Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dr. Katherine Albrecht se adreseaza poporului roman

Creat de Serban M, 16 Martie 2009, 18:24:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Serban M

http://www.youtube.com/watch?v=HQGrvJxkBto&eurl=http

Buna ziua cãtre tot poporul român ºi cãtre guvernanþii oficiali pe care dvs i-aþi ales. Vã salut din partea oamenilor iubitori de libertate din toata lumea. Astazi Naþiunea voastrã stã în faþa unei hotãrâri cruciale cu privire la o tehnologie periculoasã care se numeºte RFID.

Numele meu este Doctor Katherine Albrecht ºi am dedicat ultimii ºase ani din viaþa mea profesionalã ºi din carierea mea academicã studierii RFID ºi identificãrii riscurilor care ameninþã intimitatea, libertãþile civile ºi în ultimã instanþã libertatea în sine. RFID este o tehnologie de identificare, care are scopul sã localizeze exact ºi sã gãseascã produse în fabrici ºi depozite. Nu s-a intentionat ca aceastã tehnologie sã fie folositã pentru oameni din cauza ameninþãrii cã ar putea fi folositã abuziv ºi cã guvernatorii oficiali, comercianþii, criminalii ºi alþii, s-ar putea s-o foloseascã sã monitorizeze oamenii. Când eu ºi patruzeci dintre cele mai mari organizatii care luptã pentru pãstrarea intimitãþii ºi libertãþii civile din întreaga lume, inclusiv Intimitatea International, A.C.L.U., E.P.E.C ºi E.F.F., am reanalizat technologia RFID, ºi am studiat-o mai profund, noi am tras concluzia unanimã cã nu este potrivit sã se foloseascã aceastã tehnologie în nici un document de identitate, permis de conducere, paºaport sau un alt document de provenienþã guvermentalã.

Când eu ºi co-autorul la cartea mea ,,Spychip", Liz McAntir, am revãzut peste 30.000 de documente în timpul cercetãrii pentru aceastã carte, incluzând scheme, whitepapers, documente confidenþiale ºi altele ºi am pus împreunã acele informaþii, ceea ce a rezultat a fost o imagine îngrozitoare pentru viitor. Oficialii guvernmentali, comercianþii, prevad o lume în care noi toþi purtãm carnete de conducere RFID care pot fi citite prin portofelele noastre, prin genþile noastre, rucsacuri etc. Ei prevãd aparate de citire care ar putea recepta semnalele, poziþionate în uºi, sub gresie, în tavane ºi în pereþi, ca sã monitorizeze în secret tot ceea ce facem ºi unde mergem. IBM a dezvoltat ceva care se numeºte dispozitiv personal de urmãrire ºi a fãcut un patent ca sa facã exact acest lucru. Ei prevãd poziþionarea secretã a acestor dispozitive în mall-uri, stadioane, muzee, teatre, biblioteci, chiar lifturi ºi toalete. Este clar cã dacã aceastã tehnologia merge înainte, capacitatea ei sã urmãreascã oamenii va fi abuzatã de cãtre comercianþi, criminali, obsedaþi ºi bineînþeles de cãtre oficialii guvernamentali. Ultimul lucru este probabil cel mai înfricosator iar voi, cei din România, care dupã cum toatã lumea ºtie v-aþi luptat atât de curajos pentru libertatea voastrã ºi atât de recent aþi rãsturnat un tiran în propria voastrã þarã, vã rog sã nu permiteþi crearea tiraniei prin RFID.

Chem pe toþi oficialii români, politicieni, sã respingã tehnologia RFID, utilizarea ei în documentele de identitate, în carnetele de conducere ºi chem poporul român sã respingã orice politician care sprijina RFID. Aº vrea sã multumesc colegilor noºtri din România care au depus un efort aºa de mare ca sã aducã acest subiect în atenþia opiniei publice, care au susþinut demonstraþii, care au contactat mass-media, care au redactat scrisori oficiale cãtre Preºedintele României, cãtre Biserica Ortodoxã ºi cãtre alte autoritãþi române. Voi sunteþi o parte dintr-un val în creºtere în favoarea libertãþii, care se opune aplicãrii tehnologiei RFID în intreaga lume ºi vã salutãm. Hotãrârea pe care Naþiunea voastrã o va face astãzi, va avea efect nu numai asupra generaþiei actuale, dar ºi asupra generaþiilor care vor veni. Nepoþii ºi copiii voºtri vor judeca generaþia aceasta pe baza a ceea ce veþi decide acum. Vã rog sã faceþi ceea ce este corect ºi sã respingeþi tehnologia RFID.

Vã mulþumesc.


sursa : blogul lui Rafael Udriste, via Apologeticum via Razboi intru Cuvant

romulus

Mda, un subiect fierbinte (inca) si in crestere de viteza.
Vad ca face si obiectul unor controverse in cadru Bisericii Ortodoxe Romane !?
In principiu, ceea ce spune madam doctor e corect dar este nevoie de mult mai multa determinare pentru a "misca" lumea/multimea.
Tusa Leana, de la tara, m-a intrebat saptamana trecuta (vazuse la Antena 1 chestia cu 666) care-i treaba ?
I-am spus .
Se mira si zicea ca: ce, ea nu-si va lua in veci vecilor "pasaport d'ala cu cip" asa ca e linistita, ea o sa ajunga in raiu'. Laolalta cu toata liota de babe si mosi ramasa la tara . Ei au rezolvat problema dar noi astilalti?
Ne solidarizam pe problema asta ?
Indoi-m-as si n-am cui!
Nu ne-am solidarizat noi cand ne-au belit/jupuit pana la piele, lotrii care ne "democratizeaza" si in mometul de fata ! D'apai pe chestia cu cipu'.
Aha .....
Dumnezeu cu mila .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

padme

Mi-a parvenit si mie acest clip pe mail! Destul de tarziu as zice :))))))))) vad ca am acceptat destul de bine aceste acte cipate. Nu stiu daca mai este pe altundeva prin Europa aceasta masura, sau o fi vreun motiv pt care s-a introdus prima data la noi?

Ganditorul

#3
La cat e de "doctor in tehnologia RFID" doamna in cauza ar fi putut sa ne dea si cateva exemple practice, scheme, foto si alte "secrete" ale tehnologiei amintite, pe care a studiat-o adanc - parca fiind si ceva co-autor.
Nu-s de meserie, nu exclud urmarirea pas cu pas a unei persoane care a avut ghinionul sa devina "tinta" DAR orice urmarire de acest gen inseamna canale de comunicatie intre urmarit si urmaritor, cea ce inseamna tot atatea frecvente dedicate unei astfel de aplicatii.

Oricat ar fi fizica de paralela cu pregatirea mea tot cred ca 7 miliarde de frecvente dedicate fiecarui individ e cam mult pt ceea ce poate sa ofere sarmana stiinta exacta a studierii transmisiei prin unde (ca sa nu mai vb de frecvente multiple dedicate aceleiasi tinte care se deplaseaza - mall, sufragerie, baie  :evil:)
Exista posibilitatea urmaririi prin telefon - ca aproape fiecare avem unul, prin PC - acolo unde exista, dar alte variante mi se par alarmiste si atat.
Asa ca, informatia venind pe directia BOR (cea acuzata de preafericita-hotie), e fff probabil ca d-na doctor sa fie o pafarista pusa pe alarme apocaliptico-religioase pentru ridicarea raitingului BOR.
Mai b ine ne-am ocupa de alimentele modificate genetic - e un pericol adevarat ...nu o acadea religioasa ca cea de mai sus.
Amin

Unde esti tu "calatorule astral" ca sa vezi ce concurenta ai pe linia "supravegherii cibernetico-reptiliene"