Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Criza financiara globala

Creat de Urban, 01 Februarie 2009, 22:40:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

CitatCriza este pentru fraieri prietene. Smecherii nu au auzit de ea.
Si astfel o criza financiara globala va lasa in urma ei doar 2 clase sociale: Smecherii si Fraierii
O criza financiara globala este destinata pentru a elimina clasa de mijloc (poate chiar si eliminarea unei parti a smecherilor mai marunti care au fost folositi pe post de pioni pentru declansarea ei)  si mai apoi pentru instaurarea unei monede unice mondiale. (peste enshpe ani, in urma ducerii planurilor la indeplinire :p)
Fiecare percepe criza in felul sau sau nu o percepe dar ea a fost deja declansata. Urmarile ei se vor vedea in urmatorii ani in mod cert.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Luda

O stire mai veche dar care ma roade de cand a aparut
http://www.time4news.ro/economic/bogatii-lumii-isi-dau-jumatate-din-avere-ai-nostri-se-mai-gandesc/
Mi se pare mie sau treaba asta e suspicioasa :-? ( buying a place in heaven? )

romulus

CitatMi se pare mie sau treaba asta e suspicioasa
Cred ca ai vrut sa spui suspecta , dar nu conteaza !
Ce  ar putea sa fie suspect aici ? Nu prea vad.
Este posibil ca si baietii aceia  sa fi citit - in sfarsit - Noul Testament si au vazut vorbele lui IISUS (citez din memorie) :" Mai degraba va trece camila prin urechile acului, decat ca  bogatul sa ajunga in rai" .
Si atunci , gandindu-se - probabil -  si  la chestia asta , baietii presteaza , doar ,doar or nimeri si ei acolo!
Ehe, intortochiate si nebanuite sunt caile.....!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Siberia

CitatCe  ar putea sa fie suspect aici ? Nu prea vad.
Chiar nu e nimic suspect in faptul ca doar miliardarii sunt acceptati sa doneze la acel fond al lui Buffet si Gates ? Chiar nu e nimic suspect in a dona jumatate din avere tot unei firme (nonprofit) care iti apartine ? (cazul celor 2 mentionati mai devreme)
Chiar nu e nimic suspect in faptul ca statul american pierde la buget cateva miliarde de dolari din aceste donatii ? (si le pierde intr-o vreme financiara nu tocmai nemaipomenita).
Printre altele, acei bani nu vor ajunge niciodata direct la populatia saraca a lumii ci vor fi investiti in programe pentru dezvoltarea de noi vaccinuri, pentru dezvoltarea agriculturii gen Monsanto, pentru reforma educationala in SUA, chestii care dau bine pe hartie dar care produc imense deservicii populatiei pe termen lung. (E o discutie intreaga despre munca din ultimii ani a d-nului Gates)
Miscarea acestor donatii imense mi se pare daca nu cel putin "suspecta", o mare "smecherie" a unei elite privilegiate care nu-si cumpara un loc mai bun in cer ci mai degraba un loc mai confortabil chiar pe pamantul pe care vor sa il modeleze dupa bunul lor plac.
Lista miliardarilor donatori http://givingpledge.org/#enter
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

romulus

Citatstatul american pierde la buget cateva miliarde de dolari din aceste donatii ?
Ok.
Nu prea am habar de legislatia americana , dar daca  stii cumva  ne poti spune : este o manevra ilegala? 
Daca e ilegal, la zdup cu ei ! Dar nu cred eu ca "bietii" miliardari nu au si consilieri financiari la fel de ....smecheri ca ei , asa ca ....
Ramane cum am zis : " Intortocheate si nebanuite ..."
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

#50
Citat din: romulus din  04 Septembrie 2010, 18:12:45

Daca e ilegal, la zdup cu ei ! Am zis !

Cam asta A ZIS si Benjamin Fulford, si altii - care continua sa insiste c-ar primi informatii conform carora "in spatele cortinei" s-ar desfasura la ora asta lupte grele care-ar avea drept finalitate aducerea in fata justitiei a producatorilor trilioanelor de $$$ "TARP money" (Troubled Asset Recovery Program):

http://useconomy.about.com/od/glossary/g/TARP.htm

Din domeniul stirilor greu digerabile (pentru mine cel putin) face asadar parte si cea care spune ca circa un milion de "satanisti financiari de frunte" :evil: ar cauta in momentul asta cumva refugiu si implicit un gen de amnistie in tzari "neutre".
Pur si simplu nu-mi vine sa cred asta, din simplul motiv ca semnele "razboiului" astuia presupus nu-s deloc vizibile. :x
Iar cei cu bani "produsi din nimic" conduc inca bine-merci lumea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

#52
Americanii deja se pling din nou de cresterea pretului benzinei la peste 3,80 $/galonul (adica circa 1 USD/litru - cam jumate fata de nivelul de la noi :-D).

P-un forum american similar astuia, se discuta deja diverse aspecte financiar-inflationiste ale manevrelor PTB de scumpire (intr-o spirala previzibila) a combustibililor si implicit a energiei la modul general, fara sa se "detecteze" insa o nuantza (dupa mine) extrem de importanta - care ar fi limitarea gradului de mobilitate a indivizilor, ca prim pas in apropiata accelerare a depopularii globale. :x (v. Georgia Guidestones, The Anglo-Saxon Mission etc)
Nu stiu de-oi avea dreptate, dar eu asa simt.

Zic si io, na. :-D
Cam asa adica: ;)

I fully agree with JR's opinion about the incongruences of plans/goals of the various PTB factions, that are not only geographically divided.

Apart from the financial-inflationary manoeuvres, I think there's also an "Immobilisation Factor" involved, the Shadowy Puppeteers trying to reduce the mobility degree of the populace.

This could be linked with other serious (and more direct) measures of control, on the verge of the already visible start of effective global depopulation.

P.S. Complaining about high gas prices in USA? ;) Here in Romania, a liter of gas is about 1,40 euros (2.00 $) - that makes a gallon (3,785 liters) cost about 7,57 $ !!!  :o
In a country where the medium income is around 400 $/month...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

      SLEAH cap1.1.
       Naivi toþi cei  care credeau cã în 2 ani vom ieºi din crizã, o criza sãnãtoasã þine cu toate efectele 15 ani, pânã crapã tot, bãnci , firmele dau faliment ,imobiliare ajung  la preþ de nimic ,proprietãþile se fac þãndari ºi vin cei care au creat criza  ºi adunã bucãþile cu fãraºul , apoi o luãm de la capãt , a se vedea in istorie .
       
       Dar adevãr zic vouã , din aceastã crizã nu vom mai ieºi.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#54
Citat din: SLEAH19 din  12 Aprilie 2011, 09:57:04
     SLEAH cap1.1.
      Naivi toþi cei  care credeau cã în 2 ani vom ieºi din crizã, o criza sãnãtoasã þine cu toate efectele 15 ani, pânã crapã tot, bãnci , firmele dau faliment ,imobiliare ajung  la preþ de nimic ,proprietãþile se fac þãndari ºi vin cei care au creat criza  ºi adunã bucãþile cu fãraºul , apoi o luãm de la capãt , a se vedea in istorie .
     
      Dar adevãr zic vouã , din aceastã crizã nu vom mai ieºi.

:D Bune "versetele" tale ca predictii, SLEAH19...
Recapitalizarea "cui trebuie" :wink: pe 2 roni a fost scopul esential al crizei din 1929-33 (prelungita insa clar si-n timpul WW-II, si dupa 1945) si face parte acum dintr-un set de targeturi mai larg. Pe care "the bad boys" n-or sa mai apuce sa-l duca la bun sfirsit insa (parerea mea doar, evident).

Subscriu si la opinia ta finala, cu o mica modificare: intr-adevar nu vom mai iesi la fel cum am intrat din criza asta, dar de iesit cred ca vom iesi totusi (sigur mai putini, dar mai curati cumva). :rainbow:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

#55
Off topic
Citat din: Xanadron din  12 Aprilie 2011, 10:11:12
:D Bune "versetele" .....

SLEAH cap1.2.
         Cã nu e departe ºi vine vremea când toate cele spuse aici se vor adeveri , eu vã botez cu apã dar e unul cãruia eu nu sunt vrednic sã-i dezleg sandalele (convingerile) ºi care vã va boteza cu foc :
         
       APOCALIPSA    dupa Xanadron


...........continui sa cred ca nu mai e timp pentru prea multe ......... ocupat fiind si cu pregatirea unei anume "Variante... C", strict personale, vizavi de apropiatele convulsii globale accelerate.

..........concluzie: se pare ca un cataclism major (fierberea Terrei in smoala neutrinica sa zicem) n-ar scadea prea mult cantitatea de inteligentza din Galaxie.

...........macar o partiala plata a pacatelor si-n viatza asta mi s-ar parea justa.

......ramân deci la (idealista) opinie ca doar o Schimbare prin fortza si nu prin oferirea de "indulgentze" sub forma de iertari colective....

.....repet - si inchei simultan, : nimic nu mai poate fi schimbat in jalnica paradigma globala actuala pe cai asa-zis "normale" in sens de pasnice/legale.

......oricum nimic nu se mai poate schimba in umila mea opinie, ceea ce se mai dezvaluie pe ici-colea fiind doar partea vizibila a aisbergului coruptiei institutionalizate la nivel global.
Decit poate la modul violent si "catalizat" cumva de un lantz de cataclisme combinate... social/geofizic, sa zicem...

......ma repet poate din nou, dar orice schimbare majora nu poate veni decit gradual (poate cu exceptia unor conditii post-cadere cataclismica a vreunui meteorit in freza.........

.........In plus, orice schimbare la nivel global, in indiferent ce sfera, continui sa NU cred c-ar avea cum sa fie... abrupta - poate doar cu exceptia eventualitatii vreunui corp ceresc care sa ne pice-n freza.  


Deci: fugiiiiti !!!...Unde insa?


 


       
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

#56
   Boc bate campii. Cu gratie. Mai ales atunci cand spune despre cum a iesit Romania din criza.
Dar cautand pe situl Fondului Monetar International , studiul la care se refera oficialul FMI de mai jos , am intrat  cu totul in ceata, o fi o veste buna sau una proasta , vorba Parazitilor ..sa ma ingrijorez , sau sa ma fac sofer..

   Consilierul pentru strategie al FMI , James Rowe comentand un studiu al FMI emis in 15 aprilie 2011 , da ca exemplu Romania ca fiind o economie care s-a redresat cu succes, dupa aplicarea acordurilor cu FMI, auziti-l ce spune :"Este, însã, posibil sã schimbi cursul economiei cu perseverenþã politicã ºi socialã, aºa cum au fãcut-o România, Letonia ºi alte þãri lovite de crizã"

( Cu google translated articolul are o traducere aproape perfecta)

http://www.imf.org/external/pubs/ft/survey/so/2011/new041511a.htm
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

assiris

Cred cã acest topic ar putea fi schimbat în cel ce vine: CRIZA MONDIALÃ ALIMENTARÃ care va fi groaznicã comparativ cu ceea ce a fost. Cînd nu ai bani, mãnânci mai puțin, când nu ai ce mânca... degeaba mai ai banii, nu te ajutã la nimic.

Xanadron

Si asta-i adevarat - criza alimentara adica. :| Care va veni grefata pe alte apoca_lipsuri. :-P
Ale caror consecinte pot fi si mai dureroase taman pentru aia ce stau calare inca pe conturi babane si nu prea simt apropierea clipei cind.... nu vor putea minca bancnote. :-D
Si carduri cu atit mai putin.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

#59
     Daca analizam corect situatia Romaniei, am ajunge inevitabil la concluzia ca romanii ar putea muri mai curand de prosti decat de foame, toti cei de varsta ta Xanadron au crescut normali si inteligenti si fara kiwi si papaya in supermarket, asa cum a randuit natura sau Cel de Sus , s-au vitaminizat cu fructele si legumele locale intr-un mod mult mai natural decat merd-ul ce ne este pus acum la dispozitie. Faptul ca taranii romani au fost distrusi sistematic dupa revolutie nu este vreo consecinta a vreunei conspiratii mondiale sau europene, este una pur romaneasca, smecherii ( Culita Tarata, Trita Fanita,etc) ,au importat intodeauna sute de mii de tone de grau exact atunci cand in Romania urma recoltatul, apoi printr-o scutire de taxe emisa de guvern prin ordonanta de urgenta valabila 24 de ore graul era introdus in tara si era primul distribuit la marii consumatori , graul autohton fiind apoi cumparat la pret de nimic, asa sa intamplat si cu zaharul cand cei din ramura aceasta spuneau ca trebuie sa fii prost sa mai cultivi sfecla in tara cand poti importa zahar nerafinat de trestie ,il rafinezi ,il ambalezi si vinzi cu profit mai mare si uite asa toate bazele si mare parte din fabricile de zahar romanesti au murit. la fel cu uleiul si mai ales cu cartoful , pana in  ultimul catun au ajuns la boutiq-ul din sat cartofi din import si cum majoritatea primariilor ofereau ajutoare sociale in masa in anii 2000-2008, nimeni nu s-a mai obosit macar sa cultive cartofi cand veneau cu 0,80 bani kilul. Normal ca atunci cand a fost un an prost pe mare parte din planeta toti sa constientizeze ca,    cartoful cu 1 euro kilul este mai scump decat cel care l-ar fi cultivat in gradina.    
 Pamantul este lucrat acum la tara tot de batranii care l-au platit cu truda cand au luptat pe front ei sau parintii lor, au fost siliti sa-l bage apoi la CAP ,iar acum cand l-au capatat din nou ,ii arata inca respect si-l pretuiesc.  
Dar adevar zic voua, ca va veni vremea ,o data cu cu  foametea de care pomeniti si vom invata si noi astialalti , cat pretuieste pamantul nelucrat de azi.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !