Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

ANTENA 1: Grup de OZN-uri filmate la Sibiu, 24 august 2008

Creat de Renovatio, 24 August 2008, 19:50:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Renovatio

Azi in timp ce butonam pe latop si cu urechile la tv am auzit o stire sensationala  difuzata pe antena 1 .un sibian a filmat un grup de ozn-uri .Este o stire remarcabila pt ca nu pre se intimpla des sa fim vizitati de "vecinii"din celelalte galaxii.Sunt curios sa vad ce vor spune specialistii Rufon   dupa ce tehnicienii de la antena 1 vor pune filmul(stirea) la sectiunea inregistrari de pe siteul antenei 1.
Asteptam filmul si comentariile voastre.

Nox

#1
OBIECTE LUMINOASE NEIDENTIFICATE, ÎN FORMAÞIE REGULATÃ, FILMATE LA SIBIU

24 august 2008

Fenomen inexplicabil, la Sibiu. Mai multe obiecte luminoase, ºi neidentificate, au fost filmate sâmbãtã searã, de un cameraman amator. Luminile, care au apãrut pe cer, pãreau grupate într-o formaþie, ºi se miºcau straniu. Specialiºtii, care au analizat imaginile, spun cã luminile nu provin de la avioane, sau elicoptere.

Cele nouã obiecte luminoase au apãrut pe cer imediat dupã lãsarea întunericului. Aliniate, au desenat în negura nopþii o formaþie stranie, s-au miºcat apoi uºor, de la stânga spre dreapta. Un sibian, Sorin Zdârcu, a observat ciudata formaþiune de pe cer ºi a filmat-o. A sunat apoi la Aeroportul din Sibiu, la turnul de control. Radarul de acolo n-ar fi înregistrat, la acea orã, spune el, nici un obiect strãin pe cerul din oraº.

Imaginile ridicã semne de întrebare pentru specialiºtii din aviaþie. Alexandru Ivan, fost comandant al unitãþii de aviaþie din Sibiu a remarcat cã obiectele zburau în formaþie regulatã. Cel care a filmat luminile neobiºnuite va pune imaginile la dispoziþia specialiºtilor în fenomene OZN.

LINK: http://www.antena3.ro/Obiecte-luminoase-neidentificate-in-formatie-regulata-filmate-la-Sibiu-(VIDEO)_bt_53194_ext.html
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

bungy

in poza de la 'tribuna ' apar 10 ozn si nu 9 . interesanta este formatiunea lor precum si cele doua obiecte din stanga imaginii care apar la un moment dat singure, departandu-se de celelalte. sa ne pregatim oare de o invazie extraterestra( acestea pot fii numite ''cercetasi'' iar nava-mama sa fie undeva in spatiu...in asteptare  :wink:   :?    :ufo:
mi se pare ca formatiuni de ozn-uri  s-au inregistrat si mai demult...
totul este relativ...

StarDust

E fantastic cum acele lumini se misca impruna ca un intreg, pare intr-adevar ceva mare...Pozele de pe "Tribuna" par a fi luate de altcineva din alt unghi. Ar fi super daca am avea filmari din mai multe locuri!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Serban M

Citat din: bungy din  25 August 2008, 04:49:46
in poza de la 'tribuna ' apar 10 ozn si nu 9 . interesanta este formatiunea lor precum si cele doua obiecte din stanga imaginii care apar la un moment dat singure, departandu-se de celelalte. sa ne pregatim oare de o invazie extraterestra( acestea pot fii numite ''cercetasi'' iar nava-mama sa fie undeva in spatiu...in asteptare  :wink:   :?    :ufo:
mi se pare ca formatiuni de ozn-uri  s-au inregistrat si mai demult...

si totusi de ce in sibiu?

misterul continua...mai asteptam filmari

Kymosabe

UFOs over San Diego on Jan 1 2008

http://www.youtube.com/watch?v=MAox0pcZZxo

They are Date of Sighting: January 1, 2008
Time of Sighting: 12:30 PM PST
Date Sighting Reported: January 2, 2008
Duration of Sighting: Video of Objects is Less Than 2 Minutes

Location of Sighting: Clairmont, California (Suburub to North of Diego)

Latitude: 32.83 Degrees North
Longitude: 117.19 Degrees West

Number of Witnesses: Several (Exact Number Unknown.)

Weather: Clear Skies. Good Visibility. Surface Winds Were Calm. Winds up to 5,000 Feet Started From a Northeasterly Direction at About 8 MPH at 1,000 Feet and Then Directionally "Veered" to a Southeasterly Direction and the Speed Increased to 17 MPH at 5,000 Feet.

Description: Refer to witness audio in the above video. The witnesses stated that they were having a New Year's party and saw the lights moving towards the west. They took some video footage. (Apparently some still photos were also taken.) The witnesses stated that 9 lights were visible. The video appears to show 7 lights meaning some of the lights may not have fit into the video frame.

Comments: The video fits the description by other independent groups of witnesses in the San Diego area. The media (Fox 6 News) has proposed that the lights could have been Chinese Lanterns. Chinese Lanterns are launched on New Years as part of tradition. They are illegal in most areas because of fire danger. They can rise to about 5,000 feet and will drift with the wind.


Citat din: Kymosabe din  12 Ianuarie 2008, 15:46:10
Mã intreb care ar fi fost reacþia noastrã dacã am fi vãzut aºa ceva pe cerul României . Nu cred cã ar fi avut cineva curajul sã spunã cã nu sunt OZN-uri .

S-a întâmplat mai repede decât speram . :lol:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Serban M


StarDust

Pai sa stii ca eu cred ca ar trebui facut un experiment cu cateva lanterne chinezesti, lansate simultan, si vazut daca nu cumva se deplaseaza identic, fiind toate in acelasi curent de aer. Dar, in cazul luminilor de fata teoria nu stiu daca se aplica, deoarece mi se par la distante mult prea mari una de alta, plus ca prea se misca sincronizat toate. Sunt aproape sigur ca e un veritabil fenomen OZN, ramane sa mai vedem...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Renovatio

Lanterne chinezesti? nu prea cred. Eu inclin sa cred  ca intradevar "vecinii" nostri din celelalte galaxii mai vin in vizita sa ne zica noapte buna :). asteptam si parerea lui Paul D. care azi e la Sibiu pentru a stringe dovezi.sunt nerabdator sa aflam ce ne va dezvalui si P.D.


parere

eu inca nu inteleg un lucru...poate fi cretin bine-nteles...de ce toate ozn-urile care apar nopatea trebuie sa fie intens luminate...cineva a venit cu ipoteza ca se poate ca ele sa fie niste iscoade...de ce nu merg cu lumina stinsa....pentru ca nu mai putem sa le pozam?

Shadowman

Citat din: Renovatio din  24 August 2008, 19:50:44
Sunt curios sa vad ce vor spune specialistii Rufon   dupa ce tehnicienii de la antena 1 vor pune filmul(stirea) la sectiunea inregistrari de pe siteul antenei 1.
Asteptam filmul si comentariile voastre.

  Am auzit si citit de nenumarate ori expresiile "specialist(i) in parapsihologie","specialist(i) in ufologie".Ori "expert(i)"... In opinia mea,nu exista "specialisti" in aceste domenii.Ma bufneste risul cind citesc ori aud . :lol:
Specialist = Persoanã care cunoaºte temeinic o disciplinã sau o problemã. (conform DEX online )
Cind specialistu' ajunge la concluzia ca are de-a face cu un OZN ( Obiect Zburator Neidentificat ) sau un fenomen necunoscut,pe care-l atribuie unor forte para-psihologice (zice el,specialistu'... :-D )da-mi voie sa cred ca individul sau indivizii nu sunt "specialisti".Daca sunt specialisti,sunt "specialistii lu' Peste",cu certitudine...
Ce sa ne spuna specialistu' ? Ca avem de-a face cu un fenomen necunoscut sau un obiect zburator care n-a fost
identificat ? Specialistu' in ufologie sau parapsihologie trebuie,in opinia mea,sa gasesca si sa ofere raspunsuri clare,de necontestat,nu sa ridice din umeri si sa eticheteze obiectul sau fenomenul ca find necunoscut.
Falsuri care nu pot fi descoperite se pot fabrica.Falsuri care nu pot fi descoperite de nici-un specialist.Falsuri ori inscenari care pot compromite titlul pompos de specialist,atribuit sau insusit de specialistu' lui Peste. In privinta obiectelor zburatoare neidentificate (ozn),prea des se pune semnul egal intre fenomenele aeriene neidentificate si obiecte zburatoare neidentificate ( vedeti definitia obiectului din DEX ) de catre "specialistii lui Peste".
Ufologia si parapsihologia sunt domenii pline de necunoscute si speculatii. Iar explicatiile oferite de "specialisti "
(repet,ai lui Peste...) n-au raspuns tuturor intrebarilor care s-au tot pus in ultimii 60 de ani,in cazul ufologiei,sau mai bine (in cazul parapsihologiei)
  Cred ca ar trebui folosit termenul de cercetator,nu specialist... :wink:

  Legat de subiect,o alta inregistrare interesanta,facuta la Sacele : http://www.youtube.com/watch?v=mo985qqGj1E
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

  Tin sa adaug ca n-am facut aluzie la conducerea RUFON,ori la membrii forumului.A fost doar un comentariu ironic la titlul de
"specialist'",in general,folosit in ufologie si parapsihologie,asa cum l-am intilnit pe unele site-uri sau in unele scrieri.Nu si-a atribuit nimeni,pina acum,titlul de specialist in ufologie sau parapsihologie pe acest forum sau in organizatia RUFON...Cred ca ar trebui evitat termenul de "specialist" in acest domeniu...Nu cred ca cineva ar putea raspunde la toate intrebarile din ufologie ,ca specialist  :wink:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Renovatio

Deci sa inteleg ca ai incercat sa ma corectezi cand am zis "specialistii Rufon"? :-D Ai mare dreptate la cele de mai sus sunt de acord cu tine.Dar prea te aprinzi prea vehement te-ai incordat :-D.Fi si tu mai relaxat e un forum de discutii si nu a dat nimeni in cap la altu scriind vreo fraza sau un cuvint mai  de neinteles.Mai gresim si noi ca doar suntem oameni.Hai ca o sa vedem si celelate opinii ale celorlati forumisti.