Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Zeitgest Addendum il face pe CEAUSESCU erou in lupta impotriva NWO ?

Creat de romulus, 26 Noiembrie 2008, 12:58:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

romulus

Pentru mine si pentru cei mai in varsta pun intrebarea  de mai sus ......
Va amintiti de hotararea lui Ceausescu de a plati datoria catre FMI?
Oare de ce a facut el asta ? Vazuse cumva documentarul Zeitgest Addendum??!!
Cred ca da, si nu ne vroia sclavi !
Pentru cei cu varsta sub 25 de ani : daca vreti sa intelegeti documentati-va!
Dar daca  veniti in final cu iefteneli de genul: " pai da, ca sedea mama/mamaie/ tataie / la coada la lapte...ori ca:    ii batea securitatea....."   geaba va mai apucati, lasati-o balta !
Cercetati si vedeti peste lungul nasului, uitati-va in zare, si introduceti  totul in contextul international !
Eventual in contexul a ce zic aia in documentar .
Reveniti apoi si intrebati (-va) de ziua de azi:
-De ce suntem noi (romanii) asa prosti?
-De ce am vandut(privatizat) petrolul, industria otelului, energia de tot felul ?
-Aveam si alte optiuni ?
Daca aveti si oarece nedumeriri/intrebari pertinente si nu gasiti raspunsul, va rog, indrazniti, intrebati !
Si apoi raspundeti –(va) singuri la intrebarea din titlu !
Il face ?
Am zis !

"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

StarDust

Corect!, Nu sunt deloc simpatizant comunist, nici pe departe, si nici nu il plang pe Ceausescu dar, avea planuri mari. Planuri sa puna Romania pe picioare si noi romanii sa fim o natie independenta. Habar nu avea "saracu'" cu cine se pune si ce-l asteapta... Uitati-va in jur, in ceea ce ne priveste totul e evident... Dar viata merge inainte, vom trai si vom vedea. Ca suntem o natie de prosti? Eu cred ca ne lasam prea usor manipulati si ne e teama sa ne strigam drepturile... Asta este, acum, deja e cam tarziu...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

romulus

CitatHabar nu avea "saracu'" cu cine se pune si ce-l asteapta...

Ba nu.  Stia !
Stia, pentru ca  Securitatea si DIE erau organisme viabile si puternice.
Aveam informatii.
Si primul care era informat era el, Ceausescu.
Numai ca, NU A CREZUT !! Si nu a avut incredere in noi ( in noi cei care-i aduceam informatiile ). 
Si aplatit scump.
El, si apoi intreaga natie , prin "intamplarile" ce au urmat "revolutiei".
Vezi, e buna si credinta la ceva ! :-D
Am zis !

"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

andrei

Nu stiu ce fel de erou era Ceausescu dar dupa ce am citit cele de mai sus m-am hotarat sa postez cele de mai jos. :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

tractorbeam

Citat din: romulus din  26 Noiembrie 2008, 15:58:16
Ba nu.  Stia !......Am zis !

Cu tot respectul trebuie sa-ti spun: Stia pe dracu!
Uite pe ce ma bazez:dupa cutremurul din '77 nea'Ceasca s-a prins ca nu-i mai ajung banii sa faca industrializare fara economii dura si atunci a tinut o plenara restransa si le-a spus principalilor capi din economie ce si de unde vrea sa taie adica in principal importurile si haleala de la populatie. Fostul presedinte al BRCE pe numele lui Voloseniuc i-a adunat apoi pe cei din seviciile bancii is le-a zis ceva de genul: o sa fie greu incepeti sa strangeti haleala, combustibil ca o sa fie jale"
Dar nea ceasca nu stia ca regimul de economie dura va duce la final la dezastrul si economic si social. De unde vroiai matale nea' Romulus sa stie analfabetul ca daca taie importurile de materii prime de orice fel - importuri necesare industriei romanesti care lucra pentru export si calitatea produselor se duce in cap?
De unde vroiai sa stie ca daca ne taie sapunul o sa-i taiaem, intr-o buna zi , si noi gatul?
Am discutat cu diversi politruci ai timpului si se pare ca dupa o vizita la Brejnev, unde el s-a dus cu lista si a zis ceva de genul garanteaza-mi tronul si eu iti dau x vagoane de carne lunar, a venit si a zis gata, rusii ma sustin acu pot sa fac ce -mi trece prin minte de unde sa stie nea'Ceasca ca nici Brejnev si nici el nu sunt vesnici?

Partea intradevar nasoala este ca dupa inlaturarea analfabetului tara asta a noastra a incaput pe mana unor lacomi, nepriceputi si pusi pe capatuiala cu orice pret care au pactizat cu mafia arabeasca si s-au pus pe jaf si uite ca dupa 20 de ani o ducem
mai prost decat pe vremea lu analfabetul. Darcine era sa stie rezultatul atunci?

Xanadron

Tema topicului deschis de Romulus e f. interesanta din pdv al istoriei... reale - si nu a celei incropite de invingatorii fiecarei epoci.
Tema ce-ar merita "disecata" pina si prin prisma declaratiilor ultimilor martori ai unui Nea' Nicu prizonier, dar inca VIU, care-i tenta nu doar cu promisiuni de bani si putere, ci si cu unele spuse... stranii pentru un semidoct agramat, ajuns printr-un capriciu grotesc al istoriei sa ne conduca :|  - spuse deloc analizate pina acum (de genul": "Nu vrei sa lupti si tu pina-n final pentru Cauza noastra?") :roll:
Hmmm... care anume "cauza"?!
A "Internationalei Negre"?
A masonilor lui Licio Gelli oare? Fiindca pentru cauza masonilor lui Gelu Voican ar fi fost exclus.
Ori a cercurilor anti-establishment de drept regal babilonian despre care Benjamin Fulford sustine c-ar fi responsabile pentru toate Revolutiile din 1789 incoace?  

Tentatia de-a ma ambala in deductii (sau doar speculatii logice) pe teme d-astea-i deci maaare, :-D dar ma vad nevoit sa renunt.
Fiindca rezerva de Timp (nu doar a mea) cred ca-i pe duca - si ce-a mai ramas din ea cere mai ales Actiune. :wink:
Chiar daca descilcirea nodurilor istoriei reale are si ea utilitatea ei.

P.S. Afirmatia "stia pe dracu'" :lol: a lui tractorbeam a si adevarata (in sensul ca paranoia creaza-n timp un gen de "paravan opac" in jurul oricarui om necontrazis timp de decenii), dar si neadevarata - in sensul ca stia... si chestii inimaginabil de profunde (ca nivel de organizare oculta a Lumii) ... genial de idiotul :-D Nea' Nicu.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Citateu iti dau x vagoane de carne lunar, a venit si a zis gata, rusii ma sustin acu pot sa fac ce -mi trece prin minte
Cu rusii? Ceausescu ? Ntz...! "Politrucul" tau era unul de ... opereta  ! Ceausescu nu i-a inghitit niciodata pe rusi ! Si vitavercea ! E ridicol...
CitatHmmm... care anume "cauza"?!
Construirea ssmd ("societatii socialiste multilateral dezvoltate " si a comunismului) . Chestia cu "Cauza"
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

Citat din: romulus din  24 Martie 2011, 22:00:02
Cu rusii? Ceausescu ? Ntz...! "Politrucul" tau era unul de ... opereta  ! Ceausescu nu i-a inghitit niciodata pe rusi ! Si vitavercea ! E ridicol...Construirea ssmd ("societatii socialiste multilateral dezvoltate " si a comunismului) . Chestia cu "Cauza"

Cu tot respectul, nu pot accepta ca fiind adevarate niciuna din afirmatiile de mai sus - chiar daca ele par corecte la o analiza superficiala a datelor (tot superficiale :-D) disponibile in... la fel de superficialele informatii detinute si implicit colportate de istoria "oficiala", plina de asemenea truisme luate "de bune" deja aproape automat.

Demontarea lor ar necesita insa citeva zeci de pagini/postari, care ar trebui sa inceapa cu disecarea cauzelor unor evenimente incepind nu doar de pe la 1789, ci din vremi sumeriene.
Si sa treaca prin multiplele planuri secunde ale atent regizatei si inselatoarei bipolaritati "capitalism / socialism" (incluzind mecanismele finantzarii bolsevismului de catre cabala babiloniana a bancherilor "capitalisti" sau niciodata destul analizatele "indicatii NKVD" din 1947).

Fara sa neglijeze nici adevaratele scopuri ale national-socialismului german (si fara a uita suprema importantza a masurilor eugenice naziste, comentate pina acum doar in registre grosiere, ca nu cumva sa se banuiasca macar lupta "din spatele cortinei WW-II" a unora din Ceruri superioare noua :-().
Incluzind insa si-o analiza atenta a actualului - si straniului, daca ignoram in continuare falsele bipolaritati istorice - asa-zis "comunism chinez cu capitalisti salbatici miliardari", :roll: plus... plus...

Chestii de care insa - repet - cu regret, nu mai am timp. :oops:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Dintr-o eroare a mea, textul din postarea anterioara nu a ajuns intreg  si uite, intregesc aici si reiau :
Chestia cu "Cauza" are insa radacini mai vechi; trebuie cautat in perioada in care comunistii erau in ilegalitate. Atunci au inventat ei termenul, devenit ulterior un leitmotiv al tuturor  operelor din domeniu .
CitatChiar daca descilcirea nodurilor istoriei reale are si ea utilitatea ei.
Cunoasterea cat mai apropiata de realitate a faptelor din trecut te ajuta sa-ti faci o idee corecta asupra realitatii inconjuratoare de azi . De multe ori, sau mai bine spus de cele mai multe ori,  chiar traitor al epocii (ori evenimentelor ) fiind, daca accesul la informatii ti-a fost limitat la un segment ori altul, e nevoie de completare . Pentru asta trebuie sa dai crezare documentelor, martorilor,  actorilor nemijlociti ai scenelor . Si, spre exemplu , cand eu spun mai sus ca Ceausescu STIA  o spun in cunostinta de cauza si, ca sa zic asa , in dubla calitate : de martor nemijlocit si cateodata autor al unor documente (informatii redactate) care in final ajungeau- ori trebuia sa ajunga -  la el.
Am zis !
[/i]
Citatnu pot accepta ca fiind adevarate niciuna din afirmatiile de mai sus -
Asta este exclusiv problema ta  !
Eu doar spun ce-am trait. La cele spuse mai sus mai adaug una , si nu ca sa te conving pe tine ci pentru ca este(inca) UN ADEVAR ; la ordinul expres al lui Ceausescu in cadrul DSS (Departamentul Securitatii Statului ) a aparut un serviciu SPECIAL CREAT PENTRU LUPTA CONTRA RUSILOR . Se numea U.M. 0110. Si eu am lucrat cate putin si pentru ei, ajutandu-i cu informatii. Rusii au aflat insa de UM110 asta si l-au iubit apoi foarte mult pe Ceausescu ordonand - prin agentii lor ajunsi la putere in 89 lichidarea lui fizica!
Accentuez: spun asta nu pentru ca sa creada/ori nu cineva , ci pentru ca asta este adevarul cunoscut de mine.
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

Nimic de zis despre realitatea existentzei unitatii UM 110, draga romulus; nu ma indoiesc de altfel de vastele informatii (chiar daca un pic compartimentalizate) pe care le aveai in timpul serviciului tau activ - insa Dumitru Tinu de pilda ar avea de povestit poate si mai multe pe teme din astea anti-KGB-istice - daca ar mai putea... :|

Eu am cam aiurat :-D pe teme prea generale poate-n postarea de mai sus, dar nuantze tot exista. Un singur exemplu: cu tot aparentul "antibolsevism" ceausist, mai tot ce mangleau agentii/ele romani/e de prin Vest (unii cu biografii complet falsificate) - de spionaj economic vb. - ajungea invariabil la rusi. Dupa fuga lui Pacepa, mai putin ce-i drept (tin minte ca cel putin 800 de talentati spioni economici au trebuit retrasi din RFG pe-atunci - aia care n-au fost matrasiti, evident).

Citeodata mai ajungeau insa si unele date ultrasecrete DE-ALE NOASTRE, ale deloc prapaditilor cercetatori romani, si pe la francezi insa, dar pe cai neoficiale ("aeromodelistul" Radu Berceanu-Bercovici :-P ar putea povesti mai multe despre asta si sursa reala a averii lui actuale - fiindca-i viu inca - da' n'are cine sa-l mai intrebe). :lol:

Ce s-a intimplat spre sfirsitul "epocii de aur" e-o alta istorie insa, mai apopiata de cronologia si zvonistiva bine cunoscute, iar lipsa de flexibilitate a clar paranoidului Nea' Nicu l-a mincat - si pe el, dar si pe NOI intr-un anume sens.

P.S. Stind un pic retrospectiv pe ginduri, ma-ntreb de fapt daca nu cumva tu, eu, Urban, @biss, mr sau alti forumisti nu STIU chiar mai multe decit stia Nea' Nicu la vremea lui - post-factum si cu atitea surse de informare ce pot fi coroborate acum?!  :roll:
Ca tot degeaba stim, asta-i o alta problema... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

CitatDupa fuga lui Pacepa, mai putin ce-i drept (tin minte ca cel putin 800 de talentati spioni economici au trebuit retrasi din RFG pe-atunci - aia care n-au fost matrasiti, evident).
Nu stiu daca erau chiar asa multi in fosta RFG; posibil sa fi fost . Istoria cu spionul ala care a defecat la americani, este una trista si eu personal l-am invinuit pentru asta pe Ceausescu. El l-a cocotat acolo  lasandu-se influentat de agenti rusi si - se pare - chiar de propria nevasta, conform unor surse destul de credibile. Nu vreau s-mi mai amintesc...
CitatCa tot degeaba stim, asta-i o alta problema... grin
Noi, da , ai dreptate  . Insa cand informatiile (corecte, nu prelucrate) ajung la cei care decid, nu-i degeaba , ei pot influenta in bine ori rau viata a milioane de ciocflenderi ca noi ...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David