Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sugestii pentru forumul RUFOn din partea membrilor!

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 23:14:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cum doriți a se continua în privința sistemului tip ''Likes''?

Sistem doar cu Likes (acordarea de aprecieri doar pozitive)
2 (12.5%)
Sistem cu Like și Dislikes (acordarea de aprecieri pozitive și negative)
13 (81.3%)
Sistem fără acordare de aprecieri
0 (0%)
Sistem doar cu Dislikes
1 (6.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 16

Votare închisă: 26 Martie 2020, 17:40:41

Grifon

Da, și eu aș fi acordat like - dar probabil se așteaptă finalizarea votării.
S-a oferit un termen generos (mai mult de o lună), luându-se în calcul, cred, frecvența rară cu care membrii accesează forumul în prezent. Din păcate, chiar și cu prelungirea intervalului, sunt doar 13 voturi - și poate vor mai fi vreo câteva...până în 20, să zicem.

Se pare că ăsta e segmentul real al membrilor realmente interesați. Din 1000 înscriși...
Oricum, rezultatul e clar. Și ca decizie...și ca preocupare.

horia2008

Citat
Începând de astăzi a fost activată opțiunea de stergere cont pentru orice membru al acestui forum.

Grifon

Deci, până la urmă, like, dislike...sau cum ? De vreme ce s-a votat, cum facem ?
Am sesizat că au apărut deja schimbări la karma unor useri. Noi cum accesăm opțiunea ?

fiulploii

Citat din: horia2008 din  02 Aprilie 2020, 10:14:14

Interesanta aceasta optiune activata Acum. Nivelul urmator, probabil la urmatoarea paradigma , ar fi sa putem sterge oricare doua conturi la alegere.  :lol:
Zic si eu din izolarea carantinata .

horia2008

Citat din: fiulploii din  03 Aprilie 2020, 18:38:11
  Interesanta aceasta optiune activata Acum. Nivelul urmator, probabil la urmatoarea paradigma , ar fi sa putem sterge oricare doua conturi la alegere.  :lol:
Zic si eu din izolarea carantinata .

oricare doua conturi dintr-ale nostre sau chiar oricare-oricare ?  :-D :-D :-D

SLEAH19

Citat din: horia2008 din  03 Aprilie 2020, 19:58:21
oricare doua conturi dintr-ale nostre sau chiar oricare-oricare ?  :-D :-D :-D

Big Karma !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

Citat din: Grifon din  02 Aprilie 2020, 11:25:18
Deci, până la urmă, like, dislike...sau cum ? De vreme ce s-a votat, cum facem ?
Am sesizat că au apărut deja schimbări la karma unor useri. Noi cum accesăm opțiunea ?
La mine apar sub imaginea userului 2 opțiuni lauda/mustreaza.
La voi cum se vede?
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

horia2008

Citat din: abyss din  04 Aprilie 2020, 01:45:01
La mine apar sub imaginea userului 2 opțiuni lauda/mustreaza.
La voi cum se vede?

@abyss, nu se vede nimic, nicicum... poate doar pt admin sau moderatori...

fa ceva, supravegheatul e mâncat sa aprecieze / laude grifonul...   :lol: :lol:

sa inceapa iureșul...  :-D :-D

Grifon

Într-adevăr, nu apare nimic de genul menționat.
(între noi fie vorba, cred că ne-am fi "prins" dacă ar fi apărut așa ceva).

Cât despre "supravegheat"...multă sănătate (zilele astea e la modă...urarea).

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

horia2008

Citat din: Grifon din  04 Aprilie 2020, 09:37:20
...(între noi fie vorba, cred că ne-am fi "prins" dacă ar fi apărut așa ceva)....

sigur ca ne-am fi prins, am tot asteptat să apară ceva...

Citat din: StarDust din  04 Aprilie 2020, 10:05:19
Eu am optiunile.

deci doar pentru admini si moderatori...

dați și la plebei... să urăm de sănătate, cum zice grifonul... :lol:

Grifon

Eh...acum să nu picăm ín extrema (sau provocarea) de a transla discuțiile ín bălàcăreli vindicative...
Rămân la pàrerea că sistemul anterior era mai OK. Vorba americanului..."dacă mașina merge, de ce sà o repari?'

Cu modul nou (karma) presimt că vom asista la o degenerare a climatului. Cum se va naște un "clenci", va ploua cu minus-uri, date așa...din ràrunchi, hahaha...
Vechiul sistem nu permitea amplificarea negativismului sau a "răfuielilor". Dacă plăcea ceva se dădea like, iar dacà nu...pur și simplu se ignora enunțul (cel mult se "taxa" textual). Așa, nu va dura mult, și (vorba colegului @horia2008) va íncepe un "iureș" - aspect deloc ímbucuràtor pentru calitatea dezbaterilor.

Dar, până la urmă, depinde doar de...noi.

fiulploii

Nu apare ca nu suntem vaccinati  :lol:  asta apropo de propunerea de aici din UK ca sa se instituie un fel de legitimatie pt cei care sunt imunizati la coviduț , aceasta facandu-se testând anticorpii daar inca nu exista teste fiabile pt asa ceva. Cei care ar avea legitimatia asta ar putea merge oriunde si sa lucreze orice. Deh , peste tot in lume .." ie mulți ".

Eu vin cu o propunere  :lol: care cont atinge 100 de mustrări să se autodizolve . Si re spawn from beginning.  Enjoy your milk  :lol:

abyss

Bun.
Atunci ... @alx poate faci ceva in privința aceasta.
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...