Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Rase Extraterestre....Cine sunt ei?

Creat de jackie28t, 24 Februarie 2006, 14:18:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Elvin

Am citit despre ummiti si un lucru nu-mi da pace : acel security officer din Dulce Base n-a pomenit nimic de ummiti din cate am vazut [???] . Chiar au reusit sa scape de aparatura sofisticata a reptiloizilor, cenusiilor si celorlalti ?

xennon_2000


xennon_2000

Extrase din cartea IAD contra RAI de Ion Tugui (cele de mai sus)

xennon_2000

Phoenix

Extraterestru aflat in contact cu Adrian Dvir, medium si vindecator din Israel care colaboreaza cu extraterestrii din alte lumi pentru a vindeca oameni. Contactele acestuia cu Adrian Dvir nu au avut scopuri medicale. Phoenix face parte din rasa klidorienilor care vin de pe planeta Aiotip din galaxia Andromeda. Acesta a luat legatura cu Adrian Dvir folosindu-se de procedeul denumit de noi pamantenii, transcomunicare (comunicare cu entitati din alte dimensiuni prin intermediul mijloacelor electronice, televizor, calculator, radio etc.), mai precis prin intermediul telefonului mobil. Phoenix este foarte batran (are 200 de ani) si este de asteptat sa moara in viitorul apropiat. Este specialist in comunicatii. Este insurat si are o casa pe Arcturus, o planeta din galaxia noastra.

Vezi: Rase de extraterestrii - klidorienii
Lumi extraterestre - planeta Aiotip
Audio & Video - Vocea lui Phoenix

****************************************

Pleja

Se cunosc putine lucruri in legatura cu Pleja, sora lui semjase. Billy Meier spune ca este o fiinta aventuroasa cu par lung si negru. In timpul unei vizite, Billy a incercat sa o convinga pe Pleja sa se plimbe cu motocicleta lui, mai ales ca nu exista un asemenea vehicul pe planeta Erra. Semjase a avut o opinie diferita. Cum s-a asezat pe motocicleta s-a si ridicat si a zis ca nu va conduce niciodata un vehicul atat de periculos.

Vezi: Personalitati - Billy Meier
Lumi extraterestre - planeta Erra, Pleiade
Rase de extraterestri - pleidienii
Extraterestrii celebri - Semjase

****************************************

Pleya

Extraterestru aflat in contact cu grupul de contactati "Oamenii Cosmici". Colaboreaza cu Ptaah, Ashtan Sheran, Jamahama si alti extraterestri. Transmite informatii prin Ivo A. Benda si Miloslava Drskova.

Vezi: Personalitati - Ivo A. Benda, Miloslava Drskova
Extraterestrii celebri - Astan Sheran, Ptaah, Jamahama

****************************************

Printia

Entitate alien care apartine civilizatiei sumeriene (orasul Zaledor), care a locuit in spatiul noastru, de pe Pamant. Treptat au predat stafeta acestui loc actualilor locuitori ai Pamantului, astfel incat in urma cu 14.000 de ani inca mai colaborau deschis cu noi. Orasul Zaledor face parte dintr-o retea de 7 orase sumeriene si este situat in adancimile pamantului, sub muntii Bucegi, dar intr-o alta dimensiune. Canalele de lagatura cu aceasta civilizatie de sub Bucegi erau folosite de daci, care se refugiau prin acestea, fiind condusi de un initiat care ii ajutau sa treaca in dimensiunea lor. Sumerienii au inaltimea de 2,5 m, in rest nu sunt diferiti de noi cu nimic. Printia este reprezentant al Confederatiei Galactice, care prin Misiunea Romania (un grup de persoane din Romania) ajuta la ridicarea vibratiilor Planetei, in special a Romaniei, care se presupune ca este centrul spiritual al planetei. Mesajul acestei entitati este cuprins in cartea "Viata pe Geea", editura Solteris, si este transmis prin persoanele de la organizatia Elta Universitate.

****************************************

Prof. Bach

Extraterestru care face parte din echipa medicala a lui Adrian Dvir, medium si vindecator din Israel. Vine de pe o planeta care se afla foarte departe de Pamant. Se numeste Heliopolis. Este de marimea lunii noastre. Este o planeta straveche pe care s-a dezvoltat o cultura indigena. Are aspectul unei soparle. Ei au aparut in urma unui proces evolutiv al unei specii de reptila. Pe planeta lor aceasta specie de reptile amfibii a evoluat pana la un nivel de inteligenta foarte ridicat. Conditiile dificile de pe aceasta planeta i-au fortat sa dezvolte tehnologii foarte avansate. Au intrat in Federatia Civilizatiilor si contribuie semnificativ la activitatile acesteia de cercetare a cosmosului. Incearca sa jute civilizatiile tinere care dau totusi semne de slabiciune, cum ar fi cea de pe Pamant. Prof. Bach este specialist in medicina si ajuta la dezvoltarea metodologiilor medicale. Are 800 de ani si este considerat un alien de stiinta tanar printre cei de felul lui. Durata medie de viata a speciei este de 3.000 de ani. Cresterea copiilor se face in grupuri. Planeta Heliopolis are savana, multa vegetatie, un grad de umiditate ridicat, soarele straluceste puternic, sunt multe ploi si multe animale de prada in jungla. Zonele rezidentiale sunt bineinteles in afara de orice primejdie. Le place sa poarte haine sintetice din materiale tipatoare, colorate. Gura si nasul lor sunt alungite ca ale unei soparle.

Vezi: Personalitati - Adrian Dvir

****************************************

Prof. Heinrich

Extraterestru care face parte din echipa medicala a lui Adrian Dvir, medium si vindecator din Israel. Are 650 de ani, vine de pe planeta Beta si este specialist in transplanturi de plamani. Ei nu au timp pentru odihna si relaxare. Sunt organizati sa munceasca la tratarea oamenilor dupa ceas, in schimburi. doar cand merg acasa, in vacanta, au timp liber. Nu au activitati cum ar fi vizionarea unui film, spectacol, competitii, etc. ci doar intalniri publice si prelegeri. Intalnirea publica esteo activitate educationala - scopul ei nu este distractiv. Ei sunt alcatuiti diferit de noi. Sunt mai putin emotivi si nu au nevoie de distractie sau relaxare pentru a scapa de stres. In comparatie cu noi, se aseamana mai mult cu niste masini - sunt ca niste mecanisme. Ei lucreaza ca o uzina, fiecare fiind ocupat cu activitatea sa - cu o diferenta. Ei lucreaza fara pauze. Cand este in vacanta, Prof Heinrich isi viziteaza familia.

Vezi: Personalitati - Adrian Dvir

****************************************

Ptaah

Este in legatura cu Billy Meier dar si alti contactati cum ar fi Ivo. A Benda. Dupa spusele lui Billy Meier, Ptaah are aproximativ 770 de ani pamantesti si este tatal a trei copii: doua fete - semjase si Pleja siun baiat Jucata, care nu mai traieste. Ptah este comandantul flotei de nave spatiale ale pleidienilor  si detine rangul de JHVH, care inseamna "rege al intelepciunii" (un JHWH detine cel mai inalt grad de cunoastere si intelepciune pe care il poate atinge un om de-a lungul unei existente fizice). Un rege al intelepciuni acorda un mare ajutor celorlalti si conduce mai multe planete locuite dar nu are un rol de conducator despotic. Ptaah conduce in prezent trei planete.


xennon_2000

Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.

Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.

Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.

Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.

Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.

Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.

In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.

Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).

Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.

Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.

Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.

Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute.

NAVELE SPATIALE ARCTURIENE

Navele spatiale ale arcturienilor sunt cele mai perfectionate din intregul univers. Ele sunt alimentate de cristale care nu sunt de pe planeta lor ci de pe o planeta din Calea Lactee care nu a fost inca descoperita de catre oamenii de stiinta pamanteni. Aceste cristale au o cale de a conduce energia luminoasa direct din Marele Soare Central.

Arcturienii spun ca nu mai folosesc de mult computerele pentru ca ei au depasit nevoia de a avea aceste lucruri. Ei au alte sisteme care sunt cu mult mai avansate. O sectiune a navei spatiale este o replica a lui Arcturus. Aceasta sectiune prezinta avantajul ca poate lua orice membru al echipajului inapoi pe Arcturus in corpul sau eteric. Aceasta ajuta la intarirea si rejuvenarea membrilor grupului care sunt departe de casa pentru lungi perioad de timp atunci cand traverseaza unversul. Frecventa pamantulu este foarte cruda pentru arcturieni din cauza frecventei lor care tine de a V-a dimensiune. Arcurienii nu mananca dar sunt capabili sa ingereze energie. Ei dorm perioade scurte de timp, o data pe saptamana, dar pentru ei este un timp sacru in care calatoresc cu sufletul si se conecteaza la inaltele sfere de constiinta.

O alta camera din nava arcturiana are o baza competa de date cu informatii despre fiecare aspect al vietii de pe Pamant precum si de pe alte planete. Arcturienii sunt capabili sa ingereze informatie prin abilitatile telepatice si prin sistemul lor nervos. Acest proces este similar cu cel prin care ingereaza mancarea dar se petrece la un nivel energetic. Ei sunt capabili sa asimileze informatie de sute de ori mai rapid decat un om mediocru de pe Pamant.

O nava arcturiana are o camera care intareste vibratiile celui care intra astfel incat acesta nu va fi coplesit de vibratiile planetei Pamant. Arcturienii sunt capabili sa calatoreasca in timp. Ei mai au nave spatiale mai mici care au forma sferica si care sunt folosite pentru a activa punctele energetice si liniile de forta ale Pamantului care s-au slabit de-a lungul secolelor. Arcturienii au fost pe Pamant de cand a inceput viata aici. Ei au multe baze pe Pamant si au trei baze si pe Luna. Multe din bazele lor de pe Pamant sunt in interiorul muntilor. Arcturienii se pot manifesta fizic, dar ei exista intr-o stare eterica, asa ca materia fizica nu este o problema pentru ei.

Exista si o sectiune disipatoare in nava care face ca orice persoana sau obiect sa dispara instantaneu. Ei o folosesc pentru persoane numai cand acestea au murit. In ceea ce priveste aceasta masina este uimitor ca orice lucru care a fost disipat poate fi resolidificat oricand in viitor prin verificarea inregistrarilor navei. Cu cat aflati mai multe despre arcturieni cu atat Star Trek pare mai real.

Multe suflete sunt aduse pe navele arcturiene in timpul starii de somn/vis si acolo sunt lucrate si ajutate, desi arcturienii nu lezeaza libera alegere a unei persoane asa cum fac griii. Arcturienii sunt aici pentru a ajuta oamenii in tranzitia catre a IV-a si a V-a dimensiune a realitatii si in cresterea frecventelor vibrationale. Ei apar ca gardieni si protectori ai inaltei constiinte din univers.

Ei au baze in fiecare tara de pe planeta si, de fapt, au baze in tot universul. Ei sunt aici pentru a educa umanitatea dar au probleme in ceea ce priveste intelegerea cu guvernele si armata, care este interesata in primul rand in tehnologie militara, nu in iluminare spirituala.

Arcturienii ne-ar putea ajuta mult mai mult, dar oamenii care guverneaza Statele Unite si lumea in general este atat de afundata in material si este atat de egoista incat se opune o forta ajutorului pe care l-ar putea da aceste fiinte incredibil de avansate. In schimb, Guvernul SUA a facut o intelegere cu griii care sunt fiinte foarte egoiste si care au in vedere numai scopurile lor avide.
 


Arckadii

oare Ion Tugui stia ce vorbeste? imi placea mult de el si apreciez munca depusa insa multe par pura fictiune.
chiar stia ceva?
Ark

Interesent

Este formidabil, ce se scrie despre Billy Meier, mai ales ce se copiaza si se interpreteaza gresit! Daca s-ar fi cercetat mai atent, s-ar fi gasit, ca Billy Meier impreuna cu extraterestrii Ptaah si Pleja nu au nici o legatura cu pamintenii Ivo Benda sau Miloslava Drskova. Informatiile asupra acestei minciuni se pot gasi pe pagina lui B.Meier direct. Va-ti intrebat de unde au acesti oameni informatiile despre Ptaah si ceilalti din grupa lui? Multi il condamna pe Meier ca sarlatan, dar i-i copiaza temele si persoanele de contact fara rusine si le publica ca informatii proprii. Daca se studiaza informatiile lui Meier si ale celorlalati asazisi Contactees ar trebuii sa se gaseasca contraziceri cu multimea. Daca informatiile ar fi de la aceleasi persoane extraterestre, ar trebui sa coincida si nu sa se contrazica ca in aceste cazuri !! Dar exact acest lucru se intimpla. Meier nu vorbeste o limba religioasa, care o folosesc ceilalti si dau impresia ca extraterestrii ar fi Mesiase si ar veni aici sa ne salveze pe noi. Ar fi bine, ca informatiile lui Meier sa fie citite mai atente ca sa se poata vedea unde este diferenta intre ce spune el si ce spun ceilalti. Sint sigur, ca terminologia si informatiile lui Meier nu convin oricui.
Si inca ceva trebuie sa corijez:
Billy nu are motocicleta, ci o motoreta. Pleja, sora Semjasei, a probat sa conduca motoreta si ia placut mult.
Plejarul Ptaah, ca si ceilalti din federatia lor de popoare, nu au colaborat niciodata cu Ashtar Sheran. Ashtar Sheran a fost omorit intr-un disput cu Plejarii, si membrii din grupa lui Sheran au fost deportati pe alte planete, de unde ei nu se mai pot reintoarce aici pe pamint. Scopul lui Sheran a fost prin viziuni provocate cu ajutorul echipamentului tehnic, prin folosirea oamenilor religiosi (printre altele: Viziunea de la Fatima), sa manipuleze lumea si sa o subjuge mai tirziu. Acest plan a fost distrus de Plejari acum citiva ani in urma.
Cine povesteste despre Plejari si Meier alte lucruri, inseamna ca nu cunoaste aceasta tema sau duce lumea in eroare.

Este remarcabil, ca majoritatea pamintenilor in ziua de astazi inca acorda multa atentie la minunatii, care nu au nici o logica si sint povesti de science fiction. Multe din informatiile redate reprezinta mai degraba fanteziile unor persoane, care vor sa apara importante in fata celorlate. Asemenea idei au fost in multe cazuri de Plejari ca neadevaruri si idei de fantezie titulate. Dupa felul cum Plearii vorbesc si argumenteza la aceste informatii publicate de Benda & Co., este ca un dus rece - te trezesti foarte repede.
E greu de recunoscut, ca mult ce se publica in acest domeniu nu are cu realitatea nimic de a face, dar omenirea inca nu vrea sa se trezeasca din visele de fantezie.
Nu se poate spune, da din caind in caind expeditii extraterestre nu duc spre planeta noastra, dar noi locuind in sitemul nostru solar destul de departe, ca in desert, trebuie tinut cont, ca atitea contacte extraterestre si examinari publicate nu pot exista.
Ori sint cazurile publicate povesti de fantezie, ori sint persoanele care redau aceste cazuri victime ale unor sisteme de dezinformare ale pamintenilor. Grupe real pamintene, care cerceteaza in domenii de stiinte de viitor, si care nu au interes sa spuna de unde vin si ce fac. Este desigur mai usor sa se spuna ca este vorba de o rasa extraterestra, care vine de undeva (unrealistic si inca necontrolabil) din cosmos, decit sa spuna ca este o grupa de cercetatori paminteni din zona XY.
Va salut - Interesent

xennon_2000

Arck si Interesent...
Nu  cred nici eu in multe din ele si pe Ion Tugui il apreciez si eu!
Contele Incapucciato este un farsor dupa parerea multora...dar raman o serie de relatari adunate pe diverse volume ale lui Tugui care sunt cat de cat mai credibile...una din ele este Rasa santaniana

Anna

Maya, Quetzal(Quetzalquatl)...interesante nume....sa aiba vreo conotatie cu zona Americii Latine?
Viracocha, Quetzalcuatl erau descrisi de bastinasi ca fiind inalti si cu barba(ori maiasii, incasii erau mici de statura si fara barba fiind la origine popoare asiatice ce au populat continentul american trecand prin stramtoarea Bering)...interesant! :roll:

Unidentified

Apropo de Billy Meier am gasit ceva interesant (vezi jos atasat) si http://www.psychicinvestigator.com/demo/UFO_Skp.htm  :-D

Revenind la extraterestrii ... un extras din faimoasa conferinta tinuta de dr Greer pe cand nu avea creierul spalat :) http://www.youtube.com/watch?v=xV9Wt_BCI-U
In caz ca nu stiati sau nu ati urmarit conferinta de pe data de 9 Mai 2001 ;)
http://video.google.com/videoplay?docid=-1166743665260900218

pri3st3ss

#25
Think about this: the natural world contains the model to follow. If there is wisdom stored within the genetic code of your deoxyribonucleic acid which your species has barely begun to understand or access, you would be well served to listen to us for one moment at least. We have said before that we, The Reptilians, in no way mean you or your species any harm. We have also stated that we are not a 'Savior Race'. We can offer you teachings with which you may help yourselves. In order for you to alter and deepen your limited notions of what "living systems" are, you must acknowledge the existence of more than three-dimensions. This will allow you to begin to utilize and gain access to your dormant and latent potential capabilities, many of which remain dormant and latent within the design specifications of your being. This is part of your own ancestral mass karma as a species, as well as ours. Backwards in time during the destruction of Atlantis, the Reptilian species was partially responsible for the sequence of events as they unfolded. Your Species must in all reality come to acknowledge and accept that there does exist a Galactic Federation of Star Systems and Civilized Worlds. Your Earth, the Human Species and the Development of your Civilization has been overseen and guided since its inception and throughout time.



http://www.reptilianagenda.com/cont/co102299a.shtml

http://www.crystalinks.com/reptilianbrain.html
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

sevastase

Citat din: Skywalker din  24 Februarie 2006, 14:31:06
Super, Jackie!

Tocmai cautam si eu informatii mai detaliate despre nordici.
  De unde se stie paneta de unde vin?
  Astfel de detalii ar rezulta numai din cercetarea amanuntita de lunga durata a unor astfel de indivizi. Cine i-a cercetat?
Si mai ales cand?


ordic aliens, or Nords, are one of several types of extraterrestrial featured in the UFO mythos. Nords are described as resembling beautiful, taller than average humans with Nordic or Scandinavian features: pale skin, blue or green eyes and blonde hair. Nordic contacts, often from Venus, were frequently reported in the 1950s and 1960s, but declined after that. Purported contactees claim to have witnessed the Nords beaming down from gold or silver colored crescent-shaped UFOs or from gigantic bright cigar-shaped UFOs.

Many people believe the cigar-shape UFOs serve as a mother ship because there have been reports of smaller ships flying around it. Their spacecrafts are often said to be very fast-moving and can come in large numbers. Several reports claim that these UFOs were encountered near mountains or forests and are rarely thought to hover over more urban settings.

Contactees' reports of Nordic aliens describe them as benevolent observers who are not allowed to interfere with Earth culture. Nordic Aliens are also said to be in conflict with the Greys, as the latter are influencing human evolution. They are rarely reported to have abducted or performed experiments on humans. Many people theorize they are humankind's long lost relatives that have traveled to other planets. Most Nordics aliens who are encountered on earth are males. They mostly communicate telepathically. They have reportedly been seen, however, to talk in a language of their own.

Some versions of UFO mythology allege that in 1953, Nordic aliens landed at Homestead Air Force Base to warn humans of the Greys and Reptoids. Incorporating the claims of Billy Meier into the lore surrounding them, many believers say that the Nordics originate in the Pleiades, despite the extreme youth of the stars contained in this cluster and therefore, the great improbability of life as we know it having evolved there. People claim the Nordics aliens live on the planet Telosia. Another group of Nordics aliens are said to be living on another star-system called Hyades. They are sometimes known as Telosians, Hydeans and Pleiadeans.They are also referred to as Venusians and Wingmakers.

One example of Nordic aliens in popular science fiction was the Space 1999 episode "Earthbound", which featured tall, blonde-haired humanoid aliens.

Some speculate that many UFOs are secret aircraft made by humans in the USA and being tested. If so, the "Nordic aliens" are the aircraft's human white American crew

valmigliore

da fratilor, or fi extraterestrii ,dar in biblie sunt asemuiti cu demonii pentru ca duc lumea la pierzanie, si in anatema. acestia nu respecta in nici un chip poruncile divine universale, chiar daca cred ca exista si sunt convinsi ca exista un creator.cititi in vietile sfintilor despre alieni, si despre viziunile lor cu alieni ca nu sunt doar niste simpli extraterestrii care traiesc nu stiu unde in constelatia pleiadelor sau pe osiris. e de ajuns sa credem in ei si in ce spun ei atunci cand trimit mesaje prin canale de legatura ca astfel ne lepadam de Iisus si ne-am luat adio de la mantuire, pentru ca ne asemuim cu ei si ne vom duce impreuna cu ei la sfarsitul veacurilor, in groapa de gunoi a sufletelor

StarDust

Citat din: valmigliore din  06 Iunie 2008, 18:13:10
pentru ca ne asemuim cu ei si ne vom duce impreuna cu ei la sfarsitul veacurilor, in groapa de gunoi a sufletelor

Cred ca e gresit. E posibil ca civilizatii care traiesc in acest univers al nostru, sa aiba un asemenea nivel de constiinta si "civilizatie" incat noua sa ni se para de-a dreptul in "Rai" sa traiesti la ei. Deci, cred ca e gresit a crede ca daca suntem cu totii in acelasi plan energetic, suntem cu totii in "groapa de gunoi a sufletelor".
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alinutzu

Citat din: valmigliore din  06 Iunie 2008, 18:13:10
da fratilor, or fi extraterestrii ,dar in biblie sunt asemuiti cu demonii pentru ca duc lumea la pierzanie, si in anatema. acestia nu respecta in nici un chip poruncile divine universale, chiar daca cred ca exista si sunt convinsi ca exista un creator.cititi in vietile sfintilor despre alieni, si despre viziunile lor cu alieni ca nu sunt doar niste simpli extraterestrii care traiesc nu stiu unde in constelatia pleiadelor sau pe osiris. e de ajuns sa credem in ei si in ce spun ei atunci cand trimit mesaje prin canale de legatura ca astfel ne lepadam de Iisus si ne-am luat adio de la mantuire, pentru ca ne asemuim cu ei si ne vom duce impreuna cu ei la sfarsitul veacurilor, in groapa de gunoi a sufletelor

dar de ce eºti pornit aºa de rãu împotriva extratereºtrilor ?
pânã ºi vaticanul zice cã sunt fraþii noºtri ...
din câte vad eu eºti un adept înrãit al bibliei, sã ºtii cã în viaþã trebuie sã cântãreºti toate variantele înainte de a alege ceva ca fiind adevãrul.

Citat"Dupa cum exista mai multe rase de oameni tot asa cred ca pot exista si alte forme de viata, mai inteligente, create tot de Dumnezeu. Asta nu ne limiteaza credinta pentru ca noi nu putem contesta libertatea de creatie a lui Dumnezeu"

Funes este de parere ca teoria Big Bangului este una dintre cele mai credibile explicatii despre cum a aparut lumea, explicatie care nu trebuie negata de credinta.

"Biblia in sine nu este o carte de stiinta. De aceea nu ne putem astepta ca ea sa ne ofere raspunsuri stiintifice la probleme noastre", a mai adaugat Funes.
sursa

can't stop the signal ...