Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sugestii pentru forumul RUFOn din partea membrilor!

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 23:14:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cum doriți a se continua în privința sistemului tip ''Likes''?

Sistem doar cu Likes (acordarea de aprecieri doar pozitive)
2 (12.5%)
Sistem cu Like și Dislikes (acordarea de aprecieri pozitive și negative)
13 (81.3%)
Sistem fără acordare de aprecieri
0 (0%)
Sistem doar cu Dislikes
1 (6.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 16

Votare închisă: 26 Martie 2020, 17:40:41

abyss

#165
Propunerea de suspendare temporara a măsurii moderării ''by default'' pentru aprox. 30 de mesaje îmi aparține. Administrația a luat-o in considerare. Logica a fost simpla, nu mai suntem 20-30 de utilizatori activi si e mult mai ușor acum de supravegheat bunul mers al postărilor. Daca situația se schimba atunci măsura va reveni in mod cert impusa funcție de situaţie, evident.

In mod particular doamna ''Dida'' (ce avea acest nume de utilizator cu mulți ani in urma) a fost la cel puțin o întâlnire Rufon pe vremea când activa si sclipitoarea colegă @Siberia a cărei lipsa o resimțim, ca sa nu mai zic de alții fiindcă lista e devenit trist de lungă. Doamna ''Dida'' este o doamna foarte simpatică, deosebită si neobișnuită. Dar... regulamentul e regulament. Sunt convins ca domnia sa înțelege.


Grifon

Am priceput.
Teoretic, intr-o lume normală, restricția nu ar fi fost oportună, de acord. Poate frustra noi membri, bine intenționați. Dar la cum arată peisajul virtual de la noi....stăm cu riscuri.
Va trebui să fim mai atenți la ce apariții "in premieră" vor mai fi.

Grifon

Constat, cu ușoară tristețe, că predicția "stingerii" forumului se adeverește.
Iar cel mai bizar e că discuțiile au sucombat tocmai intr-o perioadă de tribulații fără precedent, cu implicații majore pentru intreaga lume.
Citind retrospectiv, am observat că pentru "2012" (o aiureală New-Age) se scria de zor, existând preocupare...dar acum, când din 2020 se schimbā lumea...nimeni nu mai are opinii.

Ciudat.
Eu mai sunt incā dispus a posta, dar aș deveni caduc in lipsā de interlocutori.
Poate totuși mai sunt doritori de discuții. Ar fi pācat ca acest forum - in care mi-a fācut realā plācere sā activez - sā se stingā in uitare.

snapisrl

cam asa este se cam duce forumul pacat !!!

abyss

De considerați domnule Grifon ca fără interlocutori ați deveni caduc? O predică in deșert nu înseamnă neapărat și deșertăciune... curenții unei mișcări au totuși un punct de origine, un mesaj, o pasiune ...o poveste în care fiecare sa se regăsească cumva.

Grifon

Nu neg.
Dar fără interlocutori - fie și porniți pe polemici - opiniile n-ar putea fi șlefuite și / sau adaptate.
Cum nimeni nu deține vreun adevăr absolut, schimbul de idei nu-i doar benefic, ci chiar necesar.
Plus că, fără dialog, platforma ar incepe a semăna cu un...blog (eu, de altfel, neavând vreo legătură cu deținătorii forumului).
Dar...o vreme voi mai posta, am zis. Voi fi doar nevoit să diversific topicurile.

Totuși, sper să mai revină contributorii consacrați. Sau poate figuri noi, de ce nu...

hoinar

Am propus un subiect interesant, pe marginea vaccinarii in masa, cu linkuri catre mainstream nicidecum site-uri obscure conspirative. Mi-a disparut pana si mie topicul (il puteam vedea, cu mentiunea ca asteapta aprobare). E ca pe youtube cel mai probabil; lumea posteaza insa ideile indraznete sau cele ce contrazic planului sunt sterse.

Desigur ca stim cu totii ca gratuitismul acestei platforme il platim oferind un puls real al intelectului si starii noastre de veghe. Am putea totusi sa fim mai curajosi. Nici macar lui Dumnezeu nu ii plac fricosii.
the older I get, the faster I was

abyss

O eroare-n matrix , domnule Hoinar.
Mai incercati-va curajul indraznet anti-curent, anti-sistem ori antivaccinist aici va rog, poate scapati de glich-uri: https://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2684.5.html

hoinar

Dupa o odihnitoare plimbare pe plaja si un mic dejun servit la bistro-ul preferat, nu pot sa nu ma gandesc ca poate in incomensurabilul intelect al universului, exista un motiv intemeiat pentru care romanii poarta botnita. Nu toti desigur, insa securistii sunt un caz aparte, nu-i asa?  :planet:
the older I get, the faster I was

SLEAH19

Citat din: hoinar din  20 Martie 2021, 03:58:00
Am propus un subiect interesant, pe marginea vaccinarii in masa, cu linkuri catre mainstream nicidecum site-uri obscure conspirative. Mi-a disparut pana si mie topicul (il puteam vedea, cu mentiunea ca asteapta aprobare). E ca pe youtube cel mai probabil; lumea posteaza insa ideile indraznete sau cele ce contrazic planului sunt sterse.

Desigur ca stim cu totii ca gratuitismul acestei platforme il platim oferind un puls real al intelectului si starii noastre de veghe. Am putea totusi sa fim mai curajosi. Nici macar lui Dumnezeu nu ii plac fricosii.

Discuții au fost pe un topic dedicat dar s-au înfierbântat și fără nici o legătură conspirativă cu OMS/China moderatorii/administratorii l-au încorporat în topicul fluviu Comentarii Libere tocmai pentru a se pierde interesul unui subiect ne-UFO. Ai aici o largă plajă despre Covid/Vaccin de atunci ..unele naive !

https://www.rufon.org/forum/index.php/topic,200.msg102412.html#msg102412

De asemenea subiectul a mai fost discutat și pe topicul ,, Macaz la paradigmă,,!


O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Grifon

Observ că forumul, din păcate, se pierde în ceața anonimatului.
Nici setările, deși sunt date peste cap (un posibil update Simple Machines) nu mai sunt readuse în ordine.

Game Over RUFOn ?

abyss


Grifon


snapisrl

da asa e se stinge in pace de tot.
tot am mai intrat pe aici sa mai citesc noutati am fost si sunt un vizitator mai mult am tot citit dar nu am comentat.
dar se pare ca forumul este tot mai gol.

abyss

Se stinge sau nu...insa nu pleaca nicaieri.
Cine are ceva de spus, de intrebat de clarificat, va cauta o opinie si aici sau in alte parti.

As fi totusi curios sa aflu ce noutati te-ar interesa @snapisrl?
Pe mine ma intereseaza momentan mai pregnant subiectul mai controversat al hibrizilor, adica al acelor oameni care se considera intr-un fel sau altul diferiti, modificati, care au senzatia pregnanta ca nu sunt de aici, care au amintiri despre intalniri/evenimente/contacte stranii, care au ramas in urma acestora cu abilitati mai speciale. E un subiect destul de mare, sunt milioane de oameni in aceasta situatie conform unor statistici, milioane! Deci nu vorbim despre doi trei boshorogi ufologi care taraie anacronic pareri. Vorbim despre opiniile unor oameni implicati direct in fenomene de frontiera. Voi reveni pe acest subiect.

Deocamdata eu sunt prins de ceva vreme cu zugravitul pe acasa ca nu am avut de lucru si mi-am facut-o singur... treaba care bate orice "hobby lobby arts & ufo crafts".