Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

poza marte -obiect ciudat

Creat de bungy, 03 August 2008, 22:46:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

#15
CitatPana nu gasiti macar un chip asemanator celor de pe insula pastelui in care sa recuonasteti fara dubii interventia unei entitati cu inteligenta nu mai incercati sa vedeti sculpturi si resturi de cladiri in fiecare roca
Ce te face sa crezi ca acele fiinte care ar trai pe Marte, daca ele exista terebuie sa semene cu cele de pe pamant? Sa aiba chipuri. Acolo sunt cu totul alte conditii fata de pamant, deci si fiintele respective ar arata altfel. Cum le vei recunoaste? Daca nici pe cele de pe Pamant nu le deosebim de mediu in anumite situatii. Exemplu: bacterii, virusuri, camuflaj, coralii, anumite tipuri de ciuperci  etc. Acele inteligente pot apartine unei alte dimensiuni ale acestui univers, fiind posibil sa lase anumite semne si in universul fizic cunoscut de noi in urma activitatilor sale (formele respective).
   Ce doriti domnule sa gasiti fiinte asemanatoare oamenilor pe Marte? Sa aiba o fata, sa construiasca case sosele etc. Nu cred ca asa ceva se va intampla in viitor. Desi ar fi interesant. Majoritatea oamenilor astfel de fiinte cauta. Vor fi tare dezamagiti, sistemul nostru solar a zamislit astfel de fiinte doar pe Pamant. Pe alte planete sunt altfel de forme de viata adaptate mediului respectiv. Lasati mintea libera pentru a fi descoperite. Sa nu pornim gresit de la inceput.  Dar nici sa nu vedem extraterestri peste tot. Deci sa fim atenti!
  Cateva exemple extease din cartile cu OZN-uri. Nu se vede nimic dar se simt efectele din plin. Intrvin in plan fizic.
Asa se manifesta formele de viata extraterestra, nu se supun legilor noaste.

   Totul era calm: nu batea vantul; eram singura pe poteca. Deodata m-am trezit inconjurata de o lumina stralucitoare, orbitoare, si am vazut doua maini uriase aparand in fata mea. Aceste maini nu au venit din spatele meu ci de sus, asteptand momentul in a ma prinde. Mainile nu aveau brate vizibile! Cele doua maini mi s-au pus pe fata cu  violenta si mi-au strans capul asa cum o pasare de prada se repede asupra victimei. Mainile imi strangeau capul ca o formidabila menghina. Cind m-au atins mainile, am avut impresia unei descarcari electice si am ramas fara reflexe.
Am auzit rasul agresorului si am fost tarata pe spate prin tufisuri pana ce am ajuns la o mica pajiste. Aici s-a oprit brusc! De ce?  Mainile au alunecat incet de pe fata mea, am incercat sa strig dupa ajutor dar nu am reusit.
Am reusit sa ma ridic si atunci am auzit un zgomot in stanga mea. Am privit in acea directie si nu am vazut nimic! S-au miscat doar ramurile, facand sa vibreze aerul; am vazut si am auzit rugii zgarind spatiul gol si iarba apasata parca de pasi unei fiinte invizibile. Din timp in timp aveam senzatia ca eram periata de o perie invizibila.
Am auzit zgomot ca al uni furtuni puternice , ca o deplasare brusca de aer cald, copacii inclinandu-se ca in timpul unei furtuni pornite din senin si aproape am fost trantita pe jos, simultan a aparut o lumina orbitoare. Am avut sentimentul ca cineva zbura prin aer foarte repede dar nu am vazut nimic.
  Jacques Vallee – Alte dimensiuni  pag.127

   Lumii Galactice – Doru Davidovici
pag.106- ei rapesc un copil, strigatul lui de ajutor parca venea de sus dar sus nu se vedea nimic.
pag.116-117- senzatie de ceva ce se afla in aer deasupra capului, senzatie de presiune, tintuit de ceva invizibil.

   Dincolo de realitate-Carla Turner
pag27- fiinte semanand cu umbrele.
pag55- fiinta la care se vede numai capul
pag145-146- minge de lumina inteligenta.

  Intalniri de gradul IV de Dan Farcas
pag164- vizitator nocturn, se topeste in aer.



Adevarul este dincolo de noi

parere

Domnul meu, cand am mentionat de sculpturi nu ma refeream neaparat la cele care au carcacteristici umane, desii daca tot ai adus vorba de marte se prea poate ca daca ar exista viata inteligenta acolo [sau a existat] s-ar putea ca acele fiinte sa fie umanoide pentru ca,domnul meu, conditiile de viata dupa marte nu sunt chiar atat de diferite de pamant...banuiesc ca stiti ca se ia in considerare chiar ca Marte ar fi avut o clima foarte asemanatoare cu cea a pamantului in trecut...mor rog,imi cer scuze de digresiune , in linii mari vroiam sa spun ca daca acel "cineva" care a vrut sa lase mesaje altor fiinte din univers cum spui tu era si el constient de faptul ca celalate forme de viata din univers nu sunt ca el atunci s-ar fi straduit sa fie foarte,foarte evident ca sa i se faca simtita prezenta. pozele postate in acest topic nu arata o sfortare de a sarii in evidenta a presupusului "creator" ci doar o sforate a noastra de a gasii dovezi din orice....parerea mea

jean

Citats-ar putea ca acele fiinte sa fie umanoide pentru ca,domnul meu, conditiile de viata dupa marte nu sunt chiar atat de diferite de pamant...banuiesc ca stiti ca se ia in considerare chiar ca Marte ar fi avut o clima foarte asemanatoare cu cea a pamantului in trecut
Parerea mea: nu cred ca pe Marte a existat sau exista fiinte de tip umanoid in planul fizic, nascute acolo. Pot fi la un moment dat acolo fiinte de tip umanoid, din alte locuri ale spatiului. Prin activitatile desfasurate pe suprafata acestei planete sa lase amumite urme. Daca vrem sa descoperim viata extraterestra noi ar trebui sa gasim acele urme. Sau sa fim capabili sa descoperim alte forme de viata daca ele exista.
   Da stiu, se spune ca Marte a avut o clima calda si apa multa in trecutul indepartat. Nu cred acest lucru, Marte a evoluat diferit de pamant, chiar daca este o planeta vecina.
  -este foarte rece datorita orbitei, atmosferei si distantei fata de soare. Sau a fost mult mai aproape de soare?
  -atmosfera rarefiata - Radiatii puternice la suprafata, mult praf cosmic, saruri si toxictate in sol;
  -dimensiuni mici, gravitatie slaba - Nu poate retine in atmosfera gaze usoare si vapori de apa;
  - lipsa apei in cantitati mai mari si in stare lichida. Nimeni nu a spus pana in prezent cata apa se afla in spatiul acestei planete in mod sigur. Eu cred ca acolo se afla apa in cantitate foarte mica. Pana la proba contrarie.
Citatvroiam sa spun ca daca acel "cineva" care a vrut sa lase mesaje altor fiinte din univers -ar fi straduit sa fie foarte,foarte evident ca sa i se faca simtita prezenta
Asa cum am spus nu este vorba de a lasa mesaje pentru alte civilizatii, este vorba de ramasite ale unei activitati fizice.
  Jean

Adevarul este dincolo de noi

parere

tu consideri...presupunand prin absurd....ca acele poze care ar surprinde chipuri sau piramide  ar fi doar mostre de activitate fizica...perfect valabil, dar in ce scop ar fi fost intreprinse acele activitati fizice? foloseau piramidele drept stativ? daca nu erau facute  ca sa isi semnalizeze prezenta atunci ar insemna ca ar fi avut scopuri strict functionale, ca acolo ar fi  existat o civilizatie, dar tu spui ca nu se poate, ca marte nu a fost niciodata propice vietii, ca acolo daca ar exista ceva ar fi niste fiinte spirituale abstracte, deci te contrazici, alege....[asta daca ce spuneti voi in legatura cu pozele este real]ori sunt demonstratii ca cineva exista si e inteligent ori sunt urme ale unei civilizatii

jean

Citatca acele poze care ar surprinde chipuri sau piramide  ar fi doar mostre de activitate fizica
Da.
Citatdar in ce scop ar fi fost intreprinse acele activitati fizice?
Ar trebui intebati ei.
Citatca acolo daca ar exista ceva ar fi niste fiinte spirituale
Da asa cred.
Citatdeci te contrazici, alege..ori sunt demonstratii ca cineva exista si e inteligent ori sunt urme ale unei civilizatii
Nu ma contrazic de loc. Daca au trecut pe acolo creaturi inteligente de tip umanoid din alte locuri, atunci ar fi putut lasa ceva urme ale treceri lor. Poate chiar in idea de a se face cunoscuta trecerea lor pe acolo. Sau ar fi doar mostre de activitate fizica.
Inteligentele de tip spiritual nu cred ca au nevoie de o civilizatie in planul fizic saa cum o intlegem noi.
Adevarul este dincolo de noi

jean

  Oamenii au trimis ceva tehnica pe Marte. Sa presupunem ca acum pe suprafata acestei planete ar poposi o nava extraterestra cu echipaj. Tot umbland ei pe acolo, vor descoperi aceasta tehnica pamanteana. Ce vor crede?...
  -Acolo a existat o civilizatie dar planeta a devenit nelocuita, a avut apa din belsug. Ce a distrus civilizatia?
  Mare greseala ar face. Acelea sunt urmele unei activitati ale unei civilizatii din afara, nici macar a martienilor. Civilizatie inseamna cladiri, drumuri instalatii tehnice etc. In cantitati mult mai mari, nu citeva chiestii ici si colo. Care este scopul lor?...ce sa mai vorbim. Probabil nu vor stii nici o data.
  Si chiar daca vor descoperi ceva bacterii si virusuri, acestea pot fi aduse de pe Pamant, cu ocazia diferitelor misiuni asa cum am infestat si alte corpuri ceresti.

  Pentru ca tema este obiect ciudat pe Marte, Vedeti si la aceasta adresa se discuta tot despre acelasi obiect.

   http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2008/142/mars-phoenix-misc.htm


Adevarul este dincolo de noi