Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Codex Alimentarius

Creat de Urban, 11 Februarie 2009, 21:02:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jedimisu

Citat din: Tileanu din  02 Iulie 2009, 21:20:20
eu nu inteleg de ce suferim de impotenta asta cronica in ceea ce priveste protestul in strada. chiar asa de mare sa fie frica? daca sondezi internetul gasesti o gramada de oameni nemultumiti si constienti de masurile astea peste tot, pe forumuri, pe bloguri, in commenturile articolelor de pe agentiile de stiri. de ce nu ia nimeni atitudine totusi?
e drept, sunt convins ca 95% din populatie 'abar n-are de codex alimentarius sau nu le pasa chiar daca stiu, dar aia 5% ar putea sa mute muntii. pai daca ar protesta in strada 5% din populatia bucurestiului ar insemna peste 100.000 de oameni.


Cu siguranta ca multi, daca ar afla, ori ar fi indiferenti, ori ar rade de s-ar prapadi. Ridiculizarea chestiunilor esentiale face parte din natura ignoranta a omului. Dar cand se vor vedea mestastazati, doar atunci se vor intreba cu ce au gresit. Vor afla raspunsul? Ma indoiesc! Ignoranta ne ucide, incet... incet...

Faptul ca mancarea ecologica e scumpa e o forma de implementare a codexului, desi nici in ecologia lor nu am incredere. Iau rosii din gradina alor mei, dar pe deasupra trec multe avioane: chemtrails, de...

darksid3

...plus ca sunt semintele modificate genetic...
11.11

Serban M

#17
putem face noi ceva pana nu este prea tarziu, desi la vorba suntem mereu in fata.

sa scriem pe toate bancnotele codex alimentarius / zeitgeist / etc. ce ziceti ? cu siguranta multi vor cauta si se vor informa. uneori curiozitatea face minuni

jedimisu

Ca tot am gasit pe un pachet de faina de la Titan confirmarea ca e facut potrivit C A, m-a interesat ce prevede Codexul referitor la faina:
La 4.2 Flour treatment agents, printre altele este:

Sulphur dioxide, care: "Sulfur dioxide is an allergen to which some consumers are sensitive. SO2 is associated with increased respiratory symptoms and disease, difficulty in breathing, and premature death" http://en.wikipedia.org/wiki/Sulfur_dioxide

Chlorine: despre care puteti citi aici http://resources.metapress.com/pdf-preview.axd?code=k52p45771312546x&size=largest ca are efecte toxice.

Chlorine dioxide: The chlorine not only bleaches and matures the flour, it forms compounds such as dichlorostearic acid which remain in the flour. Chlorine dioxide destroys vitamin E, and reacts with certain proteins to form methionine sulfoxide which is known to cause central nervous system damage in humans. http://www.ourcivilisation.com/bread.htm.

Informatiile din Codex sunt luate de pe siteul lor, la Codex Stan 152: http://www.codexalimentarius.net/download/standards/50/CXS_152e.pdf.

Eu cu chimia stau prost de tot. Cine se pricepe sa-mi zica daca sursele citate mint sau nu, va rog. Am sa mai citesc din Codex sa vad ce mai zice, daca mai dau de ceva rau sau bun. Ideea care ma ingrozeste e ca mi se impune ce sa mananc si in ce cantitati. Libertatea mea in acest domeniu, e cam nula, cred...

liteady73

#19
Salut jedimisu !...

Si... bravo. Sper sa inteleaga toti planurile.

E intoxicatie fortata ce ne dau aia. ...Sa fie pe nivelul tuturor.

Stiu ca e un plan de testare (!) de eradicare. Nu am dovezi. Intuiesc si eu...

E bine ca postezi materiale cu dovezi atasate...


Tileanu

Citat din: jedimisu din  20 August 2009, 10:08:19
Iau rosii din gradina alor mei, dar pe deasupra trec multe avioane: chemtrails, de...
a propos de rosii hai sa va povestesc si voua ca sa stiti ce cacaturi se mai intampla in Romania.
zona in care stau eu e zona de curti si fiecare "satean" isi cultiva legume in curte in masura spatiului disponibil. dupa cum am mai zis pe aici, eu-s unul din norocosii care au cativa m2 de teren cultivabil. am cateva straturi de legume.
Acum o luna de zile a trecut in doua zile consecutive un avion AN2 care stropit toata zona cu insecticid impotriva tantarilor. Pana aici nimic ciudat doar ca la vreo doua zile dupa aceea am observat ca gogonelele verzi intarziate au inceput sa se usuce (la nivel de fruct), frunzele de patrunjel, leustean sa se ingalbeneasca si in general nici la restul legumelor nu le merge bine. Am fost surprins ieri sa aflu ca si ceilalti vecini au o problema asemanatoare dupa "trecerea avionului". Asta dupa ce pana atunci ma puteam lauda cu cele mai frumoase rosii si cele mai roditoare tulpini de rosii (4-5 smocuri de rosii pe fir si gustoase). Nu a fost nicio ploaie (mana) in perioada asta.
Au disparut tantzarii ce-i drept dar ne-au cam decimat si culturile.
Am scris un e-mail la ministerul agriculturii si la cel al mediului intrebandu-i cu ce substanta anume au stropit dar niciun raspuns. Nici macar ca au luat nota :(
Acum e un pic hazardat sa spun ca o fac intentionat (probabil din nestiinta) dar treaba asta e cu atat mai ironica in conditiile in care la 10 minute de zona de curti se afla un hypermarket care are legume importate din belsug. Mari, colorate si cu gust de cauciuc!:)
E un exemplu clasic de problema-solutie.
O sa urmaresc cu atentie acest fenomen al stropirii impotriva tantarilor mai ales ca e un fenomen aparut in ultimii 3-4 ani (am inteles ca in toata tara se practica).
Nu-i problema, in toamna acopar intreaga gradina cu o sera de sticla si fier. La rosiile cu gust tot nu renunt!
Rezistenta Continua!:)
2 + 2 = 5

Outlaw

Bravo Tileanu! Imi place atitudinea ta. Curioasa si pertinenta observatie ai facut referitor la stropirile contra tantarilor.   Si apropos' - in "reteta" pulverizata din avioane se afla o concentratie oarecare de plutoniu si DDT- ce se afla si in compozitia tigarilor... poate faci vreo legatura.
Iti propun un mic experiment: fa rost de doua tigari, scutura tutunul intr-o cana cu apa si lasa pe a doua zi. Apoi sacrifica o leguma si stropeste-o cu amestecul descris mai sus. O sa fi surprins cata asemanare vei gasi intre aspectul vegetalelor stropite din avion si acela experimentat de tine. Si asta cam pune pe ganduri...

StarDust

Citat din: Tileanu din  21 August 2009, 17:29:57
O sa urmaresc cu atentie acest fenomen al stropirii impotriva tantarilor mai ales ca e un fenomen aparut in ultimii 3-4 ani (am inteles ca in toata tara se practica).
Nu-i problema, in toamna acopar intreaga gradina cu o sera de sticla si fier. La rosiile cu gust tot nu renunt!
Rezistenta Continua!:)
Interesanta observatia! Poate nu e neaparat o actiune rauvoitoare stropirea impotriva tantarilor, dat fiind riscul de boli ce le pot raspandi(mai ales riscul de noi molime aparute recent). Poate ca stropesc cu substante insuficient testate desi e cam greu de crezut. Interesant dar in zona unde stau eu nu am auzit de asemenea actiuni de stropire si nici nu am observat asa ceva. Sa fie vorba strict de zonele agricole? Daca da, chiar e dubios. Va doresc succes cu protejarea culturilor de rosii, chiar se merita efortul!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Urban

"Cumpana, zi de zi in viata ta"...pam, pam.

Cautatorul

La Braila in fiecare vara de cateva ori se stropeste cu elicopterele sau avioanele impotriva tantarilor.

http://www.obiectivbr.ro/local/32047-primria-ia-msuri-impotriva-anarilor-care-au-invadat-oraul.html

Uneori se face acest lucru si la sol. Problema este ca mai mereu stropirea nu se face la momentul optim, am inteles ca ar trebui facuta la un anume stadiu de larva al tantarilor, daca am retinut bine, ceea ce adeptii teoriei conspiratiei ar spune ca de fapt nu se face impotriva tantarilor...

Cititi si comentariile brailenilor la link-ul pe care l-am dat:


"Studiu: Copiii bolnavi de leucemie au un nivel ridicat de insecticide in organism
de R.P. HotNews.ro
Joi, 30 iulie 2009, 11:03 DoctorH - DoctorH Actualitate


Un nivel ridicat de urme de insecticide de uz casnic a fost gasit in urina copiilor cu leucemie. Concluzia le apartine cercetatorilor de la Universitatea Georgetown, din Washington. "In studiul nostru, am comparat urina de la copii bolnavi de leucemie cu cea de la copii sanatosi, precum si cu urina mamelor lor", a declarat Offie Soldin, autorul acestei cercetari, citat de AFP. "---apropos de insecticide iata un studiu care arata ce impact au ele asupra copiilor mai mici de 7 ani





Bine ca se anunta crescatorii de albine dar mamele a caeror copii se joaca afara si inghit insecticidul ala ba.Ieri eram afara cu cei doi copii ai mei cand brusc m-am trzit stropita de insecticid...pe la o ora cand foarte multi copii sunt afara.Stie cineva ce contin insecticidele astea ce efecte pot avea asupra copiilor cand sunt ingertate?De ce la ore nepotrivite se da cu insecticid cand foarte muli copii sunt afara?Si oare se folosesc insecticide ecologice sau primaria nu-si permite?

Yagg

Citat din: Tileanu din  21 August 2009, 17:29:57

Nu-i problema, in toamna acopar intreaga gradina cu o sera de sticla si fier. La rosiile cu gust tot nu renunt!
Rezistenta Continua!:)


Jesus Holy Christ! E foarte bine sã ceri câteva lãmuriri despre problema aceasta, dar eu nu cred cã ãia pun mãcar concentraþia necesarã eliminãrii þânþarilor.

Douã dimineþi la rând m-au zbârnâit la cap cu pompa aia, dar þânþarii zboarã în voie. Eu folosesc un produs comercial împotriva þânþarilor ºi am plãtit ºi la "asociaþie" - (firma comunistã din scara blocului) pentru serviciile alea. Pe la subsol ºoarecii miºunã, þânþarii bâzâie... e totul ok.

Eu cred cã e doar o afacere destul de profitabilã, iar voi vã faceþi griji sã nu vã intoxice guvernul mondial. La fel ca Homeopatia, e apã de ploaie...

Citat din: Urban din  02 Septembrie 2009, 20:23:09
"Cumpana, zi de zi in viata ta"...pam, pam.


Sunt doar indicaþii de igienã alimentarã... pam pam!
www.codexalimentarius.net/download/standards/23/cxp_001e.pdf

Se fac ºi la Universitãþile de Agronomie. Cine a pus mâna pe o carte de la facultatea de Agriculturã ºtie...

Urban

Citat din: Yagg din  02 Septembrie 2009, 20:45:15


Sunt doar indicaþii de igienã alimentarã... pam pam!
www.codexalimentarius.net/download/standards/23/cxp_001e.pdf



Bei apa Cumpana?
E buna...?

Yagg

Citat din: Urban din  02 Septembrie 2009, 20:48:43
Bei apa Cumpana?
E buna...?

Nu, beau Borsec. ªi da, e bunã. Cumpãna n-am bãut niciodatã.

darksid3

 :-D :-D :-D....Asa e...DORMITI linistiti. Totul e roz si perfect. Codex Alimentarius e doar spre binele nostru =)). Poate mai lasati naiba cartile din scoala ca si asa te stergi cu ele la fund si dati o tura prin spitale. A dracu coincidenta explozia de cancer din ultimii ani...dar nu conteaza, la TV e prezentata Criza dupa care o arata pe Sexy Braileanca care si-a luat geanta de 2000 de euro.
11.11

Yagg

Citat din: darksid3 din  02 Septembrie 2009, 20:55:26
:-D :-D :-D....Asa e...DORMITI linistiti. Totul e roz si perfect. Codex Alimentarius e doar spre binele nostru =)). Poate mai lasati naiba cartile din scoala ca si asa te stergi cu ele la fund si dati o tura prin spitale. A dracu coincidenta explozia de cancer din ultimii ani...dar nu conteaza, la TV e prezentata Criza dupa care o arata pe Sexy Braileanca care si-a luat geanta de 2000 de euro.


Eu nu am spus cã totul e roz ºi perfect. Da, în ultima vreme au apãrut manuale cu care te poþi ºterge, la propriu, la fund. E ok. Dar nu-mi vorbi de cancer... Bunica mea a murit în 1995 de cancer ºi sãlile la oncologie erau pline. E doar o aparenþã, o generalizare, cã înainte era mai bine sau cã la þarã se mãnâncã sãnãtos. Mulþi þãrani au cancer, dar dacã vã place dublul standard, n-aveþi decât.

Nu ar trebui sã fie ºi niºte organisme separate de stat care sã facã câteva studii sincere? Sau dacã ar exista studii sincere... cine le-ar crede?
E mai ubercool sã lupþi împotriva conspiraþiilor.