Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

CEA mai clara poza cu o stafie

Creat de daniel, 26 August 2008, 00:32:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

daniel

Kbal

Only the best is good enough ...

daniel

noua

Kbal

:-D deci stafia e.. "inre picioare" ok . Good point ! ;)

Pe bune acum, ce ai luat "extasy" ?

Ps. •Efecte si riscuri psihice:
- confuzie, depresie,
- tulburari ale somnului, dorinta puternica de a utiliza droguri,
- sentimente de frica si paranoia (iluzia ca este urmarit/observat)

:roll:
Only the best is good enough ...

Fr0styan

de ce plangea copilul din dreapta fotografiei? cu ce camera foto s-a facut fotografia? vreau poza originala :)

Fr0styan

Citat din: Kbal din  26 August 2008, 02:18:19
:-D deci stafia e.. "inre picioare" ok . Good point ! ;)

Pe bune acum, ce ai luat "extasy" ?

Ps. •Efecte si riscuri psihice:
- confuzie, depresie,
- tulburari ale somnului, dorinta puternica de a utiliza droguri,
- sentimente de frica si paranoia (iluzia ca este urmarit/observat)

:roll:

mai odihneste-te si da contrast'u mai mare si brightness'u la fel

Serban M

Citat din: daniel din  26 August 2008, 11:28:00
asta e poza originala

o indicatie pretioasa pt toti care se simt nevoiti sa fie nesimtiti cu comentariile ...

eu prezint ceva ceam gasit pe net pe undeva

daca simti nevoia sa denigrezi pe cineva , fa-o cu cel care a facut fotografia

eu sunt doar un intermediar

.................

copilul din dreapta eun baietel al uneia dintre tipe. Toata seara aia a plans si nu a vrut sa stea in casa. toate tipele sunt inrudite una cu alta , in casa a stat bunica lor care murise. poza apartine uneia dintre tipe. Cam atat .

link pls ?

daniel

Citat din: Sirius13 din  26 August 2008, 11:33:01
link pls ?
Nu am link ...poza si comentariile sunt de pe un site despre aparitii cred....

lylyt_ice

DAniel, daca stafia de care vorbesti este acea umbra de pe pantalonii de culoare deschisa a fetei din stinga, este umbra bratului acestera deci nu vad legatura cu o stafie....cu toate ca poate pentru tine este ceva "HAIOS" avand in vedere forma!?! CUM s-ar zice, ai deschis un topic fara nici un rost...total deplasat...!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

CHIP

se vede clar o figura umana intre a doua si a treia persoana (de la stanga la dreapta) in dreptul picioarelor..Poate fi un trucaj?

alx

Citat din: daniel din  26 August 2008, 11:36:34
Nu am link ...poza si comentariile sunt de pe un site despre aparitii cred....
si atunci de unde stii ca poza asta nu este trucata? doar pt ca e de pe nu stiu ce site? in plus,poza nu are nici un fel de exif...oare de ce?
    asa pot posta si eu cam o tona de imagini...ce as castiga?  nu as stii in ce imprejurari a a fost facuta fotografia,cat de credibil este fotograful...daca s-a intervenit ulterior asupre ei su nu...

PS iti ofer si o explicatie:reflectia in obiectiv a feþei fetei de deasupra ''FANTOMEI''...

parerea mea...alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Fr0styan

Pentru cei care nu vad Fantoma din aceasta poza:

E o fetita cu fata gri jos de tot care se tine de cate 1 picior la 2 dintre fete

jean

Este doar o simpla iluzie in crerul unora. Ciuciulete a explicat foarte clar cum se formeaza anumite imagini in mintea umana. In acest caz sunt de acord cu el.
Adevarul este dincolo de noi

Fr0styan