Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Enigmaticul "Nucleu" !

Creat de Ronin, 14 Februarie 2009, 18:29:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

the shadow

Nu am facut decat sa prezint date concrete, nu supozitii. Nu ma situez pe pozitii de sustinere a nici uneia dintre taberele in care tindeti sa separati acesti oameni. Un fapt insa este cert: a nega patriotismul acelor personaje este gresit si absurd. Daca Titulescu, Sadoveanu, Balcescu, Maiorescu, sunt negati a fi patrioti, concluzia este ca ne meritam unii pe altii, ca si tara si conditiile in care traim.
Va sugerez sa studiati continutul unui juramant masonic. Informatia nu este publica, insa va las libertatea de a folosi Google. Veti observa ca orice mason, fie el roman sau de aiurea, jura credinta patriei si se obliga a respecta legile tarii.
Daca va lasati parda manipularii, fara a trece prin filtrul gandirii deumneavoastra faptele si datele (filtru care are sita cu atat mai deasa, cu cat cunoistintele dumneavoastra sunt mai solide), nu faceti decat sa dovediti inca o data ca mecanismul manipularii este eficient. Stiu ca este usor a prelua teoria conspiratiei (in fata multor oameni personajul care sustine teoria aceasta trece derpt unul citit si documentat), ba chiar va ofera o portitra de scapare, in cazul in care teoria se dovedeste gresita: nu am inventat-o eu, doar am preluat-o de la X. Comod si usor pagaliceste.
Eu incerc, pe cat imi sta in putinta, sa inlocuiesc "banuiesc ca", "cred ca"", "vorbeste lumea ca", cu mai rationalul "stiu".
Consider insa ca trebuie sa revenim la subiectul discutiei, care este prezent in prima postare.
Deasemeni, consider ca locul ales pentru postare (cafenea) este inadecvat subiectului de fata. Vina insa nu imi apartine. Cred ca intentia administratorilor acestui forum nu a fost ca in cadrul acestei sectiuni sa se discute astfel de subiecte.

Nox

Citat din: the shadow din  25 Aprilie 2009, 13:53:34
Deasemeni, consider ca locul ales pentru postare (cafenea) este inadecvat subiectului de fata. Vina insa nu imi apartine. Cred ca intentia administratorilor acestui forum nu a fost ca in cadrul acestei sectiuni sa se discute astfel de subiecte.

Locul acestui subiect este adecvat dacã þineþi cont de specificul forumului, ºi anume fenomenul UFO/OZN.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

the shadow

Banuiesc ca nu ati avut rabdarea sa parcurgeti scurta mea postare pana la sfarsit, sau pur si simplu nu ati inteles. Nu ma refeream la continutul intregului forum, ci la locul postarii in cadrul sectiunii "cafenea". Cred ca locul adecvat tratarii acestei tematici este la sectiunea Noua Ordine Mondiala, unde sunt prezente subiectele despre societatile secrete.
In modul cel mai serios, va rog sa indicati relatiile directe dintre fenomenul UFO/OZN (tematica majora a acestui respectabil forum) si societatile secrete. Mie unul, imi scapa. Poate ca se pot subsuma, cu mare generozitate, in tematica generala a ideilor gen : "parerea mea este ca" sau "cred ca". Voi ramane recunoscator daca reusiti sa evitati teoriile conspiratiei si sa postati informatii concrete si verificabile. Va multumesc.

Nox

Reiau:

Locul (Cafenea) acestui subiect (Enigmaticul "Nucleu" !) este adecvat dacã þineþi cont de specificul forumului, ºi anume fenomenul UFO/OZN.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

mm

CitatDaca Titulescu, Sadoveanu, Balcescu, Maiorescu, sunt negati a fi patrioti, concluzia este ca ne meritam u
In afirmatia mea nu am specificat nume de persoane, oricum e evident ca fiecare poate parcurge situatii proprii diferite. Intrucat masonii servesc o putere transnationala fac mercenariat in tarile in care actioneaza si nu au legatura cu nationalismul/patriotismul. Pai ce rost ar mai avea sa depuna juramant de credinta daca ar fi nationalisti? Asta e o fumigena. Daca ei se autodenumesc patrioti nu inseamna c-ar fi asa.  deghizare/erijare, camuflare, fumigena? Mai degraba.

Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Ronin

Exista si topicul "dedicat" masoneriei, unde este atasata Constitutia Masoneriei Romane.
Masonii practica secretul asa cum spun "landmarkurile" lor care nu pot fi schimbate niciodata.

Nu am nimic cu profesionistii care au reusit sa penetreze masoneria, deoarece mi se pare normal...
Insa, la afirmatia lui "the shadow", doresc doar sa amintesc un lucru..., masonii, pe langa juramantul lor fata de patrie, mai depun si un juramant fata de ordinul din care fac parte.
Deci, cu alte cuvinte, avem de a face cu "patrioti" cu loialitate dubla si care nu stiu (sau poate stiu) ca toata munca lor se duce catre o alta putere (stat).
Este la fel de adevarat ca cei care coordoneaza masoneria, adica iezuitii, lasa ca unele state sa se dezvolte doar in masura in care "prosperitatea" sau puterea statului respectiv poate folosi unuia din multele lor scopuri (ascunse).

In acest context ar fi interesant de facut o investigatie pentru a vedea daca masonii nostri celebrii, care au realizat lucruri semnificative, au servit si altor interese straine Romaniei...?!
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

the shadow

Mda... a vorbi la o cafea despre masonerie si societati secrete. Traim in Romania, unde toata lumea se pricepe la fotbal, drept, politica si medicina. Asa ca, de ce nu, si la societati secrete... Discutii de acest gen au loc si prin Cismigiu, la rand la lapte, in tramvai. Imi mentin parerea, nu este locul acestei discutii aici. Doar daca prmovam tot la fel de cunoscutul "la's ca merge si-asa". In fine, polemica pe tema asta este lipsita de relevanta.
Daca nu este o discutie serioasa (asa cum este forumul), prefer sa ma opresc aici. Imi voi mentine totusi parerea buna despre forum. Subiecte de calitate, oameni interesanti.

mm

Citatmasonii, pe langa juramantul lor fata de patrie, mai depun si un juramant fata de ordinul din care fac parte
Nu poti sluji la doi stapani! Stie toata lumea. Slujindu-l pe unul, pe celalalt il tradezi automat.
Shadow, nu umbre lasi tu pe aici ci imprastii cu "abureli". Interventia mea a aparut tocmai pentru a dizolva "ceata" prin care confunzi "accidental" dreapta cu stanga. Nu toti corbii stau cu gura cascata, vrajiti de discursurile vulpilor. Cunoastem f. bine regulamentele, constitutia si celelalte ale masoneriei din absolut uluitoarea "prezentare" pe care le-a facut-o Gregorian Bivolaru, ulterior "fugaritul".
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

the shadow

Ha ha! Adica, Bivolaru era (sau este?!) mason? Sau, mai rau, daca nu este, crezi in balivernele aluia? Oricum a-i pune problema, amestecandu-l pe Bivolaru, nu iesi decat sifonat. Tare amuzant. Zau.

mm

Din felul cum tratezi subiectul imi dau seama ca nu cunosti. Bivolaru e eventual urmarit de masoni si referitor la "balivernele" lui, ce stia si facea, adica yoga. Majoritatea "stiu", dar din auzite, citite, nicidecum din "facut ceva" efectiv prin propriu efort. La cartea respectiva el nu a pus nici un cuvant de la sine (doar intr-o anexa si pe alt subiect) alaturand pur si simplu diverse documente de-ale masonilor. Originare, clare si perfect lamuritoare in timp ce majoritatea cartilor despre masonerie sunt cetoase si amesteca intentionat "drepta cu stanga".
Intrucat banuiesc ca nu cunosti notiunea de nationalism/patriotism ma simt dator sa specific ca a fi nationalist nu inseamna sa zici ca esti ci sa slujesti efectiv natiunea respectiva. A o sluji nu inseamna sa-ti umpli buzunarele in contraplata si in nici un caz sa o tradezi sau sa o vinzi ca pe o marfa. Doar in legatura cu "slujirea" se poate vorbi de "nucleul" din topic si nu la intamplare despre orice fel de nucleu, ce are orice fel de scopuri.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

the shadow

Stimate domn,
Codul Penal romanesc nu este de sorginte masonica. Instanta romaneasca ce dispus condamnarea lui Bivolaru nu este o adunare masonica. Asa ca personajul nu este urmarit de masonerie. Este doar un infractor. Dovedit.
Este usor a transfera raspunderea personala, pe spatele unor organizatii discrete presupus a-l oprima pe acest om.
Daca unii doresc a avea drept model in viata un infractor de drept comun (infractiunile pentru care este urmarit sunt de drept comun), este treaba lor, traim intr-o tara libera.
Consider ca este o greseala in a confunda doctrina cu un personaj. Confundati marfa cu ambalajul, stimate domn.

Ronin

Mie mi se pare limpede ceea ce spune mm.

Aprilie 2004 Adrian Nastase stabileste ca MASONERIA este de utilitate publica prin HOTARAREA DE GUVERN NR. 561/2004.

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?17798.0

Cate ceva despre Bivolaru..., eu nu-i comentez credinta, insa pot vedea ca a fost totul o cacealma, o inscenare...

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?9331
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

Prin 2003, Timofte a pus nishte baietzi cu okii albastri sa monitorizeze cateva intalniri ale masonilor. Cand aia au auzit ca baietzii cu timpanu si okeanu sunt pe ei au facut nishte mishcari fantastice, via Cozmanca- Hrebe-Nastase-Ilici de era sa zboare Timofte cu tot cu juramantul lui depus pentru PSD si neamu romanesc...

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?9331

Motto: ,,Tendinþa din ce în ce mai vizibilã a masoneriei de a acapara toate funcþiile importante în stat reprezintã un pericol pentru România."
Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României

Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-miniºtri masoni

Din cele opt guverne care s-au succedat în România dupã evenimentele din decembrie 1989 (fãrã a le lua în calcul interimatele), cel puþin cinci au fost conduse în mod cert de prim-miniºtri a cãror apartenenþã la francmasonerie este confirmatã.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

mm

CitatCodul Penal romanesc nu este de sorginte masonica. Instanta romaneasca ce dispus condamnarea lui Bivolaru nu este o adunare masonica. Asa ca personajul nu este urmarit de masonerie. Este doar un infractor. Dovedit.
Totul in ceea ce priveste institutiile de conducere a Romaniei, dar totul, este de sorginte masonica. Exact de la pa'sopt incoace de cand "patriotii masoni" au intemeiat "Romania moderna" cu structuri noi, armata, servicii speciale, politie, juridic (codurile), etc. Tot de atunci Romania a trecut in alta stapanire straina (s-a eliminat conducerea cu domnitori pamanteni, cea greceasca si influenta turceasca). Si iata ca sunt 150 de ani de stapanire straina a Romaniei prin intermediul masoneriei. Chiar si Ceausescu a fost gasit pe niste liste masonice. El a fost "crescut" politic inca din tinerete de "cineva" cu influenta. Casa de odihna de la Dambu Morii (Brasov) pe care o avea Ceausescu cred ca era o amintire a acelor inceputuri ale sale.

Infractorii conduc tara noastra si acest lucru, desi public, nu-i obliga sa fuga din tara. De ce tocmai yoghinul-"infractor" Bivolaru G. trebuia sa fuga? Ce este aceea "doctrina si personajul"? Citesc multa nesinceritate in interventiile d-tale, stimate shadow.

Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Ronin

1.   ACASA LA M.I.6
Lumea în care traim devine din ce în ce mai complexa, se schimba din ce în ce mai repede. Sub ochii nostri se desfasoara evenimente pe care, cu doar putina vreme în urma, le-am fi considerat absolut imposibile sau, cu
multa bunavointa, realizabile, eventual, peste zeci si zeci de ani. Unul dintre domeniile în care asemenea schimbari sunt deosebit de evidente este acela al spionajului.
Acest material nu ar fi fost probabil niciodata scris sau, în nici un caz, nu ar fi fost îndreptat spre publicare. Vazând însa cu câta înversunare oameni lipsiti de cea mai elementara informare în domeniu blameaza aceasta activitate si împroasca tot felul de invective la adresa celor care o practica, am gasit cu cale sa punem câteva date cu totul inedite la dispozitia publicului român dornic sa cunoasca realitatea, asa cum este ea si nu asa cum încearca sa o mistifice unii.
Vom vorbi despre unul dintre cele mai prestigioase si performante servicii de spionaj din lume: Serviciul de spionaj britanic, cunoscut sub numele de MI 6. Interlocutorul nostru este generalul de brigada (r) Petru Neghiu, presedintele Asociatiei Cadrelor Militare în Rezerva si în Retragere din Serviciul de Informatii Externe.
- Stimate domnule general, cum va explicati violenta cu care, luni de-a rândul, a fost atacata activitatea de informatii externe? Este aceasta atitudinea reala a populatiei tarii, pe de o parte, si a aliatilor nostri, pe de alta, sau cauzele sunt cu totul altele?

– Dezbaterea acestei teme ne-ar lua probabil tot spatiul rezervat pentru discutia noastra. De aceea, as aminti, în trecere, doar câteva aspecte. În primul rând, violenta de limbaj – si nu numai – nu este o caracteristica a populatiei, nu face casa buna cu bunul simt funciar al poporului nostru. Strict în legatura cu tema noastra consider mai degraba ca o mâna de indivizi încearca sa induca o stare tensionata, sa raspândeasca dihonia, actorii principali fiind robi ai unei mentalitati învechite, conform careia cu cât vor exista mai multe persoane, care sa devina obiecte ale urii (pe criterii de clasa, etnice, de vârsta etc.), cu atât mai mari sunt sansele lor si ale altora ca ei, de a deveni obiect al adulatiei colective.
Multe dintre aprecierile nedrepte la adresa muncii de informatii externe au fost si sunt facute din nestiinta, cultura de securitate a celor în cauza, inclusiv a unor pretinsi formatori de opinie, dovedind goluri substantiale sau fiind chiar de-a dreptul inexistenta. Faptul ca, perorând pe aceasta tema, unii au facut cariera, reusind sa se catere în functii la care altminteri nu ar fi ajuns niciodata, i-a încurajat si pe altii sa îi imite, probabil în speranta unui succes similar. În fine, unii au încercat sa îsi fabrice o mantie protectoare contra acuzelor legate de ,,vina" de a fi colaborat cu Securitatea, acuze care,însa, mai devreme sau mai târziu, aveau sa se rasfrânga si asupra lor. Închei raspunsul subliniind ca, din
câte cunosc eu, în atitudinea aliatilor nostri nu au existat incitari la rafuiala, la pedepse colective, la incriminari generalizatoare. Dimpotriva, partenerii nostri chiar au solicitat, în anumite probleme, sprijinul unor ofiteri români cu multa experienta. Asa ca aceia care încearca sa-si ascunda propriile refulari în spatele unor afirmatii de genul ,,asa se doreste afara" comit o mistificare.

– Atunci când afirmati ca aliatii nostri au o alta atitudine decât îndemnul la revansa, puteti sa aduceti
argumente concrete?

– Desigur! Serviciul de Informatii Externe al României si-a dobândit calitatea de interlocutor valabil pentru serviciile similare ale aliatilor. Si aceasta la scurt timp dupa crearea sa. Dincolo de dorinta politica, aceasta legatura, dar si colaborare strânsa a devenit posibila prin profesionalismul ofiterilor români, prin rezultatele muncii lor. Specialistii straini stiu ca pregatirea unui spion reclama ani de eforturi si investirea unor sume enorme. Spre exemplu, pentru pregatirea unui ofiter CIA se cheltuiesc, în medie, 250.000 de dolari. Ei cunosc, de asemenea, ca recrutarea unui agent valoros reclama energii uriase. De aceea, eu nu am stiinta ca din partea partenerilor nostri sa fi venit solicitari de genul renuntarii la tot si la toate doar de dragul unor concepte. Sa ne amintim, daca vreti, din istorie. Ne-am amuzat cu totii când auzeam de stângistii care, dupa instaurarea regimului sovietic, solicitau distrugerea cailor ferate pe motiv ca au fost construite de capitalisti; ne-am amuzat în egala masura atunci când, în vremi mai apropiate noua, unii au cerut dinamitarea unor constructii, cum ar fi Casa Poporului, de exemplu, pe motiv ca ele au fost realizate sub vechiul regim. Asemenea excese dovedesc fanatism si incultura. Si într-un caz si în celalalt, ele sunt la fel de tragice.
Oamenii rationali, cei pragmatici – si occidentalii sunt deosebit de pragmatici – abordeaza cu totul altfel asemenea lucruri referitoare la trecut.

– Puteti concretiza afirmatiile facute pâna acum?

– Spuneam ca în lumea aceasta se petrec lucruri pe care nici nu ni le-am fi putut închipui acum câtiva ani. Iata unul dintre acestea: în urma cu ceva timp am condus o delegatie a SIE, care a vizitat cartierul general al
Serviciului britanic de spionaj – MI 6 – , precum si unul dintre principalele centre de pregatire a cadrelor apartinând acestui serviciu. A fost o experienta coplesitoare! Britanicii au manifestat ospitalitate, deschidere, sau prezentat corect, fara inhibari, au manifestat fata de noi o încredere la care, sincer sa fiu, nici nu ma asteptam. Si pentru a nu ramâne datori, pot sa spun ca ofiteri britanici au venit si au tinut lectii la centrul nostru de pregatire a cadrelor pentru munca de
informatii externe. S-a creat un parteneriat util ambelor parti. As vrea sa relev câteva dintre impresiile generale,
lasându-i pe cititorii dumneavoastra sa remarce unde sunt similitudini si unde apar diferente în raport cu starea de lucruri de la noi, iar în acest ultim caz sa judece daca nu cumva ar fi util sa urmam acest model britanic, verificat de viata. În legatura cu mijloacele si metodele muncii de informatii, nu as putea spune ca exista diferentieri majore. Asemenea diferentieri apar însa atunci când ne referim la climatul de munca. Pentru cetateanul britanic, a avea un membru al familiei în MI 6, în Foreign Office sau în Navy constituie o suprema satisfactie, o dovada de împlinire, o sursa pentru respectul celor din jur. Pentru membrii de vaza ai societatii britanice este o mândrie sa îsi îndrume copiii catre una dintre aceste institutii.
Si nu numai ofiterii sunt apreciati, ci si informatorii. Acestia se bucura de protectia statului. În cazul în care
o actiune esueaza, ofiterul are obligatia sa salveze mai întâi reteaua sa informativa si abia apoi propria
persoana. Subliniez, asadar, ca legatura cu serviciile secrete constituie o mândrie, nu un motiv de rastignire publica. În acest climat pozitiv, în care MI 6 este privit cu un respect aparte de catre celelalte institutii ale statului, de presa, de opinia publica, rezida una dintre principalele explicatii ale succeselor spionajului britanic.
Un alt exemplu: Exista în MI 6 un departament important care se ocupa cu plasarea în companii de prestigiu – de stat sau private – a lucratorilor care, din varii motive, trebuie sa iasa din sistem. Faptul ca acesti oameni sunt constiinciosi, bine pregatiti, ca au experienta profunda pe anumite spatii sau problematici, face ca ei sa fie cautati, doriti, solicitati. În fapt, nu numai Foreign Office, în schema caruia sunt integrati ofiterii MI 6, ci toate companiile, private sau nu, care lucreaza în domeniul relatiilor externe pastreaza o legatura strânsa cu serviciul de spionaj britanic. Aceasta este o institutie iubita de populatie, întrucât fiecare cetatean britanic este constient ca MI 6 a avut si are o contributie importanta la bunastarea sa sociala. Aruncati o privire asupra eroilor literari creati de scriitori precum Ian Fleming sau John LeCarre. Spionul britanic este un Fat-Frumos modern. James Bond, personajul creat de Ian Fleming, este poate o figura livresca, ireala. Dar el este iubit, admirat. Iar prin el este admirat serviciul de spionaj britanic.
Eroii lui John LeCarre, pe de alta parte, sunt mai apropiati de realitate, prototipul lor fiind, probabil, nu o singura data, fosti colegi ai autorului. Dar ei stralucesc prin inteligenta, perspicacitate, ambitie, dragoste de tara, daruire pentru munca lor. Ei lupta pentru binele tarii lor si al lumii. Nu actiunea concreta a cutarui sau cutarui roman de spionaj ne ramâne în suflet atunci când am întors si ultima sa fila, ci mai degraba simpatia fata de eroii lui.
Înca un detaliu care, în opinia mea, este semnificativ: anual, fostii ofiteri ai MI 6 organizeaza o întâlnire a lor,
prilej de a se revedea, de a depana amintiri. Aceste manifestari sunt onorate de participarea unui membru
de frunte al familiei regale. Pentru cei care înteleg mentalitatea britanica, acest mic exemplu este graitor. Care
este situatia la noi? Sa încercam fiecare un raspuns.
Am fost acasa la Serviciul de spionaj britanic. Am fost înconjurati de atentie, simpatie, colegialitate. Am
avut ocazia sa oferim din experienta noastra, fapt care a fost apreciat pozitiv.
Pentru ca nu am avut prilejul pâna acum, folosesc acest interviu spre a le multumi si în mod public celor care
ne-au fost gazde primitoare. În Marea Britanie am fost primiti cu caldura, înconjurati de simpatie si respect.
Ne-am întors în tara, unde suntem blamati, acuzati, înjurati...
Este, în ultima instanta, o diferenta de optica si, bineinteles, de civilizatie.

A consemnat Paul CARPEN Octavian
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.