Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

Ufologia din ziua de azi

<< < (2/7) > >>

alx:

--- Quote from: Unidentified on  26 March 2009, 18:22:16 --- Renumitul video... Batalia celor 2 faclii de bricheta...  :-D. L-ai lovit direct unde nu trebuie pe guru Jackie. Sunt sigur ca are o explicatie.


--- End quote ---
   nu stiu daca te-ai uitat cu atentie la film...eu sigur am facut-o,mai ales ca am avut originalul la dispozitie...si in mod sigur alea nu sunt ceea ce ai spus tu...asa ca fii bun si lasa bascalia pe subiectul asta...daca ai chef de asa ceva,iti recomand sa bantui prin alte sectiuni ale acestui forum...ca ai de unde alege!

si chiar imi doresc sa aud explicatia lui Jackie,mai ales datorita faptului ca Johny Anonymous a facut si el analiza acelui film,si nu a putut afirma ca alea ar fi niste obiecte cunoscute...

Unidentified:
Confirmi la fiecare post ca ai gura mare si ca esti un pic frustrat. Nu o spun cu rautate dar asta esti tu si trebuie sa te acceptam asa cum esti. Ma intreb daca si in realitate esti la fel de 'dur' pe cat incerci aici sa pari. Pe viitor incearca sa stai potolit cu recomandarile tale si fa tu ceva bun. Cat despre acel filmulet, ai dreptate cand zici ca nu sunt de la bricheta dar nici obiecte zburatoare neidentificate nu sunt.

alx:

--- Quote from: Unidentified on  26 March 2009, 19:56:39 ---Confirmi la fiecare post ca ai gura mare si ca esti un pic frustrat. Nu o spun cu rautate dar asta esti tu si trebuie sa te acceptam asa cum esti. Ma intreb daca si in realitate esti la fel de 'dur' pe cat incerci aici sa pari. Pe viitor incearca sa stai potolit cu recomandarile tale si fa tu ceva bun.


--- End quote ---
mda...deci daca eu am pus o intrebare direct lui Jackie,si tu te-ai bagat ca musca in lapte,tot eu sunt de vina?
   nu vreau sa comentez mai mult pe afirmatiile tale despre mine...daca doresti,ne putem intalni fata in fata,si atunci om vedea care si cat e de dur...
 

--- Quote from: Unidentified on  26 March 2009, 19:56:39 --- Cat despre acel filmulet, ai dreptate cand zici ca nu sunt de la bricheta dar nici obiecte zburatoare neidentificate nu sunt.

--- End quote ---
   pai daca nu sunt NEIDENTIFICATE,te rog/implor sa ma luminezi si sa imi spui TU ce sunt alea...ca eu nu am reusit sa-mi dau seama...asta in cazul in care poti...altfel,o sa afirm si eu despre tine ca scrii  numa ca sa te afli in treaba...

jackie28t:

--- Quote from: alx on  26 March 2009, 14:08:07 ---Ei ei ...Jackie...nu fi asa categoric!  Desi nu imi explic ceea ce ti s-a intamplat,de te-ai "transformat" atat de radical,tin sa iti reamintesc ca tu insuti ai o inregistrare pe care as dori sa mi-o explici prin prisma noii tale "credinte",aceea ca nu exista ozn-uri...
   si daca nu iti mai amintesti inregistrarea,o poti (re)vedea aici:
http://ufo-media.com/ufo-videos/ufo-fleets/ufo-battle-of-two-spheroids.html
   deci ai o explicatie pentru mine/noi?

--- End quote ---

alx, sigur ca pot sa-ti raspund daca consideri ca este necesar si de ajutor.
Dar mai intai da-mi voi sa clarific un anumit aspect.

Eu in nici un caz nu am precizat ca nu exista OZNuri. OZNuri exista, chiar si cu galeata daca luam in considerare toate cazurile care se gasesc pe internet si nu numai.
Ca doar pana la urma un OZN nu este altceva decat ceva ce zboara, uneori doar o lumina sau un punct pe cer sau fotografie/video iar martorul nu poate da o explicatie poate si va cataloga drept un Obiect Zburator Neindentificat dar asta nu inseamna ca acel ceva neindentificat are vre-o legatura cu fiinte extraterestre venite de pe alte planete.
Deci eu nu spun ca nu exista OZNuri ci doar am precizat ca din lipsa de dovezi din punctul meu de vedere nu cred ca extraterestrii vizita sau ca au vizitat vre-odata aceasta planeta. Doar atat!

Referitor la acel video de care precizezi intr-adevar ceva ''banal'' sa intamplat atunci, a fost o confuzie dar exista si o explicatie.
In acea perioada am fost un ''believer'' deci si subconstientul meu a reactionat altfel. Cred ca acele doua obiecte pe care le-am filmat atunci nu au fost altceva decat doua pasari. Da-mi voi sa si explic ca sa fiu mai bine inteles. Era o zi cu soare, lumina puternica afara, am sesizat acele obiecte doar pentru cateva secunde sau poate ca mai putin adica a fost doar o privire, in acel moment posibil ca acele doua pasari in momentul cand am privit in acea directie pasarile sa-si fi strans aripile sau poate ca a fost unghiul de zbor fata de mine in asa fel incat sa-mi fi redat acea iluzie de doua sfere. Pasarile  pot zbura si schimba traiectoria chiar cu aceasi viteza in acelasi moment simultan. Ei, fiind o zi cu soare si unghiul de unde priveam nu a fost chiar unul in care sa-mi fi dat o claritate ca sa pot sa le indentific cu ceva deci am ramas cu o impresie falsa adica cu o iluzie. Am filmat si din cauza rezolutiei slabe, unghiul de filmare si soarele puternic a facut sa apara pe pelicula asa cum se vede. Chiar si in una din editari dupa secventa originala cea facuta de tine  alx referitor la acele sfere sa putut observa foarte vag oarecum zborul unei pasari. De aici si culoarea diferita. Obiectul de sus era mai inchis la culoare deci o fi fost o pasare mai inchisa la culoare. Si se observa acest lucru chiar si in video. Problema este ca din cauza unor factori nu am putut sa indentific in acele momente acele doua sfere iar pe pelicula iar nu se distinge bine de aici si iluzia ajungand sa le cataloghez pe acea vreme drept OZNuri. Acum dupa tot acest timp la care am mai prins si experienta legat de analizari, fiind si sceptic si luand in considearare si elementele logice ce pune cap la cap toata povestea cred si sunt sigur ca acele doua sfere pe care le-am filmat atunci nu au fost altceva decat doua pasari. De acea am si scos de pe net acel video iar faptul ca unii au copiat filmul meu fara permisiune postandu-l prin alte locuri asta deja nu mai tine de mine. La fel au fost si alte fotografii luate de mine cu unele obiecte pe care nu le-am putut indentifica in acele momente ramanand cu iluzia de OZNuri dar totusi timpul a trecut se prinde experienta si uite asa apar si raspunsuri si explicatii logice rezolvand cazuri pe care le-am considerat in trecut neexplicabile. Iar Johny Anonymous intr-adevar a analizat acea secventa dar el mai mult a editat-o asa cum cerusem iar din cauza ca nici el nu a putut sa-si dea seama ce sunt acele doua obiecte poate din cauza ca rezolutia nu a fost suficient de clara sau poate din lipsa altor date. Sper ca am dat si raspunsul necesar, daca nu... asta e!

Oricum pentru mine atat acea filmare personala cat si alte filmari sau cazuri tot nu dovedeste ca suntem vizitati de catre fiinte extraterestre venite de pe alte planete.
Este nevoie de mult mai mult decat credem pentru ca foarte usor putem cadea intr-o iluzie daca nu avem dovada necesara prezentata tuturor ca fact pentru a fi cu totii multumiti de realitatea ca intr-adevar suntem vizitati de catre fiinte extraterestre. Posibil in viitor! Timpul le va arata pe toate.

StarDust:
Sunt de acord Jackie, si eu sunt satul de "luminite", Venus  si chestii de astea. Totusi sunt cazuri ca cel de la Woodbridge/Rendelsham forest (UK) cu martori militari cu grade, sau cazul de la noi de la Certesti sau alte (multe, si care nu mi le amintesc acum) cazuri de acest gen. Ce zici de astea? Sa fie vorba de manipulare in masa? Inductii telepatice sau de alta natura la mai multe persoane? Eu ma cam indoiesc. Si eu sunt sceptic, dar fenomenul OZN are un "miez" de adevar, care e tinut departe de "prostime". Cred ca explicatiile reale fenomenului sunt mult mai subtile si intr-adevar pot pune in pericol (daca s-ar expune pe fata) insasi societatea umana. (vezi iarasi J. Vallee). Ce e deranjant e ca multi din cercetatori, oameni de stiinta "fug" de asemenea cazuri, si mai mult, au grija sa le ascunda sub ridicol, poate din cauza incapacitatii de a le explica. (sau e vorba de ascunderea voita a adevarului).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version