Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

ANTENA 1: Grup de OZN-uri filmate la Sibiu, 24 august 2008

Creat de Renovatio, 24 August 2008, 19:50:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: moti2270 din  26 August 2008, 21:08:18
intrebare: cine nu ar filma asa ceva daca ar avea o camera la indemana? eu am filmat...si postat. tu poti demonstra (ma refer la peroanele care sustin ca au fost la acea nunta) ca nu am facut-cum se zice in unele discutii..reclama gratuita(sau pe bani) pentru magazinul din fata blocului(ca nu am pus eu reclama acolo, stiind ca la o anumita data va avea loc o nunta unde vor fi lansate niste baloane- pe care sa le filmez si sa le dau ca interpretare - termen de ozn),eu pot sustine si demonstra ca nu am primit bani de la antena 1 ..am vazut si afirmatii de genul asta. de ce nu dai dovezile si atunci gata cu speculatiile?!nu de alta dar au mai fost facute si poze, de alte persoane...daca voi ati stat la nunta si v-ati amuzat ca va aparea o stire despre ozn-uri...cam urat.....am mai citit despre genul asta de baloane din momentul postarii voastre si am vazut ca in unele tari sunt interzise din cauza incendiilor ce le pot provoca...hai sa lamurim povestea asta sa nu mai fim ipocriti.repet am vazut ceva ciudat, am filmat si facut public. cu ce credeti ca am gresit?sau de ce? e bine, daca sunt dovezi de orice fel care sa demonstreze daca sunt sau nu ozn-uri (...nu neaparat fac referire doar la filmarea facuta de mine...) sa fie aduse la cunostinta celor care pot analiza aceste fenomene..asa e corect si omenesc  la urma-urmei, nu?

 salut si bine ai venit.  vreau sa incep prin a spune ca pozitia ta a fost una corecta,si ca as fi procedat la fel in locul tau.   eu personal nu consider ca ai gresit,si daca am reprodus acele afirmatii legate de acea suma de bani,era pentru ca asa si-a motivat acea persoana refuzul de a da materialele...
        deci : bine ai venit!


Citat din: Renovatio din  26 August 2008, 21:09:03
Multumim spooky pt faptul ca ai reusit sa ne aduci lumina in acest caz.sperasem sa ne apropiem de adevar ,adevarul care e dincolo de noi.Dar se pare ca acest adevar  pe care spooky la scos la suprafata e unul crud si amagitor pentru toti aceia care viseaza sa descopere alt adevar.Dar nu e nimik va veni vremea sa descoperim impreuna acel adevar care il cautam dincolo de noi.Multumim inca odata tuturor care au dezbatut aceasta enigma cu seriozitate ,multumim scepticilor si a"credulilor" .presupun ca deja acest dosar a fost elucidat,si putem sa incepem sa sapam atit prin istorie  cit si prin viitor .
scuza-mi intrebarea,renovatio,in numele cui vorbesti tu?  ca folosesti cam mult pluralul...  
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

DepthOfField

#46
Citat din: Sirius13 din  26 August 2008, 10:47:47
Stimabile depth,aceeasi atitudine o ai tu in fata fenomenului ozn numai ca la extrema cealalta


Sirius13, suferi de mari prejudecati.
Eu sunt foarte realist.(asta nu inseamna ca nu si gresec uneori), si nu sunt in vreo extrema (decat pur si simplu prin contrast.... daca unul sare cu capul pana la nori, nu inseamna ca celalalt de pe sol cu picioarele pe pamant s-a indepartat, ci cel care a ajuns la nori e cel care s-a indepartat)
Accept ca exista OZN-uri, si extraterestri, mi se pare un nonsens ca in infinitul univers sa fim numai noi. Insa nu arunc atat de usor si nonsalant propriile limitari ale cunoasterii mele personale pe seama extraterestrilor asa cum faci tu, si altii, si apoi ii ironizezi sau intelegi gresit pe altii care nu sufera de acele limitari (au ei alte limitari fara indoiala)
Si daca afirm ceva, o fac cu argumente. Si tu afirmi multe, dar numai cu citate din youtube si literatura pe care ai mai citit-o si iti place.


Citat din: Sirius13 din  26 August 2008, 11:08:00
si din nou te lipesti de extraterestrii (a cata oara trebuie sa ''DEX-am'' termenul?) sunt OZN-uri din moment ce nu pot fi indentificate de catre ''specialisti'' iar baloane oricat de pur-nuanta-alb ar fi ele ,noaptea nici macar in lumina lunii (sa presupunem prin absurd ca ar fi luna plina) nu se pot OBSERVA.

Iar de acolo pana aici te rog sa vizionezi clipul mai atent,este vorba de corp/-uri ce lumineaza/emana lumina/are lumina propie  :star: 

ce sa fie oare? lanterne chinezesti ?

parol...becuri taiwaneze

deci nu eu ma avant pe taramul vorbelor spuse fara nici o raspundere, adica nu eu afirm ca acele lumini sunt nave extraterestre, ci altii, ia reciteste tu topicul cu atentie la cei care se avanta imediat pe caile navelor extraterestre. Deci nu mai  spune prostii.
Eu critic o stare de fapt: cum apare ceva care e greu de dedus ce este, gata, tzop, ipoteza navelor extraterestre. Asa ca tine-ti DEX-ul pentru tine sau altii.
Na, ca aici SUNT BALOANE LUMINOASE, (asa ca pastreaza-ti becurile taiwaneze ironice pentru tine) care deci se vad noaptea, si zboara in sincron, caci se ridica inevitabil in sincron, si sunt purtate de curentii de aer relativ uniformi la inaltime....oricat nu te duce pe tine mintea sa-ti imaginezi ca ar putea exista asa ceva. Deci propria ta limitare =  parerea gresita a ta ca altii (eu) suntem niste sceptici/debunkeri extremisti cu orice pret ("extrema cealalta"). Nu, Sirius13, sunt realist, si mintea mea si o anume experienta pe care vad ca tu nu o ai, ma duce cu gandul ca acelea pot fi foarte bine baloane, ca si manifestari. Altii sunt extremistii, cei care se avanta pe taramul improbabilitatilor cu non-salanta. Si daca le spui ca s-ar putea sa fie si alceva la care poate nu s-au gandit, iti sar pe tine.

Si daca ti-am demonstrat ca flying rods este de fapt altceva mult mai banal, si, la fel, iata, o proprie limitare si confuzie cu care ai fost inselat ca simplu spectator-consumator, iarasi, tu ce faci, iar intelegi gresit doar ca-ti sunt un dusman plasat la "extrema cealalta"? Care extrema? A realitatii?

===================

Citat din: daniel din  26 August 2008, 11:34:22
Exista ceva cu care contribui la forumul asta in afara sa te strofoci sa demonstrezi ca toate postarile sunt falsuri  ? Folosind o logica indoielnica binenteles.

Numai comentarii negative ai.

Cauta si tu ceva interesant si contribuie, si o sa vezi ca o sa te simti mai bine.

O sa caut un pterodactil, ca sa va arat ce INTERESANTE e chestiile astea cu pareidolia. Sau poate o cautare la intamplare ("poza si comentariile sunt de pe un site despre aparitii cred") cu poze cu stafii de pe net..cele mai tari din parcare.... O sa incerc sa fiu superficial si senzationist. O sa postez numai reptilieni, pareidolii, flying rods si ozn-uri (din insecte sau baloane, dar nu o sa va spun asta), ca vad ca asta se cere. Si o sa ma simt bine! Lumea ma va aplauda, va admira, voi genera trafic, si cei cativa sceptici sau realisti care ar avea de comentat se pot ignora, ca ei sunt uratii din extrema cealalta, aia cu comentariile negative, care oricum lumea nu ii va iubi, ca le strica avantul imaginatiei.

Nu logica mea e indoielnica, ci limitarile tale de intelegere si judecare a unor imagini/manifestari fizice par a fi severe. Daca e ceva indoielnic in ce spun eu, arati, argumentezi. Nu emoticoane ranjite. Arata undeva unde spun mari tampenii, si contraargumentezi de ce sunt tampenii zisele mele.
Comentariile mele apar a fi negative contrar avantului pionieresc de SF-uri ale unora. (deci daca eu spun ca aia poate fi foarte bine din manifestari, o pasare si nu pterodactil, tu bagi un ranjet atunci, iar acuma vii si ma faci ca sunt negativist.. Eu ma indoiesc ca dupa 32 mesaje si o luna si ceva de existenta pe Rufon, ai ajuns sa ma cunosti atat de bine incat sa-ti dai cu parerea.



===============================


Citat din: StarDust din  26 August 2008, 21:18:23
Da, vreau sa acord si eu multumiri pt. timpul acordat investigatiilor de la Sibiu!
Adevarul, e cel mai important lucru. Parerea mea e ca aceasta investigatie nu "stirbeste" cu nimic realitatea despre fenomenul "OZN". E f. important sa delimitam fantasticul de realitate !
Va salut!

Subscriu!

sigur ca da, adevarul e cel mai important. Insa procesul asta de cercetare realista, de clarificare si de delimitare a fantasticului de realitate, se dovedeste chiar dureros si deceptionant pentru unii.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Renovatio

Alex  crezi ca vb  si in numele tau ? ,Deloc . Sa ai o zi buna . :-P Nu sunt un individualist ,daca am folosit pluralul e o problema sau un mic defect de al meu.Dar oare trebe sa ma justific in fata ta?Sry de offtopic.(vad ca de multe ori unii ataca persoana nu subiectul dezbatut).Iti doresc cele bune si poate intr-o zi vom iesii la o bere  cand ne vom intilnii la vreun seminar Rufon. Cele bune si tie .


Daca te-am ofensat in vreun fel cu posturile mele sau ti-am adus prejudicii morale  sa ma scuzi.

Serban M

Depth,cadem la comun acord ca nici eu si nici tu nu stiam de existenta acestor ''baloane luminoase''

ca deh...tehnologia  :-P

DepthOfField

deci eu cand am considerat ca ar putea fi baloane, ma gandeam la acele lanterne chinezesti.

Oricum, ideea este aceeasi:
obiecte zburatoare TERESTRE, de 2 lei, de tip balon care se ridica uniform si este purtat de vant, si ilumineaza,  lansate de niste oameni care se distreaza intr-o sambata seara, adica ceva foarte posibil si probabil si ne-misterios.

Ca sunt lanterne chinezesti sau alta varianta semanatoare (baloane luminoase)..tot pe-acolo, esenta e aceeasi.

dar chiar daca nu as fi stiut de existenta lanternelor chinezesti sau a baloanelor luminoase, tot m-as fi gandit la ceva gen "balon" si cu o iluminare facuta in vre-un fel, pentru ca e oricum MULT mai probabil sa fie ceva terestru pe care sa nu-l cunosc eu (ci doar sa trebuiasca sa caut solutia) decat sa afirm dezinvolt ca ar fi nave extraterestre asa cum se arunca unii direct cu capul inainte.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Shadowman

 Extraterestrii au vizitat Sibiul ?  :roll:
"Ciudatenii l Un cerc din iarba uscata a fost descoperit pe un teren pe Dealul Gusteritei "
"Extraterestrii au aterizat pe dealul Gusteritei"
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/extraterestrii_au_aterizat_pe_dealul_gusteritei_45899.html
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

parere

cuvantul cheie este "cosit". miscarea facut de coasa este una circulara. era de ajuns  sa nu culeaga fanul abia cosit din aceea parte ca acesta sa se usuce in forma unui cerc. De asemenea in reportaj se spune ca a pluat recent.... acest lucru implica ca fanul sa se fi lipit de teren astfel incat sa nu se mai vada ca este taiat...

Fr0styan

Citat din: Shadowman din  28 August 2008, 09:01:26
Extraterestrii au vizitat Sibiul ?  :roll:
"Ciudatenii l Un cerc din iarba uscata a fost descoperit pe un teren pe Dealul Gusteritei "
"Extraterestrii au aterizat pe dealul Gusteritei"
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/extraterestrii_au_aterizat_pe_dealul_gusteritei_45899.html

"extraterestrii_au_aterizat_pe_dealul_gusteritei" ce ziaristi si reporteri..de tot rasul.. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH.(punct)

Nox

#53
TOPIC BLOCAT TEMPORAR (30 de min). Mesajele offtopic au fost mutate la Coºul de gunoi, aici!

//LE: TOPIC REDESCHIS.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

  :ufo:
"Ipoteze : Un sibian sustine ca in Dealul Gusteritei ar fi aterizat un OZN"
"OZN Vril in Gusterita"
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/ozn_vril_in_gusterita_45979.html
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

jean

citat: monitorulsb.ro
Cele doua cercuri suspecte sunt situate in asa maniera incat, cu aceeasi linie imaginara, pot fi unite ca si parte integrata a unui triunghi echilateral. Un astfel de scenariu, credibil sau nu, apartine unui tanar sibian pasionat de studiul individual al mult controversatului fenomen ce sta sub semnul UFO.

B. P. l ufolog amator
,,Nu am pregatire de specialitate, dar m-a preocupat in permanenta studiul obiectelor zburatoare neidentificate, m-am documentat intens din carti si de pe Internet, chiar am o baza de date bogata in informatii despre tot ce inseamna OZN"

  Centrele a doua cercuri se pot uni intodeauna cu o linie. Dar asta nu demonstreaza ca fac neaparat parte dintr-un triunghi echilateral. Treaba cu triunghiul deocamdata cade.

  Asa cum au mai spus si altii, nimeni in Romania nu are pregatire de specialitate, dar sunt anumiti cercetaori care pot face aceasta treaba mai cu profesionalism. Inteleg baiatul este tanar, pasionat si probabil nu prea are experienta de cercetator de teren.
Adevarul este dincolo de noi

jackie28t

Citat din: Shadowman din  29 August 2008, 10:57:05
  :ufo:
"Ipoteze : Un sibian sustine ca in Dealul Gusteritei ar fi aterizat un OZN"
"OZN Vril in Gusterita"
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/ozn_vril_in_gusterita_45979.html


Raspunsul si explicatia acelor cercuri din iarba, adica explicatia acelei enigme o gasiti pe linkul urmator.
Inca un exemplu bun de a se intelege cum subconstientul poate exagera precum detergentul universal care spala si deschide tot. :wink:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2123.msg37085.html#msg37085
Caz rezolvat, si inca din fotoliu!  :-D

rebelfire

Citat din: bungy din  25 August 2008, 04:49:46
in poza de la 'tribuna ' apar 10 ozn si nu 9 . interesanta este formatiunea lor precum si cele doua obiecte din stanga imaginii care apar la un moment dat singure, departandu-se de celelalte. sa ne pregatim oare de o invazie extraterestra( acestea pot fii numite ''cercetasi'' iar nava-mama sa fie undeva in spatiu...in asteptare  :wink:   :?    :ufo:
mi se pare ca formatiuni de ozn-uri  s-au inregistrat si mai demult...
nu poti sti ca sunt nave materiale...de fapt, eu cred ca ele se materializeaza dupa dorinta..am cititi destule cazuri si am vazut...ceva asemanator prin 98 sau 99 in Brasov, tot seara...dar au disparut de tot la un moment dat instantaneu...
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

rebelfire

Citat din: Shadowman din  25 August 2008, 15:00:35
  Am auzit si citit de nenumarate ori expresiile "specialist(i) in parapsihologie","specialist(i) in ufologie".Ori "expert(i)"... In opinia mea,nu exista "specialisti" in aceste domenii.Ma bufneste risul cind citesc ori aud . :lol:
Specialist = Persoanã care cunoaºte temeinic o disciplinã sau o problemã. (conform DEX online )
Cind specialistu' ajunge la concluzia ca are de-a face cu un OZN ( Obiect Zburator Neidentificat ) sau un fenomen necunoscut,pe care-l atribuie unor forte para-psihologice (zice el,specialistu'... :-D )da-mi voie sa cred ca individul sau indivizii nu sunt "specialisti".Daca sunt specialisti,sunt "specialistii lu' Peste",cu certitudine...
Ce sa ne spuna specialistu' ? Ca avem de-a face cu un fenomen necunoscut sau un obiect zburator care n-a fost
identificat ? Specialistu' in ufologie sau parapsihologie trebuie,in opinia mea,sa gasesca si sa ofere raspunsuri clare,de necontestat,nu sa ridice din umeri si sa eticheteze obiectul sau fenomenul ca find necunoscut.
Falsuri care nu pot fi descoperite se pot fabrica.Falsuri care nu pot fi descoperite de nici-un specialist.Falsuri ori inscenari care pot compromite titlul pompos de specialist,atribuit sau insusit de specialistu' lui Peste. In privinta obiectelor zburatoare neidentificate (ozn),prea des se pune semnul egal intre fenomenele aeriene neidentificate si obiecte zburatoare neidentificate ( vedeti definitia obiectului din DEX ) de catre "specialistii lui Peste".
Ufologia si parapsihologia sunt domenii pline de necunoscute si speculatii. Iar explicatiile oferite de "specialisti "
(repet,ai lui Peste...) n-au raspuns tuturor intrebarilor care s-au tot pus in ultimii 60 de ani,in cazul ufologiei,sau mai bine (in cazul parapsihologiei)
  Cred ca ar trebui folosit termenul de cercetator,nu specialist... :wink:

  Legat de subiect,o alta inregistrare interesanta,facuta la Sacele : http://www.youtube.com/watch?v=mo985qqGj1E
Ai dreptate iar, Shadowman...nu le-a dat de cap nici Hynek si nici Valee...care poti sa spui, chiar s-au ocupat serios de asta...
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

rebelfire

Citat din: parere din  25 August 2008, 17:04:05
Atunci singura ipoteza care ramane e ca lumina este strict necesara pentru ele...adica ca modul in care ele sunt propulsate are de a face cu aceasta lumina...totusi sunt si cazuri de ozn-uri care au fost surprinse ziua,nu? cel putin asa se zice, iar acele ozn-uri nu par deloc luminate...de ce daca pot renunta la lumina insista sa tina "faza mare" aprinsa pe timp de noapte? le e frica de avioane? Vor sa fie vazuti sau sunt doar fenomene ce nu au treaba cu ozn-urile,niste lumini si atat?
Se presupune din teoriile care sunt ca lumina ar fi un efect al sistemului de propulsie,format ba din atimaterie, ba din misteriosul element 115 al lui LAZAR, ba din sistemul  care creeaza camp electromagnetic in jurul lor...nu mai retin acum exact unde am citit asta...am f multe carti, informatii
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire