Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN-urile Canadei

Creat de spooky, 16 Februarie 2009, 22:45:15

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

DeReLiCt

Salut, chiar ma uitam dupa ceva din Canada :D.
Imi permit sa notez si eu un eveniment vechi de un an dar despre care, eu personal, am aflat de-abia acum:

Meteorit in Alberta-Canada
http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-meteorit-a-semanat-groaza-in-canada.html




Pana aici totul mi se pare ok dar am cateva semne de intrebare:
- In primul rand daca acel obiect cantarea cateva tone (din ce zice mass-media), nu ar fi trebuit sa produca o explozie puternica ?
- De ce nu s-a aflat nimic despre locul in care s-ar fi prabusit ?

Si un lucru foarte bizar: ce este globul luminos din cadrul evidentiat de mine in screenshot ? Atunci cand asa-zisul meteorit lumineaza zona pare sa fie un stalp de iluminat, dar in acelasi timp pare sa fie un efect optic.





A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

Xanadron

Cred ca merge bagat aici cazul (presupusului) OZN :ufo: vazut recent la Vancouver de spectatorii unui meci de baseball.
[RAW] Mass UFO Sighting In Canada During Baseball Game
UFO or flying restaurant? at the Vancouver Canadians baseball game!

Nu-i oricum prima observatie OZN facuta in jurul stadioanelor, ziua sau mai ales noaptea. Poate ca luminile instalatiei de nocturna-i atrag pe microbistii galactici? :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

#3
Citat din: Xanadron din  11 Septembrie 2013, 08:42:00
Cred ca merge bagat aici cazul (presupusului) OZN :ufo: vazut recent la Vancouver de spectatorii unui meci de baseball.
Hmmm... :ufo: vizam un OZN, ia, ia, ce-i acolo?? pac, zoom; ah, ok, un ozn clar si bine luminat, sa ne vedem totusi de meci... :-o :-o
pai cum sa vizezi asa un ozn si sa-l lasi balta; nici finala superbowl sa fi fost....
dubios

later edit
poate pentru ca nu e ceea ce pare  :lol: :lol:; zice ganesh232369 la comments; mai degraba il cred pe el... :wink:
CitatFools!, this and all other videos of the "UFO" are of the Bloedel Conservatory which is a well lit building on Little Mountain located approximately 500-700 metres from the ballpark. Go there on any evening and you can see this "UFO" which is a stationary object. Damn, so many humans are gullible. All the posts of this are a joke!!! A prank!!! I live in the neighborhood, I know. Stupid humans.

horia2008

#4
.

skycleaner

Si totusi in primul videoclip obiectul misca putin. Uitati-va cu atentie!

Xanadron

#6
Da, misca oblic spre dreapta-sus - si nu-i vorba de vreun efect de iluzie dat de miscarea camerei (ori a vintului prin ramurile copacului din prim-plan).
In plus cupola Conservatorului, oricit si oricum ar fi luminata, nu prea seamana cu obectu'.

La modul general - si indiferent daca a fost sau nu vorba de vreo nava a ET, IT, NSA,  U.S. Navy, CIA sau ONT Carpati :-D - e surprinzator cit de putina atentie au ajuns sa suscite aparitiile astea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Ce o fi fals si ce o fi adevărat despre "baloanele" doborâte din Alaska ( cică cilindric) si cel din Canada?

Io zic că dacă ăștia vor să pună in practică episodul "invazia" vor avea parte de un mare hohot de râs.

abyss

#8
Bănuiesc că există două motive, iar cel de-al doilea dintre acestea este de departe cel mai important pentru statul profund disperat. Primul motiv, totuși, este că administrația Bai-Den are probleme masive și are nevoie disperată să reorienteze atenția de la propriile gafe.  Dar al doilea dintre aceste motive este, bănuiesc cu tărie, motivul de bază: narațiunea despre Ucraina se destramă aproape la fel de repede ca și Ucraina însăși. Nimic nu a rezultat din amestecul WSA în afară de suferință și pierderi umane și un alt război pe care nu îl poate câștiga, mai ales cu transporturi de tancuri care nu se apropie nici pe departe de numărul necesar pentru a-i opri pe ruși. Aventura nu este un război pe care Occidentul îl poate câștiga - convențional sau altfel - și nici nu este un război care să fie popular printre aliații din ce în ce mai puțini ai WSA. Este un război care, cu cât se prelungește mai mult, cu atât mai mult spațiu de manevră oferă Chinei.  (Șiopreste-te si ia în considerare, pentru o clipă, implicațiile faptului că Occidentul nu poate organiza războaie majore la scară industrială, așa cum a făcut-o cândva în timpul războaielor mondiale... baza sa de producție nu mai există pentru a-i permite să facă acest lucru. Ia în considerare, de asemenea, faptul că Rusia este capabilă să facă acest lucru...)

Pe scurt, bănuiesc, și bănuiesc destul de puternic, că povestea cu balonul este exact asta: un alt exemplu tipic al unui sac de trucuri în scădere, în acest caz, un truc conceput pentru a permite WSA să "pivoteze spre China" ca "inamicul de jour" .... Ucraina și Rusia nu a funcționat.  Este o modalitate de a scoate Occidentul din mizeria pe care a creat-o în Ucraina și de a pivota către următoarea zonă mare, ,,următoarea zonă mare,,,  unde, fără îndoială, va face încă o mizerie colosală. 





Uite un Artikel:
Waltz: Balonul spion chinezesc "un moment Sputnik"

În timpul unui interviu acordat vineri la Newsmax TV, Rep. Michael Waltz (R-FL) a declarat că incidentul balonului spion chinezesc trebuie să fie "un moment Sputnik" pentru Statele Unite.

Waltz a declarat: "Cred că o potențială linie de argint din acest incident cu balonul spion este că, sper că este un moment Sputnik pentru societatea americană și pentru guvernul de la Washington D.C., că avem nevoie - avem absolut nevoie de un semnal de alarmă. Aceasta este cea mai masivă operațiune de spionaj pe care orice adversar a întreprins-o împotriva Statelor Unite și operațiunea de influență din istoria americană. Suntem atacați de spionajul chinezesc. Este în laboratoarele noastre de cercetare. Este în universitățile noastre. Este - influențează și cumpără sporturi, Wall Street, universități, turnând miliarde în fondurile de dotare ale universităților - Centrul Biden de la Universitatea din Pennsylvania fiind doar unul dintre ele. Iar acum, pe măsură ce facem propria noastră investigație - și cerem Pentagonului să o facă și el - vedem că fondurile de investiții private susținute de chinezi [cumpără] școli militare, școli private și internate în toate statele americane. În primul rând, le oferă o platformă pentru a-i influența pe copiii noștri, pe lângă ceea ce fac deja cu TikTok. Și apoi, în al doilea rând, își pot trimite elitele la aceste școli. Așadar, trebuie să avem un semnal de alarmă în toată lumea. Și, din nou, ceea ce este trist este că noi plătim pentru asta. Aceștia sunt banii noștri care alimentează consolidarea lor militară și operațiunea lor de spionaj."

https://www.breitbart.com/clips/2023/02/04/waltz-chinese-spy-balloon-a-sputnik-moment/

fiulploii

https://themindunleashed.com/2023/02/u-s-shoots-down-two-separate-ufos-in-two-days-scrambles-jets-for-a-third-object-over-montana.html

Apăi, fără comentarii. Mai adăugăm că și China susține că un ufo mic o vizitează prin apă pe țărmul estic .