Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ganditorul

#4305
Nici comentariul meu nu are legatura cu credinta adevarata colega @SLEAH19. Nu vreu sa comentez si sa discut despre calitatea celor care au fost la concert. E alegerea lor. Dar daca a fost o fapta cu intentie faptasii trebuie identificati sau macar stopati de la un "bis". Nici vorba de ducerea discutiei spre un protest religios - dar daca incendiul nu a fost intamplator sediile cultelor religioase unde se aduna multi oameni pt a-si manifesta credinta pot fi viitoare tinte ale unor descreierati. Iar aceasta umbra de banuiala a intentiei focului trebuie dovedit nefondata pentru a avea sarbatori linistite. Parerea mea.

acme

Citat din: SLEAH19 din  03 Noiembrie 2015, 19:05:36
Copii aceia  şi-au pus coarne în cap în ziua cînd se sărbătoresc diavolii şi  s-au dus, cei mai mulţi inconştienţi într-un loc unde era slăvit diavolul , la o lansare de album , unde s-au deschis porţile iadului, .. ştim noi ce luptă a fost acolo în plan astral  între diavoli şi îngeri pentru bietele suflete?

Si copiii de la maternitatea Giulesti si-au pus coarne in cap?
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

#4307
Citat din: acme din  03 Noiembrie 2015, 20:13:33
Si copiii de la maternitatea Giulesti si-au pus coarne in cap?
Niet - coarnele erau la Boc & Co. (v. regula "sapte (7) asistente pensionate/emigrate - una (1) angajata-n locu' lor".)

Citat din: SLEAH19 din  03 Noiembrie 2015, 18:00:44
Conform postulatului rabinului lu Xanadron, toată lumea are dreptate ! 
Nu tocmai - doar eu am (d-aia ma si aflu de fapt aici - sa am dreptate, hehehe.)
Serios acu', frate SLEAH - si fara religio-flames :star: (pun intended, vorba 'meriganului): as vrea sa cred ca dupa 7 ani de postat nu chiar naiv p-acilea n-ar prea fi cazu' sa mai fiu convins de adevaruri constientizate de la 3 ani jumate: frizerii exista deci! (nu si pentru barbosii Elohimi YHWH-ieni totusi, care nu prea... mergeau la EI.) :-D

Hmm, clar ca nu pot fi sa ma iau prea-n serios asta seara - dar, desi n-am caderea sa judec fie si numai forma credintzei oricui, ramin linistit la convingerea falsei dihotomii angelo-diabolice "clasice", insa atit de convingator regizate de Creatorul-Tester incit cadem abulic-repetitiv in cursa Reciclarii Ceresti - macar pin'la o semi-trezire mahmura. 

E doar umila mea parere deci ca nu s-a dus vreo lupta... colectiva pt. sufletele "recoltate" acolo, din simplul motiv ca destinatia lor era demult (auto)stabilita din timpul vietii, ca pentru noi toti de altfel.
...Am zis ! :lol: (poate inca o timpenie, da-i jumate iertata fiindca macar admit potentialitatea ei.)

P.S. Umbla zvonistica prin tirg ca pe lista targeturilor urmarite de [pssstt, se stiu ei si fara sa-i numesti] s-ar putea afla si testarea capacitatii noastre medical-salvatoare in cazul ipotetic (hmm, cough, ahem) caderii vreunei/unor termobarice :rocket: in buricu' aceluiasi tirg.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#4308
""" Aici e tragedia finalã.
În realitate, în democratie omul nu are nici un drept. El însã nu si le-a pierdut nici în folosul colectivitãtii nationale, nici în acela al natiunii, ci în folosul unei caste politico-financiare de bancheri si agenti electorali.
În sfârsit, ultima binefacere pentru individ. Democratia masonicã, printr-o perfidie neasemuitã se transformã în apostol al pãcii pe pãmânt. Dar în acelasi timp proclamã rãzboiul dintre oameni si Dumnezeu. ,,Pace între oameni" si rãzboire contra lui Dumnezeu.
Perfidia constã în aceea cã întrebuinteazã cuvintele Mântuitorului: ,,Pace între oameni", transformându-se apoi în apostol al ,,pãcii", iar pe El condamnându-L si arãtându-L ca vrãjmas al omenirii. Si în fine, perfidia constã în aceea cã prefãcându-se a voi sã apere viata oamenilor, în realitate nu-i duc decât la pierderea vietii. Prefãcându-se cã vor sã-i
apere de moartea prin care, nu fac altceva decât ating diavolescul scop, acela de a-i condamna la moarte vesnicã. """ , zise captanul zdrelit de atatia ghimpi ...



""Coincidenţa este modalitatea prin care Dumnezeu îşi păstrează anonimatul""
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Aliosa

Citat din: Xanadron din  03 Noiembrie 2015, 22:36:14
P.S. Umbla zvonistica prin tirg ca pe lista targeturilor urmarite de [pssstt, se stiu ei si fara sa-i numesti] s-ar putea afla si testarea capacitatii noastre medical-salvatoare in cazul ipotetic (hmm, cough, ahem) caderii vreunei/unor termobarice :rocket: in buricu' aceluiasi tirg.
Deja suntem dezbinati , chiar crezi ca mai tre' testat.
Oricum vad cum civilizatia umana se grabeste intr-o directie gresita pe zice ce trece .

Ganditorul

#4310
Desi nici "legaturile interne" cu cazul Colectiv nu sunt de lepadat mi-a atras atentia o declaratie venita imediat de la tanti Merkel. O  fi vre-un avertisment !?

Angela Merkel: Refugiații pot traversa și România
Cancelarul Germaniei crede că este nevoie rapid de legi care să permită refugiaţilor să ajungă legal în Europa. Altfel fugarii vor găsi mereu rute noi care să îi ducă ilegal în Occident, inclusiv prin România. Angela Merkel este îngrijorată şi pentru că traficanţii de imigranţi au ajuns să facă legea la grniţele Turciei şi Greciei

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/EXODUL/Angela+Merkel+Refugiatii+pot+traversa+si+Romania

(si acum or vrea sa faca legea si in Romania ?? n.a. ) Pacat ca in loc sa ne indreptam atentia asupra vinovatiei si adevaratilor vinovati (cerand analiza completa si stiintifica a tragicului eveniment conform cerintelor sec 21 ) transformam tragicul eveniment intr-o manifestare sentimentalismo-mediatica cu "jos cutare, sus cutare" care o sa le permita ticalosilor din spatele scenei sa faca un "bis", dupa modelul Ucraina.


Xanadron

#4311
Ca tot vorbeam de targeturi - unul putea fi SI demisia lu' Victor-Viorel (fait accompli deja).

Departe de Je sa iau apararea oricarui politician, da-i clara si-aici/acum intentia reactivarii Iluziei Schimbarii pentru Turma care-o sa fie din nou convinsa (pina la proxima pseudo-schimbare) ca "si-a luat tzara inapoi" - whahaha. Pin'acu' si-o luara vaz doar Schweighofer, OMV & Co.

...Ati auzit deci macar o vorbulitza pe tema expirarii contractului de... colonizare cu OMV? Nici n-o sa auziti, va asigur - mai ales acum, in cacofonia viitoarelor ciorovaieli pe ciolan ale slugoilor bastinasi ai Sforarilor. :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

S-a intamplat exact ceea ce NU trebuia sa se intample. Manifestatia, trecuta de la comemorare spre politic, a oferit o portita de scapare ticalosilor din umbra. Acum o sa vina altul = indiferent care - si o sa spuna "eu sunt mic nu stiu nimic - sa lasam specialistii sa-si faca treaba". Si o si-o faca la fel ca si dupa revolutie, mineriade si alte zbucime violente ale societatii romanesti - adica la Pastele Cailor.
- In loc sa se ceara public "Vrem cautarea adevarului PANA LA CAPAT" si sa-i tinem pe politicienii astia pe scaune, fara sa plece din sediu pana nu avem un rezultat cert al cauzei tragediei, le oferim ocazia s-o stearga ...englezeste. Demisie de onoare...phhh.
Au trecut 5 zile de la incendiul din Colectiv - si n-avem nici o concluzie preliminara clara asupra aspectelor strict tehnice ale evenimentului (ce a provocat arsurile... nemaintalnite de doctori, ce a generat gazele cianhidrice, ce a cazut din tavan trecand prin hainele groase de toamna si prin arhicunoscutele glugi ale rockerilor (oricum nu poate fi vb doar scandurelele de brad ), ce a aprins plafonul fals de aproape 400mp (am aflat ca asta e suprafata) in doar 2 min (asa reiese din cronometrarea camerelor de supraveghere etc etc.)
Am dat-o pe politica si alegeri anticpate lasand o portita de scapare ...ticalosilor.
Pe ce facem pariu ca intr-o saptamana nimeni nu o sa mai fie curios pe unde-si vindeca genunchiul mister Viorel sau pe unde-si plimba motocicletele tov. Oprea, si ca alta va fi "agenda societatii" ?

abyss

Mda. Tema pdl favorita. Sula are legătură cu Prefectul. Nu cu prefectura. Iar Ñuţi nu-i curva ci o doamna. Sa avem rezon!

Ganditorul

Doar pentru upgrade calculator, ca sa nu ajungem ca radio Erevan  (nu ca ar schimba cu ceva imaginea de ansamblu) > Nu mai e Nutzi ci Alinutza, si nu e de la pdl ci de la pnl. In rest totul e ca'nainte  :evil:

SLEAH19

#4315
  @acme, crima din maternitatea Giuleşti a avut aceiaşi vinovaţi ca şi crima de la Colectiv, adică morişca guvernărilor sau cel mai plastic dar concret, acel - ,,corupţia ucide,,
Referirea la coarne era doar pentru a arăta că în cazul celor de la club, ei erau departe sufleteşte de cel acuzat că a ..îngăduit,  curios dar nimeni nu-l acuză pe dracu că au sfârşit în astfel de mod.

Ai dreptate Xanadron,  sunt rockeri care ştiu că există Frizer :

Marturia unui tanar rocker care a participat la concert: ,,Dupa multi ani de zile MI-AM FACUT CRUCE! Dumnezeule, eram in iad..."


Trebuie ţinută problema în prim-plan,  catâreşte  .. a la  colegul Gânditorul care simte că peste cazul Colectivul se va pune batista ca pe ţambal pentru că el pute ,  toluenul şi xilenul sunt nişte hidrocarburi extrem de inflamabile , cum de au ajuns în plămânii decedaţilor din club?

  Şeful Clinii de chirurgie plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat luni seară că Universitatea Politehnica a făcut o evaluare a compoziţiei aerului din Colectiv, ce a relevat "o combinăţie de otrăvuri cum greu şi-ar fi imaginat cineva că există", respectiv de monoxid şi dioxid de carbon, monoxid şi dioxid de azot, acid cianhidric, acid clorhidric, toluen şi xilen.
Totodată, cei spitalizaţi au o evoluţie imprevizibilă, nemaiîntâlnită, şi în cazurile în care arsurile nu sunt foarte extinse, potrivit medicului.
La rândul său, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu", Dan Enescu a spus că nu a mai văzut arsuri ca la victimele incendiului din Colectiv, deşi a tratat de-a lungul activităţii 20.000 de arsuri...


  Eu îmi aduc aminte că pe la începutul lui octombrie, când coaliţia era solidă şi premierul declara că va guverna până la alegeri în 2016,  un analist trist căruia o să-i spun în continuare Tristoiu,  spunea la un .. tv de ştiri că acest Guvern, va cădea cu strigături la începutul lui noiembrie , moderatorul a luat fraza din zbor şi a cerut amănunte, ...plin de importanţă şi cu o mină de om care cunoaşte  ...lucruri, Tristoiu a repetat mai rar dar cu o tuşă groasă , aceiaşi frază :  ,,- ..la începutul lui noiembrie guvernul va cădea, ziua de 16 noiembrie ne va prinde cu un guvern nou  .. ,,

Şi fraza preşedintelui rostită grav e plină de sensuri:

- ..a fost nevoie să moară oameni pentru ca acest guvern să plece !

   El ştie mai bine pentru că el are dimineaţa la cafea : zahăr, lăptic şi rapoarte de la servicii .

Cred că există o bătălie crâncenă între sferele  de influenţă  în care noi pulimea română contăm cel mai puţin. 
                                                                                                                 
                                                                                                                                                                     Părerea mea !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

hanzo

Citat din: SLEAH19 din  04 Noiembrie 2015, 17:41:15

Trebuie ţinută problema în prim-plan,  catâreşte  .. a la  colegul Gânditorul care simte că peste cazul Colectivul se va pune batista ca pe ţambal pentru că el pute ,  toluenul şi xilenul sunt nişte hidrocarburi extrem de inflamabile , cum de au ajuns în plămânii decedaţilor din club?

  Şeful Clinii de chirurgie plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat luni seară că Universitatea Politehnica a făcut o evaluare a compoziţiei aerului din Colectiv, ce a relevat "o combinăţie de otrăvuri cum greu şi-ar fi imaginat cineva că există", respectiv de monoxid şi dioxid de carbon, monoxid şi dioxid de azot, acid cianhidric, acid clorhidric, toluen şi xilen.

Şi fraza preşedintelui rostită grav e plină de sensuri:

- ..a fost nevoie să moară oameni pentru ca acest guvern să plece !

   El ştie mai bine pentru că el are dimineaţa la cafea : zahăr, lăptic şi rapoarte de la servicii .

Cred că există o bătălie crâncenă între sferele  de influenţă  în care noi pulimea română contăm cel mai puţin. 
                                                                                                                 
                                                                                                                                                                     Părerea mea !

bine zis Sleah19!

sa punctam putin, ce este toluenul:

toluenul este utilizat ca si drog halucinogen, cu efecte devastatoare pentru sistemul nervos.[1][2]

Toluenul sau toluolul este o hidrocarbură aromatică lichidă, incoloră, inflamabilă, insolubilă în apă, din seria benzenului. Toluenul se extrage din gazele de cocserie și din gudroanele cărbunilor de pământ. Se întrebuințează la prepararea unor coloranți, a unor medicamente etc. În combinație cu alte elemente poate deveni extrem de periculos; de exemplu prin nitrarea toluenului se obține trinitrotoluenul (trotilul) - TNT, un exploziv puternic. Asupra organismului uman are efecte nocive dacă este inhalat, dar spre deosebire de benzen, care este cancerigen, toluenul nu prezintă asemenea efecte, datorită prezenței radicalului metil (CH3-), ce scade caracterul său aromatic făcându-l mai ușor asimilabil. De asemenea, toluenul este utilizat ca si drog halucinogen, cu efecte devastatoare pentru sistemul nervos.[1][2]


Xilenul sau, după nomenclatura IUPAC, dimetilbenzenul, se prezintă ca un lichid incolor, inflamabil, care are trei izomeri mai importanți după poziția orto, meta sau para a grupării -CH3. Izomerii xilenului au proprietăți fizice diferite, fiind folosiți drept solvenți, la sinteza materialelor plastice, a coloranților și a substanțelor adezive.

sa nu uitam ca lui Iohanis iau dat mesajul in primele zile ale mandatului. unul din prietenii lui bun familist, om instarit cu copii adulti deja, a fost gasit spanzurat in casa. asa ca sa stie ce si cum

mai sunt articole pe net cu morti " intamplatoare" in jurul fiecarui presedinte roman.

nu mai remarc vremea buna,  anumite emisii care rascolesc indignarea, curajul etc.. spre deosebire de alte dati cand era o 'oboseala cronica" .. 


horia2008


acme

Citat din: Urban din  04 Noiembrie 2015, 22:37:21
Q.E.D.

"TE VA LĂSA FĂRĂ CUVINTE" "EXPLOZIV" "N-o să-ți vină să crezi" "ȘOCHEAZĂ OPINIA PUBLICĂ"
We're born alone, we live alone, we die alone.