Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

bush acuzat de asasinat in fata congresului S.U.A

Creat de extrateresru_ro, 29 Iulie 2008, 13:18:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

extrateresru_ro

Acum cateva zile,in fata linistei,tuturol mijloacelor de comunicare oficiale,un avocat si scritor,marturiseste in fata unei comisii a Congresului despre cartea sa,in care il acuza pe Bush de criminal.Puteti vedea in acest clip.

http://www.youtube.com/watch?v=45f1Riv_z1I
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

antoniu

nici o problema ..asa este democratia ..au si ei vadimi si bolcasi lor..este absolut normal...conform legii 2 din decalogul persuasiunii.

LupinThe3rd

Vezi ce fain e sa fie democratie? Poti acuza pe cine vrei... Si mai sunt imbecili care urla ca vor dictatura  :evil:

lylyt_ice

Actiune si reactiune !!! :-D Ce a sadit aia culege...si mai il lasa si nevasta dupa 40 de ani...frumos bilant la varsta lui... :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

antoniu

bravo .lupin sunt de acord cu tine ...iar astia care dau, cu filtre morale ,sunt frustratii in relatii, casnicii, dezradacinatii care tropaie ca soriceii pe langa elefant ,fluturand stindarde fas nationaliste, si antisemitiste, vopsite in verdele crud al inconstientei totale.ma intreb eu.., astia cum se pregatesc sa intampine oaspetii din stele?????

lylyt_ice

fii mai explicit antoniu...cine sunt astia frustrati si dezradacinatii? Si ce legatura are ura ta personala cu subiectul topicului de fata? Vad ca nu te lasi de atacurile si jignirile care te caracterizeaza...!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ronin

Ar fi mai corect (spun) daca ati asculta ce spune omul si dupa ... dati-va cu parerea...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

daniel

Interesant . Chiar il paraseste nevasta ?

Stiati ca Laura Bush si-a calcat iubitul din liceu intentionat cu masina ? el n masina lui , una mai mica, si ea cu un Buick mare dca tin bine minte , l-a luat din voleu. Nimeni nu a avut curajul sa spuna nimic, totul s-a musamalizat, iar sora si parintii victimei s-au mutat dupa aia din acel orasel amarati si dezamagiti de faptul ca nimeni nu se atingea de Laura. 

Are un zambet simpatic si cald pentru o criminla cu sange rece.

Ironic, ea continua sa se duca la reuniunile de liceu unde toata lumea ii zambeste fortat.

Baiatul era starul atletic al liceului respectiv si a murit pentru ca a indraznit sa nu ii impartaseasca dragostea. Trist.