Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

civilizatie veche de un miliard de ani

Creat de maiami, 13 Decembrie 2008, 19:13:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kbal

#15
Legat de Dumnezeu... cred ca citatele de mai jos reprezinta cel mai sugestiv raspuns si relativ in acelasi timp ... 8-).

Coincidenþa este felul lui Dumnezeu de a rãmâne anonim.

Vreau doar sã aflu ce principii fundamentale a urmat Dumnezeu în crearea Universului. Altceva nu mã intereseazã.

Cuvântul "Dumnezeu" nu este nimic altceva pentru mine decât expresia ºi produsul slãbiciunii umane, Biblia este o colecþie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, în orice caz, destul de copilãreºti. Niciun fel de interpretare, indiferent cât de subtilã, nu-mi poate schimba opinia.

Este, desigur, o minciunã ceea ce aþi citit despre convingerile mele religioase, o minciunã care este repetatã în mod sistematic. Nu cred într-un Dumnezeu personal ºi niciodatã nu m-am dezis de acest lucru, ci l-am exprimat clar. Dacã existã ceva în mine care poate fi numit religios, atunci acel lucru este nemãrginita admiraþie pentru structura lumii, atât cât ºtiinþa ne-a arãtat-o pânã acum.

Albert Einstein

Iar legat de evolutie .... il citez iar pe colegu...  :-D .

Sunt convins cã unele activitãþi ºi practici politice ºi sociale ale organizaþiilor catolice sunt în detrimentul comunitãþii ºi chiar periculoase pentru aceasta ca întreg, aici ºi oriunde. Menþionez aici doar lupta împotriva contracepþiei într-un timp când suprapopularea diverselor þãri a devenit o ameninþare serioasã la adresa sãnãtãþii oamenilor ºi un grav obstacol în calea oricãrei încercãri de a organiza pacea pe aceastã planetã.

Doar douã lucruri sunt infinite, universul ºi prostia umanã, însã nu sunt sigur despre primul.

Nu ºtiu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea rãzboi mondial, dar cu siguranþã cel de-al patrulea va fi luptat cu beþe ºi pietre.

Dacã dorim sã continuãm a trãi pe aceastã planetã, este nevoie de o schimbare de atitudine.

Albert Einstein
Only the best is good enough ...

realistyc_mind

salut!  e bine ca mai gasim si antrebari de genul acesta. :wink:   parerea mea personala legata de aceasta antrebare .....   as fi mirat sa nu existe!

Tayka

dacã aceastã civilizaþie este strãveche de un miliard de ani ea a depãºit cu mult posibilitãþile imaginaþiei noastre de a o percepe ºi înþelege-ori ne putînd-.o înþelege
creiem tot felul de ipoteze riscînd astfel s-o înþelegem greºit.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).