Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Enigmaticul "Nucleu" !

Creat de Ronin, 14 Februarie 2009, 18:29:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

romulus

CitatNu trebuie sa fi inscris intr-un "nucleu" oficial si secret ca sa poti face ceva pentru pace si pacea alor tai. Tu, eu, fiecare din noi putem fi centrul rezolvarilor (nucleul daca doriti) atunci cand dam mana celor apropiati noua, cunoscutilor, vecinilor nostri, ajutandu-i si servindu-i neconditionat, fara rasplata. Facand , in limita puterilor fiecaruia, lucruri absolut legale, asocieri (perfect legale in capitalism) profesionale, de ajutorare cu scop declarat, filantropice, culturale, sociale, etc ceea ce e sinonim cu construirea pacii, linistii, armoniei intre indivizi.
Seamana a predica?  Indirect, fara sa-mi dau seama, am numit niste vinovati egal partasi cu mafiotii la vina comuna.

Nu, nu seamana a predica, si chiar daca ar fi, sunt cuvinte de bun simt.
Tu ca individ, poti trai in pace facand asa ceva. Vei fi chiar cu constiinta impacata, seren, vei trai linistit.....
Dar lumea reala nu este asa!
Priveste in jur!
Treci in revista oamenii din istorie care au vrut sa schimbe lumea- pornind chiar de la IISUS!
Ei s-au dus intr-o lume mai buna , iar aici, pe Terra a ramas in vigoare acelasi "slogan" : homo homini lupus  
CHIAR DACA SI-A SCHIMBAT UN PIC ...PARUL / BLANA.
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mm

"seren, linistit"; vad ca ma ironizezi deoarece ai trecut linistit peste cuvantul "a face", cuprins in exprimarea mea. A face si nu a vorbi. Diferenta e mare. Cand stai si vorbesti , da, esti linistit, cand faci nu prea ai timp sa stai sau sa fi linistit.

Realitatea e o lupta , vrei sa spui. Si subantelegi razboi. A lupta impotriva razboiului cu arma in mana e "razboi pe razboi" adica "minus cu minus", care se aduna , se multiplica (unii se exprima cu "lupta pentru pace" si daaa-i cu bombe...). Nu se stinge foc cu foc. Nu cred ca nu ai inteles ce am spus.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

romulus

Citatvad ca ma ironizezi deoarece ai trecut linistit peste cuvantul "a face",
NU monser nici prin gand nu mi-a trecut asa ceva ! Daca asa pare : scuze!

CitatNu cred ca nu ai inteles ce am spus.
E ok ce spui si am priceput. Filosofic, abstract, aplicat unor anumite sisteme, poate fi corect.
In viziunea mea insa, cum ai depasit gardul  gradinii in care meditezi si te lovesti de lumea reala, cruda, nemiloasa, rapace, deja incepi sa uiti de acele concepte! Ba chiar,  te indoiesti de ceea ce vezi si auzi,  te freci la ochi si te ciupesti, ca nu cumva sa fie un vis/cosmar.
Nu monser este cruda realitate.
Cu inima, poate sunt capapil sa pricep si sa admit de ce a circulat prin anii '60 ai secolului trecut conceptul "flower power" care a avut intr-un fel , pentru unii, farmecul lui.
Dar uite, viata le-a demonstrat  si acelora ca erau pe o cale nerealista .
Lumea reala era (si este) de alta factura, rezultata in ultima instanta din natura umana . Parerea mea.

CitatA face si nu a vorbi.

De-ai sti de cate ori am vazut/auzit/citit chestia asta !
Incet, incet, am inteles unde-i hiba, de unde provine.
Este o varsta (biologic vorbind) cand indivizii - mai ales din categoria celor porniti pe drumul scolii, educatiei, dar nu numai- traiesc cu impresia ca sunt nemuritori, ca au forta de a schimba lumea, de a o face mai buna si aloca acestei actiuni energie, devotiune, zile, luni ani buni chiar, din viata lor. Unde ajung?
Urmareste destinul unui EMINESCU spre exemplu ! El poate ar fi fost CEL MAI INDRITUIT sa anime si sa conduca un "nucleu" de factura celui care isi imagineaza unii ca ar exista in Tara noastra !
Stii cum a sfarsit EMINESCU? Citeste , documenteaza-te  si te cutremura!
Aceea e lumea in care - din nefericire - traim !
Sa inteleg din ce spui ca tu deja FACI ceva ?!
Ok . Bafta!
Tine minte insa ca din intelepciunea orientala, te poti folosi si de Sun Tzu "Arta razboiului" . Si el vorbeste acolo cum obtii si mentii pacea ! Ai sa vezi !
Am zis !


"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mm

#63
Da' esti pesimist raudetot. Natura umana e totuna cu cea primatelor, fara indoiala. In cursul vietii trebuie sa ne confruntam cu ea, depasind-o.

Cunosc destinul lui Eminescu ce a fost mai mare personalitate in politica decat in poezie. A fost omorat, cred ca nu se mai indoieste nimeni. Aceasta lume e asa doar pentru ca "cei buni" nu se manifesta prin bunatatea si blandetea lor suficient ca sa echilibreze fortele raului. In mod paradoxal vinovatii principali ai starii de lucruri ce ne nemultumeste sunt tocmai "cei buni" care n-ar trebui sa se planga.
CitatSa inteleg din ce spui ca tu deja FACI  ceva ?!
Banuiesc ca fiecare din noi facem cate ceva urmarind binele comun caci alfel ne-am sfasia la propriu. Cred insa ca pui gresit problema, mai important e ce facem noi, in grup (si nu facem), si mai putin aspectul individual. Nu aratand cu degetul se rezolva, in nici un caz prin "Arta razboiului" ci prin "arta organizarii" unor pasnice activitati. Nici eu nu am argumente hotaratoare si nimeni nu le are, importanta e atitudinea "de atragere" si nu "de respingere" - conform aceleiasi invataturi stravechi-chineze. Atitudinea pesimista nu e buna.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

maiami

te intreb si eu unde era enigmaticul nucleu cand ceausestii erau ucisi?
din cate stiu i-a luat un elicopter militar care apoi i-a lasat balta
daca ar fi existat acel nucleu ar fi trebuit sa-i ascunda bine si sa prevada revolutia :ufo:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

romulus

Citatdaca ar fi existat acel nucleu ar fi trebuit sa-i ascunda bine si sa prevada revolutia ufo
ori dimpotriva, chiar nucleul ala
sa-l ...lase cu c...in balta ! Nu ?
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Ronin

Comentarii noi:

"Vreau sa precizez ca eu vad acest concept de Nucleu, ca orice structura de elita in domeniul informatiilor, care lupta pentru interesele Romaniei, aparte de structurile oficiale.
Spun asta, deoarece de-a lungul timpului au aparut informatii despre acest nucleu. Aparte de cele precizate de Ronin, eu cunosc "scaparile" din anul 1997 legate de un grup, intitulat CONDORUL.
Am doua articole din ziarul Evenimentul Zilei din data 13.03.1997, pag.4 si din data 15.03.1997, pag.5.
Aceste doua articole vorbeau de un presupus grup Condor ce actiona in interiorul SRI-ului. Reproduc mai jos fragmente din articole :

"Grupul CONDOR are o medie de varsta de 38 de ani si 4 luni.
Scandalul declansat de fostul sef al SRI Maramures, col. Moldovan, nu a ramas fara ecou in randul structurilor judetene de SRI. Astfel, surse demne de incredere si de maxima importanta di cadrul SRI Cluj, au informat "Evenimenul Zilei" ca exista cu adevarat un grup "Condor", dar ca fostul sel al SRI Maramures nu are dreptul sa-l invoce, pentru ca acest grup a fost primul care a reactionat, in fata inregistrarilor legale ale convorbiriilor telefonice aprobate, in Maramures, chiar de col. Moldovan. Aceleasi surse au precizat ca asa-numitul grup Condor reprezinta, de fapt, grupul tinerilor, intrati dupa Revolutie in SRI, grup sprijinit este adevarat, si de cativa autentici meseriasi in domeniul informatiilor, care sunt in dezacord cu traiectoria politica pe care Virgil Magureanu a orientat SRI-ul."

"Potrivit fostului sef al sectiei SRI Maramures Gheorghe Moldovan, in interiorul SRI actioneaza grupul de veghe Condor. El este format din ofiteri nemultumiti de deciziile superiorilor si ale justitiei."

"Col. Moldovan crede ca acest grup s-a infiintat in 1995 cand, domnia sa a primit "semnale de nemultumire din partea fostilor subordonati", nemultumiri legate initial de sentinta judecatoreasca data in cazul sau."

"Col. Moldovan a spus ca gruparea CONDORUL nu este un serviciu secret paralel SRI desi este constituit in interiorul institutiei."

Comisia de analiza in acest caz a afirmat atunci : "Grupul este contrar legii, actioneaza in interiorul SRI si noi nu stim in interesul cui lucreaza, daca vrea sa intareasca sau sa slabeasca principala institutie care se ocupa cu siguranta nationala. Se pare ca este un grup de veghe - spun ei - care pazeste SRI sa nu comita ilegalitati dar, incalcand legea, membri sai sustrag documentele secrete."

Interesante aceste informatii despre un asa zis grup CONDOR.
Mai am si alte astfel de scapari despre anumite grupari de "justitiari".
Uneori, cand legea nu devine decat randuri pe hartie, apar acesti "haiduci"...Istoria ne-a demonstrat-o."
http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?17909.last
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

#67
Citat din: mm din  26 Aprilie 2009, 16:17:56
Din felul cum tratezi subiectul imi dau seama ca nu cunosti. Bivolaru e eventual urmarit de masoni si referitor la "balivernele" lui, ce stia si facea, adica yoga. Majoritatea "stiu", dar din auzite, citite, nicidecum din "facut ceva" efectiv prin propriu efort. La cartea respectiva el nu a pus nici un cuvant de la sine (doar intr-o anexa si pe alt subiect) alaturand pur si simplu diverse documente de-ale masonilor. Originare, clare si perfect lamuritoare in timp ce majoritatea cartilor despre masonerie sunt cetoase si amesteca intentionat "drepta cu stanga".
Intrucat banuiesc ca nu cunosti notiunea de nationalism/patriotism ma simt dator sa specific ca a fi nationalist nu inseamna sa zici ca esti ci sa slujesti efectiv natiunea respectiva. A o sluji nu inseamna sa-ti umpli buzunarele in contraplata si in nici un caz sa o tradezi sau sa o vinzi ca pe o marfa. Doar in legatura cu "slujirea" se poate vorbi de "nucleul" din topic si nu la intamplare despre orice fel de nucleu, ce are orice fel de scopuri.

Dupa o discutie pe care am avut-o cu un adept MISA (zilele trecute), am inteles un lucru interesant:
Posibil ca MISA, care ataca virulent masoneria, sa fie un instrument al Vaticanului...!
Ce spuneti ?
Am remarcat admiratia pe care o are acest adept pentru Maria si Fatima (incredere), pentru preotii Vaticanului si pentru parintele "Cronovizorului", un alt preot catolic.

Oficial masoneria este condamnata de Vatican. Daca luam in calcul ca masoneria moderna a fost fondata in Anglia in 1717 de Iezuiti, am intelege mai bine de ce acest razboi aparent intre masonerie si Vatican.

Lumea este atenta la diabolica masonerie in timp ce agentii Vaticanului apar ca fiind imaculati in postul de orientare spirituala.
Vezi Dan Brown unde arata cum anumite societati secrete de sorginte masonica ataca "Sfantul Scaun".

Instrumentele create de Roma, cum ar fi masoneria si islamul, au rolul de a scoate in evidenta cat de bun este Vaticanul in comparatie cu ele...
Te-ai prins...?!

Unde-i "nucleul" in toata povestea asta ???
Hm...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

mm

"Haiducii" pomeniti de Ronin au fost un corp de armata infiintat de principele Bethlen Gabriel, principele Transilvaniei (1613-1629) care a fost un excelent conducator dupa cum rezulta din cartea Dr.-lui PETRU BUNTA (Buc. 1981) consacrata principelui. Haiducii existau dinainte vreme dar principele i-a atras in armata sa. In timpul luptelor purtate de Bethlen in oastea transilvana, in general, au participat 4.00-5.000 de haiduci. Au primit astfel (multi fosti iobagi) titlul de "libertate haiduceasca" datorita serviciilor lor in armata principelui.
M-am nascut in Zlatna, fost domeniu personal al principelui, unde am avut ocazia sa fiu contemporan in copilarie cu un haiduc vestit numit BELIGA. Am aflat acest lucru pe cand jucam cu colegii fotbal in cimitir si am dat peste un mormant proaspat iar ceea ce m-a facut sa tin minte evenimentul a fost stupoarea mea la actul profanator al unui coleg care a a sarit pe mormant si a inceput sa topaie pe el. (Desi eram copii nebunatici, ne feream sa calcam pe morminte.) Am aflat ca acolo era ingropat proscrisul haiduc ce fusese "proaspat impuscat" de militia ce-l "cauta" de cativa ani buni si nu reusea sa-l gaseasca deoarece militia era in formare iar cei cativa ani ce se scursesera de la razboi inca nu-i schimbasera prea tare pe oameni si multi tineau cu haiducul.
Vreau sa spun ca haiducia a fost legala candva iar populatia a "pastrat" cat a putut de mult aceasta forma de "traditie" si dupa ce "s-a ilegalizat".
La ora actuala cred ca o asemenea forma de reactie a populatiei la masurile constant nepopulare ce se iau impotriva ei nu mai este posibila deoarece "dusmanul" este prea bine organizat.

In ce priveste MISA si masoneria, respectiv conflictul dintre, e foarte posibil ca ceva puternic sa fi fost in spatele lui Bivolaru, nu-mi pot da seama daca Vaticanul sau altii. Cert este ca dupa ce am renuntat la yoga am continuat legaturile cu unii din fostii colegi de yoga si intr-adevar unii promovau admiratia pentru aparitiile Mariei din Jugoslavia (se organizau excursii, multi yoghini au fost acolo), destul de ciudat, imi dau seama de-abia acum ca ai ridicat problema, Ronin. O inclinatie spre adorarea Mariei nu mi se parea deplasata atunci, dat fiind ca sunt destui catolici in Brasov insa acum punand in balanta principiile yoga pe care le aplicam si care n-aveau nici o tangenta cu aparitiile de la Medjugorie imi dau seama ca era un excedent de catolicism nelalocul lui in curentul yoga.
CitatLumea este atenta la diabolica masonerie in timp ce agentii Vaticanului apar ca fiind imaculati in postul de orientare spirituala
Corect, acesta e un principiu cu grija aplicat; "separarea puterii" e doar o metoda de "spalare pe maini" a celui din varf. Altfel, un presedinte n-ar mai avea nevoie de prim-ministru, de guverne si consilii, partide, etc. si ar conduce pur si simplu.

Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Ronin

Citat din: maiami din  23 Decembrie 2009, 15:28:28
te intreb si eu unde era enigmaticul nucleu cand ceausestii erau ucisi?
din cate stiu i-a luat un elicopter militar care apoi i-a lasat balta
daca ar fi existat acel nucleu ar fi trebuit sa-i ascunda bine si sa prevada revolutia :ufo:

poate ar fi interesant, maiami, sa-ti arunci un ochi si pe aici:
http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?17909.last
http://nucleul.forumgratuit.ro/

Oricum, ceva pare ca se misca, si de o parte si de alta.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

daos

Parerea mea de om necunoscator intr-ale serviciilor secrete decat din cele citite prin diverse carti sau pe internet, este ca acel asa-zis nucleu, numit de Corut Octogonul, nu este o structura pur si simplu de informatii (spionaj sau contrainformatii), dar in anumite perioade de timp a penetrat aceste structuri. Cred mai degraba ca este vorba de o grupare masonica desprinsa din Marele Orient al Frantei (deci fara subordonare catre acesta), creatie de fapt a pasoptistilor ce au realizat si unirea Principatelor Romane. Probabil un continuator cu mult mai discret al Fratiei. De ce cred asta? Din mai multe motive. Corut spune ca acest Octogon a fost creat in timpul lui Cuza. Intreaga grupare este atee (tipic pentru masoneria de sorginte franceza). Cuza a fost cel care a secularizat averile manastiresti. De ce? Teoretic, asa cum se clameaza de catre istorici din dragoste pentru cei multi si asupriti de clerul prea bogat. De fapt pentru a slabi puterea bisericii ortodoxe a acelor vremuri cand ortodoxie insemna supunere catre Patriarhia din Constantinopol (adica greci) si relatii stranse cu Imperiul Tarist (cea mai mare tara ortodoxa a acelor vremi). Si biserica acelor vremuri era de fapt si un mic mare serviciu secret, ce servea, in cazul ortodoxiei celui mai puternic sprijinitor al acesteia (tarul Rusiei). Crearea Bisericii Ortodoxe Romane prin desprinderea Mitropoliei Ungrovlahiei ºi Mitropoliei Moldovei de sub ascultarea canonicã a Patriarhiei de Constantinopol ºi ridicarea mitropolitului Ungrovlahiei, totodatã arhiepiscop de Bucureºti, în rangul de mitropolit-primat al României a fost cred intr-o mare masura si rezultatul influentei discrete a acestui nucleu. Asta la nivel religios. De ce? Pentru ca, si aici n-aveti decat sa nu ma credeti, in ritualul masonic se produce un schimb de ceea ce in ezoterism se numeste dublu astral. De regula capul lojei masonice dintr-o tara (de regula in granite nationale) este cel ce realizeaza acesta schimbare preluand o parte din energia subiectului. De ce? Pentru a avea mai mare putere si deci o reprezentativitate mai mare in fata omologilor din alte loje. Ce este poate neverosimil pentru actualitate este ca acei masoni membri ai Octogonului erau niste patrioti, nationalisti. Nu e nimic netipic pentru miscarea masonica a primei jumatati a secolului XIX. La acea vreme primau in politica masoneriei idealurile nationale, care in acea loja romaneasca rupta de celelalte grupari europene, au ramas probabil intacte. Corut ii descrie pe membrii octogonului drept oameni cu abilitati paranormale. E normal ca aceste abilitati paranormale sa apara la un om al carui dublu astral a fost schimbat la o varsta mai inaintata. Creierul uman este obisnuit sa aiba o simbioza cu acel dublu astral de la nastere (sau cel putin unul care s-a logat la glanda pineala a omului la o varsta foarte frageda). Daca acesta este schimbat la o varsta mai inaintata (cazul novicelui primit in loja) asemenea abilitati paranormale apar, ce-i drept prin putin antrenament. Problema cu o asemenea grupare de tip masonic este numarul redus de membri si, daca mai au si niste principii morale similare oarecum religiei (asta spus asa teoretic) este ca nu vor avea destula forta la nivel energetic sa faca fata provocarilor membrilor de loje masonice tipice din ziua de astazi. Nu cred ca acest Octogon a fost parte a masoneriei regulare din Romania.
PS. Pentru moderator: stiu ca vei fi tentat sa muti aceasta postare la sectiunea Fenomene paranormale, dar rugamintea mea este sa o lasi aici. Sunt destul de curios de opiniile celor ce o vor citi. Stiu ca prima tendinta este din partea celor ce nu cred in supranatural sa rada, dar le cer sa reflecteze un pic mai mult.

Ronin

"N-am incredere in Pavel Corut, cu toate cartile si "patriotismul" lui desantat ..Prinde la adolescenti sau la cei fara o cultura cat de cat solida.. In zilele revolutiei, generalii armatei romane au fost dezinformati de contrainformatiile militare, spunanduli-se ca bulgarii si ungurii au trupe masate la granita..Au descoperit, dupa, ca n-a fost asa..
Viclenia din carti...? Pai in primul rand, intr-atatea personaje si "fapte de arme" fantastice , eroice si "patriotice", Pavel Corut are grija sa desfiinteze crestinismul si sa exalte credinta dacilor – aparent o dambla personala. Realitatea este ca marii teologi , in urma studiilor facute, au ajuns la concluzia, demonstrata de istorie, ca toate popoarele care au avut un cult religios, care presupunea un sacrificiu uman, au iesit din istorie, au disparut, au fost cucerite si anihilate, "metamorfozate". Dacii trimiteau, prin ucidere, cate un sol , in fiecare an, sa-i spuna zeului dorintele lor. Au fost cuceriti de romani, cu tot cultul lor pt moartea senina, a sacrificiului pe campul de lupta. Cartaginezii sacrificau copii constant, ca ofranda zeilor..Au fost invinsi de romani si facuti una cu pamantul. Civilizatia precolumbiana, cu azteci, incasi , tolteci, etc..a disparut, in mod exemplar, din acelasi motiv: faceau sacrificii umane pentru a imbuna zeii – zeci de mii de fiecare sacrificiu..O mana de conchistadori – adica cateva sute , au zdrobit doua imperii alcatuite din milioane de oameni, cu administratii impecabile, armate redutabile, societati evoluate...Si as mai adauga o gramada de exemple..
Acest individ, aparent mare patriot, a smintit mintile a generatii de tineri romani..Eu , si nu numai eu, consider ca acesta este un atac mistic ..., ceea ce dovedeste ca lumea parapsihologiei nu-i este straina..
Voi credeti ca degeaba l-au alergat fostii colegi ? Adica el patriot , ceilalti toti tradatori ?!"

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?17909.30
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

romulus

CitatIn zilele revolutiei, generalii armatei romane au fost dezinformati de contrainformatiile militare, spunanduli-se ca bulgarii si ungurii au trupe masate la granita..Au descoperit, dupa, ca n-a fost asa..
Din cate cunosc eu CI istii , in mare parte , au fost alungati din unitati ori  arestati ori s-au ascuns care pe unde au putut, asa ca informatia asta nu cred ca e credibila!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mopeka

Citat din: Ronin din  11 Februarie 2010, 11:39:45
"N-am incredere in Pavel Corut, cu toate cartile si "patriotismul" lui desantat................
Voi credeti ca degeaba l-au alergat fostii colegi"

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?17909.30

Cine anume si cind?
Ai grija ceea ce-ti doresti,s-ar putea sa se intimple!

Grifon

Să ne mai destindem puțin, fără "Pagina Comicä" - care, de altfel, pălește pe lângä ilaritatea multor subiecte împroșcate pe forum înainte de reformarea 2011.
Acest @Ronin, cu cele douä obsesii ale sale : "iezuiții" și "Nucleul".
Pre numele său adevărat Victor Nițä, acest individ (atașament) e tipul clasic de psihic monomaniac - adicătelea un psihic ce nu permite coexistența mai multor idei.
Dar, mai mult, e (sau era) și nițeluș "hiclean". Toată poliloghia lui "nucleică", cu care a umplut mai multe subiecte aici (dar și pe alte vreo 5 forumuri) nu era decât un PR, ipocrit și infantil, la o cărțulie scrisä chiar de el - desigur, pe tema "nucleu" (voi menționa asta și pe alt topic al lui, unde l-a lăsat răbdarea și-a forțat reclama).
Omu'' a fost prin Irak ca mercenar-paznic , după care s-a dedicat "scrisului" - volumașul său și sute de postări, pe toate forumurile ce l-au tolerat.
Văzând că nu-i ia nimeni în seamă fanteziile, vajnicul "patriot" a șters-o din țară, apucându-se de ...actorie, la Londra. Aici a prins vreo câteva roluri minore în filme de trei parale, dar rolurile erau, cam toate, de spion, detectiv...etc..
Omu' a schimbat locu', dar nu și mania...hahaha.
Aș propune să nu mai figureze acest subiect la inamovibile (pin), căci e păcat de ștaiful forumului.