Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Marte

Creat de StarDust, 22 Noiembrie 2008, 20:32:25

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

#240
Citat din: terraflorin din  29 Mai 2013, 09:50:33
jean: mă aşteptam la acest răspuns  :-D Mda, dacă te iei după internet ai crede că suntem pe o super-aglomerată autostradă extraterestră, deşi înclin să cred totuşi că trăim într-un ''Picnic la marginea... galaxiei''. Nu! Am cerut dovezi palpabile cu care să poţi merge la tribunal: obiecte extraterestre certificate şi recunoscute de academicieni, declaraţii sub semnătură ale martorilor umani şi mai ales a celor extratereştri, vize de tranzit ale sistemului solar etc
Apai matale vreai dovezi din mainstreamu' date? Auzi dom'le , vize de tranzit ale sistemului solar, obiecte certificate si recunoscute de academicieni ! Tulai Doamne ! Matale vrei sa schimbi linia temporala , bag sama !  :lol: :lol: Nu mai bine mergi tu pe alta linie temporala decat sa o schimbi pe asta? Ca poate daca o schimbi , mama nu se mai intalneste cu tata iar eu nu mai am cum sa-ti raspund la mesajul de mai sus si poate ca eu as mai fi insa as avea o stare de neliniste interioara fiindca simt ca ar trebui sa raspund cuiva si nu am cui .   8-)
  Cu alte cuvinte : las-o mai, ca merge si-asa !  :lol:
  parerea mea..

P.S. @jean   , nivelul urmator ar fi o calatorie la fatza locului , insa... mai cujetam o tzira . Cade omu' din copac si sta un pic, apai noi ? :lol:

https://singularityhub.com/2013/05/28/78000-apply-for-a-one-way-ticket-to-colonize-mars/

Urban

#241
Salut,

Daca facem o trecere in revista pe ultimii 5-600 de ani a aparitiilor ozenistice (asta insemnand sa luam la puricat cam tot ce s-a scris sau s-a desenat de atunci pana acum) veti observa ca o data cu trecerea timpului "formele" asa ziselor OZN-uri se schimba odata cu trecerea umanitatii la un alt nivel tehnologic, asadar avem "OZN-uri" in forma de "corabii pe cer, care, trabucuri, farfurii, palarii...etc".
Ca "cineva" e aici de mult timp si probabil ca dinaintea noastra asta e clar, ca or fi doi sau douazeci sau o mie de entitati asta e mai putin important, totusi faptul ca la fiecare salt tehnologic "apare" altceva "necunoscut" mi se pare interesant iar singura concluzie logica ar fi ca si "ei" evolueaza o data cu noi si din cand in cand ne mai arunca cate o firmitura, un iPhone, o tableta, o chestie...ma rog.
Totusi inclin sa cred ca in procent de 90% cam tot ce apare pe glob in domeniu sunt aparitii cat se poate de terestre, restul e discutabil.
Si de aici concluzia ca umanitatea e de fapt cu cel putin 80 de ani avans tehnologic fata de ce vedem pe rafturile magazinelor, acum intrebarea interesanta ar fi "cand" se vor folosi aceste tehnologii si pentru oaia din turma?....peste alti 50 de ani?
Proiectul Genomului Uman a fost terminat de multisor, ia puneti-va imaginatia la treaba, adaugati ca ingredient Ego-ul Omului si veti vedea ce rezulta!

fiulploii

Citat din: Urban din  29 Mai 2013, 23:49:26
Salut,

Daca facem o trecere in revista pe ultimii 5-600 de ani a aparitiilor ozenistice ..veti observa ca o data cu trecerea timpului "formele" asa ziselor OZN-uri se schimba odata cu trecerea umanitatii la un alt nivel tehnologic, asadar avem "OZN-uri" in forma de "corabii pe cer, care, trabucuri, farfurii, palarii...etc".

DACA...
    Dar daca facem o trecere in revista incepand cu desenele rupestre si pana in zilele noastre observam ca pe langa cele spuse de tine mai sus exista o forma care este neschimbata de-a lungul acestui timp : forma discoidala, discul sau scutul cum apare in cronici inca de pe vremea lui Alex al Macedoniei. Nu mai gasesc exact insa este consemnat ca expansiunea lui Alex spre India a fost oprita de 3 scuturi de foc . Vreun coleg mai erudit poate ca stie despre ce consemnare istorica e vorba si ne da un link  8-)

Citat
Ca "cineva" e aici de mult timp si probabil ca dinaintea noastra asta e clar, ca or fi doi sau douazeci sau o mie de entitati asta e mai putin important, totusi faptul ca la fiecare salt tehnologic "apare" altceva "necunoscut" mi se pare interesant iar singura concluzie logica ar fi ca si "ei" evolueaza o data cu noi si din cand in cand ne mai arunca cate o firmitura, un iPhone, o tableta, o chestie...ma rog.
Da-mi voie sa mai adaug inca o posibila concluzie la fel de logica ca si a ta @Urban :
       - poate ca ''ei'' nu sunt un grup compact , uniform si omogen si poate ca o parte din acesti ''ei'' incearca astfel sa stimuleze cunoasterea tehnologico-stiintifica prin stimularea curiozitatii umane. Ipoteza expusa de mine are sanse de a fi reala mult mai putine decat ipoteza ta .
      Luind in considerare ipoteza ta , singura locatie existentiala pentru acesti ''ei'' ar fi ''dedesubt''  :-D adica ori sub suprafata solului ori sub ape .

Citat
Totusi inclin sa cred ca in procent de 90% cam tot ce apare pe glob in domeniu sunt aparitii cat se poate de terestre, restul e discutabil.

Terestre, terestre, dar sa stim si noi , nu?  :lol:
  Desi nu imi place sa asociez omul si societatea umana cu oile sau turma de oi nu pot sa nu remarc asemanari pana la identificare incat stau si ma intreb daca nu cumva Darwinu a gresit cand a ales maimuta  :lol: Asta daca nu cumva suntem un experiment genetic intre maimuta, oaie si alte animale plus inca ceva - ingredientul secret .  :evil:

  Zic unii prin tirg ca aia cu discurile neschimbate ar fi tot aia care ne-au debarcat aici pe colonia a 13-a - vezi legatura cu cele 13 cranii de cristal care ar fi fost facute in viitorul unei alte linii temporale.
  Continuarea in viitoarea povestire es ef  :wink:

abyss

Si tot trei discuri l-au salvat pe Alex Macedon in alta batalie... ;)

fiulploii


Urban


fiulploii

Citat din: Urban din  26 Noiembrie 2013, 01:42:41
Cred ca de aici au carat bolovanii pentru Baalbeck :-D
Si probabil ca au folosit sclavi de genul asta  :-D :


http://www.prehistoric-wildlife.com/species/g/gigantopithecus.html

Xanadron

#247
Citat din: Urban din  29 Mai 2013, 23:49:26
[...]o data cu trecerea timpului "formele" asa ziselor OZN-uri se schimba odata cu trecerea umanitatii la un alt nivel tehnologic, asadar avem "OZN-uri" in forma de "corabii pe cer, care, trabucuri, farfurii, palarii...etc".
[...]singura concluzie logica ar fi ca si "ei" evolueaza o data cu noi si din cand in cand ne mai arunca cate o firmitura, un iPhone, o tableta, o chestie...ma rog.
Mai sint totusi si alte ipoteze - la fel de logice, desi cu concluzii total diferite.
Cea mai credibila mi se pare aia pe linie Jacques Valle-iana, care sustine ca EI :martiansmile: - mincinosii manipulatori mai mult extradimensionali decit E.T. :-( aka arhontii gnosticilor - arata boborului exact ceea ce asteapta "mintea colectiva" intr-o anume epoca istorica, in sensul identificarii macar a unui element, pus insa-ntr-un scenariu "suprarealist".
Cum ar fi o corabie zburatoare.

OK, asta nu inseamna insa ca (r)evolutia tehnologica accelerata (din ultimul secol mai ales) n-ar fi "indusa" in mod controlat De Mai Sus.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#248
Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2013, 09:32:17
....asta nu inseamna insa ca (r)evolutia tehnologica accelerata (din ultimul secol mai ales) n-ar fi "indusa" in mod controlat De Mai Sus.

Tare am impresia ca nu mai sunt multe lucruri "induse" si ca tocmai asta e de fapt "problema".
E adevarat, au fost pana la un punct dar cred ca l-am depasit acum vreo 20-25 de ani.
Cred ca in varful piramidei se duce un razboi extrem de interesant.

Arhanghelul

#249
""Luna trece prin preajma planetei pe 13, 14 și 15 aprilie, o oportunitate pentru identificarea ei.

Luna Plină și Marte: 12-15 aprilie 2014, ora 22


Remarcabilă este și viteza aparentă pe care o are planeta printre stele: pe 1 aprilie se va afla sus și la stânga de Spica; pe 15 aprilie se va afla sus și mai departe de Spica, iar la sfârșitul lunii destul de departe de stea și la dreapta. Marte pare că se mișcă repede și invers din cauză că planeta noastră se deplaseară repede, lăsând planeta în urma.

Marte va fi în luna aprile unul din cei mai strălucitori aștri de pe cerul de seară, doar Jupiter depășindu-i strălucirea aparentă. Motivul pentru strălucirea aparentă mare este depărtarea lui Marte de Terra, care pe 14 aprilie va fi la minim în comparație cu anul anterior și ulterior.

Poziția planetei Marte față de Pământ în 2014. Cea mai mică depărtare dintre cele două planete se va produce pe 14 aprilie 2014 și va fi de aproximativ 92 de milioane de km.



Pe 14 aprilie planeta se va afla la numai 92,3 milioane de km depărtare de Terra. Diametrul aparent al planetei va fi maxim (dar cu ochiul liber se va vedea tot ca o stea), de 15,2", iar strălucirea mare, magnitudine vizuală aparentă de -1,5.

Când planeta se află aproape de Pământ prin instrumentele astronomice se pot vedea detalii pe suprafață. Avem o calotă polară vizibilă, zone mai întunecate și mai portocalii, precum și nori ocazionali. Puteți veni la observator oricând în luna aprilie (și mai) pentru a vedea planeta Marte.

Saturn este următoarea planetă care răsare, aflată în Libra, o constelație înspre est față de Marte. Răsare în jurul ore 23 la începutul lunii și la 21 la sfărșitul ei.

Este mai puțin strălucitoare decât Marte, dar mai strălucitoare decât orice stea din zonă. Saturn se deosebește de stele prin faptul că nu pâlpâie și că se află într-o zonă de cer unde nu ar trebui să fie un astru atât de strălucitor. Priviți înspre sud-est la miezul nopții și veți vedea un astru strălucitor singuratic, nu foarte sus față de orizont. Este planeta. Va fi vizitată de Lună în nopțile de 16/17 și 17/18 aprilie așa că aveți un ajutor.

Prin orice telescop la o putere mai mare de 20x veți vedea inelul planetei și un satelit. La putere mai mare veți vedea mai mulți sateliți și poate o diviziune în inel. ""

http://www.astro-urseanu.ro/calendar_aprilie.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

jean

In marte 2016, de la baza aeriană Vandenberg va fi lansata viitoarea misiune spre Marte un laborator geologic staționar, va fi echipat cu un braț robot și cu dispozitive care vor penetra suprafața marțiană. La construcția acestuia participă, alături de SUA, Franța, Germania, Marea Britanie și Spania. Mai multe puteti citi pe:
http://stiintasitehnica.com/stiri/viitoarea-misiune-martiana-a-nasa-a-intrat-pe-linie-dreapta/index.html

Este importanta aceasta misiune pentru a culege datele necesare in viitoarele misiuni. Mai ales daca se are in vedere o misiune cu echipaj uman in viitor.
Adevarul este dincolo de noi


prodcomb

#252
Planeta Marte ne mai rezervă multe surprize; "canalele" marţiene sunt desuete.

http://apod.nasa.gov/apod/ap140929.html

Scuze,
rog să fie mutat subiectul pe  topicul "Marte".
Mulţumesc
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

SLEAH19

Am vazut oameni pe Marte, acum 35 de ani". Declaratiile unui fost angajat NASA care au facut inconjurul lumii.

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/am-vazut-oameni-pe-marte-acum-35-de-ani-declaratiile-unui-fost-angajat-nasa-care-au-facut-inconjurul-lumii-audio.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Erau tot de-ai nostri si cei doi vazuti acolo acum 35 ani - parerea mea.
Cum pare-a fi si angajatul NAZA :evil: (tot parerea mea) care lasa o umbra clara ca "buna ziua"... acum in desertul Nevada insa :-D (zic io) si se apleaca deasupra Roverului ca sa-i curete de praf lentilele/panourile solare.
Alien, Man's Shadow Next To Mars Curiosity? 2012 HD
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/