Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

Rase Extraterestre....Cine sunt ei?

(1/19) > >>

jackie28t:
...

Skywalker:
Super, Jackie!
 
 Tocmai cautam si eu informatii mai detaliate despre nordici.

--- Quote ---Home System: Pleiades, Vega, Hyades

--- End quote ---

  De unde se stie paneta de unde vin?


--- Quote ---Urine is thick with minerals and appears in color and texture to freshly pumped crude oil.

--- End quote ---

--- Quote ---The period of incubation is three to five months.

--- End quote ---
  Astfel de detalii ar rezulta numai din cercetarea amanuntita de lunga durata a unor astfel de indivizi. Cine i-a cercetat?
Si mai ales cand?

Skywalker:
LUMI EXTRATERESTRE


PLANETA ERRA - PLEIADE


Binecunoscuta formatie de sapte stele din Pleiade este situata in constelatia Taurului, care se afla la o distanta medie de 420 de ani lumina de pamant si care este formata din stele relativ tinere. Termenul de "formatie de sapte stele" vine de la faptul ca cel putin sapte stele din aceasta grupare pot fi vazute cu ochiul liber pe cerul noptii de iarna din emisfera nordica. Planetele acestui sistem se afla intr-o faza evolutionara in care sunt cu totul potrivite vietii umane, in particular a pleidienilor.

Extraterestrii pleidieni isi au originea in sistemul solar Plejares (Pley-yar-eez), care exista intr-o dimensiune fizica asemanatoare dimensiunii noastre si care este decalata cu o fractiune de secunda in configuratia noastra de spatiu-si-timp si se afla la aproximativ 500 ani lumina departare de Pamant. Dimensiunile portalului prin care pleidienii/plejarienii calatoresc pentru a ajunge pe Pamantul nostru din sistemul lor solar este localizat langa o anumita stea din Pleiade, pe care o putem vedea cu ochiul liber pe cerul noptii. Prin acest portal dimensonal, Pamantul se afla la 80 de ani lunmina departare de Pleiade, dar in alta configuratie de spatiu-si-timp. Este interesant de remarcat ca numele a mai multor stele din Pleiade (ex: Taygeta, Elektra, Alcyone, etc.) au fost pastrte din Antichitate si sunt destinate stelelor pe care noi le putem vedea in dimensiunea noastra spatio-temporara.

Multi oameni au aflat despre extraterestrii care mentin contactul cu Billy Meier, pleidienii. Adevarul cu privire la adevaratul nume al pleidienilor de plejarieni, a fost tinut secret de catre extraterestrii pana in februarie, 1995, cand ei si-au retras oficial toate bazele de ope Pamant. Intentia lor a fost sa-l ajute pe Billy Meier sa-i dea in vileag pe acei oameni care in mod fraudulos sustineau ca sunt in contact cu "pleidienii", fie intr-o forma fizica sau spirituala, avand in vedere faptul ca oficial contactele au inceput in 1975. (Din motive de familiarizare si datorita arhivelor publicate, termenul de "pleidieni inca mai apare in multe publicatii.)

Plejarienii sunt oameni ca si noi care isi au domiciliul pe planeta lor numita Erra. Erra este una dintre cele zele planete ale sistemului solar Taygeta (sau Tayget). Patru din planetele sistemului Taygeta sunt populate cu forme umane.

Erra are multe similaritati cu planeta noastra, de exemplu:

Pe Terra, compozitia atmosferei este:20,9% oxigen;  78,1% nitrogen;   1% argon si alte gaze

Pe Erra, compozitia atmosferei este:32,4% oxigen; 67,3% nitrogen; 0.3% argon si alte gaze

Numarul de zile dintr-un an terestru:365,25 zile
Numarul de zile dintr-un an pe Erra:365,25 zile

Gravitatia la suprafata Terrei:1 gravitatie terestra
Gravitatia la suprafata Errei:1,0003 gravitatie terestra

Si mai sunt si alte asemanari intre cele doua planete. Chiar si numele mi se par asemanatoare:
TERRA - ERRA

Se poate observa ca un an pe Erra dureaza exact ca si pe Pamant dar se divide in 13 luni in loc de 12 (o luna se numeste "asar" in limbajul lor), cu un timp de compensatie de 23 de ani. O zi pe Erra (care se numeste "musal") are 23 de ore si 59,4 minute. O ora (care se numeste "odur") este echivalenta cu o ora de pe Pamant.

Iata infatisarile pleiadienilor/plejarilor:

 Semjase

 Ptaah

 Quetzal

 Sfath

 

Skywalker:
Descrierea extraterestrilor din pozele de mai sus:

Quetzal

Este in contact cu Billy Meier. Are 464 de ani, 1,9 metri, ochi albastri spre gri si par maro deschis. Are trei neveste frumoase si este tatal a sase copii. Nevestele sale sunt bune Prietene cu Semjase si isi doresc ca aceasta sa devina a cincea sotie a lui Quetzal. Queetzal si semjase impartasesc opinii diferite in aceasta problema. In timpul celui de al 11-lea an al perioadei de contact cu Billy Meier(1975-1986), Quetzal a fost comandantul statiilor pleidiene din sistemul nostru solar. Billy Meier spune ca Quetzal dispune de abilitati deosebite in ceea ce priveste tehnologia. El este un inventator distins care a conceput si construit numeroase dispozitive pentru Billy si organizatia FIGU, care au venit in ajutorul indeplinirii misiunii de pe Pamant.

Ptaah

Este in legatura cu Billy Meier dar si alti contactati cum ar fi Ivo. A Benda. Dupa spusele lui Billy Meier, Ptaah are aproximativ 770 de ani pamantesti si este tatal a trei copii: doua fete - semjase si Pleja siun baiat Jucata, care nu mai traieste. Ptah este comandantul flotei de nave spatiale ale pleidienilor  si detine rangul de JHVH, care inseamna "rege al intelepciunii" (un JHWH detine cel mai inalt grad de cunoastere si intelepciune pe care il poate atinge un om de-a lungul unei existente fizice). Un rege al intelepciuni acorda un mare ajutor celorlalti si conduce mai multe planete locuite dar nu are un rol de conducator despotic. Ptaah conduce in prezent trei planete.

Sfath

Sfath arata ca un om batran, venerabil si este primul extraterestru pleidian care l-a contactat pe Billy Meier, la varsta de 5 ani. Este strabunicul lui Semjase. Chiar daca nu este mentionata varsta lui, Billy a apreciat ca arata ca un om de 90-95 de ani. In 1942, Sfath l-a luat pe tanarul Billy in nava sa si i-a aratat tot Pamantul. Plasand un aparat asemanator unei casti pe capul lui Billy, Sfath a inoculat in creierul acestuia multa cunoastere. Aceasta cunoastere l-a ajutat pe Billy mai tarziu sa-si indeplineasca sarcinile pe care le are in vedere misiunea sa. Dupa ce l-a educat pe Billy timp de 7 ani de zile in special prin instructiuni telepatice, Sfath l-a dat pe Bily pe mana lui Asket pentru a-i continua edeucatia. La scurt timp dupa aceea, Sfath a murit.

Skywalker:
Semjase

Semjase a fost in contact cu Billy Meier. Are 344 de ani, 1,7 m inaltime, tanara, frumoasa, par blond si ochi albastrii stralucitori. Lobii urechilor sunt alungiti (aceasta este singura diferenta anatomica fata de femeile de pe Pamant). Datorita cunostintelor sale exceptionale depaseste media de inteligenta de pe Planeta ei, Erra. Este fiica lui Sfath si are rangul de demi-Jshrjsh, care inseamna se-mi regina a intelepciunii sau semi-zeita. Avea diferite insarcinari legate de planeta ei inainte de a lua contactul cu Billy Meier, pe 28 ianuarie, 1975. Din februarie 1965 pana in iunie 1973, a ramas in universul Dal (un univers paralel cu al nostru) cu oamenii lui Asket. S-a reintors din Dal si a venit pe Pamant in iunie 1973. A fost maritata dar si-a pierdut sotul cu care a fost casatorita timp de 7 ani. Semjase a invatat germana si engleza. Din pacate, pe 15 decembrie 1977, Semjase a avut un accident la Semjase Silver Star Center in Hinterschmidr├╝ti (Elvetia) si a fost imediat trimisa pe planeta ei, Erra, pentru tratament si reabilitare. In mai 1978 s-a reintors pe Pamans si si-a reluat contactul cu Billy Meier pana la 26 martie 1981. Din martie 1981 pana lka sfarsitul lui ianuarie 1984 nu a mai avut contacte cu Billy Meier, deoarece a avut de indeplinit alte sarcini. Datorita comotiei celerale pe care a suferit-o in urma accidentului din 15 decembrie 1977, starea sanatatii ei s-a inrautatit, ea se afla acum in Universul Dal, unde este tratata si se estimeaza ca pe o perioada de 70 de ani ea isi va recupera puterile PSI, abilitatile si memoria pe care a pierdut-o in accident. In timpul covalescentei isi va petrece cea mai mare parte din timp in universul Dal. Nu exista posibilitatide comunicare din universul nostru (Dern) in universul Dal. Singura posibilitate consta in a traversa distanta dintre cele doua universuri. Deasemenea, nu exista nici o posibilitate de conunicare telepatica cu semjase, atat timp cat ea se afla in universul Dal.

Pleja, sora lui Semjase

Se cunosc putine lucruri in legatura cu Pleja, sora lui Semjase. Billy Meier spune ca este o fiinta aventuroasa cu par lung si negru. In timpul unei vizite, Billy a incercat sa o convinga pe Pleja sa se plimbe cu motocicleta lui, mai ales ca nu exista un asemenea vehicul pe planeta Erra. Semjase a avut o opinie diferita. Cum s-a asezat pe motocicleta s-a si ridicat si a zis ca nu va conduce niciodata un vehicul atat de periculos.
   
 Plejarii astia nici nu stiu ce sentimente poti sa ai in timp ce calaresti o motocicleta.  :roll:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version