Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

UFO Sighting Nijmegen, Holland

Creat de Serban M, 28 Octombrie 2008, 20:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Serban M

Citat din: DepthOfField din  09 Noiembrie 2008, 18:17:03
dar tu ce parere iti formezi in general privind clipuri de pe youtube postate de unii sau alti "postangii" home useri, neavand practic la indemana informati despre surse, sau oricum informatii veridice si pertinente despre caz? Mie mi se pare totul ca un spectacol, in care ceea ce conteaza este doar ca unul posteaza un filmulet, si altii isi dau cu comentariul..ceva de genul "ai vazut chestia aia?" "da, interesant", "eu cred ca e fals" "ba eu cred ca e real", si eternul "wake up people!" sau "open your eyes"" si nu conteaza credibilitatea si nivelul de informatii de calitate descriptive despre acel caz. Youtube este daca vrei o forma de a emite televiziune de catre orice home user.

Deci, a emite pareri despre un clip sau altul NEVERIFICAT despre care habar nu avem cine si in ce context l-a filmat si investigat, ce valoare poate sa aibe in afara de a satisface setea de consuming, si a mentine discutii de dragul discutiei?

Eu zic ca acolo poate sa fie foarte bine gluma cuiva care s-a suit pe bloc cu o masca/costum, in intelegere cu cel care l-a filmat...dar ce conteaza ce zic eu, sau altul care vede acolo un bau-bau reptilian? Adevarul e unul singur, si nu avem cum sa-l extragem doar din vizualizarea si comentatul de clipuri fara cap si fara coada, fara sa stim cine si in ce context l-a filmat, credibilitatea, experienta, varsta etc etc

Legat de acest ultim clip propus , ca sa intelegi ce vreau sa spun...
Ce naiba zici sa comentam?
Clipul se numeste "UFO REPORT IN COLOMBIA ALIENS TAPED", pare a fi extras din niste emisiuni, iar postangiul denumit "remanuelli" ne descrie acest clip doar cu "WATCH BETTER", si l-a pus in categoria "Entertainment".
Foarte "interesant" subiectul...

Sper ca nu ti-ai propus sa faci forumul o colectie de linkuri de pe youtube ...

Stimabile Depth,postam pe un spatiu digital cu o anumita tematica;forumul si aceasta categorie sunt dedicate acestui tip de filmulete,poate nu ai citit titlul atent  :-D

Evenimente OZN în lume

se poate forma o opinie colectiva cu o nuanta de credibilitate pozitiva sau negativa dupa vizionare.Cred ca mai putin conteaza tipul userului donator/home user si ce nume are acesta.

alx

Citat din: Sirius13 din  09 Noiembrie 2008, 21:06:55
Stimabile Depth,postam pe un spatiu digital cu o anumita tematica;forumul si aceasta categorie sunt dedicate acestui tip de filmulete,poate nu ai citit titlul atent  :-D

Evenimente OZN în lume

se poate forma o opinie colectiva cu o nuanta de credibilitate pozitiva sau negativa dupa vizionare.Cred ca mai putin conteaza tipul userului donator/home user si ce nume are acesta.

stimabile sirius
   iti recomand sa nu extrapolezi si sa interpretezi anumite lucruri dupa bunul dumitale plac...''evenimente ozn in lume'' nu inseamna ca toate filmele care umplu youtube trebuie postate aici...uite ce zic unii ca ar insemna cuvantul asta:
EVENIMÉNT, evenimente, s.n. 1. Întâmplare importantã, fapt de mare însemnãtate. 2. (În teoria informaþiei) Orice fenomen local ºi instantaneu  sau stare localã ºi instantanee. 3. (Mat.) Noþiune de bazã din domeniul teoriei probabilitãþilor, care exprimã producerea sau neproducerea unui fenomen în cadrul unui experiment. – Din fr. événement. 
   sursa   http://dexonline.ro/search.php?cuv=evenimente
deci SI EU zic s-o lasi mai moale...cu filmele de pe youtube... :evil:
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Nox

#17
Pãi existã o categorie specialã pentru filmele de pe youtube cu OZN-uri ºi se numeºte Laborator. Vã rog sã le postaþi acolo. A dat alx definiþia la termenul eveniment, nu o mai repet. Un film sau secvenþã audio/video nu constituie un eveniment.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Serban M

Bun,have my apologize .

sper ca nu v-am incrustat prea mult fruntile  :-D si se poate muta ce nu are loc aici la categoria linkuri.

thanks