Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN si ocupantii* pot fi 'prinsi' ...???

Creat de Ronin, 04 Martie 2006, 18:40:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ronin

Daca OZN si ocupantii* sunt mult mai avansati - din toate pct. de vedere - decat noi (oamenii)... intrebarea este ...

- noi vom cunoaste despre EI ceea ce vrem noi... (si vrem multe) ???

- sau, noi vom cunoaste despre EI doar ceea ce EI vor sa stim... ???

*am pus steluta la ocupantii... deoarece unii analisti ai fenomenului UFO au luat in calcul posibilitatea unor OZN-uri vii... care isi pot schimba forma si culoarea si desigur se pot deplasa ffff rapid...

Nu strica cercetat subiectul... chiar sau si acolo unde multi spun ca nu ai ce cauta sau gasi... Biblia (mai precis cartea Hristos Lumina Lumii de EGW) care spune ca... acea STEA* care i-a condus pe 'magi' catre locul unde Iisus se nascuse... NU era altceva decat ... un GRUP de Ingeri...

Va astept cu o parere... daca tot se porneste o 'vanatoare' de UFO... practic EI stiu intentia noastra... cei de facut atunci ???

Ronin





http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

spooky

Salut Ronin,

inainte de toate, a trebuit sa mut subiectul in cafenea pentru ca nu prea avea legatura cu discutiile despre site.

Obiectele zburatoare care presupunem ca sunt de natura extraterestra sunt intr-adevar mai avansate decat tehnologia noastra a oamenilor.

Ocupantii acestor aparate de calatorit, fie ca sunt intergalactice... interplanetare, interdimensionale sau sunt masini de calatorit in timp si spatiu pot fi fie entitati biologice sau entitati biomecanice ca sa zic asa, mai concret roboti.

Ceea ce vrem noi sa stim despre ei depinde si de capacitatea noastra a omului de a intelege ceea ce aflam/vedem.

Daca am merge acum in unele triburi din Africa de exemplu si ei ar vedea un avion care zboara pe cer poate ca ei presupun ca respectivul aparat de zbor e o pasare gigant sau ceva mitic... religios... Incercam sa transformam in religie ceea ce nu cunoastem. Dealtfel, eu am o definitie la ceea ce inseamna Dumnezeu... EL este o insumare a necunoscutului... Suntem tentati, ca specie, sa zeificam ceva peste puterea noastra de intelegere... cel putin in trecut cam asa statea treaba. Un OZN era considerat un semn de la Dumnezeu... sau dupa caz... diavolul... si putem continua cu orice dincolo de ce inseamna fenomenul OZN... fenomene cunoscute. Nu uitati... OZN inseamna Obiect Zburator Neidentificat.

Chiar si rugaciunea cea de toate zilele... precum in Cer... asa si pe Pamant. Putem filozofa mult pe aceasta tema.

Citat*am pus steluta la ocupantii... deoarece unii analisti ai fenomenului UFO au luat in calcul posibilitatea unor OZN-uri vii... care isi pot schimba forma si culoarea si desigur se pot deplasa ffff rapid...

... cred ca ai vrut sa te referi la OZN-uri in sine si nu neaparat la ocupantii... oricum... exprimarea e ambigua... dar... treaba cu schimbatul formei si culorii e o chestie pur comerciala... cred ca toate stirile de la tv din romania au cateva lucruri in comun printre care: muzica de X-Files, obiectul isi schimba forma si culoare, obiectul se invarte in jurul axei sale... dar si jurnalistii sunt putin... cum sa spun... nu trebuie sa ai un IQ prea mare sa fii jurnalist. Capacitatea lor de a intelege, raporta si a transmite mai departe un mesaj ce nu tine de nea gigel care a violat-o pe maria... sau averea mostenita de Nastase de la matusa Tamara... pana la urma o televiziune vinde o marfa.

O marfa nu va fi vanduta daca nu ii place cumparatorului... asadar cumpartorul, adica telespectatorul trebuie fascinat, trebuie vorbit pe limbajul lui... si aici revin la aceeasi idee in care noi vom intelege ceea ce putem noi percepe.

Ce e de facut? Traim intr-o lume a deceptiei continue. Asa cum mi-am pus si in motto, a spune adevarul in ziua de azi e un act revolutionar... Trebuie sa continuam ceea ce facem, sa transmite mai departe aceste mesaje ale noastre. Nu trebuie sa ne oprim de autoritati care ignora fenomenul intentionat sau nu. Nu cred ca trebuie sa ne mai bazam pe autoritati pentru a primi raspunsuri. Cred ca marea revolutie a secolul 21 va fi influenta societatilor civile. Oamenii trebuie sa ne asculte pe noi si sa inteleaga ca noi putem avea un rol important.

Din fericire, spun din fericire, Romania sta inca bine... spre deosebire de america sau chiar... Uniunea Europeana. In mai putin de un an de zile o sa fim membrii UE... sa vedem cum se va transforma Uniunea Europeana... a carei situatie nu e roza deloc... Din pacate presedintele Basescu a afirmat de la inceput afilierea noastra, a Romaniei fata de axa Londra-Washington. Oare ce presupune asta? Oare ce influenta are aceasta axa la viitorul UE si al Romaniei? Si spun foarte deschis, ceea ce inseamna... masonerie... iluminati... noua ordine mondiala. Incet incet lui Basescu ii place puterea, ii place exemplu impus de Bush. Mai ramane sa fie si el membru al Skull & Bones si sa fie onorat mason cu gradul 33...

Well... am deraiat putin... ce-i de facut... atat timp cat ei controleaza informatia... controleaza fenomenul... dar acest lucru incepe sa fie scapat de sub control din ce in ce mai mult... si ei au inceput sa devina din ce in ce mai disperati. As putea spune ca urmatorii anii vor fi cu efect de bulgare de zapada... care se va sparge la un moment dat... ca o sa fie 2009 sau ca 2012... nu cred ca mai e mult...

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

aswotim

Si eu daca as fi in sistemul de autoritate nu as da chiar acces oricui la informatiile astea, cred . De ce? Pentru ca omenirea nu e pregatita. Uite la Americani: ei sunt inca la faza de imperialism, alearga dupa ocuparea resurselor de petrol, fac intrigi si jocuri de culise sa acapareze pietele de resurse si de vanzare. Are cineva dubii ca nu vor folosi tehnologia OZN in urmarirea scopurilor lor egoiste in contra restului lumii? Eu nu...
Sau uite cum se comporta paparazzi astia din presa: ar genera o isterie in masa ca suntem invadati, cu toate consecintele: sinucideri de proportii, incendieri, proliferarea cultelor ufolatrilor, etc. Plus ca religiile traditionale mai infraneaza totusi pornirile belicoase si distructive ale unora... S-ar organiza si Ku-Klux-Clanuri de "aparatori ai valorilor umane" care sa atace pe respectivii ozenauti fara somatie, motive sau regrete...
Sau badea Jon de la stana care ar da cu boata dupa ei si ar slobozi cainii sa-i mai "scarmene" nitel...
Cam asa vad eu societatea umana de azi. Asta e puterea si cealalta-i majoritatea pe care le vedem la tot pasul, nicidecum societatile academice si oamenii de stiinta entuziasti si onesti. Din pacate. Inca nu e momentul.
Dar sunt un sceptic optimist, pentru ca sper ca si eu sa fiu printre cei ce vor afla adevarul direct, poate nemijlocit, poate in grup cu altii umbland dupa surse.

TurnusX

Sincer, daca stau si ma gandesc, prefer alternativa cu sinuciderile, prefer atacurile tampite, fara motiv all KKK'ului anti extraterestri, prefer orice in schimbul adevarului. Cei ce se vir sinucide, sunt probabil indivizi slabi, incapabili de a accepta realitatea, prin urmare dispensabili pentru omenire. Cei ce se vor organiza fara motiv in KKK sunt dementi si sunt dispensabili pentru omenire. Iar lista ar continua.

Daca nu esti capabil sa intelegi realitatea sau incapabil de a accepta statutul de inferioritate (desi asta ar trebui sa te ajute sa evoluezi) esti dispensabil.

baaron

Magistral raspuns TurnusX... :-D
Subscriu la opinia ta.

Shadowman

 DA,pot fi prinsi ! Dar pot fi si retinuti o perioada mai mare de timp ?
Ma gindesc sa nu tipe dupa ajutor !De prins ii prindem dar ii
putem retine ? Asta e o alta intrebare si o alta problema .
  In ciuda aparentelor ,ozn-urile si ocupantii lor (o sa spun mai clar: nave
spatiale extraterestre conduse de creaturi mai mult sau mai putin terestre) nu sosesc pe Terra cind
au chef sa dea o raita...Sau cind doresc,la orice ora din zi sau noapte !Cum majoritatea cred !
Terra nu e un sat fara ciini ! Pentru a intra
in atmosfera au nevoie de o "viza"...Sunt intrebati de scopul si durata vizitei,
li se face instructajul (pe unde sa umble,cum sa se imbrace,ce sa ia ca suvenir
si ce nu,cit sa stea intr-un anumit loc,cu ce nave sa se plimbe,ce cimpuri de protectie
si invizibilitate sa activeze,cum sa stearga urmele etc...Instructaj serios ! Nu respecta legile si instructajul... e de rau ! Oricum ,din prudenta,"turistii" sunt supravegheati toata calatoria...
Navele cu care intra in atmosfera noastra sunt "nave de promenada pe Terra"...Farfurii,castroane,trabucuri,sfere,triunghiuri...Nave dintr-o anumita clasa
(gabarit,dotari,viteza maxima,etc...) Un fel de "nave de agrement" aprobate de "CIRMUIRE"...Sau oferite de  aceasta...Sunt sigur ca nu stiai amanuntele astea.Ca multi altii...Le afli acum,in premiera !!! (all rights reserved ...)
Daca le stii traseul ,daca stii unde vor ateriza (asta e o alta chestiune...) si le intinzi "nada"
I-AI PRINS !
  Odata prinsi si retinuti urmeaza partea cea mai dificila,aproape imposibila : "POTERA CIRMUIRII",unde
putini(...aproape  zero)  au sanse sa-i scape sau sa-i reziste...Si au un fel de a sterge urmele de juri ca ai visat,nu ca ai trait evenimentele !
Cheia "vinatorii" e sa pacalesti "POTERA" ca sa prinzi "TURISTII"...Daca te tin puterile !Navele "POTEREI" sunt mai sofisticate decit cele ale "TURISTILOR"...Viteza superioara,armament la bord,aparatura suplimentara,ocupanti specializati in localizarea si eliberarea"victimelor" ,neutralizarea,capturarea sau dezintegrarea "vinatorilor", musamalizarea(!) cazului...
Personal de elita,ce mai ! Apar destul de rar (sunt navele cel mai putin vazute...) dar si cind apar... Sa te tii !!!
  Trebuie sa fii cel putin un SUPERMAN ,daca nu chiar un ZEU ca sa scapi de urmaritori ! Scapi doar parasind planeta natala...Poate pentru totdeauna ! Cu conditia sa ai cunostiinte si invataturi din alte lumi ! Nu de pe  bancile institutiilor de invatamint terestre...
Extrem de greu,aproape imposibil ! 

  PS: Dechisesem si eu un topic :"UFO HUNTERS "...
   
   


 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

darkness

interesant...de unde stii asta?sau e  o chestie extinsa,o comparatie intre modul de a se "juca" al oamenilor in lumea animalelor?...desi...desi nu e prea corect ce spun eu...

e logic ,insa ceea ce ai postat tu,pare ceva extras din filmul "MIB" pe care abia astept sa il revad ca sa pot urmari mai de aproape teoria ta...

de unde provine aceasta teorie a ta,Shadowman?


Shadowman

Citat din: darkness din  17 Septembrie 2006, 20:57:18
interesant...de unde stii asta?sau e  o chestie extinsa,o comparatie intre modul de a se "juca" al oamenilor in lumea animalelor?...desi...desi nu e prea corect ce spun eu...

e logic ,insa ceea ce ai postat tu,pare ceva extras din filmul "MIB" pe care abia astept sa il revad ca sa pot urmari mai de aproape teoria ta...

de unde provine aceasta teorie a ta,Shadowman?


1.Ma surprinzi...Intr-un mod placut ! Se pare ca natura nu te-a dotat cu cap
doar pentru a opri scurgerea picaturilor de ploaie pe laringe si esofag...
2. Nu e un "extras"...Orice asemanare cu filmul e pur intimplatoare...Oricum,vizionare placuta !
3. ...  :-)

Reamintesc "semnatura" :"Lumea e plina de lucruri limpezi pe care putini le observa..."
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

darkness

da,ms,dar asta o putea spune orice!

sa citez o amica :" ne trebuie dioptrii mari ca sa vedem ce e sub nasul nostru", sau
" totul e prea simplu ca oamenii sa creada,pt ca noi ne asteptam la ceva complicat,ceva care sa ne munceasca neuronul, nu la 1+1"
..si da, se referea tot la UFO :-D

am ajuns sa ii dau dreptate,dar sa nu ii spuneti!!!

intrebare: unde ai deschis acel topic?imi dai un link ceva?

Elvin

Observatiile si sugestiile lui Paul Bennewitz [fizician, investigator] legate de ofensiva umana impotriva extraterestrilor [in special a reptilienilor si cenusiilor]

  Mai intai cateva observatii despre civilizatiile extraterestre

   Cand vine vorba de civilizatii extraterestre pe Pamant, avem de a face cu 3 nivele. Cel de jos, nivelul inalt, si nivelul foarte inalt
   
   La nivelul de jos.
   
   Societati in care nu exista libertate, exista doar sclavi. Nimeni nu indrazneste sa isi depaseasca atributiile. Totul este monitorizat si supravegheat de aparatura si personaje numite 'Supervizori". In acest mediu zboara sfere de diferite dimensiuni, monitorizand frecventele sonore, vizuale, si ale gandului. Cu aceste sfere se poate comunica. Sunt in stare sa devina complet invizibile
   Nu exista incredere in acest tip de societate.
   Structura de comanda este foarte cruda. Conducatorii poarta nishte mantii de diferite culori [ca uniformele de diferite culori din star trek, de ex  Capitanul si Ofiterul Prim purtau intotdeauna rosu]. Conducerea este totalitara. NU baga in seama principiile morale si sociale. Motoul lor pare a fi "control total sau moartea". Un grup extraterestru este condus de un monarh ce poarta o mantie purpurie. Conducatorii de acolo poarta verde, galben, si alb. Cei de jos poarta maro. Exista acolo un consiliu numiti "Cei 9". Acestia par trasi la indigo. Toti 9 au un ego foarte puternic [mandria Satanica..] Dumnezeul lor este numit "Ta"
   Extraterestrii care activeaza in bazele subpamantene in colaborare cu pamantenii, sunt complet dominati de FRICA. Ei nu pot intelege conceptul de 'prietenie'. Singurul lucru care le da o oarecare stabilitate psihica este tehnologia avansata si in special armele. Pentru a-si spori increderea in sine ei cauta sa obtina controlul complet cu ajutorul implanturilor.Sunt in stare sa controleze chiar si fara implanturi mase mari de oameni atata timp cat acestea sunt formate din persoane de inteligenta redusa.

  La nivelul inalt avem o civilizatie avansata si un pic mai 'umana'. Membrii acesteia sunt capabili de bunatate, empatie, si inteligenta extrema. Acestia [numiti 'Eoku" (?!?)] pretind ca militari americani au impuscat 8 Eoku si 11 au murit in navele doborate de aviatia americana
  In aceasta civilizatie exista nevoi sociale si emotii. Ei arata bunatate si grija fata de indivizi. Au o tehnologie mai avansata decat a cenusiilor, cei care sunt in principal vinovati de rapiri si se joaca de-a Dumnezeu

  La nivelul foarte inalt exista cateva civilizatii. Nivelul lor de cunoastere si felul cum interactioneaza social, sunt aproape impenetrabile pentru mintea umana. Membrii acestora ajung la varste in jur de 1000 ani terestri

 
   Dusmanii nostri principali se pare ca sunt cenusii [cred ca little greys mai exact]. Acestia sunt vicleni si nu sunt atrasi in nici un fel de ideea PACII. De asemenea isi incalca orice intelegere scrisa cu partea pamanteana. Desi mint cu nerusinare, inca nu si-au dezvoltat o 'memorie de lunga durata' pentru minciuni astfel incat se prind singuri in plasa propriilor viclenii.
   Cel mai important lucru. Orice pamantean care a colaborat cu ei a fost implantat si amintirea implantarii a fost complet stearsa. De aici provine un pericol imediat pentru specia umana din faptul ca ofiterii umani si personalul, care au fost in contact cu ei, nu au amintirea implantarii si pot fi controlati fara ca ei sa aibe cea mai mica idee. In acelasi timp implanturile sunt si dispozitive de cules informatii..Totusi cicatricea implantarii poate fi observata [cu greu] si depistata cu razele x. De notat ca si extraterestrii insisi poarta implanturi, de asemenea toti cei rapiti. ORice persoana care pretinde ca se afla in contact cu extraterestrii, realizeaza acest contact mental prin intermediul implantului
   De notat ca cenusiii sunt capabili de decizii ilogice dupa standardele pamantene. Ei nu sunt infailibili
   Acestia UCID uneori
   In ce priveste armamentul. Navele lor sunt uluitoare pentru pamanteni, prin viteza lor si capacitatea cloak [aparenta invizibilitate]. Arma de la bord poate ochi pana la 200 metri unde inca poate crea transee in pamant. Sursa de energie de la bord trebuie periodic reincarcata

   Oricare din avioanele pamantene, elicoptere, rachete etc pot fi dobarate de ei chiar si fara a se folosi de armament. Tot ce au de facut este sa treaca foarte aproape de vehicolul zburator si acesta va fi distrus de ecranarea energetica a navei. Pilotii pamanteni nici nu vor sti ce s-a intamplat. Poate navele pamantene tip Stealth sa fie mai eficiente intr-o asemenea batalie, fiind dotate cu scuturi electro-magnetice. DIspozitive avansate de scanare in infrarosu pot avea succes in depistarea unui ozn 'cloaked"

Cateva remarci:
1. Arhitectura mintii colective a cenusiilor si accentul pus pe logica duc la o situatie favorabila pentru pamanteni: cenusiii nu pot lua nici o decizie importanta fara ca mai intai sa fi primit aprobare de la nivelele superioare. Toti se afla sub controlul unuia numit "Supervizor", totusi se pare ca nici acesta nu hotaraste. E posibila o intarziere chiar si de 12-15 ore pana se ia o decizie importanta. Cat se poate intinde o asemenea indecizie pe timp de lupta, asta inca nu se poate sti. Datorita acestui control, luarea deciziilor in mod instantaneu este limitata. Daca situatia din teren se abate chiar si cu putin de la 'plan' vor deveni confuzi
2. Moralul lor, la acest moment, este aproape complet distrus. Exista disensiuni accentuate intre membrii colectivitatii. Increderea unul in celelalt pare a lipsi complet si fiecare il suspecteaza pe celalalt. Sunt foarte segregati in privinta nivelelor ; unul de jos nu indrazneste sa comenteze pozitia unui 'mediu' sau 'inalt'; stie ca-l asteapta moartea, care pentru ei inseamna de-programare [depersonalizare ?] sau in cazuri extreme chiar moartea fizica
3. in ce priveste navele, acestea sunt dependente de o sursa exterioara de energie. In lipsa acesteia, nava risca prabusirea in maxim 1 saptamana. Navele se pot reicarca una pe alta dar numai pana la un punct. Ei fac asta printr-un fel de antene. In cazuri extreme se pot 'alimenta' de la centralele electrice pamantene [si aici tot pana la un punct]. Cert este ca autonomia lor de zbor este limitata. Incapabile de alimentarea cu energie conventionala [pentru ei] toate navele se vor prabusi intr-o perioada de 6 luni pana la 1 an, decat daca pot fi retrase la baza; adica nava-mama
   Farfuriile in general nu pot zbura in spatiu; decat daca-si iau zborul de pe o nava interplanetara 'carrier' [ideea portavionului] aflata deja in spatiu [cum a ajuns Bennewitz la concluzia asta nu pot sa-mi dau seama]. Neputand sa revina la baza, e putin probabil ca pot supravietui. Capacitatea navei de a supravietui deprivata de energie intrece cu mult capacitatea OCUPANTILOR de a supravietui fara hrana lor [numita 'formula']. Daca nu ingurgiteaza aceasta 'formula' un anumit timp ei vor slabi si vor muri [T. Costello zicea ca reptilienii pot sta si 2 saptamani fara hrana]
4. La baza din Muntele Archuleta [Dulce base] sunt dependenti de raul Navajo pentru alimentarea cu apa. Apa este fundamentala si in lumea lor. Fara apa nu-si pot procura hidrogenul necesar navelor si armelor. De asemenea apa este folosita si ea la 'formula'
   Din momentul in care vor sti ca sunt atacati, toate navele si farfuriile se vor ridica imediat
   Ramanand fara apa, in maximum 4 saptamani conditiile in baza se vor inrautati. Socul psihologic va fi foarte mare pentru ei. La sfarsitul acetor 4 saptamani, majoritatea personalului va fi fost complet incapacitata. 'Formula' va lipsi si procesarea ei se va fi oprit
5. Pentru aceste baze subpamantene este nevoie de o arma capabila sa penetreze ecranarea energetica precum si solul. Cred [Bennewitz] ca am aceasta arma. 2 prototipuri au fost finantate si contruite de compania mea. Testele au aratat ca sunt destul de eficiente raportate la marimea lor. Proiectul la ora actuala [1992] se afla in faza de patentare a armei. Ea reuseste 3 lucruri cu un consum mic de energie : discurile din perimetrul de actiune a razei isi epuizeaza energia pe moment, este capabila sa penetreze scutul energetic al bazelor; si cel mai important, raza ii afecteaza mental datorita implanturilor si isi pierd ratiunea devenind complet confuzi