Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine a creat Islamul si de ce ???!!

Creat de Ronin, 01 Iulie 2008, 19:29:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

elena78

Citat din: i1414xy din  16 Octombrie 2009, 23:34:48
Ronin , fecioara maria in nici un caz nu este musulmana si nici nu a fost. cartea aia e scrisa dupa coran, coran care-i scris de mahomed dupa ce i-a fost transmis de catre "ingerul gavriil" care nu a fost altul decat diavolul. Dar diavolul care si-a luat numele de allah si ca sa insele si pe multi care nu sunt musulmani a introdus in coran si despre iisus si despre maria, cam in asa fel cum este relatat in biblie. Nu crede tot ce apare pe net.
Nu stiu cat de prezenta este influenta catolica in aparitia islamului, din moment ce ei insisi, musulmanii, spun ca lui mahomed i sa aratat un inger care i-a transmis coranul. Poate or fi vrand catolicii sa faca ceva , dar nu cred ca ei au creat coranul.
 
  Si eu sunt deacord cu aparitiile recente ale fecioarei Maria de la Medjugorje, chiar m-au si ajutat, cu toate ca n-am fost acolo, ci am vazut video-uri pe yuotoube.

  Nici n-am cum sa accept ca fecioara Maria in acest moment este moarta si va fi inviata, din moment ce stiu ca este vie, si ca ma rog ei si vorbesc cu ea si ma ajuta, cu toate ca de multe ori o supar prin ceea ce fac.

"Ideea cu "sufletul nemuritor", am mai spus-o, NU apartine lui Dumnezeu si nu vine din Scripturi",atunci cum explici tu de ex. : " si se vor chinui in vecii vecilor"," si Eu voi fi cu voi in veci" din biblie.Doar doua din foarte multe exemple din biblie. Oare nu vorbeste aici de nemurire?

Foarte gresit intelegi cuvantul bibliei.  Ce smecherie? . In ""Hotarat ca veti muri" nici macar nu se vorbeste de suflet.

Ronin , sa nu te superi daca te-ntreb, de ce secta apartii  ca  vad ca nu esti nici ortodox , nici catolic .

Niciodata nu se va intampla ca Ortodoxia sa se supuna Vaticanului, numai ca sunt unii din BOR care din pacate mi se pare ca sunt masoni, si vor aceasta "unire"care nu este nimic altceva decat indepartarea dogmelor ortodoxe si acceptarea celor catolice care au multe erezii., dar nu va lasa Dumnezeu sa se intample asa ceva.

ti-am citit unele mesaje  la acest articol  delicat  si pot sa-ti spun ca ai reusit sa creezi  mare confuzie,se observa ca nu esti prea familiarizat cu argumentul religiilor ,nu vreau sa ofensez pe nimeni   ci vreau totusi sa-mi spun si eu parerea ..
Mahomed era o fiinta spirituala el era un mare profet  a lui Allah  la fel ca si Iisus ,doua fiinte  evoluate ,ei doi  au schimbat radical cursul istorie..
ingerul gavriil  era si el o fiinta  extrem de evoluata spiritual   era ca un fel de  Thoth cel care a construit marea piramida a Egiptului ..
Allah era o divinitate ,prefixul ,,Al ,, sau ,,El,, se refera la principiul  masculin ,in timp ce  sufixul ,,la,, sau ,,lah,,  reprezinta  principiul feminin  ..
Cuvantul Islam  inseamna  ,,a aspira catre  calea lui Dumnezeu ,,.Prefixul ,,Is,, provine  de la Isis adica zeita ,principiul feminin ,sufixul  ,,lam,, inseamna  ,,cale ,sau ,,carare ,, in tibetana ....

Chiar  si in Coran  cum de altfel si in biblie sunt multe pasaje  in care este mentionata reincarnarea ...spre exemplu :
,,Alah  v-a facut sa cresteti  ca vlastare  ale Pamantului ,apoi va va trimite inapoi ,pe urma va da nastere  din nou  unei alte fiinte  in lume ,,
,,Erai mort  si Allah  ti-a dat viata .Pe urma iti va da moartea ,apoi din nou viata ,pentru a reveni  in cele din urma la el ,, 
,parerea mea personala  este ca nu trebuie sa criticam  religiile , trebuie sa respectam fiecare religie ,fiecare contine  totusi un sambure de adevar.....important e sa- l intelegi...




terraflorin

https://terraflorin.wordpress.com/2015/01/20/islamul-religia-pacii/

Islamul – religia păcii?

Islamul, catolicismul şi... Alberto Rivera
Rivera a afirmat că Mahomed a fost manipulat de către Biserica Catolică în scopul de a crea Islamul și de a distruge evreii și alte grupuri de creștini; și că prima sa soție, Khadijah Bint Khuwaylid, a fost de fapt o călugărită dintr-o mănăstire arabă căreia un episcop i-a spus să se căsătorească cu Mahomed și să semene semințele a ceea ce avea să devină Islamul. Rivera, de asemenea, a afirmat că Vaticanul a regizat aparițiile de la Fatima (numite după Fatimah, fiica lui Muhammed) pentru a se apropia de musulmani. În continuare, el a susținut că a fost pusă în scenă și tentativă de asasinat asupra Papei Ioan Paul al II-lea din 1981 folosindu-se un musulman ca lunetist pentru "a se da vina pe lumea musulmană, aducându-i astfel mai aproape de credința catolică!".

https://terraflorin.wordpress.com/2015/01/20/islamul-religia-pacii/

Arhanghelul

Lilith = Isis = Sf. Maria = ...  :mrgreen:
Aceasi Marie ... cu alta  ... palarie ...

https://www.youtube.com/watch?v=ixxPaTJh2cg



https://ro.wikipedia.org/wiki/Lilith
https://ro.wikipedia.org/wiki/Piatra_Neagr%C4%83

__________________________________________________________________________________________________

https://www.youtube.com/watch?v=EvVXoBi8rxQ
https://www.youtube.com/watch?v=yrUPfCe4o6s
___________________________________________________________________________________________________

https://farm4.staticflickr.com/3940/14918883113_cf18c31a24_o.jpg
http://www.believeit.ro/musulmanii-se-inchina-pietrei-kaaba-odata-dedicata-zeitei-isis/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05