Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Noi descoperiri in astronomie

Creat de jean, 22 Noiembrie 2008, 20:20:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kbal

#15
Legat de ce au descoperit mai nou astronomii cu referire la acele gauri, am enuntat si eu cateva teorii extrem de similare la un moment dat (dar care din pacate nu au beneficiat de acelasi rating  :-D) dupa cum urmeaza  8-) :
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1590.msg40263.html#msg40263
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2336.msg40246.html#msg40246
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,91.msg40191.html#msg40191
Ba mai mult incep sa se confirme si o parte din acele teorii ale lui Nassim Haramein privind universul/galaxiile/gaurilenegre/nivelele fractalice.http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2350.msg41382.html#msg41382.
Only the best is good enough ...

jean

#16
 Un articol interesant aparut pe ,,Stiinta.info", articolul se numeste ,,Tone de apã pe Lunã si pe Marte". Contrar credintei mele, cum, ca pe Luna si Marte nu se gasaste apa decat in cantitati foarte mici, noile misiuni desfasurate in apropierea acestor corpuri ceresti arata ca lucrurile nu stau chiar asa. Se pare ca aici s-au gasit cantitati mult mai mari de apa si descoperirile continua.
Citat din articol:
Citatsonda indianã Chandrayaan-1 a gãsit o multitudine de cratere lunare, în zona polului nord lunar, care ar gãzdui cel puþin 600 de milioane de tone de apã îngheþatã.
CitatFolosind radarul de la bordul sondei MRO aflate pe orbita marþianã, echipa de cercetãtori a pus în evidenþã regiuni de sute de kilometri lungime care ar adãposti apã, în subteranul unei regiuni din zona temperatã marþianã (undeva la mijlocul distanþei dintre poli ºi ecuator), denumitã Deuteronilus Mensae.
Interesant nu? Aceste descoperiri deschid noi orizonturi in cercetarea acestor corpuri ceresti. De fapt, aruncand o privire atenta asupra anumitor fotografii a suprafetei martiene, anumite forme si scurgeri de pe versanti, sugereaza existenta apei in subsolul acestei planete. Intreg articolul poate fi citit aici:   http://www.stiinta.info/tone-de-apa-pe-luna-si-pe-marte/news/961/103/
Adevarul este dincolo de noi

jean

Cu ajutorul Telescopului Spaţial Hubble a fost descoperit un al cincilea satelit natural care se învârte în jurul planetei pitice Pluto.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/telescopul-spatial-hubble-a-detectat-o-a-cincea-luna-a-lui-pluto_965136.html#ixzz20NyNR8I6

Foarte interesant nu? Un mini sistem planetar cuprins in sistemul solar din care apartinem. O lume inghetata in miniatura. Acum vorbind la modul serios, descoperirea este foarte interesanta si utila. Americanii au o sonda in drum spre Pluto si va ajunge acolo in 2015. Cunoasterea cat mai exacta a imprejurimilor lui Pluto este utila pt. reusita misiuni. Si timpul conteaza, eventualele corectii de traectorie si orbitale trebuiesc facute in timp util. Trebuie modificat softul in functie de conditiile reale si undele radio nu ajung asa rapid pana acolo.
Adevarul este dincolo de noi

elena78

#18
a fost descoperit un nou sistem solar ,fantastic!!!incredibil!! ma gandesc oare care va fi urmatoare descoperire  sa zicem oficiala??beh .mi-as dori sa fie spre exemplu  sa fie descoperit oficial  un  alt univers (exista altele  dar  nu au fost facute  public oficial ),nu exista doar universul nostru  sunt multe   se zice ca universul nostru  s-a desprins din alt univers  , la randul lui  universul nostru  va da nastere la alte universuri ,sa revin totusi la sistemul solar nou descoperit!El se afla la o distanta  de  o mie de ani lumina de sistemul nostru solar  iar planetele orbita  aproape in acelasi plan de referinta  in jurul stelei .

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2179132/A-second-Earth-Telescope-finds-solar-mirrors--offers-hope-life-thrive-worlds.html?ITO=1490