Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 18 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: Xanadron din  11 Februarie 2014, 12:10:34
Orice alte comentarii cred ca-s inutile, indiferent de orice argumente gen "productivitatea-i scazuta la noi" bla-bla-etc. - OK, sa fie de 20 sau chiar de 200 de ori mai scazuta... da' de 2.000 de ori?... ::)
Ei ei coane...te faci ca nu stii,dom' profesor...
  Sa nu-ti mai aduci aminte matale cum se striga in vremurile alea in piata,cum se vocifera pe la televizor:  "Noi nu ne vindem tara!"   ? Remember?   Si daca n-am vrut sa o vindem,am fost obligati sa o dam...GRATIS!   Cam asa sta treaba...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

liviutatarus

- Împrumută-mă cu zece dolari, dar să-mi dai numai cinci.
- De ce aşa?
- Iată de ce: în felul acesta, tu va trebui să-mi mai dai încă cinci dolari şi eu îţi voi datora tot cinci. Aşa că vom fi chit.  :|

Arhanghelul

#3557
Citat din: liviutatarus din  11 Februarie 2014, 18:34:27
- Împrumută-mă cu zece dolari, dar să-mi dai numai cinci.
- De ce aşa?
- Iată de ce: în felul acesta, tu va trebui să-mi mai dai încă cinci dolari şi eu îţi voi datora tot cinci. Aşa că vom fi chit.  :|

Nu crezi ca seamana ?

Citat din: Arhanghelul din  14 Septembrie 2013, 20:43:25
Citat:
........................................................
Un roman avea nevoie de bani, si neavand alta solutie, se duce la evreu sa se imprumute, desi cu inima cam indoita.
Il intreaba evreul:
-Cat ai nevoie?
-Pai... o suta de lei. Dar sa stii ca pana la toamna nu am de unde sa ti-i dau inapoi.
-Bine, dar sa stii ca la mine dobanda e de 50%, adica la toamna imi dai inapoi 150 de lei.
Bietul om, se amaraste, dar e de acord, ca n-are incotro.
- Si drept garantie, tre sa-mi dai toporul asta.
Omul strange din dinti, dar n-are ce face si se invoieste. Isi ia banii, da toporul, si cand sa plece, evreul ii zice:
-Auzi, dar nu crezi ca la toamna iti va fi greu sa inapoiezi 150 de lei?
-Ba da, nu stiu cum o sa fac.
-Pai, uite, ca sa nu-ti fie greu la toamna, da-mi acum suta de lei, si ai timp pana la toamna sa-mi dai si restul de 50 de lei.
Omul se simte deja mai usurat ca nu tre sa mai plateasca asa de mult, se invoieste.
In drum spre casa se gandeste: "Ma, cum p.. ma-sii, si fara topor, si fara bani, si cu datorie?"
...................................................................................

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,557.msg84212.html#msg84212
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

alx

#3558
 fara cuvinte...
22 22 22...oare de unde cunosc numarul asta? ;D ;D ;D ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Aseneth

Citat din: classic din  10 Februarie 2014, 19:30:30
Ai omis o intrebare:

"-Petreci mult timp pe rufon (la vanatoare de OZN-uri)?"

Nu stiu cine ti-a zis tie ca sunt OZN-uri pe rufon, dar a stii ca te-a pacalit.

Aseneth

Din secvente taiate la filmare in Razboiul Stelelor :
Darth : Stii, fiule, de fapt, eu si Imparatul avem o relatie mai... speciala..
Luke: Ce vrei sa spui cu asta?
Darth: Paiii, ai vazut multe femei pe Death Star, fiule?


Urban

Sa destindem un pic atmosfera...  :-D

https://www.facebook.com/photo.php?v=682706455084389&stream_ref=10

(Nu e necesar sa aveti cont Facebuk, merge vizualizat la liber)

horia2008

Citat din: Urban din  19 Februarie 2014, 11:34:16
Sa destindem un pic atmosfera...  :-D


...si inca una de la deontologi, in presa
Citatpiaţa Maidan din centrul Kievului
:-o :? :-D



Xanadron

La Multi Ani Spooky ! :star: :ufo:

Sanatate maxima si putere sa depasesti orice obstacole!
...Iar anii ce vin sa nu-ti mai aduca atitea controale... :evil: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

gratian

 LA MULTI ANI!!! SPOOKY!!! sanatate...sa ai ...fericire si ...multa putere de munca  si... visurile si dorintele sa ti se indeplineasca!!!! :ufo: :rainbow: :-)

Aseneth


Arhanghelul

Citat din: Tamerlan din  17 Februarie 2014, 22:38:26
Agenţia de ştiri Reuters a obţinut un document de lucru al Comisiei Europene, în care se arată că "economiile celor 500 de milioane de cetăţeni pot fi utilizate pentru finanţarea investiţiilor pe termen lung". Totul este justificat, bineînţeles, prin necesitatea stimulării creşterii economice, dar şi prin "acoperirea deficitului de finanţare din partea băncilor". Nicăieri în articolul Reuters nu se aminteşte de un posibil caracter voluntar al măsurilor.
[.....]
În condiţiile în care depozitele bancare sunt deja "marcate" pentru utilizare în procesul de salvare a băncilor, care sunt sursele spre care şi-a îndreptat atenţia Comisia Europeană? Fondurile de pensii ale cetăţenilor. "Comisia va cere opinia instituţiei de reglementare a pieţei asigurărilor pentru elaborarea unei noi legi", se mai arată în articolul Reuters, al cărei scop este "mobilizarea economiilor din fondurile de pensii pentru finanţările pe termen lung".
Mobilizare! Un cuvânt frumos, încărcat, fără îndoială, de înălţătorul sentiment al patriotismului european, chemat acum la luptă împotriva crizei. Sunt sigur că invidia lui Joseph Goebbels şi a propagandiştilor fostelor regimuri comuniste din Est nu mai cunoaşte margini, mai ales că iluzia democraţiei a fost prelungită în ciuda negării dreptului la referendum.
[......]
Comisia Europeană va revizui şi reglementările privind instrumentele financiare rezultate de pe urma securitizării, scopul urmărit fiind "relaxarea definiţiei pentru activele eligibile". Această relaxare nu este decât un nou balon de oxigen oferit instituţiilor financiare, confruntate cu restricţii suplimentare privind lichiditatea activelor din portofolii.
Vă mai amintiţi cum s-a ajuns la criză? Tocmai prin evaluarea deficitară a valorii şi lichidităţii portofoliilor de active bancare, pe fondul politicilor monetare ultrarelaxate promovate de băncile centrale. Cum poate fi interpretată această contradicţie? Oare calea ieşirii din criză este similară cu cea a intrării?
Dar asta nu este tot. Cea mai "bună" parte vine la sfârşitul articolului Reuters: "Comisia va lua în considerare şi adecvarea evaluării activelor pe baza preţului de piaţă, în special pentru investiţiile pe termen lung". Da, aţi citit bine! Realitatea şi valorile stabilite pe piaţă par să nu mai fie "adecvate", iar autorităţile europene propun introducerea unor noi reglementări contabile globale.
Probabil că noile propuneri ale Comisiei Europene îşi vor face loc în presa continentală, mai ales după alegerile din luna mai 2014, dar fără nicio garanţie a unor dezbateri deschise şi obiective. Până atunci trebuie susţinută, cu orice preţ, iluzia redresării economice.
Apoi se va trece, cu viteză maximă, la stabilirea cadrului "legal" de "colectivizare" a ceea ce va mai rămâne din economiile europenilor, iar bunăstarea generalizată va fi marcată de efuziuni populare ale căror ecouri vor reverbera peste milenii.
http://www.bursa.ro/a-ramas-furtul-institutionalizat-singura-cale-de-iesire-din-criza-a-europei-comisia-europeana-pre...&s=macroeconomie&articol=229388.html

2012 Sosirile part 2 (Proiectul MK2)
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008


jean

Desi credem ca mancam natural, totul este artificial incepand cu mancarea care se da animalelor si pasarilor sacrificate. Daca nu mananca natural si nu traiesc in natura nici ele nu sunt naturale. Acestea se transforma in mancare pt. noi, rezulta ca nici noi nu mai suntem naturali. Cred ca aceasta este o cauza a inmultiri cazurilor de cancer si alte boli. Este grav, suntem prea multi?.....
Adevarul este dincolo de noi