Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012 versiune Pavel Corut

Creat de Urban, 27 Ianuarie 2009, 23:20:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mopeka

@kabal,
Este o.k.ceea ce ai postat!
Cei ce doresc sa cunoasca cit mai mult din din Adevar,trebuie sa caute.Asta facem noi acum!
Ai grija ceea ce-ti doresti,s-ar putea sa se intimple!

obsedat_textual

 Rad si curcile...parca asa a spus shadowman.
ok.
sunt de acord din politetze.
este dreptul oricarei curci sa aleaga daca tre sa rada si de ce.
shadowman a ales.
insa nu intzeleg de ce nu au ras curcile si la publicarea altor texte mai gogonate decat se pretinde a fi demonstratzia domnului corut...?
au trecut cei 7 ani apocaliptici ai doominului tugui
si intre timp contele incapuciato a aparut si in diverse emisiuni tv
demonstrand ca nu prea stapaneshte notziuni elementare de limbaj
sa nu mai spun de limbaj esoteric sau mistic.
si nu a ras nici o curca.
la fel....de marea gogoasa a profetului sau noului mesia al doctrinelor new age
lordul maitreya...care traieste la londra
si se pretinde nush ce printz indian nascut in pundjab....si de fapt e un tzigan din simileasca buzaului care ...jos palaria..a studiat ceva la viatza lui....da...
dar..care se impauneaza cu niste atribute mai mari decat palaria dumisale...de ce nu rade nici o curca?


mm

 Corut, bine documentat in unele domenii, are o abordare logica a lor si e f. probabil sa aiba dreptate. In alte domenii, in care nu detine la fel de bine "firul", cauta niste explicatii "terestre", pragmatice. In acest sens e de apreciat enumerarea a, b, c, d, privitoare la scopurile "ocultei", care sunt probabile. Nu neaparat tot ce spune Corut trebuie luat ca litera de lege (observatie valabila pentru orice persoana) dar e de apreciat atitudinea sa sanatos legata de concret si increderea pozitiva in posibilitatile (chiar daca limitate ale) fiecarui individ de a "indrepta lucrurile" care nu plac.
Pe de alta patre, daca nu toate ideile lui Corut trebuie luate mot-a-mot, atunci nici nu trebuie sa ne obosim sa le contrazicem pe toate.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Gabriel

#18
Il invit pe Pavel Corut sa vizionele documetarul subtitrat in romana "apa" pe google video.Realitatea este dincolo de cat poate el intelege deocamdata.Il respect foarte mult pentru munca sa titanica dar si banoasa in acelasi timp insa parerea mea este ca PC este limitat.
Raspunsul este in fizica quantica, noi oamenii suntem ganduri si trebuie sa fim foarte atenti ce gandim.Facem parte dintr-o constiinta comuna si cel mai relevant experiment este acela in care cateva sute si respectiv cateva mii de voluntari din Washington district au meditat pe o anumita perioada de timp facand ca procentul criminalitatii in oras sa scada la un record istoric.Seful politiei declara ca numai o zapada de doi metri in oras ar fi putut realiza asta prin simplu fapt ca oamenii nu ar mai fi avut contacte intre ei.

Cu ocazia asta va salut pe toti. Ma numesc Gabriel sunt stabilit in Norvegia si da este adevarat , statul norvegian are construite buncare pentru aproape intreaga polulatie in care se poate ajunge in maxim 3 ore din orice colt al Norvegiei.Va spun asta din surse sigure, prietenul meu cel mai bun este programator software a castigat milioane de pe urma ministerului apararii .

calator astral

Citat din: Gabriel din  04 August 2010, 02:15:28
Ma numesc Gabriel sunt stabilit in Norvegia si da este adevarat , statul norvegian are construite buncare pentru aproape intreaga polulatie in care se poate ajunge in maxim 3 ore din orice colt al Norvegiei.Va spun asta din surse sigure, prietenul meu cel mai bun este programator software a castigat milioane de pe urma ministerului apararii .
eu le spun asta de la prima postare....


multumesc Gabriel pt marturia ta curajoasa.
Aceste bunkere se construiesc mai peste tot, inclusiv in Bucegi & Retezat.

rontzo

Nea Corut are ceva har al penelului. Daca la asta adaugi si formarea specializata in "servicii" pot iesi lucrari chiar bune- care duc la concluzii de tip Q.E.D. dupa o riguroasa argumentare.
Sigur o parte din cele scrise de nea PC sigut sunt ok- restul de discutat
Insa simt- ca si multi altii - ca o gramada de lucruri se intampla sau ca s-au pus in miscare poate mai mult ca in alte vremuri, semnele sunt destule si fara toti fitilistii sa ne prezica tot soiul de kestii- gen "prapad tovarashi" sau shmekerii tip New Age
Sa speram ca primim si vesti bune sau reusim sa aflam ce doream despre ET, despre cine suntem noi etc.
si chiar mi-a placut postul lui Gabriel :p

romulus

CitatAceste bunkere se construiesc mai peste tot, inclusiv in Bucegi & Retezat.
Nu te contrazic vehement, dar am doar cateva obiectii care conduc spre sceticism .
Iata-le :
- zici ca " se construiesc" ? In Romania ? Se construieste asa ceva ?De catre GUVERN ??  Ar fi ultima minune a lumii! Si stii de ce ? Astia de's la putere acu' nu stiu decat SA FURE . Punct .
-Unde? In BUCEGI  zici tu . Pai din Bucuresti pana acolo sunt 100-120 de km. Stii in cat timp parcurgi distanta asta in conditiile de trafic de pe Valea Prahovei  cu drum de rahat cu o banda pe sens ? Te prinde si mama cataclismului pe drum. Numa sa pleci cu doua zile in avans , asta da .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

zamotrak

Citat din: calator astral link=topic=2314.msg51422#msg51422 date=1280955049
Aceste bunkere se construiesc mai peste tot, inclusiv in Bucegi & Retezat.
/quote]

Vorbesti serios??! Unde anume in Retezat?Nu de alta da ,sunt de prin zona :-o

Tayka

ªi în România se construiesc bunkere numai cã le fac o firmã de..intra tereºtrii.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

Citat din: romulus din  05 August 2010, 17:12:53
-Unde? In BUCEGI  zici tu . Pai din Bucuresti pana acolo sunt 100-120 de km. Stii in cat timp parcurgi distanta asta in conditiile de trafic de pe Valea Prahovei  cu drum de rahat cu o banda pe sens ? Te prinde si mama cataclismului pe drum. Numa sa pleci cu doua zile in avans , asta da .
:wink: tu centrezi tu dai cu capul...cu siguranta "mama cataclismului" se va infatisa in toata splendoarea ei cu ceva timp inainte, poate chiar vreo sase luni sau mai mult...
dar si la urgente, exista totusi alte mijloace de transport, nu? de exemplu elicoptere...
("Sa facem totul, tovarasi, sa salvam ELITA României !").

calator astral

Unde anume precis prin Retezat si Bucegi ? Pai doar n-o fi o zona mare cît Siberia...cîtiva kilometri patrati, as spune sigur undeva pe aici :


Citat din: Tayka din  05 August 2010, 22:09:57
ªi în România se construiesc bunkere numai cã le fac o firmã de..intra tereºtrii.
foarte interesant taika...

zamotrak

Citat din: calator astral din  05 August 2010, 23:45:07
Unde anume precis prin Retezat si Bucegi ? Pai doar n-o fi o zona mare cît Siberia...cîtiva kilometri patrati, as spune sigur undeva pe aici


@calatorule,nu pot sa ma pronunt fata de posibilitatea existentei unor constructii in Bucegi,dar pentru Retezat si mai ales ptr. traseul indicat de tine,pot spune fara nici o retinere,ca esti in eroare.Totala! :|

serban

Calator astral

Daca nu stii exact unde, cam care e sursa ta de informare in cazul asta? Imi imaginez ca daca aflai tu prin proprii puteri de RV erai ceva mai precis, asa ca ori cineva ti`a zis asta ori bati campii din nou.

Sau e o sursa misterioasa si daca dezvalui ceva faci implozie ?

romulus

Citatªi în România se construiesc bunkere numai cã le fac o firmã de..intra tereºtrii.
Atunci, da, e ok! Pentru ca, macar aia sunt specializati, ca sunt in elementul lor, nu ?
Ma intreb numai daca or fi stiind si ei de 2012 si ca urmeaza sa-i invadam sa nu mai aiba loc p'acolo pe sub pamant de noi  !!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Tayka

Nu vã speriaþi,Shamballa e mare ºi e loc ptr. fiecare;iar când or veni cãlãreþii aceia cu goarnele(de pe Nybiru)ca sã ne anunþe cã ne vor prãpãdii,nu ne vor mai gãsii,ºi cine ºtie poate se vor întoarce fãrã sã se mai ciocneascã de noi..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).