Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ganduri in ziua de Craciun

Creat de unom, 25 Decembrie 2008, 23:59:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

unom

noi construim inteligenta artificiala (roboti capabili sa faca diferite activitati), dar noi nu observam ca noi suntem adevaratii roboti, suntem indobitociti voit si premeditat de marile corporatii, prin mass media, zi de zi suntem cat mai mult distrasi de la natura noastra umana, suntem indoctrinati si fortati sa fim limitati, sa gandim mai putin, sa nu ne punem intrebari, sa plutim in deriva in viata, sa nu stim cine suntem noi.

nu invatati la scoala, nu va spune nimeni, televizorul/calculatorul,radioul, asta e adevaratul matrix, pentru ca el ne impiedica sa vedem lumea exact cum este ea, vedem doar ce vrea el si invatam doar ce ne da el. datorita lui ne creem convingeri care sunt PROASTE dar pe ei in ajuta enorm.

circuitul e simplu: programatori(papusari, dirijori, spuneti-le cum vreti) >> mass media >> oameni



Va mai aduceti aminte de asta? :" Crede si nu cerceta " in zilele noastre nimic nu e schimbat, functioneaza si astazi, doar ca astazi ti se da iluzia ca tu ai posibilitatea de a cerceta si a de te informa, tu faci exact ce vor ei.
Democratia (puterea oamenilor, poporului) e doar o iluzie, noi nu avem nici o putere, cel putin in cea monetara. Suntem inexistenti. Suntem exact ca albinele care muncesc de zor sa umple stupul cu miere pentru a veni apicultorul sa ia tot.



luptam in razboaie care nu sunt ale noastre, prin televizor suntem facuti sa credem ca luptam impotriva teroristilor talibanilor sau mai stiu eu ce natii care ne vor raul, total gresit, totul e o mega inscenare, un super joc organizat de cei puternici in cele mai mici detalii.

luptam pentru resurse, luptam pentru bani, nu pentru bine, nu pentru noi, nu pentru oameni

bancile centrale/bancherii sunt cei care ne inrobesc si ne fac sa ne rupem intre noi pentru ca doar asa ne controleaza, priviti criza asta actuala de acum, ni s-au oferit bani in masa o perioada, bani care fizic nu exista, DAR noi am devenit datori vanduti trecuti doar in niste calculatoare.

acum suntem obligati sa ii dam inapoi si de abia acum apar fizic acesti bani.

e un proces extrem de greu de inteles, dar situatia asta si-a atins scopul, noi suntem datori.


adevaratul control suprem e cand toti vom avea "pretioasele cipuri" atunci vom vedea adevarata definitie a robotilor, atunci cand nu detinem nimic pe hartie, nici macar propia identitate, totul e intr-o baza de date. nu ai cip nu existi, nu folosesti nimic din jur. vei fi doar o umbra.


ma duc sa deschid o bere, v-am pupat si craciun fericit.

romulus

Citattelevizorul/calculatorul,radioul, asta e adevaratul matrix, pentru ca el ne impiedica sa vedem lumea exact cum este ea, vedem doar ce vrea el si invatam doar ce ne da el. datorita lui ne creem convingeri care sunt PROASTE
In mare parte ai dreptate .
Nu cred insa ca trebuie sa subestimam inteliganta si ratiunea oamenilor in general! EI tocmai  pe asta mizeaza, pe ceea ce zisesi tu mai sus.
Dar  nu este intrutotul , chiar asa .
De ce ? Pentru ca sunt - chiar sunt - destui care "joaca" in tabara adversa.
Adevarat ca mai lipsiti de mijloace financiare, dar sunt.
Si - mai ales - sa nu uitam pe "Aranjorul" universal, ale carui legi jigodiile le dispretuiesc.
Si de aici- cred -  le va veni pieirea.

Citate un proces extrem de greu de inteles, dar situatia asta si-a atins scopul

Totusi, omule, imi place ca ti-ai dat seama de cum sta treaba!!
Si asta este un fapt pozitiv.
Si ca tine sunt multi.
Nu observi ca sunt in expansiune si miscari " anti" ?
Cu toate ca , veridicitatea unora dintre ele este destul de stravezie si exista unele firisoare care duc ....chiar la cei incriminati.
Nu-i bai insa !  Stii vorba romaneasca : "Nu mor caii cand vor cainii "!
Craciun fericit si la multi ani !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

loreley

   Hmm...ganduri cam  sumbre... :-D

     Craciun Fericit alaturi de cei  dragi..

StarDust

SARBATORI FERICITE !!! Doresc sa va urez si eu, tuturor!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Ganditorul

SARBATORI FERICITE, Sa va aduca Mos Craciun tot ce doriti dar mai ales sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi



StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

panta_rh_ei

Sarbatori cu bine si...inainte de toate sa fim sanatosi ca in rest le-om duce pe toate.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Grifon

Crăciun Fericit tuturor. Și să ne amintim mai bine semnificația reală a momentului, mai ales in aceste vremuri in care se dezlănțuiesc forțe...strâmbe.

SLEAH19

Crăciun Binecuvântat, cu Liniște, Iubire, Speranță si Nădejde de la Hristos cel Născut !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !