Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: tractorbeam din  06 Martie 2013, 13:03:23
La noi  e invers , guzganii au pus lunetistii sa-i pazeasca de popor. :cry:
Mama lor la toti...

Aia hoti , Astia hoti ... Mama lor la toti !




fiulploii

Citat din: Xanadron din  05 Martie 2013, 19:42:42
Abia acum aflasi ca steaua LUCIFERICA :star: in 5 colturi e si pe emblema universitatii Berkeley/California? 8-)

Semnele astea "plantate" de sforari :evil: pe ici pe colea cu decenii inainte de mari experimente sociale pritocite la foc mic (bolsevismul in cazul asta) nu trebuie sa ne mai mire deloc.

Let there be light! :fullmoon:
No, mai bine mai tarziu decat niciodata  :-D Insa, pe langa steaua cu raze copiata pe simbolurile comuniste dupa ce a fost intoarsa , nu ridica semne de intrebare si cercul ovalizat    :evil: cu anexele lui ?
Zic si eu ...

Arhanghelul

#2672
Poate nu stiati ... ca si mine ... deh am un singur neuron si ala blond ...  :mrgreen:

http://vladimirrosulescu-istorie.blogspot.ro/2013/03/tatarii-si-alianta-cu-germanii.html

"La prima vedere, simpla idee conform căreia naziştii ar fi avut divizii în care "Untermensch" de religie musulmană şi rasă asiatică ar fi luptat cu frenezie pentru al treilea Reich şi arienii cei superiori, pare una de-a dreptul imposibilă. Adevărul istoric este cu mult mai neaşteptat şi mai complex decât pare. Iar povestea Legiunilor Tătare se constituie într-unul dintre cele mai interesante şi demne de atenţie episoade din cel de al Doilea Război Mondial. Uniţi, deopotrivă sub zvastică şi semilună, grupaţi într-unele dintre cele mai temute legiuni străine ale Wermachtului, musulmanii au dat o replică dură bolşevismului şi Armatei Roşii, chiar dacă sfârşitul acestei ciudate alianţe a fost unul dezastruos pentru urmaşii lui Ginghis Han."

_________________________________________________________________________________________________


" De fapt, Fuhrer-ul declarase cu gura lui în decembrie 1942:
"Consider că între aliaţii noştri doar musulmanii sunt oameni demni de încredere. Mă pot baza oricând pe ei, nu văd deloc un pericol în crearea unor unităţi complete de musulmani". N-aţi fi crezut, nu-i aşa?"




http://www.descopera.ro/cultura/9024524-sub-zvastica-si-semiluna-tatarii-lui-hitler

Alte resurse:

http://vladimirrosulescu-istorie.blogspot.ro/2013/03/solutia-lui-putin.html

P.S. Heil Hister ... parca nu este dracu' atat de negru ... mai are si pete (noante) de gri  ...  :evil:


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

AdarM

Sa ma ierte Dumnezeu pentru pacatul din ce voi scrie, insa cand vad ce-mi aduce democratia in urma votului asistatilor din Teleorman si al tiganilor de la Pata Rat, incep sa privesc nazismul cu alti ochi...
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

padme

Citat din: Ganditorul din  05 Martie 2013, 13:33:01
Intrebarea ramane : Teleportare si "calatori in timp" sau fals bine realizat ?

Teleportare curat-murdara! Eu cred ca Jumper cand a facut filmul de aici s-a inspirat!


uforever

#2675
CitatPoate nu stiati ... ca si mine ... deh am un singur neuron si ala blond ...

Cica ar fi unii cu mai multi neuroni blonzi, cel putin asta am gasit azi in mail. Am mai lecturat si "noi" niste Van Helsing oricum, ne pricepem o leaca. :-D

Pe un site german a apărut povestea naşterii cancelarului Angela Merkel.
Declaratia unui cercetător german nazist Karl Klauberg: Gretl Braun, sora
Evei Braun, este mama Angelei Merkel!!!

Ceea ce voi scrie acum, ii va soca pe unii cititori care nu au stiut acest lucru, dar in acelasi timp ii va face sa inteleaga ce se intampla in lume, cu Uniunea Europeana, cu centralizarea puterii, cu fascismul ascuns mascat intr-o forma "democratica".

Angela Merkel s-a născut în DDR, porțiunea comunista din Germania , în 1954. Biografia ei spune că sa născut pe 17 iulie 1954, și că ea este fiica
unui pastor luteran de la un est-german controlat de biserică. Recent, cu
toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvăluie o cu totul altă poveste.

Fisierele "Stasi" ale RDG (Republica Democrata Germana) indică faptul
că ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum și detalii cu privire la nașterea ei au fost incluse în evidențele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre "medicii naziști condamnați la moarte", de către instanțele judecătorești sovietice și închis.
Când mai târziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial,el a fost eliberat după șapte ani și a fost recunoscut ca tatal inseminarii artificiale.

Sovieticii au fost cu adevarat intrigati când au descoperit ca dr. Klauberg a păstrat mostre congelate de sperma a lui Adolf Hitler. Illuminatii au decis
să încerce să producă un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte și sataniste.
Dr. Klauberg a adus apoi pe Eva Braun (soția lui Hitler), al cărui nume a fost Gretl, in Germania de Est, precum și rezultatul experimentului; nu a produs
un fiu biologic al lui Hitler, ci mai degrabă o fiică. Uimitor,

Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, și Angela Merkel, a fost nascut pe 20 aprilie 1954. (20 aprilie este cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane.)

Angela a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legăturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane. Odată ce un german Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata de a lua, de asemenea, poziția tatălui ei biologic - cancelar german. Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, (16), exact în ziua de naștere a de Adolf Hitler (evident ca e o coincidenta!!!).

Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologică a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicării: originea speciilor  a lui Charles Darwin

Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele înseamnă un cioban, care locuiește într-o colibă. Numele Adolf din Vechiul Înaltului germană înseamnă nobil lup. Astfel, numele său combinat indică faptul că el a fost Păstorul Wolf, sau păstor fals. Destul de ciudat, Papa Ratzinger, Papa Benedict , are, de asemenea, titlul de păstor al Bisericii, și din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano-Catolică a avut un ciobanesc german. De altfel,si faptul că rasa de câine seamănă cu un lup. Știm de asemenea că Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. In Est prusac sediul a fost numit Wolfsschanze; sediul în Franța, a fost numit Wolfsschlucht, și sediul său din Ucraina, a fost numit vârcolac.

Uniunea Europeana se doreste sa fie al 4-lea Reich.

Un punct mai interesant este faptul despre cancelarul Angela Merkel care are o obsesie neobișnuită cu lucrările oculte ale compozitor Richard Wagner, care a fost un satanist. Ea a făcut cunoscuta obsesia ei într-un interviu in ziarul "Frankfurter Allgemeine Zeitung" în iulie 2005. Wagner a scris compoziția infama numita "Parsifal", care este pur ocultă și demonică. "Parsifal" a fost un favorit al lui Adolf Hitler, care a afirmat că muzica lui Wagner i-a ocupat mintea lui.

Angela Merkel, la fel ca Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea lui Wagner a Valkirii-lor.
Falsa identitate

Tema centrală a "acordului" de Vest a Puterilor Aliate, Vatican si sovietici a fost că fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internațională ... dar ascensiunea ei la putere nu va veni până când "Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german ". În urma morții Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea la 20 aprilie 2005, în calitate de Vicar al Romei. Este o coincidenta faptul ca aceasta data a fost exact de aniversarea zilei de naștere a lui Adolf Hitler?
În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel cu căsătoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul s-a încheiat în divorț în 1982. Ea a fost aleasă cancelar al Germaniei la scurt timp după ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane de ziua lui Hitler. Frumos nu?

De asemenea am demonstrat pe acest site ca Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre aceste familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe "aliatii" impotriva Nazismului, mai multe puteti citi aicihttp://www.fara-secrete.ro/hitler-a-fost-un-membru-al-dinastiei-rothschild/
Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, ca Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler ca si alti doi fii care sint guvernatori in Statele Unite.
SURSE:
1. http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html
2. http://www.his-forever.com/angela_merkel_and_adolph_hitler.htm








--
Cristian ALEXANDROIU



Vorba lu' Horica2008, just chating :lol:

uforever

#2676
Citat din: padme din  06 Martie 2013, 16:37:46
Teleportare curat-murdara! Eu cred ca Jumper cand a facut filmul de aici s-a inspirat!

Individul misterios cred ca era Flash Man, faza tare e cu soferul care cauta "victima", cred ca e "surd" saracul de nu observa "eroul zbanghiu" din spatele sau.

p.s. scuze pentru dubla postare...

horia2008

Citat din: uforever din  06 Martie 2013, 16:43:46
Cica ar fi unii cu mai multi neuroni blonzi, cel putin asta am gasit azi in mail. Am mai lecturat si "noi" niste Van Helsing oricum, ne pricepem o leaca. :-D
Pe un site german a apărut povestea naşterii cancelarului Angela Merkel.
..................................

Vorba lu' Horica2008, just chating :lol:
Horica2008 mai zice ca materialul a fost postat si de colegul Urban aici, vorba lui ca sa nu ne plictisim... :roll:
dar nu-i bai.... :wink:




Xanadron

Eu zic ca Merkeloaia-i simpatica (just chatting)... :-D

Heil UE !
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

Citat din: horia2008 din  06 Martie 2013, 16:59:23
Horica2008 mai zice ca materialul a fost postat si de colegul Urban aici, vorba lui ca sa nu ne plictisim... :roll:
dar nu-i bai.... :wink:

Na, ca am omis asta, m-am facut de keke, sa zicem ca am venit cu o "miniparere"... daca tine, bine...daca, nu...a fost o gluma :lol:

Heil Termimerkel! (asta dupa ce am vazut a doua imagine a lui Xanadron)

SLEAH19

#2680
-   Vom lupta cu toţii până la unu ! Îşi îmbărbăta comandantul soldaţii înaintea unei lupte.
-   Da de la unu până spre seară, putem să facem şi noi ceva comerţ? Îl intreabă pe comndant soldatul Ştrulică Şluimovici!
-   ......!!??


        World of Tanks este un joc online promovat intens pe canalele naţionale ( A nu se considera  reclamă pentru că jocul are deja publicitate oficială pe Rufon)
Jocul are peste 50 milioane de utilizatori în lume, printre care şi eu.
    Pentru că am ajuns să lupt cu tancuri de generaţia  a VI-a şi deţin toate titlurile şi medaliile posibile obţinute în peste 2500 de lupte grele pe tot cuprinsul Europei ( tunar expert , trăgător de elită, apărător, kamikaze , distrugător, imperturbabil, spartan, etc în număr mare din fiecare titlu plus multe medalii primite de la americani, englezi,ruşi, francezi . Am şi medalii obţinute de la germani în timpul dezvoltării unei linii germane de tancuri printre care medalia Knispel clasa a II-a , enorm de greu de obţinut, cunoscătorii ştiu ce spun) , consider că sunt în măsură să prezint în mare jocul şi apoi nişte păreri personale trase de mine din experienţa atâtor bătălii.


Massively multiplayer online role-playing game – Aceasta este categoria jocului care doar pe platforma alocată zonei Europa, aşează seară de seară mai ales în orele de vârf aproape 250.000 de tineri în tancuri care reiau la nesfârşit luptele duse cândva, real,  de bunicii lor .
Ditamai armata nu? 250.000 de tancuri virtuale băgate în luptă de 250.000 de bărbaţi reali, cu trăiri, cu strategii şi tactici  personale căpătate  după ce ai fost distrus de sute de ori, foloseşti la maxim orice pâlc de pădure , orice stîncă sau tufiş, orice ridicătură treci rîuri , lupţi în oraşe fumegînde , gări, porturi , baze aeriene, lupţi în stepă, în condiţii polare  sau în deşerturile Africii de nord, mori încercând să cucereşti o intersecţie , mori încercând să detectezi inamicul pentru a fi lovit de artileria autopropulsată , mori încercând să salvezi din încercuire un camarad din echipa proprie ..... sau trăieşti în restul rămas din echipa cîştigătoare , te feliciţi cu ceilalţi în engleză sau cu, conaţionalii în limba maternă, apoi ieşi şi intri într-o altă luptă. Nici o luptă nu seamănă cu alta.
Jocul e complex şi complet, tancurile sunt cele care chiar au luptat sau au fost proiectate pentru  Al II-lea Război Mondial , fiecare indiferent de ţara unde a fost produs beneficiază de toate descrierile şi datele tehnice, în câte mii de exemplare a fost fabricat , pe ce platforme a fost dezvoltat , din ce an a intrat în lupte , tipul carului de luptă : tanc uşor, tanc mediu, tanc greu, antitanc,  autotunuri. Există linii de vehicule de luptă: germane, ruseşti, englezeşti, americane, franceze şi curios, de două luni a fost introdusă o linie ... chinezească!!  ( singurele cu piese originale binenţeles) Poţi să te organizezi în plutoane şi să comunici cu camarazii în timpul luptelor cu ajutorul microfonului computerului, în mod chat pentru o mai bună coordonare .

   Comportamentul pe naţiuni a jucătorilor este mai mult decît interesant:

Germanii:  folosesc numai vehiculele de producţie germană, foarte eficienţi în lupte, comunică scurt şi transmit doar informaţii utile echipei , nu fac caterincă după ce au distrus un inamic care a rezistat mult, nu ironizează inamicii oricine ar fi ei,  îmi lasă mereu impresia că vor să îşi ia revanşa în acest război virtual , că vor să demonstreze că au fost cei mai buni, mulţi şi-au asociat numele de joc, într-o formă sau alta cu vulpea deşertului, Feldmareşalul Rommel iar la începutul unei lupte salutul între germani este celebrul: Sieg Heil . Când pic în echipă cu germani, mă alătur unui grup german şi îl urmez în mod un pic oportunist, aplicând lovitura finală tancurilor care în mare procent au fost distruse de nemţi.


Ruşii: şi mă refer aici la luptătorii din toată fosta Uniune Sovietică, la fel de naţionalişti si ei în ce priveşte gama de care de război , luptă doar cu producţie rusească , pricepuţi la ambuscade organizate în grupuri mai mari de patru tancuri , la fel de tăcuţi ca nemţii şi ei lasă impresia că au de demonstrat că istoria nu poate fi schimbată. Bănuiesc că doar cei mai experimentaţi ruşi vin pe platforma europeană pentru că ruşii au o platformă dedicată doar ruşilor în limba rusă. Personal îi vânez când îmi sunt inamici şi îmi sunt indiferenţi când îi am coechiperi.

Cehii şi slovacii :  pun mereu întrebări către ambele echipe dacă este cineva din Cehia sau Slovacia deşi după nume este evident care sunt din tările respective , se salută schimbă informaţii despre vremea de afară , fac schimb de reţete de bucătărie , sunt foarte mulţi, foarte prezenţi , dau impresia că ţarile lor sunt de fapt una singură dar nu te poţi baza pe ei , eşti ca şi singur, ei mor aproape fără luptă printre primii.

Polonezii: Bravul soldat Jveik a devenit un fel de Bulă al jocului, polonezii sunt catastrofele acestui război virtual , toată caterinca şi toate ironiile se fac pe seama polonezilor, indisciplinaţi şi fără o tactică , foarte guralivi, sparg cercul exact când nu trebuie se transformă în kamikaze crezând că sunt nişte eroi şi mor fără rost făcând echipa să reziste cu greu . Expresiile Typical poland sau polish idiot sunt foarte uzuale.

Francezii: personal am încercat să dezvolt o linie franceză de tancuri începând cu tancul Renault (un fel de conservă) în luptele din Provence, am cercetat / dezvoltat până la a treia generaţia dar le-am abandonat pentru că se predau ca şi francezii la începutul luptei. Francezii sunt foarte joviali, schimbă multe amabilităţi şi saluturi până spre sfârşitul jocului când ceva proiectile le aduce aminte de ce au fost pe acolo. Nu au nici o apăsare. Fraternite!

Belgienii şi olandezii – idem ca francezii.

Danezii – cam ca germanii.

Austrieci , elveţieni, portughezi, greci, nordici - încă nu am întalnit.

Italienii- Ceao a tutti , motto-ul cu care intră în echipe,  joviali , nu par a asocia jocul cu rolul pe care Italia l-a avut în WW II, sunt într-un fel emoţional  demonstrativi dar decât să lupte eficient  mai repede ar ironiza pe linie fotbalistica diverse naţiuni.

Turcii şi spaniolii -  îi pun împreună pentru că au în viziunea mea stiluri foarte asemănătoare            ( diferite doar de strigătul de luptă al turcilor – Allah akbar! ) Oamenii sunt cu treabă acolo,  buni camarazi mai ales cu conaţionalii, agresivi , luptă de cele mai multe ori în grupuri mari şi compacte greu de destructurat fără tancuri grele  aşa că de multe ori loveşti de la distanţă şi fugi dacă harta îţi mai permite.

Ţările din fosta Iugoslavie- foarte declarativi şi patriotarzi, mor ca nişte eroi, dar mor chiar dacă comandantul nu cere eroi.

Maghiari - Van maghiar ? – acasta e inevitabil întrebarea pe care o pune orice jucător maghiar pe chat-ul care se adresează ambelor echipe, trădând faptul că dacă nu primeşte un răspuns se consideră ca şi singur . Janos nu mai comunică nimic tot restul luptei şi luptă apatic şi singuratic.  Personal când deduc după nume că în echipa inamică este un magiar, după ce tancurile uşoare dau scout,  identific jucătorul maghiar îl învăluiesc şi îi ard  câteva perforante. De cele mai multe ori  stă ca la fotograf, nu are reacţie,  nici de ripostă nici de fugă. În rest, în viaţa reală am mulţi prieteni buni,  unguri, care mă enervează doar pentru că ţin cu Steaua.

Englezii- după părerea şi experienţa mea sunt cei mai buni tanchişti virtuali ai Europei, foarte buni comandanţi, cer mereu eficienţă în luptă , no arty , cum specifică ei la începutul fiecărei lupte , buni la strategie, buni tacticieni , victoria pentru ei e ceva normal iar la final salută echipa cu un scurt GG! (good game!)
Şi poate e greu de crezut dar în mediul virtual englezii preferă să aibă în echipă români sau să formeze plutoane mixte cu jucători români înainte de toate. De ce?

Românii – este foarte greu să identifici un jucător din România după nume, majoritatea işi iau nume englezeşti şi pe chat-uri comunică numai în engleză. Eu ca să îi identific, la intrareaîn luptă salut larg în româneşte ambele echipe şi de obicei primesc 2-3 răspunsuri anemice de genul -sal.
În faza a doua lansez catre inamici în româneşte fraza ,, Vă spargem,,  iarăşi tăcere, abia la sfârşit dacă echipa mea pierde primesc de la adversari o frază în româneşte  de genul ,, Ne-ai spart maxim,, .
Deşi în miile de meciuri în care am jucat, nu am avut  ocazia să văd o jignire directă de genul ,, tziganii,, la adresa românilor , încă ne ferim şi la adăpostul anonimatului virtual să recunoaştem că suntem români. Transferăm şi noi în virtual fobiile reale.  În joc românii sunt foarte periculoşi pur şi simplu pentru că le merge mintea, folosesc posibilităţile hărţilor în mod foarte neaşteptat , manevre de învăluire şi de a ajunge la baza inamică prin locuri cu totul neaşteptate de inamic prin apele rîurilor,  prin lunci ,  stânci , pasuri din vârf de munte greu accesibile fără să te autodistrugi, poate multe din manevrele copiate ca şi clasice din multe lupte ar trebui să poarte nume româneşti .



Un joc fără sânge, un  război care nu aduce pacea în .......cimitire ca cele reale dar cu trăiri pe undeva la fel de intense.

PS. Nu este prima oară când fac referire pe forum la un joc ( Ex- 1. Remarcarea apariţiei Chinei ca putere mondială în jocul Empire Earth la  nivelul Atomic Age -Modern – unde nu mai apar  naţiunile UE sau SUA ci doar China, Novaya Russia şi ....Rebel Forces. !!??
Ex-2  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3900.msg75563.html#msg75563
Asta nu înseamnă că încă sunt la vârsta jocurilor,  când încă îmi mai organizează mama viaţa , nu ,nici vorbă , ...........am ajunsa la vârsta în care îmi organizează viaţa prietena să ştiţi!
Jocul ăsta ma prins un pic însă şi am băgat o groază de timp în el!

                                                                                                                                          Hail UE!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Cam seamana cu Jocul lui Ender   :-D nu neaparat cu aceeasi finalitate insa fac pariu ca jocul asta e urmarit de figura aia cu cinci laturi .
Parerea mea..

P.S. 1 . Poate colegul nostru @SLEAH19 va fi invitat sa predea la West Point  http://www.usma.edu/SitePages/Home.aspx
P.S. 2. @uforever   uitasem la mesajul anterior sa te intreb : Pe bune, ce melodie e pe bancnota aia ?  :lol:

SLEAH19

 Am uitat să specific : America de Nord are platformă separată, Asia are platformă separată, Republica Korea !?....are platformă separată.
Platforma Europeană are interfaţă cu toate detaliile în limba română.

Aş dori o luptă cu americanii, deocamdată folosesc în luptele din Europa/Africa şi o linie de tancuri americane. Foarte fiabile , mai ales antitancul Hellcat şi tancul greu T1 Heavy cele la care am ajuns pînă în prezent , asta pentru cazul că voi conferenţia la West Point-ul .... virtual !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

CitatP.S. 2. @uforever   uitasem la mesajul anterior sa te intreb : Pe bune, ce melodie e pe bancnota aia ?
Si tu Brutus? :lol:

Nu-s eu vre-un mare "cititor de partituri", la dracu nu le stiam nici la scoala, copiam pe rupte, dar pe bacnota de 5 ron stiu ca-i vorba de Opera lui Oedip-George Enescu....

Xanadron

#2684
Primele panzere Leopard-2A7+ (din cele 800 comandate nemtilor) au ajuns deja in Arabia Saudita.
Nu costa prea mult - doar vreo 10 miliarde de euro (12-13 milioane bucata). :-o
...Oare ce joc or avea in plan arabetii? 8-)

2010 | LEOPARD 2 | HD | High Definition Trailer
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/