti pentru munca depusa si pentru interventii. Tineti-o tot asa ca bine faceti.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

alx

Citat din: Outlaw din  21 Martie 2009, 18:13:21
Nox, pe mine unul ma intereseaza ce spune Ronin pe aici si am vizitat si blogul lui. Am gasit acolo lucruri pe care nu as fi avut de unde sa le gasesc in alta parte. Din punctul meu de vedere a facut bine cu Link-urile lui. Asa macar stie omul de unde sa ia un calup semnificativ cu informatii.
Outlaw,am si eu o intrebare pentru tine: DE CAND A DEVENIT OZENISTICA MATERIE OBLIGATORIE PENTRU ADVENTISTI?   a...scuze...acuma vad...tu nu vorbeai de OZN-uri...tie iti convin afirmatiile lu ronin,pentru ca ataca biserica catolica,deci,implicit,dau cultului vostru mai multa putere...

Citat din: Outlaw din  21 Martie 2009, 18:13:21
Vaticanul se pregateste sa-i converteasca pe extraterestri la catolicism in cazul in care alienii vor apare oficial pe la noi prin ograda. S-a facut mult tam tam si in media obisnuita despre acest subiect. Si nu e prea corect ca Vaticanu' sa obtina monopolul asupra contactului cu ET asa cum ar vrea.
aha,vor si adventistii o bucatica de tort... :evil:  pana la urma,vrand-nevrand tot ati scapat pasarica din gura...deci se pare ca am dreptate,toti sunteti NUMAI PE INTERES!

Citat din: Outlaw din  21 Martie 2009, 18:13:21
Mai multi prieteni de-ai mei am inceput sa citim acest forum si sa fim interesati de subiectele de aici datorita lui Ronin.
asa se explica afluenta de predicatori si de pocaiti pe forumul asta...

Citat din: Outlaw din  21 Martie 2009, 18:13:21
Am rugamintea de a lasa omul sa-si etaleze argumentele.
am rugamintea sa te rogi in alta parte...nu e suficient ca aveti forumurile voastre,trebuie sa il virusati si pe acesta?

         restul...stii tu...e tacere!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Outlaw

Lylyt_ice... nu stiu de ce am impresia ca uneori se doreste ocolirea discutarii anumitor subiecte. Am observat asta ca simplu cititor. Anumite materiale expuse pe-aici sunt intr-adevar foarte revelatoare si tocmai cand se aduc confirmari cruciale despre "subiecte fierbinti" se incearca stoparea acestora. Oare pe cine sau ce  anume deranjeaza aceste decosmetizari? Adica ma asteptam la contraargumente inteligente, la documente care sa infirme documentele aduse in discutie de Ronin. In loc de asta, apare acuzatia de reclama la un anumit blog si proteste descurajatoare. Daca tot exista cineva care a prins un anumit fir... ar trebui lasat sa demaste jocurile murdare la care se preteaza cei ce se cred "buricul pamantului".
Sa inteleg ca se intorc vremurile trecute? Adevarurile deranjante potentatilor zilei trebuie aduse la tacere?
Sunt mereu pe faza Lylyth... uneori chiar prea pe faza... multumesc. Imi place ca postezi intotdeauna la obiect. Ai admiratia mea.

StarDust

Citat din: Outlaw din  21 Martie 2009, 18:13:21
Vaticanul se pregateste sa-i converteasca pe extraterestri la catolicism in cazul in care alienii vor apare oficial pe la noi prin ograda. S-a facut mult tam tam si in media obisnuita despre acest subiect. Si nu e prea corect ca Vaticanu' sa obtina monopolul asupra contactului cu ET asa cum ar vrea.
Deci, asta e tare... :D. Pai in cazul in care Vaticanul sau alte culte vor incerca sa-i converteasca pe ET la religiile aferente... Vor primi un raspuns pe masura!!!  Sunt mai mult ca sigur de asta! Ma tem ca va trebui ca noi sa acceptam "religiile" lor, si nu invers... Iar ideea ca ET se vor converti la vre-una din religiile noastre mi se pare absurda! Binenteles... parerea mea...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

#27
HA.HA.HA....si daca unii dintr-e acesti ET's au creeat religiile false( cu un anumit scop)....? Atunci ce mai ai de spus?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

StarDust

Ma indoiesc Lylyt. Religiile asa cum sunt ele acum, sunt create de oameni, pentru oameni! ET, sunt cu treaba lor, si cu religiile lor. Total diferite de ale noastre. Iar datorita faptului ca EI vor ajunge pe pamant, si nu noi la EI... Ei sunt cei mai evoluati (cel putin dintr-un anume punct de vedere). Sau poate ca nu trebuie sa soseasca, ci doar sa "schimbe frecventa", dar e cam acelasi lucru...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Ronin

Stardust, stai linistit ca aici nu-i vorba de "bataie" intre "culte" (cum zice alx), ci mai degraba de "un ceva" care scapa majoritatii.

Pentru a avea o intelegere cat de cat mai clara, imagineaza-ti ca atunci cand Iezuitii au fost declarati "Persona non grata" in peste 83 de state (etc), aceste hotarari de STAT nu au fost luate "din cauza" sau "datorita" unui "cult" (ce o fi ala) sau biserica...
Au fost decizii politico-militar-economico-informative.

http://en.wikipedia.org/wiki/Persona_non_grata

Daca vei citi cum au esuat (sau reusit) anumite atacuri ale Iezuitilor asupra unor sefi de state (vezi http://www.truthontheweb.org/abe.htm), vei intelege tipurile de "mecanisme" puse in joc...

Unii cred ca stiu dar habar nu au..., timpul inca nu-i pierdut !
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.