Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine a creat Islamul si de ce ???!!

Creat de Ronin, 01 Iulie 2008, 19:29:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

nu stiu cat de adevarata e povestea aia! eu, despre mahomed am gasit mai multe referiri cum ca era...analfabet!

Ronin

Citat din: i1414xy din  06 Octombrie 2009, 03:54:52
Gresit, foarte gresit. Aparitile Fecioarei Maria urmaresc apropierea omului de Dumnezeu, prin indepartarea de pacat. Si daca Ea ar vrea sa uneasca toate religiile ar face-o pentru ca oamenii sa se converteasca la ortodoxie , care este adevarat credinta, si nu la catolicism care are unele greseli
de dogma, dar convertirrea oamenilor se va face de bunavoie , si nu autoritar asa cum vor cei din biserica catolica

"Fecioara" nu este Maria cea din Biblie, aceste aparitii sunt contrafaceri iar ceea ce personifica pe Maria este un "spirit demonic".
Nu intamplator islamicii, atunci cand au cucerit Portugalia, ai pus numele FATIMA unui sat mic.
Mohamed spune despre Fatima ca este a doua dupa Maria.
Daca intelegi ca islamul este creatia Romei papale, atunci vei intelege si de ce toate aceste "coincidente". Maria apare in 1917 la ...Fatima...cu un mesaj adresat lumii vis a vis de pericolul comunist...(sic !)
Maria este moarta si potrivit Bibliei, ea va fi inviata la revenirea lui Iisus.
Strategia ca oamenii au un suflet nemuritor vine de la "sarpele din Eden" (diavolul) preluata de mai toate natiunile de pe pamant.
Omul NU are suflet nemuritor. Omul este muritor. Sufletul reprezinta "combinatia" dintre tarana si suflarea de viata de la Dumnezeu iar suflarea nu este suflet, este viata care tine tarana in miscare. De aceia se spune ca dupa operatiunea asta, de combinare a taranii si vietii, omul a devenit UN SUFLET VIU.
Deci minciuna cu "sufletul nemuritor" apartine diavolului care-i spune Evei "Hotarat NU veti muri" si prin urmare este o minciuna. "Maria" NU este Maria, este un drac care va insela f. multa lume, deja o face...!
Citeste si articolul de aici:
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/09/black-ops-made-in-vatican-ii.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

darksid3

Aici trebuie mentionat ca notiunea de "om" trebuie corect inteleasa. Daca ne referim la Om doar prin prisma corpului fizic si a Egoului, da, este muritor. Daca ne referim la Esenta sa, la partea care anima materia, la Cauza, atunci e si normal ca nu e muritor. Omul nu are un spirit, ci spiritul are un corp....un fel de vehicul.
11.11

Ronin

Citat din: darksid3 din  12 Octombrie 2009, 12:12:28
Aici trebuie mentionat ca notiunea de "om" trebuie corect inteleasa. Daca ne referim la Om doar prin prisma corpului fizic si a Egoului, da, este muritor. Daca ne referim la Esenta sa, la partea care anima materia, la Cauza, atunci e si normal ca nu e muritor. Omul nu are un spirit, ci spiritul are un corp....un fel de vehicul.

NUmai ca ceea ce numesti "spirit", NU este ceva care poate exista separat de corp ca si entitate.
Definitia vine din Biblie, ori acolo vei descoperi ca si animalele au acest "spirit" care le face sa se miste, sa existe, sa traiasca.
Poti vedea Dumnezeirea ca dand viata a tot ceea ce creaza, dar viata data se intoarce la cel care a spus despre sine ca-i "calea, adevarul si VIATA".
Omul fara viata este, in modul cel mai logic si simplu, MORT. Mort este opusul vietii.
Nu mai exista nimic, potrivit si celui care a scris "eclesiastul".
Vezi aceste citate:

Cursul 19 – Este sufletul omului nemuritor?
1. Care sunt cele trei componente ale fiinþei umane vii?

,,Dumnezeul pãcii sã vã sfinþeascã El însuºi pe deplin, ºi duhul vostru, sufletul vostru ºi trupul vostru, sã fie pãzite întregi, fãrã prihanã la venirea Domnului nostru Isus Hristos." (1 Tesaloniceni 5:23).

2. Cum se regãsesc aceste componente în procesul formãrii fiinþei umane la creaþiune?

,,Domnul Dumnezeu a fãcut pe om din þãrâna pãmântului, i-a suflat în nãri suflare de viaþã, ºi omul s-a fãcut astfel un suflet viu." (Geneza 2:7).

3. Ce se întâmplã atunci când omul moare?

,,...pânã nu se întoarce þãrâna în pãmânt, cum a fost ºi pânã nu se întoarce duhul la Dumnezeu, care l-a dat." (Eclesiastul 12:7).
,,Dacã nu s-ar gândi decât la El, dacã ºi-ar lua înapoi duhul ºi suflarea, tot ce este carne ar pieri deodatã, ºi omul s-ar întoarce în þãrânã." (Iov 34:14,15).

4. Existã vreo diferenþã între suflarea omului ºi aceea a animalelor?

,,Cãci soarta omului ºi a dobitocului este aceeaºi; aceeaºi soartã au amândoi; cum moare unul, aºa moare ºi celãlalt, toþi au aceeaºi suflare, ºi omul nu întrece cu nimic pe dobitoc; cãci totul este deºertãciune." (Eclesiastul 3:19).

5. De unde ºtim cã sufletul este muritor?

,,Iatã cã toate sufletele sunt ale Mele. Dupã cum sufletul fiului este al Meu, tot aºa ºi sufletul tatãlui este al Meu. Sufletul care pãcãtuieºte, acela va muri... Sufletul care pãcãtuieºte, acela va muri." (Ezechiel 18:4,20).

6. De unde ºtim cã la moartea omului, sufletul acestuia nu se duce la cer, ci în mormânt?

,,...cãci nu-mi vei lãsa sufletul în Locuinþa morþilor, ºi nu vei îngãdui ca Sfântul Tãu sã vadã putrezirea." (Fapte 2:27).
,,Iar tu, du-te, pânã va veni sfârºitul; tu te vei odihni, ºi te vei scula iarãºi... odatã în partea ta de moºtenire, la sfârºitul zilelor." (Daniel 12:13).
,,Cãci David nu s-a suit în ceruri, ci el singur zice: Domnul a zis Domnului meu: ,ªezi la dreapta Mea'." (Faptele Apostolilor 2:34).

7. Mai este omul conºtient în moarte?

,,Cei vii, în adevãr, mãcar ºtiu cã vor muri; dar cei morþi nu ºtiu nimic..." (Eclesiastul 9:5 prima parte).
,,Tot ce gãseºte mâna ta sã facã, fã cu toatã puterea ta! Cãci în locuinþa morþilor, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuialã, nici ºtiinþã, nici înþelepciune!" (Eclesiastul 9:10).

8. Ce urmeazã dupã moarte?

,,ªi dupã cum oamenilor le este rânduit sã moarã o singurã datã, iar dupã aceea vine judecata..." (Evrei 9:27).

9. Care este singurul lucru care rãmâne în urma omului ºi ce legãturã are acesta cu procesul judecãþii?

,,ªi am auzit un glas din cer, care zicea: ,Scrie: ferice de acum încolo de morþii, care mor în Domnul!' – ,Da', zice Duhul; ,ei se vor odihni de ostenelile lor, cãci faptele lor îi urmeazã!`" (Apocalipsa 14:13).
,,ªi am vãzut pe morþi, mari ºi mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Niºte cãrþi au fost deschise. ªi a fost deschisã o altã carte, care este cartea vieþii. ªi morþii au fost judecaþi dupã faptele lor, dupã cele ce erau scrise în cãrþile acelea." (Apocalipsa 20:12).
,,Marea a dat înapoi pe morþii care erau în ea; Moartea ºi Locuinþa morþilor au dat înapoi pe morþii care erau în ele. Fiecare a fost judecat dupã faptele lui." (Apocalipsa 20:13).

10. Ce se va întâmpla dupã încheierea judecãþii?

,,Iatã, vã spun o tainã: nu vom adormi toþi, dar toþi vom fi schimbaþi, într-o clipã, într-o clipealã din ochi, la cea din urmã trâmbiþã. Trâmbiþa va suna, morþii vor învia nesupuºi putrezirii, ºi noi vom fi schimbaþi. Cãci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, sã se îmbrace în neputrezire ºi trupul acesta muritor sã se îmbrace în nemurire. Când trupul acesta supus putrezirii, se va îmbrãca în neputrezire ºi trupul acesta muritor se va îmbrãca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: ,Moartea a fost înghiþitã de biruinþã. Unde îþi este biruinþa, moarte? Unde îþi este boldul, moarte?' " (1 Corinteni 15:51-55).
,,... ziua mâniei ºi a arãtãrii dreptei judecãþi a lui Dumnezeu, care va rãsplãti fiecãruia dupã faptele lui. ªi anume, va da viaþa vecinicã celor ce, prin stãruinþa în bine, cautã slava, cinstea ºi nemurirea; ºi va da mânie ºi urgie celor ce, din duh de gâlceavã, se împotrivesc adevãrului ºi ascultã de nelegiuire." (Romani 2:5-7).



http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

Vezi si aici:
http://www.cercetatiscripturile.org/article.php?id=1408

Cel mai de seama aparator printre vechii greci a credintei in nemurirea sufletului a fost filozoful atenian Platon (428-348 a.Hr.) elevul lui Socrate. El scrie: "Sufletul este nemuritor si indestructibil. Cand omul moare, sufletul se desparte de trup deoarece el exista prin sine insusi. Moartea este doar separarea sufletului de trup." Platon a fost fondatorul "Academiei", un institut pentru cercetari stiintifice si filozofice cu mare raspunet pe vremea aceea.

In crestinism, nemurirea sufletului este o idee filozofica care isi are baza in lucrarea "Phaidon" de Platon. In acest dialog care a avut loc in ziua mortii lui Socrate, Platon puse bazele conceptiei despre nemurirea sufletului.

Chiar unele comunitati iudaice din antichitate au fost mult influientate de ideile filozofice ale grecilor. Multi dintre primii teologi crestini ca Origen, Tertulian si Augustin au impartasit vederile lui Platon. Tertulian care a trait intre anii 155-220 scria: "Eu sunt de acord cu parerea lui Platon cand declara ca sunfletul este nemuritor." (The Ante-Nicene Fathers, vol. III).
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

darksid3

Pai bun dar eu te intreb pe dumneata: Consideri ca viata e o simpla coincidenta biologica si ca, in momentul cand incetezi orice urma de metabolism cu mediul inconjurator (moartea) nu mai exista nici o sansa de a mai ramane ceva constient?
11.11

darieglobur

Citat din: Ronin din  12 Octombrie 2009, 12:22:19
NUmai ca ceea ce numesti "spirit", NU este ceva care poate exista separat de corp ca si entitate.
Definitia vine din Biblie, ori acolo vei descoperi ca si animalele au acest "spirit" care le face sa se miste, sa existe, sa traiasca.

Omul NU are suflet nemuritor.

Cel mai de seama aparator printre vechii greci a credintei in nemurirea sufletului a fost filozoful atenian Platon (428-348 a.Hr.) elevul lui Socrate.

aceste aparitii sunt contrafaceri...


Intreaga "neintelegere" cu privire la suflet si spirit provine din confuzia (perpetuata) care se face astazi intre aceste doua notiuni.
In Biblie, ceea ce mai tarziu s-a tradus prin spirit era desemnat prin ruah, iar pentru suflet exista echivalentul "nefesh". Deci nici o legatura etimologica. Si oricum Biblia lasa in coada de peste problema nemuriri sau a preexistentei sufletului.
Insa, ca tot ai amintit de Platon, nu astfel stateau lucrurile in mai toata filosofia si cultura antica. Pana la propasirea crestinismului, cu mici exceptii, pentru toata lumea antica nemurirea sau preexistenta sufletului erau considerate ca de la sine intelese, corpul fizic fiind considerat doar un vesmant al acestuia. Nu numai Platon era partizanul acestei idei ci mai toate scolile filosofice si sprituale ale lumii antice. Numai ca nu exista termenul de "suflet", incetatenit abia de crestinism. De exemplu, la Platon, termenul care desemna esenta nemuritoare a omului era psyche, la Aristotel si la altii era nous, in filosofia hindusa era atman, la vechii egipteni era ka si tot asa...

De-acord ca aceste aparitii sunt contrafaceri.
...und Sie fliegen doch!

Ronin

Citat din: darksid3 din  12 Octombrie 2009, 12:37:11
Pai bun dar eu te intreb pe dumneata: Consideri ca viata e o simpla coincidenta biologica si ca, in momentul cand incetezi orice urma de metabolism cu mediul inconjurator (moartea) nu mai exista nici o sansa de a mai ramane ceva constient?

Nu ! Exista doua variante: evolutia si creatia.
Eu merg pe varianta creatiei. Teoria lui Darwin are legatura cu aparitia organizatiei "iluminatii" din 1776.
Fondatorii din "umbra" ai iluminatilor sunt iezuitii.

Vezi aici:
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/iezuitii-conduc-cu-adevarat-lumea.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/03/ordinul-si-iluminati-lui-adam-weishaupt.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/spioni-in-sutana.html

Acum revenind la creatie.
Moartea este opusul vietii. Nimic nu mai exista dupa viata. In moarte nu exista nimic. In schimb exista multa diversiune care ataca pct. de vedere biblic vis a vis de inviere.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/darwin-evolutia-si-creatia.html

Citeste cartea "Marea Lupta". Este o carte excelenta despre istoria mai putin stiuta a crestinismului, lupta dintre reformatori si contra-reformatori, ordinul iezuit, inchizitia, ridicarea SUA, Vatican, originea raului, profetii de viitor, etc.

Vezi aici:
http://www.scribd.com/doc/282816/EG-White-Tragedia-veacurilor
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-tragedia-veacurilor.html
http://originearaului.blogspot.com/
http://islamul-catolic.blogspot.com/
http://secretuldinspatelesocietatilorsecrete.blogspot.com/


http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

i1414xy

Citat din: Ronin din  13 Octombrie 2009, 13:07:49

.
Moartea este opusul vietii. Nimic nu mai exista dupa viata. In moarte nu exista nimic. In schimb exista multa diversiune care ataca pct. de vedere biblic vis a vis de inviere.





Ronin , tu esti ateu?
  Sa stii ca exista viata dupa moarte , si inca ce  viata, depinde de noi cum ne-o pregatim.

   Sufletul omului este nemuritor si tot el este cel care-l tine pe om in viata.   Daca vrei sa te convingi de asta, daca-i avea bani ai putea face un experiment, si anume: iei cadavrul un om mort de curand care nu  a intrat in putrefactie si-i pui o inima artificiala, si chiar daca-i pui sangele in miscare si i se incalzeste tot corpul nu-l vei putea trezi sau sa-l aduci la viata niciodata, pentru ca sufletul , cel care da viata a iesit din trup si din lumea asta si este dus la judecata pentru faptele sale. Si potrivit faptelor sale de pe pamant va sta ori in Rai ,ori in Iad pana la sfarsitul lumii , cand vor invia trupurile mortilor,trupuri care se vor uni cu sufletele,asa cum au fost pe pamant, si va avea lo Judecata de Apoi, si vor primi rasplata sau pedeapsa si aceea va fi vesnica.
   Feciara Maria dupa ce a murit s-a inaltat cu sufletul la cer si la trei zile de la moartea sa trupeasca ,  Iisus hristos i-a luat si trupul la cer. Si asta o gasesti in Biblie. Ea  este vie, nu este un drac asa cum  crezi tu, este cea mai sfanta persoana dupa Dumnezeu si-i ajuta pe cei care-i cer ajutorul. Ea nu este un drac si nu inseala pe nimeni . Mare pedepsa vor lua de la Iisus Hristos cei care isi bat joc de mama Sa, Feciara maria. na-s vrea sa fiu in pielea lor.

padme

Citat din: i1414xy din  13 Octombrie 2009, 21:17:02

 

   cand vor invia trupurile mortilor,trupuri care se vor uni cu sufletele,asa cum au fost pe pamant, si va avea lo Judecata de Apoi, si vor primi rasplata sau pedeapsa si aceea va fi vesnica.
   

cum vor mai invia trupurile....daca ele nu mai exista efectiv?

poti sa-mi spui mai clar unde scrie in nt ca isus a luat trupul mariei la cer?
doar capitolul si nr. versetului nu este necesar sa-l postezi.

Ronin

Citat din: i1414xy din  13 Octombrie 2009, 21:17:02

Ronin , tu esti ateu?
  Sa stii ca exista viata dupa moarte , si inca ce  viata, depinde de noi cum ne-o pregatim.

   Sufletul omului este nemuritor si tot el este cel care-l tine pe om in viata.   Daca vrei sa te convingi de asta, daca-i avea bani ai putea face un experiment, si anume: iei cadavrul un om mort de curand care nu  a intrat in putrefactie si-i pui o inima artificiala, si chiar daca-i pui sangele in miscare si i se incalzeste tot corpul nu-l vei putea trezi sau sa-l aduci la viata niciodata, pentru ca sufletul , cel care da viata a iesit din trup si din lumea asta si este dus la judecata pentru faptele sale. Si potrivit faptelor sale de pe pamant va sta ori in Rai ,ori in Iad pana la sfarsitul lumii , cand vor invia trupurile mortilor,trupuri care se vor uni cu sufletele,asa cum au fost pe pamant, si va avea lo Judecata de Apoi, si vor primi rasplata sau pedeapsa si aceea va fi vesnica.
   Feciara Maria dupa ce a murit s-a inaltat cu sufletul la cer si la trei zile de la moartea sa trupeasca ,  Iisus hristos i-a luat si trupul la cer. Si asta o gasesti in Biblie. Ea  este vie, nu este un drac asa cum  crezi tu, este cea mai sfanta persoana dupa Dumnezeu si-i ajuta pe cei care-i cer ajutorul. Ea nu este un drac si nu inseala pe nimeni . Mare pedepsa vor lua de la Iisus Hristos cei care isi bat joc de mama Sa, Feciara maria. na-s vrea sa fiu in pielea lor.

Nu, nu sunt ateu ! Cred in Dumnezeu, in creatie si inviere !
Cand am spus ca omul mort este mort, asta este.
Cand va avea loc invierea generala la a doua venire a lui Iisus, atunci cei care au ales calea Lui vor fi inviati pentru viata vesnica.
Citeste mai sus unde se vorbeste de inviere (in Tesaloniceni). Trupul, la inviere, nu este ala puterzit, nu are sens, trupul este unul nou si nemuritor.

Fecioara este moarta si va fi inviata cand Iisus se va reintoarce pentru inviere.
Citeste materialul cu aparitia islamului si vei vedea ca Mohamed spune despre fiica lui Fatima ca fiind a doua sfanta din cer (sic!) dupa Maria.

De ce amesteca Mohamed (islamul) pe Fatima cu Maria ???!
De ce s-a "aratat" fecioara exact in satul pe care islamicii, atunci cand cucereau Portugalia, l-au numit...FATIMA ???!

Si crestinismul care crede in nemurirea sufletului dar si islamul sunt create de "biserica" Romei.
Toata "teologia" cu Maria si aparitiile marianice sunt contrafaceri si au ca laborator de lucru specialistii din ordinul iezuit.
Nu intamplator iezuitii administreaza observatoarele astronomice ale vaticanului, unele dintre cele mai bune din...lume !

Vezi aici:
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-si-astronomia.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/09/black-ops-made-in-vatican-ii.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

dacian

Citat din: i1414xySa stii ca exista viata dupa moarte , si inca ce  viata, depinde de noi cum ne-o pregatim.
Citat din: i1414xySufletul omului este nemuritor si tot el este cel care-l tine pe om in viata.
Pe ce te bazezi cand sustii aceste 2 lucruri (aberatii as zice eu)?

CitatFeciara Maria dupa ce a murit s-a inaltat cu sufletul la cer si la trei zile de la moartea sa trupeasca ,  Iisus hristos i-a luat si trupul la cer. Si asta o gasesti in Biblie. Ea  este vie, nu este un drac asa cum  crezi tu, este cea mai sfanta persoana dupa Dumnezeu si-i ajuta pe cei care-i cer ajutorul. Ea nu este un drac si nu inseala pe nimeni . Mare pedepsa vor lua de la Iisus Hristos cei care isi bat joc de mama Sa, Feciara maria. na-s vrea sa fiu in pielea lor.
Tu in cine crezi? In Dumnezeu sau in fecioara Maria (sau o alta zeita) ? 

mm

#27
Exceptionala prezentare, Ronin! Ai prezentat un munte de dovezi. Nu credeam ca lucrurile sunt atat de avansate desi era de presupus. Ordinul iezuitilor inca de la inceput, a fost extrem de puternic. Candva citeam despre unul din generalii acestui ordin, Rudjer Boskovici, ce avea si scrieri stiintifice din care am retinut cate ceva, printre care posibilitatea ca intr-un loc in spatiu sa existe mai multe "realitati" si existenta unor "puncta" a caror frecventa insotitoare determina si comportarea lor. Astfel, la frecvente mari apareau fortele nucleare, atomice, moleculare iar la frecvente mici gravitatia: in acest sens era si o diagrama sub forma unei sinusoide amortizate (cu mai multe "cocoase").
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

i1414xy

Citat din: padme din  14 Octombrie 2009, 09:33:54
cum vor mai invia trupurile....daca ele nu mai exista efectiv?

poti sa-mi spui mai clar unde scrie in nt ca isus a luat trupul mariei la cer?
doar capitolul si nr. versetului nu este necesar sa-l postezi.
PAi asa cum Dumnezeu ne-a facut din pamant, oare n-o sa aiba El putere sa invieze din nou trupurile mortilor, chiar daca nu mai exista nimic din ele? Asta-i puterea lui Dumnezeu si nu cercetam aceasta.   Este si in Biblie , in VT un exemplu, parca la Pr. Iezechiel sau Ieremia, nu mai stiu exact, in care Dumnezeu ai arata proorocului o groapa mare  plina cu oase umane, si Dumnezeu zice proorocului sa porunceasca oaselor sa se scoale, si dupa ce face aceasta toate oasele sau unit, fiecare in trupul lor, si prin puterea lui Dumnezeu au devenit oameni normali, vii.
   Recunosc ca am gresit cand am spus ca Iisus a luat si trupul Mariei la cer, credeam ca scrie si despre asta, oricum exista in alte carti ortodoxe.
   Dar daca vrei un exemplu din Biblie poti sa cauti in VT la Pr. Ilie unde scrie ca a fost luat la cer cu trupul.

lylyt_ice

 Acum am ajuns la nemurirea sufletului...!!! Topicul acesta dezbate cu totul si cu totul alta tema!  Putin mai atenti ce si unde postati, puteti fi?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?