Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

AL DOILEA RAZBOI MONDIAL

Creat de Zammolxe, 12 Februarie 2009, 11:23:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Zammolxe

Sa luam spre exemplu un razboi , sa zicem al doilea razboi mondial
Cine credetzi ca au avut de castigat? Masoni binenteles chiar si cei evrei
Cum au avut de castigat? Familia Roschield(sper ca am scris bine numele) si rokefeler a sponsorizat cu imprumuturi imense si germania si america .
Ce au avut de castigat ?
- evrei(nu fac discriminari nici nu sunt rasist dar majoritatea evreilor sunt masoni si majoritatea celor ce conduc masoneria sunt evrei) au castigat un surplus de drepturi
- germania a fost dezarmata deoarece era una din tarile ce stateau in drumul catre nwo al masoneriei> conform tratatului de capitulare al germania , ea nu mai are voie nici pana in ziua de azi sa`si depaseasca fortele militare mai mult decat pentru asi apara granitele si a fost ingropata , devenint chiar dependenta de dobanzile familiei rotshcield
-Bani , bani multi , ganditziva ca germania mai plateste si azi dobanzi , indiferent cine castiga sau pierdea masonii isi scoteau bani inzecit deoarece dupa razboi sustregeau dobanda si de la americani si de la germani


Orce razboi este bine gandid si nu intodeuna dusmanul este "vizibil"

romulus

CitatCine credetzi ca au avut de castigat?

De ce "au" avut ? Puteai scrie "a" avut , nu ti se pare?!

Raspunsul e destul de simplut si pentru aflarea lui poti munci sa-ti dezvolti abilitati de cercetatort /"investigator" !
Cauta in tonele de materiale scrise (memorii,documente arhive, romane, biografii, marturi) ori  printre putinii spupravietuitori marturii .
Intreaba cam din ce zone geografice si/ori sociale provin oamenii care au acumulat avutiisi putere  si in ale caror biografii (arbore genealogic) nu exista oameni morti in teatrele de operatiuni.
Asa te vei apropia binisor de raspunsul pe care il cauti !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David