Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

TOPUL BAZACONIILOR pe forumul RUFON !

Creat de Shadowman, 02 Iulie 2008, 22:37:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dab270277

Nicipreaprea eu asa consider. Poate ca sentimentul nationalist este extrem de bine inradacinat. Din arborele meu genealogic fac parte oameni care au trait in acele zone. Ma simt legat de acele locuri si este o forta cel putin egala cu dragostea pe care o port celor ce mi`au dat viata.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

dorel6

Barbar erau cei care le placea sa bea...stateau tot in bar...si de la atata betie intr-o zi unul a zis mergem la : barbar ?
Bine 'nteles era doar o gluma.  :-D
Revenind la subiect :
Nu mai stiu de unde am auzit dar dacii ar avea ceva conectie cu polul artic (polus arcticus), adica cica ei ar fi trait acolo si mai multe bazaconii(nu pot sa afirm povestea de aceea zic ca este o bazaconie).
P.S. Barbari sau Daci...doar o simpla denumire.Ce te face om este in "propiul sange".
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

tractorbeam

Romanii,popor laudaros de altfel incercau astfel sa se deosebeasca de restul lumii, si sa imprime ideea ca ei sunt "lumea civilizata",ca da aia aveau drumuri pavate, terme, foruri, castre, orase confortabile, circus maximus, comert pe mare, etc.