Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Rase Extraterestre....Cine sunt ei?

Creat de jackie28t, 24 Februarie 2006, 14:18:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

JEAN-
Eu continui sã cred ce e mai rãu,ºi anume cã am fost pãrãsiþi pentru cã cei ce vin,ne rãpesc ºi ne studiazã,nu sînt creiatorii noºtri cãci logic gândind dacã ai creiat un ceas cu cuc nu îl mai desfaci din nou sã vezi dece cântã cucu pentru cã îi cunoºti f. bine mecanismul cã doar tu l-ai creiat,cei care ne rãpesc sânt piraþi care furã patentul.Cum ziceam eu cred (sânt convins) cã ceva rãu sa întâmplat cu creatorii noºtrii cândva demult,iar noi am rãmas la mila (sau ura)altor neamuri de zei.Probabil cã sântem puºi sub ocrotirea vreunei legi de protecþie a mediului intergalactice cãci altfel am fi fost exterminaþi de mult-aºa cum
noi am pus -sã zicem sub ocrotire -ºobolanul de apã-ªi mai sânt convins cã ºi cei ce ne rãpesc,ne cunosc f. bine adn-ul....(mãruntaiele)ne folosesc însã ca cobai,ptr. clone,etc.ºi nu pentru a ne ocrotii.JEAN-pari a fii un om blajin cu frica lui dumnezeu,vrei sã împaci pe toatã lumea,îþi place viaþa ºi vrei sã o vezi în roz,e bine cã poþi sã fii aºa,eu însã judec totul la f.f. rece,ºi asta de mult decând am vãzut ozn-uri ºi..draci.ªi crede-mã CÃ NU TE MINT
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

geutzu

 de cateva zile ma chinui sa gasesc pe net un material despre urmatoarea chestie: in 2004 ne-am intalnit la "o bere" mai multe minti "luminate" si am tot discutat despre subiectul sumerieni, unul din cei prezenti ne-a relatat o povestioara cum ca ar fi luata de pe tablitele/sigiliile sumeriene; eu nu am gasit nicaieri despre asta nici o referinta, dar, daca a mai auzit careva poate ma indruma spre ceva date. Pe scurt:

rasa noastra a fost izolata intr-un colt de galaxie, departe de celelalte pentru ca ajunsesem la un moment dat sa fim cei care controleaza totul, prin forta bineineteles,  si s-au hotarat toti ceilalti sa ne extermine si sa ne puna pe o planeta pentru a vedea cum de am evoluat asa de mult inaintea lor si ce ne face sa fim rai; ideea era sa ne studieze pana la un punct si daca nu le comvine ce iese sa ne extermine iar; intrucat noi am evolua stiintific mai mult decat spiritual si reprezentam un pericol vietii in galaxie.

sumbru bineinteles, dar nici de persoana care a spus asta nu mai dau si nici pe net nu am gasit nimic; am tinut sa scriu intrucat numai gandul ca ar putea fi asa imi ridica parul chiar daca o fi doar o simpla povestioara a respectivei persoane.

si ca o parere personala: eu prefer stiinta.
"The difference between the impossible and the possible is merely a measure of man's determination." - Cap. James Thain

Urban

#47
Prin cartea asta apare ipoteza despre care pomenesti....

Tayka

URBAN-mulþumesc f. mult pentru carte-e minunatã-ca tot ce e dela tine.
Dacã, ºi când se poate- mai posteazã câte una,sau mãcar un link unde mai gãsesc ºi eu câte o fãclie de-a ta,prin întunericul acestei lumi.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

  Nu stu de ce, dar ma deranjeaza foarte tare cand aud cuvantul ,,Rase" extraterestre, cu toate ca  este posibil ca in alte unghere ale spatiului sa poata exista entitati asemanatoare fiintelor de pe pamant, avand corpuri fizice.
definitie:
CitatRÁSÃ1 ~e f. 1) biol.  2) Ansamblu de organisme animale cu anumite trãsãturi ereditare comune
Pai daca entitatile inteligente respective (extraterestre) nu sunt organisme animale si nu au trsaturi ereditare cum putem spune ca apartine unei anumite rase? Daca inteligenta respectiva apartine unui glob de plasma sau unui anumit tip de energie ne cunoscuta noua, neavand un corp fizic, atunci carei rase apartine entitatea inteligenta respectiva? Greu de raspuns nu? Vedeti asta este motivul care ma deranjeaza cand  aud ca extraterestrii sunt impartiti de noi oamenii in rase. Au fost destule cazuri cand anumite entitati inteligente cu forma de glob de plasma, fum ceva semitransparent, etc, transmiteau anumite idei observatorilor, comunicau telepatic, acest fapt denota ca posedau un anume fel de inteligenta, deci era o entitate inteligenta. Cum ramane cu rasa in acest caz?
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

#50
Un video care ar contine fragmente din filmari cuprinse intre 1942 si 1969 (unii zic ca face parte din materialele pe care se bazeaza noul film al lui Spielberg "Super 8"):

http://www.youtube.com/watch?v=RsQCXN4o4Ps&feature=youtube_gdata_player

(A Genuine Zeta Reticuli Small Grey or another CGI hoax?  :-( :moon:)

...Sa fie oare "The Big Disclosure" programata a incepe totusi insidios, la Hollywood?! :roll:


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

tot ce se poate xana. sunt cateva filme in domeniul asta s.f ce isi vor face ''aparitia'' anul asta si mie mi se pare ca vor sa spuna ceva.un bun exemplu este Transformers 3 DARK OF THE MOON  care ce chestie , ne arata ca au gasit  ceva pe partea cealalata a Lunii.  :-)    trailer >>   http://www.youtube.com/watch?v=3H8bnKdf654   

Quicksilver

Sunt placut impresionat de cat de bine sunt realizate urmatoarele filmulete, dar in acelasi timp sunt dezamagit de micile -dar semnificativele- sacapari (mai ales tehnice, cum ar fi ora/data pe o banda de film?! ori sunt e atat de nepriceput ... poate!). Oricum, va invit sa vizionam urmatoarele cliprui:


Trebuie sa recunosc, ideea artistica a acelor secvente, in care apar (cica filmati) micutii ET, e foarte tare! Insa, dpmdv nu se ridica la alt nive - adica e o idee si basta! E interesant cum in unele secvente, in special in cele care se uita la camera, ochii le sunt umbriti, astfel incat sa para foarte creepy.

Clipurile le-am preluat de aici: http://disclosure2009.blogspot.com/2011/05/leaked-footage-of-zeta-reticulan-et.html

P.S. Abea astept sa citesc postarile colegului Xanadron  :lol:
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Xanadron

Ma faci sa regret ca nu mai am timp sa scriu ceva romane SF, Quicksilver... :lol:

Serios acum, tema asta a mai fost abordata pe RUFOn - mai intai de JE, sub forma de stire:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,215.msg57688.html#msg57688

...iar apoi de colegul @biss, aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3498.0.html

Scriam p-atunci:
"...fara sa pot certifica in vreun fel plauzibilitatea filmului (si implicit a "creaturii" :)), se pare ca EBE din categoria "Small Greys" au citeva subtipuri - ca orice robot biologic, indraznesc sa deduc, fiindca "proiectele" fabricantilor lor sint inevitabil diverse.
Mai ales daca acceptam posibilitatea producerii lor "in serie" si de catre oameni (in colaborare sau nu cu ET) - vorbesc, evident, de PLF-uri (Programmed Life Forms).
Iar daca mai presupunem si ca "pilotii" roswellieni ar fi intr-adevar urmasi ai nostri veniti din viitor cu oculte scopuri de modificare a liniei temporale actuale, :roll: situatia devine deja gravid de complicata... :lol: [/quote]

...Si completez un pic acum: se pare c-ar fi totusi vorba de-un fals - bine executat insa.
Cel putin pina la proba contrarie, care ar consta in promisa prezentare a intregii "filmoteci" cu ET-ul botezat deja "Skinny Bob" :-) - inregistrari ce ar cuprinde peste 180 de minute filmate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Quicksilver

Ok, inainte de toate imi cer scuze. Daca stimabilii moderatori considera topicul inutil ii rog frumos sa-l inchida.

Eu cred ca, pur si simplu, sunt CGI-uri - din mai multe motive:

1. faza cu data/ora (inca astept sa imi dovedeasca cineva ca nu ma pricep la camere de filmat  :lol:) pe o pelicula veche
2. ET-ii in sine + nava lor - felul cum se misca, cum clipesc micutii - nu par naturali.
3. In cazul in care aceste documentari ar fi fost veridice, ma indoiesc ca ar mai fi existat in momentul de fata pe youtube ...
4. sau reciproca variante 3, sunt clar o facatura menita sa ne sperie - de aici si lumina creepy in care sunt pusi ET.

Asteptam totusi mai multe pareri, altfel topicul chiar merita inchis ...
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Xanadron

1. Cred ca poate fi contopit cu topicul mai sus citat - eventual in asteptarea altor opinii.

2. Cu exceptia posibilitatii reale a "supraadaugarii" datei/orei intr-un format/font modern pe o pelicula veche reprocesata, nu pot decit sa fiu de acord cu restul spuselor tale.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Am alipit subiectele, dar parcã s-a discutat în altã parte (tot pe forum) mai în detaliu...
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

Mie mi se pare foarte interesant ca acesti mititei Greys sunt de fapt Bej... Deci de unde atata gri?

@Lex

Aici >>     http://www.think-aboutit.com/aliens/seventy.htm  scrie ca 70 de rase E.T ne supravegheaza inca de la inceputurile civilizatiei afirmatie intarita si in Proiectul Dezvaluirea de catre Clifford Stone(el spune ca 57)Stau si ma intreb , CHIAR asa sa fie ????? atat de multe ??? :-o :-o  si totusi nicaieri, nimeni, nimic nu da semne ca va incepe cu adevarat 'marea' DISCLOSURE?? pana cand mai stam in 'bezna' si in minciuna  ?? :x   :-)

Siberia

Citat din: @Lex din  19 August 2011, 13:42:58
Aici >>     http://www.think-aboutit.com/aliens/seventy.htm  scrie ca 70 de rase E.T ne supravegheaza inca de la inceputurile civilizatiei afirmatie intarita si in Proiectul Dezvaluirea de catre Clifford Stone(el spune ca 57)Stau si ma intreb , CHIAR asa sa fie ????? atat de multe ??? :-o :-o  si totusi nicaieri, nimeni, nimic nu da semne ca va incepe cu adevarat 'marea' DISCLOSURE?? pana cand mai stam in 'bezna' si in minciuna  ?? :x   :-)

Pana te saturi si iti vine cheful sa aprinzi "lumina" :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti