Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012 versiune Pavel Corut

Creat de Urban, 27 Ianuarie 2009, 23:20:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

PS.-am auzit între timp cã la ªambalagii le-ar place..manelele
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

asgard

P. Corut are dreptate. Tot tambalaul cu 2012 este o mare manipulare. Ma gandesc cum mai au unii puterea sa se lase prostiti cu povesti de genul Vanga sau calendare mayase...?

Xanadron

#32
Citat din: asgard din  27 Noiembrie 2010, 20:49:36
P. Corut are dreptate. Tot tambalaul cu 2012 este o mare manipulare. Ma gandesc cum mai au unii puterea sa se lase prostiti cu povesti de genul Vanga sau calendare mayase...?

In umila mea opinie, minorul autor al tonelor de maculatura pseudopatriotic-mobilizatoare asezonata cu jargou securistic Pavel Corutz nu a avut, n-are si nici n-o sa aiba vreodata dreptate, in nicio directie - futurologica sau de alta natura. :D Argumente solide in sensul asta poti gasi in multiplele discutii de pe forum.

Ce-i drept, are rostul ei si receptarea critica a unor previziuni care, in majoritatea lor, sint confirmate abia.... DUPA intimplarea unor evenimente mai mult sau mai putin catastrofice, prin "modelarea" ulterioara convenabila a unor afirmatii deseori confuze (exemplu clasic: Nostradamus si-ale lui aiureli deloc fixate temporal).

Si Baba Vanga a avut destule inadvertentze in afirmatii, unele dintre ele justificate insa prin transmiterea lor preponderent orala, dar si prin nivelul ei redus de cultura - si implicit saracie a vocabularului.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

asgard

eu aleg sa il cred pe corut (ca urmare a informatiilor si a experientelor mele) daca altii il cred pe radu cinamar, napoleon savescu sau densusianu este problema lor


Urban

#35
Citat din: marinica2222 din  03 Decembrie 2010, 17:32:17
http://www.libertatea.ro/stire/trei-ozn-uri-uriase-ar-putea-ateriza-pe-pamant-in-decembrie-2012-313342.html
ce parere aveti despre stirea asta?

1.Articolul nu e semnat de nimeni, rezulta ca a fost scris de "Mos Craciun".
2.Nu exista absolut nici un link direct catre SURSE, chiar daca intrati pe portalul Daily Bizare sau Agerpress nu exista NICI O STIRE de genul asta.
3.Comentariile sunt mai interesante decat articolul in sine.
4.Daca romanii ar fi cat de cat uniti ar putea sa dea publicatia in judecata pentru inducerea in eroare a populatiei si probabil s-ar declansa si un imens scandal care ar culmina cu falimentul fituicii "Libertatea" (mecanism de spalat creierii turmei imbecile)
5.http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3253.msg53710.html#msg53710

romulus

Citatce parere aveti despre stirea asta?
Haideti bre sa fim seriosi !
Din ziarul ala n'as crede nicio iota - chiar daca ar scrie ca Papa de la Roma a facut o slujba in nush ce catedrala ! Poate daca ar zice ca papa era in chiloti si canta in strana ave maria , m'as distra oleaca !
Insa doar atat ! ce dreaku ...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Siberia

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#38
Comentariul meu consta intr-o postare de-acum vreo doua luni :-D - indiciu clar al faptului ca mai nimeni nu citeste de fapt cu o minima atentie ce se posteaza p-acilea. :|
Sau, in fine, poate ca majoritatea userilor mai intra cind si cind prin zona asta, doar ca sa se mai dixtreze un pic.:-P

"Stire ontopic (cred eu cel putin ;)) apropo de  "false-flag-invasions":
http://beforeitsnews.com/story/175/068/Giant_Spaceships_Heading_Towards_Earth.html
Cic-ar fi undeva pe linga Pluto acum navele astea gigantice care se-ndreapta spre Pamint cu o viteza care le-ar aduce aici intr-un an-doi (dar mai fac probabil citeva statii mai lungi pe traseu, sa mai ia ceva navetisti :D).
Zic asta fiindca, serios vorbind acum, "EI" ar putea fi (si chiar... sint) aici oricind, in citeva secunde, minute sau cel mult ore...  :-P
Hmmm... Blue Beam Operation pare sa-nceapa deja, subversiv..." :-(


Concluzia pe care-o trageam la vremea aia ramine, evident, neschimbata.  8-)
Si-n orice caz nu constituie deloc vreo noutate OZN-urile astea gigantice (v. topicul "OZN-uri saturniene").
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Luck

Poate s-au inspirat din Ultima Teorema (Arthur C. Clarke)..... Oricum, super carte!!!