Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 27 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: fiulploii din  24 Octombrie 2013, 14:36:49
@tractorbeam
  Ce parere ai de ghe-o? merita sa-l ai pe langa casa?  :D
Io ma-ntreb cat trebuie sa "coaste" casa stiind ca jucaria asta e undeva intre 160 si 180...de mii de euro,evident... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

hanzo

Citat din: mm din  26 Septembrie 2013, 01:37:21
  Putem sa ne imaginam ca:

YY poate supravietui dar nu se poate reproduce; numai XX poate naste. De aceea, ne imaginam ca, are nevoie de "piese de schimb" si una dintre ele ar putea fi sufletul, procurat de la XX (+ XY).

Fara imaginatie prea multa, YY= YANG pur iar XX= YIN pur. In trigrame se numesc QIAN (cer) si KUN (pamant), un fel de YYY si XXX. Nu pot avea existenta de sine statatoare aici , in lumea noastra , si coexista doar sub forma unei dualitati. In acelasi timp, ni se sugereaza ca Cerul este cel tare, (atot)puternic, de provenienta celesta, si deci localizabil probabil intr-un alt fel de spatiu (unde timpul nu curge, fierul nu rugineste, corpul nu imbatraneste).

Dar imaginatia ne poate duce si in alte directii (poate mai fertile) pentru ca fiulploii a atins un principiu, o esenta.

sa luam aminte de la natura. sunt animale care nu au nevoie de un 'tata'.
caz in care puii sunt aparent  'clone' ale mamei.
desi sunt animale care stocheaza sperma o 'vreme' mai lunga, dar din analizele facute pe adn, sarpele nu a avut 'tata'.

citat

/Mai ciudat, cromozomii puilor erau complet diferiţi de cel ai şerpilor normali. La oameni, masculii au cromozomi XY, iar femelele XX. La şerpi, masculii au însă cromozomi ZZ şi femelele ZW. Puii şarpelui virgin aveau însă cromozomi WW. Cromozomul W se moşteneşte doar de la mame.Cercetătorii au ajuns astfel la concluzia că puii erau clone ale şarpelui mamă./

sursa
http://dezvatatorul.blogspot.com/2012/09/un-sarpe-boa-constrictor-avut-parte-de.html

SLEAH19

Un român îşi întreabă un prieten plecat de mult timp:
- Bă tu cum ai făcut în America de o duci aşa bine?
- Păi bă, eu nu am ştiut nici limba, nici bani nu am avut când m-am dus acolo dar cum am ajuns în aeroport am şi găsit o hîrtie de 50 de dolari pe jos, şi tot uitându-mă atent pe jos am găsit şi una de o sută şi-am tot adunat şi mi-am făcut afacerea mea , o duc bine , da-i de muncă!

Pleacă şi românul nostru în America, coboară în aeroport face câţiva paşi şi vede pe jos o hârtie de 50 de dolari, se uită la ea şi zice:
- Dă-o dracu' chiar să-ncep cu munca din prima zi ?!

https://www.youtube.com/watch?v=9D8RWlJCdhY
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

jean

Sambata plimbandu-ma cu bicicleta prin Herastrau am facut cateva poze. Urmarind diferite subiecte, pe un copac am observat o ciuperca mai ciudata. Desi am mai fotografiat ciuperci aflate pe copaci aceasta mi-a ataras in mod deosebit atentia pt. ca nu semana cu cele fotografiate anterior. Se observa din pozele ataste mai jos ca are o forma aproape sferica si de jur inprejur este fixata de copac cu niste fire asemenea panzei de paianjen. Este interesanta si zona aceia infundata de pe sfera si aproape circulara. Marimea sferei putin mai mare ca un mar normal.
Acum vine intrebarea? Sa apartina acele fire de matase ciupercii? Sau unui paianjen caruia i-a placut ciuperca si a hotarat s-o fixeze cu fire acolo numai pt. el?....A avut de munca nu gluma saracu paianjen. Nu era nici un paianjen prin zona sa dau vina pe el ca m-am uitat atent. Eu nu am mai vazut asa ceva. Sunt hotarat sa trec periodic pe acolo sa vad ce se intampla pe viitor cu ea. Pozele sunt mai jos.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

Hai sa o fumam...ritualic.

uforever

Un film despre consumism, corporatisti, guvern si distrugerea mediului...etc. Titlul este total neinspirat, dar tre' sa recunosc ca filmul e interesant, merita atentie, asa ca.... Vizionare Placuta!  :-D

https://www.youtube.com/watch?v=V1UthDh8hkM#t=757

acme

Sa auzi si sa nu crezi ce mai asculta tineretul in ziua de azi:
http://soundcloud.com/future-nuggets/sets/forever-unreleased-vol-1/

Anahoreții - Pădurile foșneau
Steaua de Mare - După ce au plecat pescărușii
Australopitecus Oltensis - Toamna
Steaua de Mare - Steaua de Mare\
Anatol - Darbuka for the deaf
Ing. Coman - 5 dimineața
Concentration Band - Redundanță acum
Departamentul Zero - The Bucegi under-tunnel
Australopitecus Oltensis - Nu psihanaliza
Concentration Band - New Tune

Daca m-as chinui cred ca as putea pune cite un link din Rufon la fiecare piesa  :mrgreen:
We're born alone, we live alone, we die alone.

fiulploii

Ca tot am fost sfatuit sa incerc traduceri din germana cu goagalu'  :lol:

fiulploii

O firmă din Vaslui oferă servicii funerare complete: ,,La cerere, ţi-l şi omorîm."

Un tip intră într-o librărie și cere o carte despre sufocare.
Vânzătoarea: "Doriți și o pungă?"

E oficial: Bacul se va da fără camere de supraveghere!
Reprezentanții Ministerului Învățământului au declarat: "Prea multe eleve se dezbrăcau din reflex..."

La o şedinţa a Ligii antialcoolicilor, prezentatorul a făcut o expunere înflăcărată care s-a încheiat cu cuvintele:
- Sper că va veni odată timpul, când omenirea va arunca tot alcoolul în mare.
Din sală, un participant :
- Aveţi întregul meu sprijin, domnule, şi eu sper asta.
Oratorul se înclină spre sală :
- Vă mulţumesc, domnule, sunteţi desigur un adversar înverşunat al alcoolului...
- Nu, sunt scafandru ...

Culmea ghinionului:
Sa cazi in carul cu fan si sa-ti intre acul in fund...

Un bărbat, dacă vrea ceva - face.
Dacă nu vrea - nu face!
Un bărbat care nu vrea, dar face, e un bărbat însurat ...!

Parintele Ion 5 ani a strans bani pentru o noua clopotnita, dar i-au ajuns numai pentru un Audi Q7.

Mă duc cu maşina la service, o bag în parcare, nici nu intru în atelier, că-mi zice un mecanic: E ruptă cureaua, să ştiţi.
- Bă, eşti tare! Da' cum ţi-ai dat seama? L-am întrebat eu ironic.
- Păi, v-au căzut pantalonii, mi-a răspuns...

horia2008

Se intampla la Caracal, Romania, tzara membra UE, desigur; nu oriunde in lume cum zice inaptul ministru al sanatatii, fmm de cr3tin!!

jean

Am citit scrierile voastre legate de acest subiect si in minte imi vine urmatoarea schema:
incalzirea globala a atmosferei provoaca incalzirea miezului pamantului. Cum placile tectonice plutesc pe stratul de magma care in cazul incalziri suplimentare devine mult mai fluid, rezulta ca, placile tectonice se pot deplasa, ciocni, mult mai usor. Aceasta poate provoca cutremure mai frecvente.
Aceasta o fi cauza?......Cine poate stii......Ca o sustinere a acestei ipoteze ar putea fi, vulcanii care s-au trezit in ultima vreme.
Poate si Soarele are partea lui de vina. pentru ca, dupa cate stiam transformarea hidrogenului in heliu, printe alte efecte, duce si la cresterea volumului acestei stele. Aproape de finalul vieti sale va ajunge dincolo de orbita pamantului. Deci radiatiile emise de el sunt din ce in ce mai puternice.
Sau acestea cumulate cu alte cauze pot duce la accelerarea efectului. Sunt multe variabile in sistem. Sigur presiunile datorate exploziilor in subteran pot provoca destabilizarea sistemului. Aceasta este o alta variabila.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

Eu cel putin as merge p-o directie cam... radical altfel, adica:

Soare "gadilat" --> Incingere miez Pamint (neutrinica?) --> Incalzire atmosfera.

Totul, asezonat :-D cu multiple meta-, para- si hiperunde venite doar aparent de niciunde. :martiansmile: (ca tot vaz treptat mai multe panorame noroase "haarp-istice").

Scopul? Probabil re-terraformarea Terrei.
Posibil in paralel cu bulibasirea subtila a ADN-ului nostru propriu si personal.

...Pentru cine anume? - Nu ma-ntrebati, ca n-am avut deocamdata placerea sa le string manutzele (nici macar la usha). :lol:
Pare sa fie vorba de niste hibrizi livizi :-) totusi.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  10 Noiembrie 2013, 17:50:40
Eu cel putin as merge p-o directie cam... radical altfel, adica:

Soare "gadilat" --> Incingere miez Pamint (neutrinica?) --> Incalzire atmosfera.

Totul, asezonat :-D cu multiple meta-, para- si hiperunde venite doar aparent de niciunde. :martiansmile: (ca tot vaz treptat mai multe panorame noroase "haarp-istice").

Scopul? Probabil re-terraformarea Terrei.
Posibil in paralel cu bulibasirea subtila a ADN-ului nostru propriu si personal.

...Pentru cine anume? - Nu ma-ntrebati, ca n-am avut deocamdata placerea sa le string manutzele (nici macar la usha). :lol:
Pare sa fie vorba de niste hibrizi livizi :-) totusi.
Dupa atata timp banuiesc ca ti-ai tras rasuflarea adica respiri normal si poti detalia , ce spui ?  :lol:
  Si poate pui si ceva panorame din alea , sa ne clatim si noi ochii la harpa.  :wink:
  Nu de alta dar sa stiu daca ce am eu ar fi tot partituri la harpa .

alx

Citat din: fiulploii din  11 Noiembrie 2013, 00:09:45
  Nu de alta dar sa stiu daca ce am eu ar fi tot partituri la harpa .
Mai sunt si altii,care canta la cu totul alte instrumente...sau,cu alte cuvinte: Mai dirijez si alti interpreti,care nu sunt din orchestra aceasta!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: alx din  11 Noiembrie 2013, 00:14:21
Mai sunt si altii,care canta la cu totul alte instrumente...sau,cu alte cuvinte: Mai dirijez si alti interpreti,care nu sunt din orchestra aceasta!
Ceva detalii?
  Uite, de exemplu am observat cam saptamana trecuta timp de vreo 3 zile cum norii lasau spatii patrate mai goale pe cer. Acum nu va imaginati ca tot cerul era un caroiaj de patrate. Erau cam 3-4 patrate mari , la inaltimi pe care nu le pot aprecia . Formele alea au tinut destul de mult , norii se deplasau cu oarece viteza si cu tot cu patrate care pana la urma s-au umplut   de nori. Patratele nu erau perfecte si posibil sa fi fost dreptunghiuri insa din pozitia mea aduceau mai mult cu un patrat cu latura aparenta de cca 10cm -
  Pentru faptul ca erau patrate observate cam 3 zile la rand mi s-a parut ciudat iar faptul ca pana la urma s-au pierdut in masa de nori am zis ca deh, poate asa circula curentii cateodata.
  Deci?