Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 43 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Urban

Il recomand pe Calator Astral pentru functia de MODERATOR INTERGALACTIC si MULTIDIMENSIONAL.
Poate ca asta era menirea lui, sa fie moderator pe Lovendal, din postarile lui se vede ca omu' pune suflet.

Arhanghelul

Am murit de ras ... si-am inviat ... sa mor ... din nou ... de ras ... ...

Citat din: abyss din  02 Decembrie 2013, 23:35:37
Prin urmare am râs de am crezut ca mor. Rad de legiunea Blestematilor Satanisti care au pus.o cu un soi de Popă Extraterestru Exorcizor... Hahaha...HAHAHA...HAAAAHAAAHAAAAAOOLEOOO ca mor de ras. Deci ori i.a luat dracu ori popa extraterestru o sa.i mermelească la piţigoaleeee.....HAAA-HAAA HAAAAAAAAA.

P.S. Privind in trecut ... deca(o)pitarea ... lui ...  calaret astral ... a fost ... D(e)IVINA ...  :evil: :-D :-) :lol: :martiansmile: :fullmoon: :rainbow:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

.
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

terraflorin

SNOWFLAKE #1

ce pot face 2 mâini dibace  :-D

abyss

Urbane sa stii ca ca ai dreptate. Calatorul chiar are un suflet urias din care pune si de.o piramida. De exemplu a fost singurul rufonar care mi.a urat la multi ani. Eu nu am apucat sa.i intorc gestul. Prin urmare pune suflet, asta e cert!

horia2008

Citat din: abyss din  03 Decembrie 2013, 23:16:19
Urbane sa stii ca ca ai dreptate. Calatorul chiar are un suflet urias din care pune si de.o piramida. De exemplu a fost singurul rufonar care mi.a urat la multi ani. Eu nu am apucat sa.i intorc gestul. Prin urmare pune suflet, asta e cert!
Vaaai bisse (ca sa-l citez pe mai sus mentionatul  :evil:), dar se poate? nu pot sa cred... :-D

Si ce ti-a mai urat? ca doar are un portofoliu de urari mare cat sufletul lui :-o
hai gandeste-te si zi-ne  :lol: :lol:

Da, are un suflet mare, precum spuneti, doar ne-am lamurit; pacat ca-i plin de orgoliu si minte nexam, creier neted, patinoar... :fullmoon:
Iar de urat, iti uram si noi desigur, cu o mica intarziere  :oops:, sper ca se pune totusi :roll: + o dedicatie speciala (à la SLEAH19  :lol:) pentru tine si toti oamenii buni
DOINA ☆ OMU' BUN SI POMU' COPT - FRUNZULITA POMULUI

Urban

Rautaciosilor  :mrgreen:
"-Ce faceai tu inainte: furai caini!
-Pardon....ii spalam!"

abyss

Mi.a urat la multi ani. Atat. Zbanghiu cum e si-a adus totusi aminte.
Acu sa nu crezi ca-mi pasa de urari. Statistic insa mi-a sarit in ochi. Sigur ca ai dreptate si ca e pacat de el. Totusi ieri forumul lovendal era blocat de propetar pe motive de galceava virtuala. Eu zic ca e prost moderat. Un exemplu de libertate care te trimite direct in comuna primitiva. Si culmea...C.ASTRAL nu afacut decat sa dea cu agheazma de pe planeta lui...

AdarM

Citat din: abyss din  04 Decembrie 2013, 11:07:57
Eu zic ca e prost moderat.
Exact.
Nicaieri si niciodata jignirea nu tine locul argumentului, iar forumul respectiv nu doar ca a permis-o, a incurajat-o prin insasi exemplul moderatorilor.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Aseneth

Un cercetator, observând că are ceva probleme cu chiuveta din bucătărie, a fost nevoit să cheme un instalator. În următoarea zi, instalatorul a venit, a strâns câteva suruburi, a înfiletat câteva chestii, apoi totul a functionat ca înainte. Cercetatorul a fost multumit. Totusi, când instalatorul i-a dat nota de plată, acesta a fost socat:
– Asta înseamnă o treime din salariul meu lunar!!!
Până la urmă, totusi a plătit, iar instalatorul i-a zis:
– Vă înteleg, să stiti. De ce nu veniti la firma noastră, să depuneti dosarul pentru o slujbă de instalator? Veti câstiga de trei ori mai mult decât o faceti acum. Dar nu uitati, când depuneti dosarul, să le spuneti că ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati.

Prin urmare, cercetatorul nostru si-a luat o slujbă de instalator, iar viata lui a devenit mai usoară din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia să facă era să strângă un surub-două.
Într-o zi, seful companiei a hotărât ca fiecare angajat trebuie să se ducă la seral, pentru a-si termina si clasa a 8-a. Omul nostru a trebuit să meargă, evident. S-a întâmplat ca primul curs să fie de matematică. Profesorul, vrând să vadă nivelul de cunoastere al studentilor, i-a întrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar cercetatorul. Ajungând la tablă, si-a dat seama că a uitat formula, asa că a început să o deducă. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc. La sfârsit, rezultatul pe care-l avea era ,,minus pi R pătrat". Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarăsi de calcule, de la început. Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat... De fiecare dată a obtinut aceeasi chestie. S-a uitat putin spre clasă, speriat, moment în care a observat că toti instalatorii îi sopteau:
– Schimbă ba limitele de integrare!

Aseneth

Citat din: abyss din  04 Decembrie 2013, 11:07:57
Eu zic ca e prost moderat

Tocmai de aceea trebuie sa fie calator astral moderator. Sunt de parere ca daca faci ceva, trebuie facut perfect. Cum ar fi si prostia. Ori e prost de tot, ori nu mai e.

mariusvlad

Astazi la ora 20 pe History Channel este documentarul Marele razboi martian iar la ora 21 pe National Geografic HD este documentarul Invazia extraterestra. Faina sincronizare.
Se pare ca intram in criza de timp si nu suntem pregatiti asa cum ar trebui deci, sa recapitulam...

acme

Citat din: mariusvlad din  08 Decembrie 2013, 17:25:00
Astazi la ora 20 pe History Channel este documentarul Marele razboi martian iar la ora 21 pe National Geografic HD este documentarul Invazia extraterestra. Faina sincronizare.
Se pare ca intram in criza de timp si nu suntem pregatiti asa cum ar trebui deci, sa recapitulam...

Sa mai adaugam si Megastructuri naziste?
http://natgeotv.com/ro/megastructuri-naziste/despre
We're born alone, we live alone, we die alone.

horia2008

TVR 3 a difuzat un colind care ii incrimineaza la pachet cu tot neamul lor pe cei ce l-au executat pe Mesia (pe care ei inca-l mai asteapta  :evil:)
Nu profereaza cuvinte ofensatoare :-o ca j!dan ci exprimari arhaice ca j1dov sau j1dovan, dar o anumita parte media s-a inflamat la maxim catalogandul profund antismeit
E chiar asa nasol? De ce?
Va rog, fara manie si mai ales fara ipocrizie